Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nem érted a lényeget, egy félig megtûrt dolog vagyunk,

fókusz leadja: "automata fegyverre adott le több száz lövést osztálytársaira az iskolában a félkatonai kiképzésekre járó fiatal"

utána majd lehet pislogni hova lehet menni játszani, az ország legjobb pályáin hallgatólagosan megtûrt emberkék vagyunk az elsõ negatív média robbanás évekre vetné vissza az egészet.

(és ne mond azt hogy nem adnának le ilyeneket, mert láttunk már nagyobb hazugságokat is)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
am. épp egy neves tv vállalat perelte majdnem el a házunk-autónk, kb a családom mindenét. és még kb. 100milliós pert varhatott volna a nyakamba, ha egy modi innen sg-rõl nem segít törölni a google mentett dolgait... szóval hidd el tudom mire képes 😊

u dont have to listen anybody else but me

képt, videót!!!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

VRSDM
meg is válaszoltad a kérdésre a választ...
rendõrségre bemennei, engedélyt kérni stb. akit érdekel és komolyan gondolja az megteszi ígyis, az a 3000ft fegyverviseléi díj meg igazán nem sok egy életre... (vagy 5évente újítani kell? mind1 is) innentõl kezdve, ki is hullana a fele réteg...

punker. az hogy ki hány éves közel sem ad türköt a gondolkodásmódjáról. csupán röhejesnek találtam azt a hsz-ed hogy " kezétlábáteltörni stb. " szépen kirúgják a suliból stb. szülõktõl kapja érte az áldást stb.

am. meg, airsoftost nem lehet megkülönböztetni az igazitól. tényleg így van, a fegyver MAKETT repilikákat is betiltják akkor? :CCC

Punker
basszus mi lehetett a cseheknél hétvégén még egy scud kilövõ járgány is volt <#wow1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
igen az is koszol sz@r

jut eszembe, a 0.25-ös Extreme Precision ugyanolyan gagyi, mint a 0.23-as ?

de a bmx-es maximum saját magát töri össze; az ilyen balf.szok meg másokra veszélyesek.

azért szedtem szét, mert a hopupja relatíve nagyon hamar tönkrement (még szeptemberben vettem), a BB szimplán visszanyomta a gumit.

Mersant
az autokat nem fogjak betiltani, de ezt betilthatjak ha ennyi a hulye. lasd pl. nemetorszag ahol mar fel is vetettek, mert par gyerek fegyverrel rohangalt az utcan, es a rendorok nem tudtak megkulonboztetni az eles fegyvertol. lhet engedelykotelesse kene tenni es akkor nem kerulne ilyen hulye pocsok kezebe...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
ez is mutatja (már bocs) hogy egy 18 éves naív kölök vagy, veled szemben páran már megtapasztalták így úgy hogy az összevissza törvények és a véresszájú média együtt mire képes...

VRSDM
sokan úgy írnak itt az airsoft-ról félve, hogy megütik a bokájukat mások felelõtlenségébõl hogy az valami eszméletlen... :CCC

ezen az alapon az autósokat is szidhatnátok mert gyorsan mennek, a bmx-et is betilthatnák mert sokan törik össze magukat... mindent lehet éssezl, és nem ésszel játszani. és mindjárt jön hogy " de ez nem játék ez fegyver ... hagyjuk már "

nem arról van szó hogy én nem veszem elég komolyan a biztonságot, és hogy mit fogok a kezemben, sõõt. de azért ne nevettessétek ki magatokat.

Vazze Punker... ez nagyon kész. De az ördögi terv generátor se rossz 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike
én bényét hanyagolom, nekem az a pálya annyira nem jött be

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hol van olyan hely bp-n ahova ki lehet menni egy fél órát lövöldözni egfyedül, nagy magányosan, de senkit sem zavarva? vmi as pályára gondoltam

bardocz
én 20.-án bényér akarok menni,csak nem biztos,hogy el tudok menni:S
Mike
nem, én mike12 vagyok és még nem jelentkeztem
nemtom el merjek-e menni ugyanis 😊

bardocz
inkább mecs elõtt vidd el,hátha meg tudják csinálni addig,addig úgyse használod játékra,játékon meg ne kopjon anyival többet
ok. elsõ meccs után visszaviszem... (26. SD. Érd.)

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

bardocz
mindenképp nézesd át,hézagoltasd meg zsíroztasd,és akkor hoszu életü lesz
juteszembe azért nem álittotam le mert a srác 2 védõszemcsit vett és a masik rajta volt az "áldozaton"...

Bár igy is volt pár civil a közelben...

Ergo az egészet tanulság céljából irtam le, hogy senki nem probálja meg, mert ahogy elnézem másnak is megfordult a fejében...

Más. Én véleményem a gépszétszedéssel kapcsolatban: minek nyuljak hozzá mig jo, aztán ott a gari, utána elég a tuning/gyere nem?

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

bardocz
Baljós Aknatelepítésre és Rádiózavarásra Definiált Organikus Cirkáló Zombi
degenerator
mike6969 az te lennél?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
megy vki Campona pinyóba 26-án?

az MP5-öt atomjaira kell bontani, bármit is akarsz vele csinálni. a szétszedés meg a csere kb 30-40 perc volt (elõször csináltam, szal lassan dolgoztam), de az összerakásnál nem akart semmi se úgy állni, ahogy kellett volna

itt van egy videó, hogy mennyire szét kell szedni: Mechbox.com

Hopupgumival 8 orat?
Nemtom az MP5osbe hogy van megcsinalva, de M4be szetszedessel 10 perc.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

jó, én meg úgy vagyok vele, hogy ha már mérnöknek tanulok, értsek ehhez is :-)
(és valószínûleg újra szétszedem, valszeg kicserélem fémre a csapágyakat meg a tûzváltó karnak is vannak bajai)

Punker

Punker
most erre mit mondjak? biztos szívnék én is annyit vele, ezért inkább oda adom annak aki ért hozzá 1-2 ezret megér nekem 😊

tökéletes büntetés az lenne, hogy MP5-ben cseréljen hopupgumit. kb 8 órát szívtam a sajátommal, mire összeállt....

Punker
a hülyéknek megengedett dolgok miatt szív minden normális ember, az ilyennek mindig ez a vége.

Nalunk is volt mar melohelyen, mert eladas/vetel/szerviz/kolcsonadas, ilyesmi miatt be kellett hozni. Malhazsak, sorttaska, esetleg fegyvertaska. Ha ki is kerult belole, csak zart helysegben, ahol senki sem lathatja, csak amig egyik taskabol a masikba vandorol.
Esszel is lehet.

Punker
az ilyen értelmi fogyatékos úgyse értene meg semmit, egyszerûbb rögtön pofánverni és kész, és akkor még örülhet hogy annyival megúszta.

Mike
nana,
elõbb magyarázni, aztán ha visszaugat, no akkor lehet némi testi fenyítés, de a kezét lábát eltörni duma, szintén káros és feleslges
komolytalanná teszi a hsz-t

mi viszsi rá? vagizás
hogy van neki ilyen
vagy csak simán megmutatni a többeiknek, mit vett, a birtoklás öröme
amiért az ember beirja vagy beteszi a képét egy fórumra annak amit vett, mert a nagy boldogságát az egész világgal szeretné megosztani 😊
mint amikor az ember beviszi melóhelyre
de ugye nekik melóhely nincs, csak a suli, haverok is ott vannak
az más dolog, hogy meg kell tanulni a szabályokat, és be is kell tartani
de mondjuk, ha soha nem olvasgatott a témában fórumokat, nem olvasta a MASZ-t, és a gogyiját is elhagytza útközben, honnan tudná, hogy veszélyes (jó tudom, értelmes ember MASZ nélkül is tudja, hogy nem lövöldözünk poáénbl emberekre/állatzokra stb)

Punker
egyáltalán mi vesz rá valakit hogy ilyesmit bevigyen 1 iskolába???

meg kell keresni ezt a kölköt az jól megverni kezét lábát eltörni mielõtt kibaszik az egész hazai AS közösséggel!

De leallithatta volna, es nem rohogni kellett volna rajta.

Mike
nem õ vitte be, nem õ lövöldözött

Szerintem meg nem!

Punker

Mike
a médiában dolgozókat is meg kell fertõzni airsoft-tal, és ha õk airsoftoznak, nem irnak, mondanak róla rosszat 😊

Mike
ja és nem téged akartalak basztatni, mert te láthatólag normális vagy 😊

Mike
láttam minap egy videót, amiben a tag az ablakból kilödözve megsorozza a szomszédot (vagy a sajûát apját) és amikor azt mondják neki, hogy nem normális még neki áll feljebb

én bizony a szomszéd/apa helyében
a) felmegyek, kurvanagy maflás, puska kiröpít ablakon
b) ha csak szomszéd vagyok, ráhívom a kisgecire a zsarukat

a fegyver nem játék, még ha játékfegyver, akkor se
attól a tagtól el kellett volna venni a puskát, nem való a kezébe

Mike
csak magatokkal csesztek így ki
mivel pontosan azt mutatjátok ezzel, amit a felnõttek gondolnak rólatok, a gyerekek felelõtlenek

Mike
LOL

Mike
nem magyarázna az erdõben
hanem vmikor kihallgatáskor
ha ugyan le nem lövik õket közben
a kommandósok nem cicóznak, elõbb lõnek és csak aztán kárdeznek

DummyBoy
<#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ugyan, van egy mediafegyverunk. Kiszel Tunde 😊

DummyBoy
Az az igazság, hogy a média nem igazán mérvadó ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hivatalos megfogalmazásom szerint geostacionárius ívbõl szarok rájuk ...

De ha valami gazdag és befolyásos anyuka-apuka kicsi fiát fogják lelövöldözni a kishülyegyerekek az iskolában, akkor aztán nehogy úgyjárjon az AS is mint a songoku 😞

Szóval a törvényektõl kell félni nem a médiától ... nem akarok politizálni, mer utálom és mer ez nem az a fórum, de nemtudnám eldönteni melyik a gyengébb oldal ... mármint agyilag ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Haverodnak hívd fel a figyelmét arra tényre hogy a bírói gyakorlat nem tesz különbséget a tényleges lõfegyver és a lõfegyvernek látszó tárggyal elkövetett bcs.-ek súlyosabb (lõfegyverrel való elkövetés) minõsítése esetén.. magyarán, ha pl. bankot rabolsz airsoftos puskával, az bizony lõfegyverrel való elkövetés szerint minõsül.

Ebben az a szomorú, hogy egy-két ilyen figura meg csíny miatt fogja majd elõbb-utóbb a média basztatni az ÖSSZES airsoftost.. ezért kellene nagyon vigyázni, hála istennek az elsõ média tálalások nagyon korrektek és jóindulatúak voltak.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

VRSDM
én meg azthittem hogy habizti vagy a nemzetbiztiktõl 😛