29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• kvitya
    Nos, eszmefuttatás:

Pistike szemét kilövik. Jön anyuci-apuci és olyan pert varr a lövész és a szervező nyakába... s szép benne, hogy meg is nyerik. Többek között, mivel a bírói kar fegyver-fóbiás. De ez messzire vezetne....

De tényszerűen az alábbi történik:

- Pistike fegyvert birtokol, ami illegál (ha szülő adta, akkor ő a felelős, ha vette a boltos, ha kölcsön kapta, a kölcsön adó)
    - maradandó sérülést szenved, itt ismét bejön, h az AS légfegyver jogilag
    - a doki hivatalból jelenti, h Pistike szemét kilőtték
    - nyomozás indul, mivel kötelező hivatalból
    - megállapítják, h xy légfegyverrel maradandó sérülést okozott
    - a média hatására illetve a tv-ek okán xy-t rabosítják
    - a szülők kártérítést követelnek és elmennek Hawaiira egy hónapra
    - Pistike 15 perces médiasztár lesz

• zoolee
    Jó, akkor a hülye zsici a 450 fps es kÍnai ak val kilövi a havarja szemét..
    Tapsoljuk megőket.-.-
    Annya úgy se fog mit mondani, tudod milyenek ezek.
  • DannyL
    Én jól szórakozom. :) Megyek a sörömért. :D
  • DannyL
  • DannyL
  • Punker
    mindig a legrosszabból indulj ki.
  • zoolee
    De ez egy qrva extrém eset, ha az annya nem tud arról, hogy hol van a gyerek.
    És itt jön a 2 bökkenő!
    1. Mivel a gyerek nem kereső ember, ezért a pénzt valszleg a szüleitől kapja a cumóra.De mivel nekem se ad mutter úgy pénzt, hogy odaállÍtok elé, és mondom, hogy PLS adj már egy 10 est.
    Szóval, ha az anyja-apja pénzt ad, akkor már meg van ott a döntési jog, hogy játszhat a gyerek vagy nem.
    2.Amit asszem te mondtál, hogy 15 éves gyerek meglopta az anyját.
    Ott meg az van, hogy az anyjától meg se kérdezi, hogy elmehet, pénzt összelopta.--->Anyja f@sza rendesen kilehet már a gyerekkel, szóval itt is jön az extrém eset, hogy leszarja, hogy mi van a gyerekkel.
  • Jacek
    De hagyjuk mert szamomra erdektelen ez az egesz! csak mar kb latom hogy mukodne egy airsoft szovetseg ha elismernek hivatalos sportnak!! ugyan ugy kb mint minden magyar dolog:(
  • kvitya
    Olvass bele a fegyvertörvénybe....
  • Jacek
    es a szemkiloves az mibol kovetkezik? a 10 evbol vagy az 500 fps-bol? mert hogy jobban van figyelve erre a reszere mint egy nagy jatekon az biztos..
  • Jacek
    es te most komolyan ugy gondolod hogy oda jott egy 10 eves gyerek hogy ( na wazzw had lojek mar!!) lehet hogy tobb jatekon volt megfigyelo az a gyerek kukas mellenyben mint itt a legtobb ember:D
  • kvitya
    Valóban, az utakon veszélyesebb. Meg egy reaktor közepén is.....

Az utakon, ha meghal valaki, akkor nem tiltják be a közlekedést.

Ha kilövik egy-két ember szemét itthon, akkor betiltják / ellehetetlenítik az AS-t.
  • zoolee
    15 ..-.-
  • Punker
    miért is? ezt mondja a törvény az AS fegyver, és ezen fölösleges filozofálni hogy mi játszunk vele az nem változtat a hatályos fegyvertörvényen!
  • Jacek
    Ezen az egeszen rohognom kell!

Mi igazabol nagy szervezett jatekokon kezdtuk, sok egymas utan.
    Na ami neha ott folyik na azt hivom en gyalazatnak..... ezert jatszunk inkabb keves 15-20 fovel sokkal elvezetesebb ennyi..
  • Punker
    itt gyerekekről van szó ez itt a lényeg! aki helyett az anyja fog feljelenteni ha csak 1 karcolás lesz rajta...
  • degenerator
    azért a fegyver kifejezés erős.
  • zoolee
    Hogy jut el a dolog szerinted a mégiához?
    Sehogy, a legtöbb ember aki ezzel otthon, haverokkal játszik és az ÉRTEMESEBBIk fajtából van az tudja mi a veszélye.
  • kvitya
    Te Mike, figyu:

mondtam egy szóval is, h érdekel, mit csinálsz? Vagy hogy érdekelne, hogyan játszol? Jól hallom, nemet mondtál? Tehát akkor miért is veszed a lelkedre? Jó, persze, mindenhol kellenek a mártírok..... :)

De akkor, h ne magyarázd félre, magadban sem:
    - nem helyes dolog kisiskolásoknak fegyvert adni
    - nem helyes dolog félvállról venni a sérülés veszélyt
    - nem helyes dolog másokat fikázni, pláne, ha nincs alapod rá
    - nem helyes dolog kibújni a felelősségvállalás alól
    - nem helyes törvényt szegni, különösen nem tudatosan
    - nem helyes egy közösség hobby-sportját veszélyeztetni

Ez az én véleményem. Magánvélemény. Ha más normák szerint élsz, nos az a Te magánügyed. Ha ellenben ezzel veszélyeztetsz másokat, az már nem magánügy. Ennyi
  • Jacek
    Szerintem az utakon kicsit veszelyesebb emberek kozlekednek:D

Es ha majd a MASZ-t torvenyerore emelik! akkor eldontom hogy betartom a torvenyt vagy nem.... de addig had szorakozzak mar ugy ahogy nekem tetszik.
  • degenerator
    jó mindegy, bocs.
  • Punker
    na akkor hogy megértsd azt csinálsz magaddal amit akarsz ebben igazad van, de ne bíztass egyetlen kezdőt se balesetveszélyes dolgokra.
  • Mike at home
    figy tudod mit, hanyagoljuk egymást egy életre

-fav
    aztán egymás keblére borulhattok, nincs kellemetlenkedő faszfej kibazsott liberabolsi Mike, akinek mindig van véleménye, ami ugya sosem egyezik a többségével
    tényleg zavaró tényező vagyok, tudom jól

szevasztok
  • Punker
    a te hülyeséged sokkal rémisztőbb!
  • Mike at home
    úgy van sarkítsd ki, legyél demagóg, csinálj úgy, mintha semmit nem értenél abból amit irtam

a kibaszott kurva életbe már

azt fogjátok föl végre, hogy nem vagytok hatóság, kurvára nem fogtok beleugatni abba, hogy emberek egymás között milyen szabályok szerint AS-eznek, kiket engednek oda, hogy oldják meg a felelősség kérdését
    nem mindenki hebehurgya hüylegyerek, ha még így is képzelitek el a világot
    tudom nálatok, a 30-40 éves korosztály sem képes felelőséégvállalásra, hebrencs, úgy viselkedik mint egy 12 éves
    hát hogyne
    itt veritek a nyálatok, 20on éves szarosok
    felnőtt vagyok el tudom dönteni mit vállalok, mit nem, ha majd kérek segítséget, véleményt, akkor szólni fogok, amit aztán vagy meg fogadok, vagy nem, ez is az én dolgom, EZT kéne már végre felfogni

SŐT tudom megint én leszek a rossz, megint a csúnya hangnem, én vagyok antiszociális, maga a sátán

a faszom az egészbe hogy nem lehet abbahagyni a tipródást mindenféle szaron

persze szervezett, bejelentett, meghírdetett játék az más
    bár ott is a szervező dönti el mit enged és mit nem

mindenki elmondta a véleményét, örüljön ennek
    de lehet hanyagolni most már a témát
  • DannyL
  • Mike at home
    jah, képzeld el hány gyerek mászkált akár mezitláb is az erdőben, mindenféle bokatörés nélkül

egyébként degi, mondtam hogy rámásznak az 500-ra meg a 10-re
    azóta is ezen rugóznak
  • kvitya
    Hagyjátok már, komolyan......

A bakancs sznob dolog, a midcap is, a 12 éves meg bőven döntésképes, mifaszé szólunk bele? Az, h vkit meglőnek, az meg magánügy...erős, masszív embereknek meg sem kottyan az ilyesmi. Fog, szem újra nő, a bőr alá került BB-t meg feldolgozza a vas szervezet. Különben is, minek vannak szabályok? Azok csak a gyengékre/kreténekre vonatkoznak. Nehogymá' csak azért, mert 3-5-8 éve játszik valaki, beleszóljon és megmondja a frankót.... A szervező meg nem tartozik felelősséggel semmiért.
  • dronkZero
    Én konkrétan a legelső, kölcsönfegyveres próbajátékomon voltam balfasz, és csak a bakancson múlt, hogy a bokaszalag-szakadásom csak részleges, nem teljes. Így csak 6 hétig kellett pihentetnem, meg nem kellett műteni.
    Mindez 'Szentimrén, CQBn. :P

Szal aki szívesen fekszik eerszoftozás helyett hetekig, nyugodtan kísértse a sorsot edzőcipővel... :P
  • DummyBoy
    Nem akarok a bakancs ellen beszélni, természetes, hogy terepre jobb a bakancs, mert védi a bokát ...

De ... a Specnaz tagjai pl: hordanak sportcipőt :) Igaz városban, de ott hordanak (De valahol van afganisztáni képem is jó kis Mockba cipős orosz katonákról :))

Akrtam képet linkelni, de 18+-osak, kihagyom ... de városban, utcai harcoknál az oroszok előszeretetel hordanak sportcipőt .. :) (Bár nálluk elég laza az öltözködési szabályozás ...)

Viszont csak városban ... terepen csak bakancs ... És én is ezt preferálom!

Nem a militari fííling miatt hordok erdőben is bakancsot, hanem mert nem akarom kitörni a bokám ...
  • DannyL
    Mondom, hordjad!
  • degenerator
    aha. nézd meg, hogy akkor afgánban hány orosz katona lábán volt edzőcipő. vagy a us amrynál vietnamban.
  • degenerator
    zalaegerszegen rálőtt airsoftpisztollyal azegyik kissrác a másikra. asszem tán a szemének lett baja. és láttad a következő újságban, hogy kivégzésre készültek?
  • degenerator
    és büntettek már meg valakit ilyenér?
  • degenerator
    olyan embereknek lehet, akik nem a szabadban töltötték el a gyerekkorukat....
  • Mike
    abba igen
  • Mike
    az milyen feelinges lehet :)
  • bardocz
    Nekem is párszor már megpróbált kimenni a bokám,de bakancs miatt nem taknyoltam el.Azért hasznos az;)
  • Punker
    hogyne lenne beleszólásom, én döntöm el kikkel és milyen viszonyok között játszok.
  • Mike
    semmi ilyen nem fog megjelenni a médiában, hagyjuk már a paranoiádat
    és a témát is hagyjuk, nem érdekel, beleszólásod úgy sincs, akkor meg minek rajta rágódni