Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
külsõ szemlélõ szemszögébõl próbáld már nézzni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a nagy lõszer szórás az automata fegyverek elterjedésével következett be.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
paintball-oztam régen versenyszerûen, azthiszed hogy ott számít bármit is a találat? hány ember törölte le magáról? :] kétkéz+lábaimon nem tudnám megszámolni... ottis csalnak ittis. tudom én hogy totál más a kettõ, az poénos ugrabugra, ez meg komolyabb, de attól még semelyik sem tartalmaz több sem kevesebb "félkatonai" szervezetet.

u dont have to listen anybody else but me

Punker
attól függetlenül nem csípõbõl lõttek, fõleg hogy legtöbb katonánál puska volt Kar98-cal vagy Garanddal, Lee-Enfield-del lõj már csípõbõl, õk is mindig célra tartottak csak az nem jelenti azt hogy talál is. ha mondjuk 200 méterre biztos volt néha már 500-ról elkezdtek puffogtatni.

Bexter
Ott a bb-t a kormány állta 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Mike at home
arra mindenképpen mennék

multkor láttam II. vháborós csatát, nagyon furcsa volt, hogy mindenki célratartva mászkál, ráfeküdve a fegyverére, mint a mai katonák, amikor ha jól tudom, a II. vháborúban talán ha a 10% volt célzott lövés, ott inkább a mennyiségre mentek minden téren

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
de tervezzük majd egyszer poénból 😊

Punker
nem ment el mert mindig is az volt, sokkal inkább verseny sport mint extrém, AS-ból sose lesz verseny hiszen ez maximálisan becsület játék stratégiai alapon.

Mike at home
1700-1800-as éveket nem szoktatok játszani? mondjuk Waterloo-t
feláll a két 40 fõs csapat aztán menetelnek doobszóra, sortûz, akit eltalálnak elfexik, király lenne 😄

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nem véletlen mondjuk hogy a paintball elment sport irányba

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Mike at home
hát ezentúl tessék kimenni kék mackóban játszani 😊

Punker
mert az annyira más, az extrém sport festékkel és csövekkel, mit látsz tv-ben? felfújt speedball pályán rohangálnak, AS-nál meg full felszereléssel kúsznak az erdõben persze hogy az átlag ember teljesen másnak látja mert az is.

Mike at home
na ja, de amikor 20-ból 10 gárdista akkor már baj van

Punker
tudod mikor egy városban van összesen 20 vagy még annyi játékos se, akkor nem válogatunk politikai nézet szerint, ahogy most se mert nincs az ég világon semmi köze a játékhoz.

Mike at home
mi parázunk, te nem, örülj ennek 😄

VRSDM
paintball?! ha valaki akarja azzal is oktat -_- mégsem került még sosem szóba hogy betiltanák...

Mike at home
így van
nagyon kell vigyázni kiket engedtek játszani, fõleg a félkatonai szervezeteknek tartott egyesületek tagjaival kell vigyázni, bár gondolom elvannak õk maguk

maga a tus tört el annál a résznál ahol rögzítve van tehát elméletileg egy új tust rá lehetne operálni

Punker
kevesebbért kapsz olyat ami nem törött, ha a szár tört el akkor kuka mert spiáter, ha a rögztõ pöcök azt kb 1000 pénzért szoktak kínálni.

bardocz
attól függ milyen márka,amúghy mi tört el,a test?
sziasztok
AK-47,kinyitható válltámasza volt és eltört így most nincs rajta az lenne a kérdésem, hogy lehet hozzá kapni/rendelni vhol ?
egyébként cimborám 15e ért eladná nekem, megéri ?

Azon a cikken anno kicsit felasztam az agyam tök jó hogy politikát csinálunk mindenbõl 😞

Bexter
Szoval nem kell bemutatni mi lehet a semmibõl...

Punker
a kurucon mi voltunk annó mert 1 srác kint volt játszani aki baloldali valami volt, amúgy az volt az uccsó játéka olyan félrészeg/másnapos volt elzavartam a picsába azóta se látta senki, mégis lejött a cikk.....

Bexter
Nem vagyok odahaza igy kevés hirrõl tudok, de innen ugy fest a dolog hogy nagyon robbanáspont körül mozog a média meg minden a tüntetés gárdisták meg sok céc körül. Nem hiányzik senkinek se hogy bevegyenek minket is sokadiknak. Nagyon könnyen megtehetik gárdisták is airsoftoznak. Kurucinfon volt is errõl cikk emlékezetek. Nah most megir egy hasonlot egy blikk vagy valami. Akkor a sok gyökér 80 as iq mit von le ebbõl? Hogy az ország területén terorista képzés folyik. Ha ezt igy leadják ne mondja senki hogy nem megy ezután egy szerv. Ha pedig megy akkor talál is valamit.
Mi ezt nem akarjuk. Távol a tûztõl és aki közel megy azt lelõni 😄

Mike
tilos bkv-n tûz vagy robbanásvezsélyes anyagot szállítani
de habostortát is, mert egy erõs fékezés és képennyomsz valakit 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
aha

Mike
akkor miért cipelt robbanóanyagot? vitte haza kisérletezgetni?

Punker
nem volt pár kiló mert akkor más is megszívja, pest azér tnemkicis hogy bárhonnan haza sétáljon, amúgy délelött volt kisebb akkor a forgalom 😊

Igaz de nekem nem jutna eszembe hogy délután pár kiló házilag katyvasztott robanó anyaggal a hátamon villamosozgassak

Punker
hülye volt és felrobbantotta magát, kb annyira akart másnak ártani mint mi.

Mike
mondjuk az meg is érdemelte

Punker
a srác aki felrobbantotta magát véletlenül a villamoson, õt is terror cselekményre való felkészüléssel vádolták meg.

Jo jo lehet extrém példákat is felhozni tény hogy lehet igy tálalni az ügyet de bíroságon azért nem állná meg a helyét (szerintem) mondjuk etõl még a puskát elvihetik "bevizsgálni" és téged elözetesbe tarthatnak egy ideig

Mike
a magyar gárda és egyebek mellett, simán ránkfogják, h félkatonai szervezet, gárdista kiképzáés folyik, terrorizmus, aztán nesze neked

Mike
köszi
tudsz adni róla egy linket hogy merre van?

Punker
nem csekk menne hanem terror cselekményre való felkészülés fegyverrel való visszaélés, ugyanis nem játékkal nem replikával hanem fegyverrel lövünk egymásra, ami finoman szólva nem legális tevékenység!

Nem ép Bp de ha Ujpest felé laksz akkor tudom ajánalni Fótot én oda szoktam kijárni belõni a puskám

Itt sokkal inkább arról van szó hogy hogy fogadják a Softot egyes helyeken... pld a közelben éllõk lehet nem hivják rád egybõl a rendõrséget, egyszerüen tudasotinai kell az emberekben hogy ez egy játék szabadidõs szórakozás.. de ha a xy TV bLikk megirja hogy neonáci kommunista vagy akármilyen szervezet tart kiképzést itt vagy ott hidd el egybõl máshogy jön le a dolog a hisztéria keltés manapság nagyon megy
nme kell messzerire menni pld az erõszakos játékok esete te meg én meg itt még sokan tudjuk hogy hülyeség mégis egyesek komolyan veszik hogy attól lesz valaki tömeg gyilkos hogy sokat Quakezett
hidd el te se mennél szivessen illegálisan softozni ha nem ejnye bejnye lenne hanem jönne a 40K s csekk mint mondjuk gyorshajtás esetén ha fotoznak

Mike
hát én máshogy tudom, a most folyó építkezéseket is, de mindegy, nincs jelntõsége
mint ahogy annak sem, ha valaki keres rajta vagy nem
tõlem meg is élhet belõle, ha talál rá fizetõképes embereket

ellenben amit kérdeztem arra enm válaszolt senki

#11926 hol van olyan hely bp-n ahova ki lehet menni egy fél órát lövöldözni egfyedül, nagy magányosan, de senkit sem zavarva? vmi as pályára gondoltam

Punker
de qrvára nem keres rajta.....

Punker
tévedsz õk is kibérlik néha

Mike
na és ha keres rajta, miért fáj az neked
legalább lesz pénze kajára 😊

Mike
például a tököli AS pálya a keletiseké

Mike
tied a bényei pálya? :o

Mike
simán leadnák

Punker
pl érden az erdészettel meg van beszélve a dolog vagy a pingyomon is tud róla az erdész, amíg nem szerveztél addig meg ne beszélj kérlek költségekrõl, mert nem tudod mi meló biztosítani 80-100 ember szórakozását úgy hogy a lehetõ legolcsóbban jöjjön ki.....

VRSDM
vagy ha ne adj isten betiltanák? mennyi minden van betitlva? naés? 😊
ki az aki nem ivott alkoholt innen közterületen soha életében?
ki az aki betartja a sebességkorlátokat?
ki az aki nem próbál trükközni hogy minimálbérre jelenti be magát?
ki az aki ...

VRSDM
leadnák? és mit érnénk el vele? pont azt hogy az ingyenes közterületeken, vagy nem saját magántulajdonú területeken tartott játékokért, nem nyelnének le annyi pénzt a szervezõk, ne mondja már nekem senki hogy érden az erdõért valaki megkeres xy-t hogy játszhassanak ott, vagy ha ott igen, akkor a másik 200helyszínen ez így van, ellenben elkérik az 1000ft/játék díjat, eljön 50ember, van 50e-m ebbõl a játékra, benyóra, telefonálgatásokra, elmegy, mondjuk 15. maradt bõven így is, és min ? más területén gazdagszom meg?

pech. én bényén játszom csak, az meg saját föld... ennyit az egészrõl. és ez bizony bassza a csõrömet, hogy elmegyünk pécel-re játszani, erre mondja ott xy hogy bocsi, de kibéreült xy-tól a pályát? 😄 hogy mit? 😊
mondd egy airsoftos nevet, akit a fórumról hallott, aztán ennyi . röhejesen vágják át a fél brigádot...

gáz riasztó pisztolyokat miért tarthat bárki? :] akkor nehogymár airsoftból legyen gond kéremszépen. tartani lehet, igen szobadísz, az meg hogy a saját földemen mit csinálok vele, egyenlõre a saját privát dolgom...

amíg németországban megevett egy ember egy másikat, mert mind2 fél eztakart és bellegyeztek szerzõdésben, addig nehogymár abból legyen gond, hogy játékfegyverrel lövöldözök másokra... akik totál be vannak öltözve...

Punker
hát nem tom mennyire publikusak, nem voltam ott.

szerk: közben látom mennek fel softair-re a képek!