Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nem is rossz ötlet, legalább nem itt szemeteltek amíg mi játszunk.

mellesleg éppen te folytatod a flémet...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
No mindegy,én kiszálltam, felõlem, nyugodtan flémelhet tovább Daniel, más ezért rég repült volna, csak hát ugye itt softair moderátor van, ez soha nem fog megtörténni.

Leszarom, akár be is lehet zárni ismét egy hónapra a topikot Daniell ámokfutása miatt ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Basz+ 😄DDDDDDD LOL

lac coo
Csak most már a vak is látja , hogy Daniel az aki itt flémel eltorzul arcal 😊

Az meg hogy az SG az nagy szent softair állatkertje, ..az már a no komment kategória, hülyébb mint amilyennek hittem .

mijki
Haggyátok már egymást! Vagy: találkozzatok, vigyétek a gunotokat, szemcsi fel, 5 méterre megálltok egymástól, csak alsógatya van rajtatok, és aki tovább bírja a sorozást az nyer!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Punker
elég régen megtanultuk itt SG-n hogy nem hülyeség amikor reggel az idõjárás jelentésben elmondják hogy a front tevékenység hatással van az emberekre, sõt annó valaki unalmas óráiban kikereste azt is talán hogy teliholdkor több ban kerül kiosztásra.
magyarul mi a picsáért nem hagyod rá??? írogat ide kb 2 éve, az alatt értelmes dolgot nem nagyon láttunk leírva royal neve alatt! tudod:

"Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelõvel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Ez borzasztóan rosszul esett! Nagyon odaszúrtál...

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Igazából az egyetlen dolog ami itt pattog, az DannyL, nem?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

DannyL
Nem váltottál ki belõlem semmi indulatot, gyenge lett, öregszel...

DannyL
Pill hozom a pattogatott kukoricát...

RoyalPredator
Hamár saját csapdádba akarsz besétálni, rajta.

De hogy ne unatkozz, nesze:
1. Egyetlen dologra jó a fórum, a legnagyobb közönségnek információt dobni (játékról, eladandó tárgyról, infót hogy miket keresgélsz, stb stb)
Erre használom, semmi másra. Nem véletlen nem irogatok a topicokba, ahol mellesleg sokszor a hányinger kerülget.

2. Erõsen Benézted. Nagyon módszeresen gazdálkodok az álregekkel, de van jópár régi is. Nem árulok el neked sokat, csak annyit, hogy teljes mértékben, minden információ morzsát, még IP és gépnevet is váltok. Lenyomozhatatlan. Ennek ellenére direktben mindig hagyok egy morzsát, de abból se jöttök rá.

3. Olvasási nehézség, nembaj, néha énis kissé diszleksziás tüneteket mutatok. Amiket írtam, mind efféle kaliberû kérdés volt: "Na, lezúzták a softair-t? Najsz One."
Tényeket ne ferdítsd, utána lehet lapozni, de persze törléssel is lehet védekezni. <#puszi>

4. Megint kevered a szezont a fazonnal. Amikor egy Hitmannak beszóló hirdetõhöz odaírtam, hogy bezony õ ekkora bré, ne törõdjön vele, akkor hamar kaptam az átkot. Kíváncsi vagyok, a hirdetõt megmertétek-e büntetni. (Ha eddig nem tettétek volna, hagyjátok már szegényt 😉

5. Örülök hogy tiis, így mi sem vagyunk egyedül <#wave>

Na, kép linkelés nem jött be. (De várjuk nagyon😊)
Duma pedig nem kell. Semmit se tennétek meg értem, ahogy már énse értetek (max a poén kedvéért). Kár, hogy az ízléstelen, felkiáltó jellel spammolt, pirosra és félkövérre festett moderátori leveleket nem fotóztam le, bár én efféle infantilis eszközökkel nem dolgozom <#nevetes1>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

DannyL
Egyébként csak a tisztánlátás kedvéért elárulom hol basztad el a leveledet. Ennél a résznél: "viszont ha megteszed..."

Szó nélkül elintéztem volna neked, ha simán megkérsz. Viszont az ultimátumosdival sokra nem mész.

DannyL
Szóval azt nem lehet mondani, hogy egy kis aprópénz érdekében ne lennél rugalmas és tanulékony. Egy két iparágban sikered lenne. 😄

DannyL
Jaj nézd már és a legaranyosabbat elfelejtem. Hát kaptam tõled egy édes kis ultimátumot is PM-ben. Olyan hangos vernyákolás régen volt a környéken, mint amikor ezt elolvastuk.

DannyL
Nézzük csak sorjában ki is az a Royal Penetrátor.

1. Folyamatosan köpködsz a softair-re és a staff-jára, miközben folyamatosan odajársz álregeken, használni az adás-vételi topikot és osztani azt a keveset, amid van. Eközben itt vered a nyálad, hogy te milyen jó kisfiú vagy, de téged mégis folyamatosan kínoznak ott a gonosz és csúnya moderátor bácsik. Néha még az adminok is beszállnak a popsi paskolásba, ami aztán annyira tûrhetetlen magatartás, hogy a hágai Nemzetközi Bíróságon a helye az ügynek.

2. Amikor az egyik álregedet kibannoljuk érdekes módon átlag 1 órán belül újra regelsz és gyenge próbálkozásokkal megpróbálod összehozni a 10 hsz-t, hogy folyatathasd az ámokfutásodat. Eközben természetesen itt állítod, hogy neked bizony van vagy 12db másik regisztrációd a softair-en. Akkor minek regelsz újra minden alkalommal pubi?

3. Amikor végleg vesztedet érzed (már várjuk nagyon most is), akkor elõhozod a sötét erõket, oldalra csapod szemed elõl az egyenesre vasalt tincseidet, és szuper titkos bunkeredbõl, mint hacker fõvezér hadat üzensz a softair-nek, ami onnantól reszketve várja az elkerülhetetlen összeomlást. 😊 Amikor újraindítjuk a szervert és az oldal leáll fél órára, akkor átjövünk ide és elolvassuk, hogy bejutottál, nem volt könnyû, de megcsináltad a bulit, összedõlt a softair rendszere. Persze ezt titkosügynökösen, burkolt célzásokkal teszed, nehogy dádá legyen itt SG-n, ahonnan szintén kivágnak 3-4 havonta 1-2 hétre.

4. Aztán lássuk csak. Kijelented ország világ elõtt, hogy álreggel beszóltál egy moderátornak, de nekünk nem lett volna jogunk kivágni az állítólagos 22. álregedet mint macskát szarni, mert nincs leírva a szabályzatba. Hát le van írva a szabályzatba, csak azzal a magadfajta egyszerû "áldozat" nincs tisztában, mert sosem olvasta. De egyébként a dupla reget úgy alapból jogunkban áll kigyomlálni, nem beszélve arról, ha az egy korábban bannolt egyedé.

5. A zárszó keretében egy hasonlattal is élnék, miszerint minden szép nagyvárosnak és közösségnek van egy állatkertje. A softair-é akaratunkon kívül ez lett itt (bocs Punker). Nekünk pont jó, hogy ki vagy ide telepítve. Lazább napjainkon rád nézünk, meglátogatunk, megsimizünk, mosolygunk egy jót, aztán itt hagyunk forogni. Ne akard már ezt elvenni tõlünk.

6. Lökjed picim, hallgatlak!

RoyalPredator
Azért látom, nélkülem is jól evagytok.<#puszis>

Egy elméleti kérdés: Mi történik, ha egy .22LR kaliberû kommentelõ hasít annyi puskaporral a fenekében, hogy attól csak maga körül pörög, és kergeti a farkát mint egy kangörcsös kutya?

Mert most megint láthattunk erre példát, úgy hiszem. <#kacsint>

Egyébként is, ez már gyarmatosítás, uraim. <#taps><#taps>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

igen.. mindenki olyan márkájú fegyverreplikával
játszon amivel tud,v. szeret..Mindenki esküszik valamire,mindenki tud hozni minden kategóriára érveket és ellenérveket felmutatni..ez így jó.És tanuljuk meg tisztelni mások véleményét.ÁMEN.

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

DannyL
#27702 de javaslom ne kalapáljuk tovább a szart.

:-D
A BAD BOYS 2 címû filmben az egyik fõhõs agykurkásza javasolta mint zaklatott hangulat csillapító..hosszan sokáig ismételgetve meditatív nyugalomba tereli a pácienst..azóta aránylag közismert szleng:szusza van baz*meg!(vélt jelentése:maradj nyugton ,csitulj el,nyugodj meg..stb.)

lac coo
...jó , igaza van a srácnak, leszarom a kakaskodást !

Lehet rá gondol:
Szusza ?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Mi az a szuusza? 😊

szuusza legyen máár no..

lac coo
Nincs, ezt vártam 😊
Bár titkon reméltem, hogy beidézel valami HSZ-t, hogy ne legyen megint segg a szádból, de hát csak jobb az ilyen frappánsnak hitt duma ! 😄DD

DannyL
Ne haragudj, de most van jobb szórakozásom nálad. De nincs harag remélem... 😊

lac coo
Én meg azt leszarom !😊

Sok rajongóm jár ide álregen, én legalább sehová nem megyek patkányként, õk igen!

lac coo
No de minden... ? 😄DDDD

Punker
leszarom hogy mit gondolsz, fogalmam nincs ki ír ugyanis annyi rajongótok van, hogy túl sok a lehetséges név.

DannyL
hurrá

DannyL
Nekem legalább van minek összekavarodni.

lac coo
Távol álljon tõlem, hogy megsértselek, de én nem hiszek neked... ami keverések mennek itt a softair userek állregjeivel .... Nem egyet kapásból beazonosítottál ...
De mindegy is, ha ilyen gyökér lesz ez a topik , legfeljebb ide se járok majd .

lac coo
Votl csapatomban van egy JG Beta, az 460 (!) Fps-el gyári állapotában mindenféle kenés hézagolás nélkül máig üzemel .Ha jól tudom.... amíg én ott voltam közel egy évet ment gond nélkül ez tuti.
Bármely TM-be gyári alkatrészei mellé beraksz egy ilyen erejû rugót (140 ?), rögtön megszakad szegényke.
És megkockáztatom, hogy ha a mai jobb féle kínai fegyvereket olyan harmat gyengén adnák ki mint a TM-eket, 10 évet simán bírnának, 280 FPS-el . ....

De továbbra is a farkadat kergeted, visszaolvastam senki nem állított ilyent amin lovagolsz, valahogy a te agyadban keveredtek meg a dolgok ! 😄DD

thx.. ez eddig senkit nem érdekelt.. de most hogy mondod..:-D

Punker
nem tudom ki az.

lac coo
Ismered?

1100 as batrit 450 mA töltõvel mrddig kell tölteni ?
Punker
majd ha nem álnéven hergeled õket, tárgyalhatunk!

Igen tisztelt Moderátor úr!!Kettõs mérce???

juttassa eszembe kend hogy a legközelebbi játékunkon popsikájára csapkodjak.
Rád
köszi
Punkerwork
olvasni ennyire nehéz? ár + szállítás + vám (3,5%) + áfa (25%)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ja és azt szeretném kérdezni hogy mennyi lenne behozatni?
köszi de az evike.com-on találtam 100$ ezt http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.evike.com/&ei=wmmlTcGNKonfsgaykuiOCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCkQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Devike.com%26hl%3Dhu%26biw%3D1259%26bih%3D611%26prmd%3Divns
Punkerwork
UN Custom-M14 EBR
-Marui M14 Based
-King Arms Military Version M14 EBR Stock (KA-SK-08) Installed
-Sanyo 1700mAh 9.6V Twins Battery Installed
-Power option from 350fps to 450fps (At your preference)
-Installed:
~~PDI or Systema spring
~~Metal Bushing
~~Fuse removal (Reduce resistance)
~~Systema aluminium piston head with bearing
~~Systema poly carbonate / aluminium piston
~~Guarder Steel Gear Set (GE-02-04)
~~Guarder spring guide with bearing (GE-05-08)
Weight 4900g
Price US$ 1750.00 + szállítás + vám + áfa
azért nem semmi<#nezze>

Punkerwork

tudtok valami külföldi oldalt ahol lehet kapni ilyent http://www.youtube.com/watch?v=hWyFQbUZQU8
Punkerwork
használtan féláron 😄

drága is,ronda is..áá

Büdös Bohóc
most komolyan, 640 dollárért comic sans bemarás a fegyveren???? Elhányom magam 😄DDDDD

ok lehet az eredeti is ilyen? hát bazz... nem vagyok amúgy 100%, hogy ez comic sans, de ahogy nézem az

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DannyL
Mi csak este 7-8 között.