29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    hát igen; de mint látjuk a MASZ is arra jó, hogy legyen mit megszegni...
  • Jacek
    Itt jon kepbe hogy betartom vagy nem:) de megneznem a nagy jatekokat ha csak bevizsgalt fegyverrel lehetne menni.. jo sokan lennenek:D
  • praksi
    fakk; akkor vegyél egy gumikést :DDD
  • praksi
    tudtommal Nagy-Britanniában így van; airsoftozni csak valamely hivatalosan bejelentett csapat tagjaként lehet, a fegyvervásárlást regisztrálják (szal nincs semmi kínai piac...), stb.

és ha már egyesek a törvényt emlegetik: az airsoft fegyverek légfegyvernek minősülnek, és bár engedély nélkül tartható és vásárolható (18 év felett!), attól még be kell(ene) vizsgáltatni az MKH-nál.
  • DannyL
    Az marha eredeti lenne. :)))
  • praksi
    vegyél egy M4 CQB-t, nem kell új tárakat venned :-)
  • DannyL
    Azt csak érezni kell. Waxx tímmétem is tudott egyest lőni.
  • zoolee
    Gyors lesz az ujja: DDD
  • praksi
    egyeslövést hogy oldod meg? :-)
  • DannyL
    hossz
  • bardocz
    De ebből minek a rövid csöves?AUG hosszú csővel is jó cqb-re a bull-up(ugye?) kialakítás miatt.
  • Punker
    jaja
  • DannyL
    ERRE GONDOLSZ?

Tegnap rendeltem egyet egy srácnak, mondjuk látni nem fogom, mert nem csapattag.
  • Punker
    kijött olcsó kínai 3 bb-s shotgun lehet 1x megnézem :D
  • DannyL
    Hát ennek még nem jártam utána. De a 60-assal is ellennék ha muszlim játék van, úgyhogy ez nem olyan nagy gond. Egyelőre csak ötletelek CQB ügyben, nagyon nem sürgős tekintve a 100-ból 1db cqb lehetőséget. :)
  • kvitya
    Az AUG jó választás, csak a tárak lehetnek szűk keresztmetszet. Ha jól rémlik, nincs hozzá midcap, csak hicap ill alap 60(?)as.

Nekem bejött összességében, csak a tárcsere nem volt egyszerű.....bár biztos meg lehet szokni :)
  • DummyBoy
    Kissé más hangnemben ... Azon kellene elgondolkozni, hogy eszetekbe sem jut, hogy valszeg azért van ebből hiszti, mert voltmár aki megütötte a bokáját hasonló ügyben?
  • DummyBoy
    Helló-helló "Felnőtt bácsi", kicsit vegyél vissza ... itt senki sem hatóság ... de ha a Hatóság megjelenik, mert a pógárjenő picifijának kilőtted a fogát akkor pattogjál ...

Felnőtt vagy? Nem úgy tűnik ... tudod, hivatalosan mindenki felnőtt aki betöltötte a 18-ik életévét ... Aki meg nem az gyerek ... gyereknek nem való a fegyver ... még akkor sem ha holnap lesz 18 ... törvény, nem mi találtuk ki ... nem a gonosz MASZ írja csak ...

Ha a felnőttek között sok olyan van mint Te, akkor miért veted annak a vékony homo sapiens sapiens rétegnek a szemére, hogy nem akar gyerekeket hagyni játszani?

El kéne gondolkodni ...
  • DannyL
    Uzi style és orosz cuccok kilőve. :)
  • DannyL
    Szintén zenész. Elismerem, hogy fasza darab csak nem tudnám szeretni. Egy AUG shorty-ban gondolkodom, waxx-nak volt egy nagyon bivalyul kinéző darabja, csak akkor nem tudtam megvenni tőle.

Ez pl nem rossz.
  • Punker
    vagy még a kis sig is az a méret, esetleg AKSu
  • Punker
    Mac10 , skorpió :D
  • kvitya
    G36C....
    van hozzá realcap-midcap-hicap, modolható k-vá vagy teljessé, esetleg mg36-á.
    Alapban kompakt, behajtható válltámaszos, ver3 gearbox, m4-nél fényévekkel jobb hopup szerkezettel. Ízlés szerint karácsonyfává modolható.... elérhető olcsó csájna verzióban is
  • DannyL
    Az MP5 PTW az tetszik, csak az ára nem tetszik. :D
  • DannyL
    Az meg nem tetszik. :)
  • Punker
    UMP?
  • DannyL
    Ja meg Guarder hop-up gumi persze. Talán a legfontosabbat hagytam ki. :)
  • zoolee
    Értem.Ok.
  • DannyL
    Ezek vannak csak cserélve benne:

Guarder SP110 rugó
    Fém, csapágyas rugóvezető
    Prometheus 6.03-as tuning cső

Mást egy ilyen kis tuningnál nem kell cserélni, bírják a gyári alkatrészek is már 2 éve.
  • DannyL
    A motor semmit sem fog megérezni belőle. A nagyobb mAh-tól csak tovább fogja bírni az akksi.

Ha viszont a 8.4V-ot 9.6V-ra változtatod, akkor megnő a motor fordulata, ezáltal a tűzgyorsaság is.
  • DannyL
    KÉne vennem egy CQB fegyvert, mert mostanában a berettával játszok CQB-t. Nagyon bejön a pisztolyosdi, de azért kéne valami.

Csak nem tudom mi, mert nem nagyon vagyok bezsongva egyik MP5-ért meg P90-ért sem.
  • zoolee
    Tuning cső,tuning GB erősebb motor,áttétel,aksi stb?

Amúgy mivan, ha a fegyverembe egy 8,4 voltos 1100 mHA -s aksi helyett egy 8,4 voltos 1400mHA -est rakok?

Minnyire teesz jót az a motornak?
  • DannyL
    Ez a CA M4-es volt egyébként az első komoly AS fegyverem. Annyira szeretem, hogy már szinte minden mást eladtam, de ez még mindig megvan és nem is fogok megválni tőle. Imádom. Megbízható, erős és nagyon pontos. WD valamit nagyon eltalált szerelésnél.
  • DannyL
    Hát maga a fegyver újonnan a körül van amit írtál. Az hogy ebbe mennyi pénzem van már benne azt nem tudom... :)
  • zoolee
    Bocs, véletlen lenyomtam a shiftet.
    Az M4.
  • zoolee
    Ha rendes a szervező, akkor csak 15-16 évetől engedi az értelmesebbeket, azt is full védőfelszereléssel.
    Aki meg haverjaival szemüveg nélkül lövöldözik, és nincs védőruha, ahhoz grat.
  • DannyL
    Nem CQB-zok az M4-el. Volt MP5-öm csak a képen látható M14 DMR elvitte a piacra. :D
  • DannyL
    Melyik? Az M4 vagy az M14?
  • zoolee
    Szép az M! ed..-.-
    Mennyi volt? 80?
  • Punker
    410 fps az M4 azzal mész Mike-kal CQB-ra? :D