29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    neked szerencséd van nem M4-esed :D
  • DannyL
    Én se tudtam, pedig M4-esem van. ;)
  • Kurfürst
    Nem is gondoltam volna hogy a M-széria hopupjával ennyi gond van.. AUGot beállítom, és soha nem állítódik el..
  • Punker
    mennyi ideig tartott? :D

a G3-ast az ACOG-gal összelőni (zárt szélcsendes "lőtéren" min fél óra volt)
  • kvitya
    Ősszel belőttem a puskám hopupját és azóta nem buzeráltam..... sikeres vagyok? :P
  • Punker
    huga nincsen? :D
  • degenerator
    nekem is szorul egy picit, épp ezért nem állítódik el magától. próbálkozz egy picit erősebben, vagy kérd meg anyukádat.
  • bardocz
    Szerintem szimplán rá van szorítva,majd ha lesz csavarhúzó,ami elég kicsi,hogy odaférjen,akkor megcsinálom.Nem tudom minek kell mindenhova ilyen kis csavarokat rakni,nem képesek belebaszni egy rendes nagyobb fejűt,ami esetleg ha leesik nem elektromágnessel kel megkeresni...
  • mstummer
    Ott valami turpisság van. Sok AKval találkoztam de olyat hogy ne mozdult volna nem láttam.
  • bardocz
    Nekem meg nem mozdul meg,kulccsal is piszkálhatom.
  • Punker
    + az AK nem állítódik el az M4 igen.
  • mstummer
    Öööö... nem vágom mit kell lazítani az AK csúszkáján? Nekem az ég világon semmit se kell. Húzom-tolom... azt ha jó hagyom. Az M4eseket sokkal rosszabb állítani.
  • bardocz
    Itt kéremszépen folyik ám a háború.
  • MuldR
    Nekem mindig a jatek kozben jut eszembe, hogy a hopupot nr=em lottem be.
    Es igy is tolom vegig a jatekot.
    Amugy minden lovedektipushoz is be kell loni.
  • degenerator
    a tieden iss ugyanolyan, mint az enyémen. a körmöd bőven elég.
  • Mike
    akkor vegyél
  • bardocz
    Az enyémbe a nyelved nem dugod be:D Kisujjam nem fér hozzá...De mind1,mert csavarhúzó nincs itthon elég kicsi,amivel meg tudnám lazítani,hogy mozogjon...
  • degenerator
    nekem belefér, hoppá. és nem tart tovább a belövés 20 mp-nél.
  • Mike
    max WD tolhatta előre, alapból a hop-up alapon áll, kinaiak azt nem piszkálják
    de ha mégis, nagy ügy, tévedtem
  • Mike
    az lehet, de az enyémen tök könnyü a hop-upot állítani
  • bardocz
    Nem tudom kiével van gond :-)
  • bardocz
    Magyarázd már meg baszus,20 méterre ha elvinne a fegyver...És azon a 3 centis tologatható részen előre van tolva 0.5-1 cm körül.
  • Mike
    dobd ki a fegyót :)
  • Mike
    nem lőtte be
  • bardocz
    De azt legalább lehet kézzel állítani,nekem meg a kisujjam nem fér hozzá,pedig nem vagyok egy vastag gyerek,sőt...:D
  • Mersant
    hat azt hiszem ezt paran megfogjak cafolni itt neked...:)
  • bardocz
    Lehet,hogy egy hajszálon múlik az egész,de még mindig jobbnak tartom,mint AK-nak a tologatós módszerét.
  • Mersant
    latom nem tekergettel meg elesben M16 hopupot, na azt nehez jol beloni. tenyleg 1 hajszalon mulik a dolog a jo es a hasznalhatatlan allapot kozott.
  • bardocz
    Tényleg,miután kitisztítom a cső maradhat úgy szárazon,vagy kell bele kenni valamit?
  • bardocz
    Csak ezt az AK hop-ot nem olyan egyszerű tekergetni,mint m4,meg m16:S Amúgy nem érdekelne,ha annyi lenne az egész,csak ez a csavargatós,tologatós bizbasz...Nem tetszik ez nekem:D Ironsight-et kéne valami jobban láthatóra lecserélni,amivel egyszerűbb két szemmel célozni,és tökéletes:-)
  • dronkZero
    Nem értem ezt a parát... Megérkezek terepre, felveszem a térdvédőt, mellényt, maszkot, megtöltöm a tárakat BBvel, _és belövöm a hopup-ot_.
    Standard AS protocol.
    Mi az, hogy nem akarod elállítani?

És azt tudod, hogy télen máshogy van a jó beállítás, mint nyáron? Illetve hogy magától is elállítódik?

Szerintem ezen ne akadj fenn...
  • bardocz
    Amikor a csövet kitisztítom arra nincsen esély,hogy a koszt visszanyomjam a hop-up kamráig?Lehet áttisztítom,csak sajna hop-up-ot nem tudom itthon belőni,azt meg nem akarom elállítani.Mondjuk ahogy nézem,nem nagyon van feltekerve,szerintem +5 méter simán lehet a puskámban,de azért Csuang Lee bácsi faszául belőtte ám:D
  • Punker
    ezentúl minden nap megsértődsz majd valamin? :D
  • Punker
    becsapós a dolog mert pl a CA ad gart ha hivatalos helyen veszed, a kínai gyártók persze nem, szal a különbség ebből jön van kötelező minimális garancia (fegyverre nem) és van gyártó által adott garancia.
  • bardocz
  • Mike
    tényleg vicces
    mellékesen megjegyzem, nem én hoztam fel a témát
    én csak leirtam, hogy beszart a fegyóm

miért nem záratjuk be a topikot, hiszen mindenről volt már szó, akit érdekel vmi, olvasson vissza
  • MuldR
    Jol mondja. Vicces, hogy felevente feljon ez a tema :)
  • Punker
    az lesz a válasz hogy fegyverre nincs.
  • Mike
    az a kérdés, van-e rá 1 év gari kötelezettség vagy nincs
    de legeegyzserübb szerintem a fogyasztóvédelem állásfoglalását kérni erről
  • MuldR
    Hivatalosan nincs AS csak legfegyver.