29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #15210 hát igen; de mint látjuk a MASZ is arra jó, hogy legyen mit megszegni... -
#15209 Itt jon kepbe hogy betartom vagy nem:) de megneznem a nagy jatekokat ha csak bevizsgalt fegyverrel lehetne menni.. jo sokan lennenek:D -
praksi #15208 fakk; akkor vegyél egy gumikést :DDD -
praksi #15207 tudtommal Nagy-Britanniában így van; airsoftozni csak valamely hivatalosan bejelentett csapat tagjaként lehet, a fegyvervásárlást regisztrálják (szal nincs semmi kínai piac...), stb.
és ha már egyesek a törvényt emlegetik: az airsoft fegyverek légfegyvernek minősülnek, és bár engedély nélkül tartható és vásárolható (18 év felett!), attól még be kell(ene) vizsgáltatni az MKH-nál. -
#15206 Az marha eredeti lenne. :))) -
praksi #15205 vegyél egy M4 CQB-t, nem kell új tárakat venned :-) -
#15204 Azt csak érezni kell. Waxx tímmétem is tudott egyest lőni. -
zoolee #15203 Gyors lesz az ujja: DDD -
praksi #15202 egyeslövést hogy oldod meg? :-) -
#15201 hossz -
#15200 De ebből minek a rövid csöves?AUG hosszú csővel is jó cqb-re a bull-up(ugye?) kialakítás miatt. -
#15199 jaja -
#15198 ERRE GONDOLSZ?
Tegnap rendeltem egyet egy srácnak, mondjuk látni nem fogom, mert nem csapattag. -
#15197 kijött olcsó kínai 3 bb-s shotgun lehet 1x megnézem :D -
#15196 Hát ennek még nem jártam utána. De a 60-assal is ellennék ha muszlim játék van, úgyhogy ez nem olyan nagy gond. Egyelőre csak ötletelek CQB ügyben, nagyon nem sürgős tekintve a 100-ból 1db cqb lehetőséget. :) -
kvitya #15195 Az AUG jó választás, csak a tárak lehetnek szűk keresztmetszet. Ha jól rémlik, nincs hozzá midcap, csak hicap ill alap 60(?)as.
Nekem bejött összességében, csak a tárcsere nem volt egyszerű.....bár biztos meg lehet szokni :) -
#15194 Kissé más hangnemben ... Azon kellene elgondolkozni, hogy eszetekbe sem jut, hogy valszeg azért van ebből hiszti, mert voltmár aki megütötte a bokáját hasonló ügyben? -
#15193 Helló-helló "Felnőtt bácsi", kicsit vegyél vissza ... itt senki sem hatóság ... de ha a Hatóság megjelenik, mert a pógárjenő picifijának kilőtted a fogát akkor pattogjál ...
Felnőtt vagy? Nem úgy tűnik ... tudod, hivatalosan mindenki felnőtt aki betöltötte a 18-ik életévét ... Aki meg nem az gyerek ... gyereknek nem való a fegyver ... még akkor sem ha holnap lesz 18 ... törvény, nem mi találtuk ki ... nem a gonosz MASZ írja csak ...
Ha a felnőttek között sok olyan van mint Te, akkor miért veted annak a vékony homo sapiens sapiens rétegnek a szemére, hogy nem akar gyerekeket hagyni játszani?
El kéne gondolkodni ... -
#15192 Uzi style és orosz cuccok kilőve. :) -
#15191 Szintén zenész. Elismerem, hogy fasza darab csak nem tudnám szeretni. Egy AUG shorty-ban gondolkodom, waxx-nak volt egy nagyon bivalyul kinéző darabja, csak akkor nem tudtam megvenni tőle.
Ez pl nem rossz.
-
#15190 vagy még a kis sig is az a méret, esetleg AKSu -
#15189 Mac10 , skorpió :D -
kvitya #15188 G36C....
van hozzá realcap-midcap-hicap, modolható k-vá vagy teljessé, esetleg mg36-á.
Alapban kompakt, behajtható válltámaszos, ver3 gearbox, m4-nél fényévekkel jobb hopup szerkezettel. Ízlés szerint karácsonyfává modolható.... elérhető olcsó csájna verzióban is -
#15187 Az MP5 PTW az tetszik, csak az ára nem tetszik. :D -
#15186 Az meg nem tetszik. :) -
#15185 UMP? -
#15184 Ja meg Guarder hop-up gumi persze. Talán a legfontosabbat hagytam ki. :) -
zoolee #15183 Értem.Ok. -
#15182 Ezek vannak csak cserélve benne:
Guarder SP110 rugó
Fém, csapágyas rugóvezető
Prometheus 6.03-as tuning cső
Mást egy ilyen kis tuningnál nem kell cserélni, bírják a gyári alkatrészek is már 2 éve. -
#15181 A motor semmit sem fog megérezni belőle. A nagyobb mAh-tól csak tovább fogja bírni az akksi.
Ha viszont a 8.4V-ot 9.6V-ra változtatod, akkor megnő a motor fordulata, ezáltal a tűzgyorsaság is. -
#15180 KÉne vennem egy CQB fegyvert, mert mostanában a berettával játszok CQB-t. Nagyon bejön a pisztolyosdi, de azért kéne valami.
Csak nem tudom mi, mert nem nagyon vagyok bezsongva egyik MP5-ért meg P90-ért sem. -
zoolee #15179 Tuning cső,tuning GB erősebb motor,áttétel,aksi stb?
Amúgy mivan, ha a fegyverembe egy 8,4 voltos 1100 mHA -s aksi helyett egy 8,4 voltos 1400mHA -est rakok?
Minnyire teesz jót az a motornak? -
#15178 Ez a CA M4-es volt egyébként az első komoly AS fegyverem. Annyira szeretem, hogy már szinte minden mást eladtam, de ez még mindig megvan és nem is fogok megválni tőle. Imádom. Megbízható, erős és nagyon pontos. WD valamit nagyon eltalált szerelésnél. -
#15177 Hát maga a fegyver újonnan a körül van amit írtál. Az hogy ebbe mennyi pénzem van már benne azt nem tudom... :) -
zoolee #15176 Bocs, véletlen lenyomtam a shiftet.
Az M4. -
zoolee #15175 Ha rendes a szervező, akkor csak 15-16 évetől engedi az értelmesebbeket, azt is full védőfelszereléssel.
Aki meg haverjaival szemüveg nélkül lövöldözik, és nincs védőruha, ahhoz grat. -
#15174 Nem CQB-zok az M4-el. Volt MP5-öm csak a képen látható M14 DMR elvitte a piacra. :D -
#15173 Melyik? Az M4 vagy az M14? -
zoolee #15172 Szép az M! ed..-.-
Mennyi volt? 80? -
#15171 410 fps az M4 azzal mész Mike-kal CQB-ra? :D