Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
én azt hittem a vadkanok csapatban vagy :$
Punker
ezek még mindig nem mi vagyunk de nem baj 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
fú de lemenék hozzátok játszani😄
Punker
Miskolc Factory

Ilyet akarsz te is Mike?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
nem kell ennyi
link alapból új ablakban nyilik
cimsorra kattint, enter
F5

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DannyL
Az a baj, hogy GBB tárba kéne és nagyon kicsi. Nem úszom meg ezt a menetet.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Nálam is csak béka.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Mersant
hat nem tudom, nalam du. is ment, es most is....

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Bocsánatot kérek mindenkitõl ... Már itt pörgök, hogy milyen békával szenvedtek, hazajöttem, hogy feltöltöm SG galériába ... erre b34 ... béka 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
ha FF
megnyit
cím ctrl+c
ctlr+t
ctrl+v
enter
f5

nekem így behozza
Punker
a békás kép? hogy lehet megnézzni? hiába frissítgetem....

DummyBoy
Nemtom, de ma nézegettem (Mint minden szabad másodpercemben ...) a Red Alliance-os pukkatopikot, és ott találtam ...

Mongyuk senki sem értette miért könnyes a szemem ...

degenerator
körömlakkal lett lefestve?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
b@sztasd a csapattársakat 😊

DannyL
Nem tudtok olyan oldalt a neten, ahonnan lehet gumi gyûrûket venni on-line? Nincs kedvem ezért bemenni Pestre.

bardocz
nekem 390 fps-el kartondobozról viszapattant hozzám a lövedék sokszor,de kb 10-20 méterrõl😄
DannyL
A doboz alját kb. 400 FPS körül viszik át az AEG-ek is. Szóval amit írtál nem túl meglepõ. 😊

bardocz
vá nem hiszem el,se ma,se holnap nem fogok tudni menni játszani,mert elfelejtettem felrakni akksit töltõre,1-ig meg már nem maradok fenn...
kijött az AGM is a HK416-al:
kép

állítólag 420 fps-t tud alapból <#zavart2><#bdead>

fúú, ma olyan tingli-tanglit nyomtunk a paintball pályán; végre volt egy olyan játék az évben, ahol 2 kör között nem volt semmi felesleges pöcsölés; a játék alatt nem volt kempelés, csak tiszta akció és taktika. ha tudtuk volna elõre, hogy milyen is a pálya, mindenki hozta volna a pisztoláyt és nyomtunk volna egy "csak pisztoly" játékot is (sajna én sem hoztam fel pestre a sajátomat)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
na jó, az is igaz 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
miért kéne átvinni a dobozt?

Mike at home
megvettem a glockot, és nem viszi át a doboz alját 2 centirõl 😞

ellenben nekem is volt zöld dzsuva, degi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
én meg tudom nézni bibbííí
DummyBoy
Ja, csípje agyon az erõspista a pofámat, hogy ilyet mondok, de ennél még a béka is szebb ... <#idiota>

89
csak nekem nem hozza be? Sem az IE sem a mozilla

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Nah ez rejtõszinezés a javából!!! Egy bevásárlóközpontba... USA használhatná tunszmentõakciohoz.... 😄😄LOL

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

89
béka

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

DummyBoy
Uramatyám ... negyed órája ezen bõgök ... csak saját felelõsségre ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerk: nnnnaabuziszpojler...

SG rock

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

VRSDM
anno mikor berakták ide ottvolt azára is, de meg nem mondom most hogy mennyi volt. 😄

u dont have to listen anybody else but me

Aki tud eladó új AKS-74U-t, az dobjon már egy privát üzit! Cibergány nem érdekel. Köszönöm

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Bexter
de ez legalább töbször hazsnálatos lesz 😊
Tökéletes házikészitésüt meg még nem láttam, vagy ami közel volt hozzá.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SG rock
biztos kurva drága lesz ! maradok a házikészítésûnél!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Mersant
szerintem azzal nincs baj, hisz normalis korulmenyek kozott nem 1m-rol fogjak megloni a racsot, es messzebbrol meg gyengul annyit, hogy ne torjon, valamint a racs rugalmasabb mint a beton vagy lemez...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

degenerator
nekem rácsos maszk+ szemüveg alatta, ha nagyon melegem van, felhajtom a sisakra😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
van csapattárs aki 2 éve abban játszik még sose panaszkodott szilánkra.

Mike at home
ergo rács szemvédelemre erõsen felejtõs

Punker
MSG tus géppuskázáshoz, más a fogása.

SG rock
ha betonra vagy ajtóra lõttem akkor kb. tized miliméteres darabokra tört nagyon sok felé 😊

és ez az újfajta tus mit tud?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
TM-mel lõttünk szemüvegre kb fél méterrõl 430 FPS-sel a BB középen ketté vált, Blastert én még nem láttam sehogy törni, de lehet az uccsó szállítmány tényleg sz@r volt ha sokan panaszkodnak.

degenerator
betonra lõttem 0.25ös maruival, még a hajamban is volt utána.

SG rock
az ACOG képen a red dot és a szereléksinje köztt van egy kis "csõ" az pl arra jó, hogy M16-on ha hordfoganytyura szereled akkor normál irányzékkal is tudsz célozni?

Mersant
nekem meg nem tort marui, akkor sem ha femlemezre lottem vele, ezert is lepodtem meg mikor most a blaster szettort.

degenerator
kemény felület.

SG rock
*(milyen felületen)

SG rock
arról nem volt szó, hogy hol törik

degenerator
marui is széttörik, ha betonra lövöd -.-

SG rock
tényleg szilánkosra törik! multkor azzal játszottam és mikor ajtót vagy valami kmény felületet találtamel utána megnéztem és pici darabokra tört szét.