29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• xteecee
    A újjáírt fegyvertörvénnyel már egy két éve riogatnak minket.
    Ki tudja, mi befolyásolja a tollak útját. De ez persze csak
    az én véleményem, nem kötelező figyelembe venni, nem azért írtam le.
  • Punker
    mondod te, de ha beüt a mennykő és bevezetnek olyan szabályozást mint angliában vagy németországban, akkor ti fogtok a legjobban sírni...
  • VRSDM
    mondjátok hogy a légfegyverrel vana gond, hogy magával ezzel történik a baleset.
    hmm...
    hányszor hallani a hírekben hogy légfegyverrel baleset történt?! évente többször, és ebből vajon hány darab marad "családban".

mégsem vonták még be a légfegyvereket, még sem hoznak egyre szigorúbb törvényeket rá.

ha valaki valakit nagyon megsebesít abból sem feltétlen lenne hatalmas médiaparádé, amíg embereket ölnek meg úgy hogy nem tudja a média-rendörség senki hogy mivan, akkor egy ilyet a baráti társaság szerintetek nem titkolna el?!

ha meg nyilvánosságra hozzák akkor?! akkor xy kártérít és paff. ennyi.

• Punker
    friss reg szal lehet :D
  • MuldR
    Eloszor engem is leugattak. :)
    Amikor mar en is kepben voltam, es elkezdtem segiteni, akkor meg aze ugattak le, hogy me segitek. Moderatorok meg faszan toroltek a valaszokat.
    Talan ezert is van, hogy softairt heti 1x nezem meg, akkor is jatekkirias+adas vetel.

Bulldog, te az a Bulldog vagy akire en gondolok? :)
    Minden ut az SGre vezet :)
  • xteecee
    Nem tom, engem nem ugattak le soha, pedig senki voltam, meg most is, meg még soká leszek az :))))
    Inkább volt problémám a pályán a kezdő, nem kezdő "namajdénmegmutatomneked" emberekből...
  • Punker
    azért a dolog ilyen fajta elfajulása kicsit a mi sarunk is, rakás kezdőt leugatnak kezdésnek softair-en (ahogy anno engem is) így nem érzik magukat a közösség tagjának és nem is foglalkoznak vele hogy ártanak e a múködő közösségnek.
  • xteecee
    ezeketől természetesen ezektől. Bocs.
  • xteecee
    Csináljunk softair-t az SG airsoft-ból :))))))

Komolyan:
    Csak az az ember tudja igazán, hogy hogyan mennek ma Mo.-n a bírósági
    ügyek, aki már részt vett egyben, vagy van kompetens ismerőse.

Nem véletlen, hogy szeretnénk ezeket a helyzeteket elkerülni. Akinek
    van felesleges ideje/pénze, az csak csinálja nyugodtan a hülyeséget,
    de a többieket kímélje meg ezeketől a dolgoktól..............
  • sgmbulldog
    Bevizsgáltatni nem kötelező, csak boltnak.

A bakancsnál csak a gipsz tudja jobban fogni a bokádat, és az erős talpa véd attól hogy valami érdekes dolog belédálljon a magas fűben. A Converse stílusú SZÖVET cipők addig tartják jól a bokádat, amíg nem egy domboldalon megbotolva kellene birniuk mondjuk a 60,70....x kilót mikor nekilendül, és probléma velük hogy átázhatnak.

A MASZ-t meg nem kötelező sem szeretni, sem az szerint játszani, csak akkor egy adott közösség játékait kihagyod az életedből. Tessék megcsinálni a ANASZ-t (ANarhikus Airsoft Szabályzat) és lehet épületben 800 fpssel lövöldözni, és várni mikor találod el valakin azt a 2 centis rést a védőcuccon ahol majd kitép egy szép darabot 1,5 méterről.
  • MuldR
    Istenem, ennyi fassagot reg olvastam :)

Nem kotelezo maganemberkent bevizsgaltatni az Airsoft fegyvert. Sot, a legfegyvert sem. Amugyis csak egy olyan gravirt kap, hogy 7,5 joule alatt van. Attol meg lehet 1200 FPS.

Bakancs mar nekem is mentette meg a labam. Erdemes.

Ehobbyn ha nincs kirakva egy cucc, de kellene, irj nekik emailt. Kipakolnak neked annyit amennyi kell. Tapasztalat.

A tobbit inkabb nem is velemenyezem. Hello Mikeot eluldoztetek? Pedig akartam neki irni, ma lattam a Fenomenba hello kittys strandpapucsot learazva. Ha siet, meg kap :)
  • degenerator
    igaz, lehet elfelejtettem említeni, hogy nálam az edzőcipő az a magas szárű converse kosaras csuka:)
  • Kurfürst
    Ha az ehobby-ra gondolsz, trehány módon írják ki a szállktsg-et, de úgy néz ki egyenárban van, ugyanannyi Mao-ra mint az USA-ba (18 dolcsi). 2 dolcsiért van biztosítás, én éltem vele.

UN companynál ugyanezt a cuccot "megrendeled", küldenek egy mailt hogy köszi a rendelést + a számlát (pár dolcsival drágábbak, de olcsóbb volt mint ahogy kiírják!!!), és akkor küldik ha átnyomtad a zsét péjpálon.

A ehobbist változat lett végül, 17-én fizettem ki, 18-án feladták, ma reggel (25) pedig hozta postás bácsi, és nem kellett semmi mást fizetnem.
  • Punker
  • mstummer
    A bakancs témához egy picit. Nagyon érdekes téma mert ugye mindenkinek más bakancs jön be. Viszont nélküle is nagyonjól meg lehet lenni.
    Én két éven át kosaras cipőkben játszottam, kényelmesebb volt, a bokámat is tartotta.
    Amiben semmi más nem ér a bakancs nyomába az a tartósság. Továbbá jobban bírja az időjárás szeszélyeit. Pont emiatt váltottam az év elején. Egy Corman bakancsot vettem. Jobbra számítottam, szenvedés volt vele az első pár játék, sőt most se a legjobb, de tényleg bírja a strapát. Egy nyári bakancs azért nem ártana mellé pluszban.
  • degenerator
    nekem 48as van.
  • degenerator
    és miből gondolod, hogy vér istván sisak, és szemüveg nélkül játszik? volt ez valahol említve? idézd már légyszives.
  • praksi
    akkor valszeg félreolvastam.

most unalmamban végignéztem, mi kéne;hát arra egy lottó ötös is kevés volna... :-)
  • DannyL
    Hát az a 7 nap inkább a furcsa. :) Az átlag az náluk is 2 hét.
  • praksi
    ja értem

a 7 napot mennyire tartják?
    csak mert 8 napja rendeltem egy távcsővédő kupakot :-)))
  • DannyL
    De igen, csak le kell velük levelezni. Kérni kell egy "Total"-t a cuccra.
  • DannyL
    Akkor köszi az infót majd skubizom sűrűn, hátha kifogom.
  • praksi
    az hogy van, hogy van amire megmondja, hogy mennyi a szállítási költség; valamire meg csak "Hungary - Not specified" ? ebben az esetben nem is hozzák Mo.-ra ?
  • Kurfürst
    Sztem lesz megint, mindíg 1-1 van aukción. UNCompany-n is van. 47.74 USD lett volna szállítással, aztán a végén ehobbyasia lett ugyannyiért, 7 nap alatt a kezemben is volt.

JG AUGhoz használom, a tárak ránézésre jó minőségűek, de mivel még nincs gyorstöltőm csak 1 pár skulót lőttem ki az egyikből próbaképpen egy rövid sorozattal, úgyhogy érdemben nem tudok nyilatkozni per pillanat, de szerintem jók lesznek. Nagyon szép mereven ülnek a tárfészekben.
  • DannyL
    Ha volt is már nincs ilyen KA AUG tár eHobby-n.
  • DannyL
    És milyen AUG-hoz használod ezeket a KA midcap-eket? Jól adagolnak?
  • Kurfürst
    AUGhoz most vettem 7300-ért 5 db 110-es King Arms midcapet ebayről (ehobbyasia), postás házhoz hozta ingyen. De nagyobb webáruházakban nincs v. dupla áron.

Van nagyon szép lőszerimitációs realcap (45) is KA-tól, csak kissé drága. Bár, ha nem használsz sok lőszert...

• zoolee
    Mivel utállok cipőtvásárolni, és utállom a bakancsokat, ezért ilyen focicipőszerűségben.Annak ellenére, hogy utállom a focit^^
  • DannyL
    Télen miben jársz, vietnami strandpapucsban? :)
  • zoolee
    Jah, a másik ok amiért bakancsot nem veszek, mert 47 es lábra nem látos sehol: DDD
  • praksi
    a mi szemszögünkből az a fontosabb, hogy MIVEL lövik ki Vér István 5.B osztályos tanuló szemét. ha szilvamaggal csúzliznak és amiatt vakul meg, akkor "jóvan fiam, hülye vagy". Viszont ha egy légfegyver okoz neki maradandó sérülést, akkor már gáz van.

amit te leírtál, az erős sarkítás;ennyi erővel elkobozhatnám a billentyűzeted, mert azzal agyon lehet valakit verni :-)
  • DannyL
    ez sarkítás
  • degenerator
    unokaöcsémnek van egy játékpisztolya, ami kilő egy tapadőkorongos nyilat 15 méterre. elveszem tőle, és akkor adom vissza nekit, ha lesz fegyvertartásija, és elmúlt 16.
  • DannyL
    350-ig sorozat 400-ig egyes.
  • Attila8805
    20 leszek:)
  • bardocz
    CQB-n nem 400-ig van sorozat?Ehh,lehet újra el kéne olvasnom a MASZ-t...
  • DannyL
    Ahol számít (CQB) ott csak addig lehet.
  • bardocz
    Azért vannak hasznos részei,pl az fps korlátozás.Faszom se játszana hogyha 800fps-es bivalyölőkkel menne a játék:) Sőt,szerintem fps-t még csökkenthetnék is,kéne vennem új rugót,de én örülnék neki,ha mondjuk csak 350fps-ig lehetne sorozatot lőni.
  • DannyL
    Jó ötlet. :)
  • Jacek
    nem az arra jo hogyha valaki szervez nagy jatekot penzert akkor ki irhatja hogy MASZ szabalyzat ervenyes!

De itt arrol van szo hogy egy barati tarsasag ossze jon! hat leszarom a maszt mar bocsanat....