29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    Jéézusom,2000mAh-el tölteni egy akksit,úgy ki fogod nyírni:D Amúgy anyi,hogy így kb 3 óra feltölteni.4300-as töltővel meg 1.5 óra.
  • zoolee
    Akkor mivan, ha ven egy 8,4 voltos 4300 MHa S aksim, de csak egy 2000 mha-s töltőm van? Akkor nem tölti fel teljesen, vagy csak lassaban tölti fel.
  • bardocz

5db 100-as midcap nekem elég lenne egy napra,ezért akarom lecserélni high capet mert tényleg zavaró tud lenni lopakodás közben,amikor csörög,főleg ha két embert akarok főd alá tenni

Még gondolkodok,aztán eldöntöm hogy legyen.
  • DannyL
    Ha nálad ezt jelenti a midcap akkor inkább az USP-t vegyed meg. ;)
  • bardocz
    Csak eladás oka fegyverváltás,és ez nekem annyira nem tűnik bíztatónak:-)
    Nameg így nem maradna pénzem midcap-re,hogy menő legyek,meg trendi
  • DannyL
    Ja értelek! 6e-ért simán fasza!
  • bardocz
    Azért majd szólj,hogy megyünk-e :-) Rá is kéne raknom akksikat töltőre
  • bardocz
    Nem a gb ver 2-es,hanem maga a fegyver egy második generáció,és így hívják :)
  • DannyL
    De, ha lehűlne az idő kicsit. Csak ahhoz nem elég egy nyári eső. Ahhoz egy kisebb hidegfront kéne.
  • Mike at home
    akkor nemjó sehogyse :(
  • DannyL
    Akkor is párolog... van egy ilyen hülye szokása. :)
  • Mike at home
    és eső közben?
  • DannyL
    Az a baj, hogy ha meg esik az eső, akkor marha nagy a pára, ami rosszabb mint ha száraz meleg lenne. Szóval eső után rosszabb játszani. Főleg Érden, mert ott a lombkorona még vissza is fogja a párát nehogymár elpárologjon. :)
  • Mike at home
    6k-t megér
  • DummyBoy
    elsakkoztam = elchesstem ...
  • Mike at home
    ja és van még egy fontos dolog a pincével kapcsolatban, jacek: az állandó 15 fok
  • Mike at home
    nekem azért az érdi nagyjáték tetszett

ha szombaton is ilyen dögmeleg lesz mint ma nem megyek monorra, vagy ha igen lödöglök egy fa alá :)

semmi kedvem ott elájulni

remélem esni fog az eső :)
  • Mike at home
    campona fölötti gombapince, egy szál pisztollyal, leginkább aeppel, lényeg a minél alacsonyabb fps, játszanánk 10-15(20)-n pörgős, 15-20 perces etapokban bázisfoglalóst, zászlószerzőst, stb, amit kitalálunk magunknak
    kérdés mibe fáj a pincebérlet mondjuk úgy 5 órára
  • DannyL
    Sicc!
  • Mike at home
    no az ilyen kiszólásoktól kéne tartózkodni a jővőben
  • DannyL
    Veszett fejsze nyele... :)
  • DannyL
    DE m81? Ver.2 GB? Az egy AEP, méghozzá USP. Mitől lenne benne ver.2 gb?
    Check!
    De 6.000 Ft-ot bőven megér ha egyről beszélünk.
  • bardocz
    Nem tudom,de unalmas már,hogy folyton szenvednek vele:D

DE m81 megér 6000-et használtan,ha csak otthon volt használva,és kb 1500-at lőttek vele+ajándék 1500 blaster bb?Persze csak ha V2-es GB van benne.Az az egy bajom van vele,hogy játékon nem biztos,hogy tudnám hol tárolni.
  • Jacek
    :) en tudok ervenyesulni ez nem gond! csak nekem nem esik le a karika gyuru a kezemrol hogy azt mondjam hogy "megvolt"
  • DannyL
    Mikor lehet már hsz-t írni erre a "kedves drága" softair-re basszameg a ló!? :)
  • DannyL
    Általánosítasz, de valóban azokkal játsz akikkel jól érzed magad. Ha nagy játékon nem tudsz érvényesülni akkor nincs értelme erőltetni szerintem sem.
  • Jacek
    Nekem mindig az tetszett ha en mint kezdo lelottem egy nagyarcu "öreget" lol akkor rinalt mint a furdos kurva:) na ne rohogtessuk mar ki magunkat!

Eleve azert szoktam le a nagy jatekokrol, mert tul sok kepviseloje volt az McLoad klannak skociabol! es mint tudjuk ott sok a halhatattlan!!:)
  • DannyL
    Nem hordok kalapot!
  • Jacek
    mi ez a pisztolyos dolog?:)
  • degenerator
    na nehogyaszidd. barátnőm haverjait megkörnyékezték a jehova tanúi.eszméletlen, milyen hülyeségekben hisznek (a menny betelt 1933ban, pl), és döbbenetes, ahogy kimossák az emberek agyát.

az asszony haverja tősgyökeres ateista volt, most meg már ki se veri magának, merhogy az ördög úgy megtalálja.....

a tökös legény meg lovon jár, marlborot szív, és fura kalapja van?
  • DannyL
    Te is sakkozol? Én is... Ütöm kifele a sötét parasztokat.
  • DannyL
    Nem, azért basztattak mert úgy viselkedtem mint egy kezdő szokott. VIS-nek elmagyaráztam, hogy működik az akkupack, WD-t meg saját játékán tuning ügyben zaklattam természetesen játék közben. :)
  • DummyBoy
    Én rántotthusit csináltam, salátával meg egy kis sültet (jól el is sakkoztam ... qrva sós lett :)
  • bardocz
    A hajad miatt basztattak?Éjszakai játék volt,és foszforeszkálóra festetted,vagy mi?:D
  • DannyL
    Tudjátok ez a kezdő vs. öreg téma annyira természetes ám mint falon a vakolat.

Egyetlen olyan közösséget mutass a Jehován kívül, ahova megérkezel és egyből körbetáncolnak. Egyet! És ez olyan közösségekben, ahol az emberek 99%-a férfi, ott ez még hatványozottabb.

Csak tudjátok van a durci murci kisgyerek típus, aki besértődik mert egyszer leugatják. Meg van a tökös legény típus aki leszarja a bajukat és és azért is önmagát adva, de közeledik lassab de biztosan a közösséghez.

Ha én elsőre megsértődtem volna mikor VIS leugatta fórumon, vagy WD még 2006-ban egy játékon a hajamat, hát most sehol nem lennék, nem hogy itt.

Persze megsértődtem, csak utána higgadtan, még egyszer mást is megtettem. Megerőltettem magam és megnéztem a dolgokat az ő szemszögükből is és próbáltam elhinni, hogy 4-5 év tapasztalattal (WD-nél meg ezer év) lehet hogy tudnak valamit még ha hülye is volt a stílus amiben közölték.

Ezt tessék ropogtatni egy kicsit! Elfogadni nem muszály csak hasznos.

Puszi!
  • degenerator
    nekem bőrből van, egyáltalán nem ázik be, és nem is izzad meg bene annyira a lábam, mint a bakancsba. tudok benne sprintelni, ha kell, és egyáltalán nem fáradok el játék végére. ja, tartja a bokámat, igen.

de mivel szinte erdőn/mezőn nőttem fel, így alapból megszoktam, hogy ha félrebicsaklik a lábam, elengedem, és a másikra nehezedek. ergo nincs sérülés. kb másfél órája volt iylen utoljára, ilyen alapon állandóan gipszbe lennék:)

egyébként sóskát ettem törtkrumplival, utána dinnyét. utána kilőttem a bal szememet, most megyek beperelem a maszt.
  • bardocz
    anyukám még nem készült el az ebéddel,úgyhogy ettem egy gyrost,nagyon finom volt
    Vacsora meg zöldbabfőzelék lesz,az is jó lesz ám
  • mstummer
    Nálunk (Császár, Észak-Dunántúl) egyszerüen megvan oldva a kezdők problémája. A nyílt játékokra bármely csapathoz csapódhat kezdő. 1-2 ilyen játék után kiderül hogy mennyire alkalmas. Ha okés vele minden akkor jöhet a meghívásos játékokra. Később esetleg valamelyik csapat tagjává is válhat. Ha nem alkalmas és egy csapat se vállalja érte a felelősséget akkor megköszönjük neki az addigi részvételt és megkérjük többet ne jöjjön. Persze ettől függetlenül még veszélyt jelenthet az ilyen ember, mert elmehet eszetlenkedni máshova...de mit lehet tenni? Nem tilthatjuk el...
    Viszont igy legalább nekünk van egy válogatott csapatokból álló kb 100 fős társaság ahol nincs anyázás és szabálytalanság. Már csak azért sincs anyázás meg kiabálás mert ez a csapat kizárását is vonhatja maga után. Biztos sokan nagyokat lesnek ezen de bevált.

Cipőhöz visszatérve. Converse cipőt használtam énis. Node nem azt a hagyományos full szövet tornacipő kinézetüt. Rendes terem/utcai kosárcipő, amit arra terveztek hogy megvédje a benga 100-130 kilós hústornyok bokáját. Ergo abban az én bokám sem megy ki. De ettől megmaradnak ugye az említett hátrányok is... beázás... évente új... drága.

Most akkor mindig beírhatjuk hogy mi lesz a vacsora?

Én hagymásbabot csinálok :D
  • degenerator
    nem is konkrétan rád céloztam, hanem pl akik azért durrogtak, hogy a lasertagos dolgot ne itt beszéljük meg.
  • Punker
    én sört tuti nem írtam :D