29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    Bölcs döntés. :)
  • Kurfürst
    Konrétan ez: CYMA CM 027-J tipusu MP-5.

Softairen hirdetik, egy havernak gondoltam. De ahogy elnézem inkább pár ezer rá és kap egy normáli JG-t..

• DannyL
    Ha olcsó MP5 akkor inkább JG.
  • Punker
    melyik? van 4-5 féle, abból a 0,27J fémgear-rel 270-280 FPS körül volt régen, elmegy kategória.
  • Kurfürst
    CYMA MP-5ről mi a vélemény? Ajánlható?
  • DannyL
    Egyik legmegbízhatóbb kínai AS fegyver koppintó banda. Elég jó minőségű és olcsó cuccokat gyártanak.
  • milk41
    Jing Gong márkáról mit kell tudnom?
  • sgmbulldog
    bardocz nem tünt fel a sárga felirat a főoldalon ?

milk41: Az AK-k általában megbízhatóbbak a ver 3 gearbox miatt, de az M széria jobban kiegészíthető "csörgőkkel". Vedd kézbe őket, ha van ismerős probáld is ki őket egy játékon, de ha bérelsz egyet játékra kipróbálni, az is olcsóbb mint megvásárlás után rájönni hogy ez nem jön be.
  • dronkZero
    Ehehe :)

• Punker
    tippre fogd meg mindet ami neked a legkényelmesebb szimpatikusabb azt vedd (nagyon fontos hogy kézre essen számodra)
  • milk41
    jó,akkor először AEG-et fogok venni.vmi tipp?(én AK47,M16,M4A1-re gondoltam)
  • Punker
    Berget 6 vid:

hetedikre jó lenne eljutni.
  • Punker
    olvasni való.
  • milk41
    üdv mindenkinek!szeretnék venni egy snipert,esetleg ha tudnátok ajánlani valamit vagy weboldalt ahol körülnézhetek,azt megköszönném
  • Punker
    valami geb@sz van a szolgáltató váltás miatt, de ügyködnek rajta a srácok, sokkal nagyobb gond 1-2 elcsúszott sornál az hogy az adatbázis sincs egyben rendesen.
  • bardocz
    Softair egy kalap szar,nem igaz,hogy nem tűnnek fel nekik olyan hibák,hogy az üzenetek része eltolódik jobbra,közepén benne van a nowar-is reklám,és trükközni kell,hoghy el tdj olvasni egy üzenetet.
  • Mike
    no azért kérdeztem, hogy elvigyem a keletibe, vagy olcsóbban és jobban járok, ha ajánlotok valakit, aki megcsinálja nekem pár k plusz anyagköltségből
  • Punker
    hohó a softair rendszer megint átment paranormálisba
  • Punker
  • sgmbulldog
    Az AK-m "csúszkája" 3 év alatt 3x volt állítva.
    Először a 0,2 Maxi BB-hez, aztán a 0,2 Blasterhez, majd a 0,25 Blasterhez.
  • Punker
    ott valami nagyon csúnya, sose volt ilyen gondom.
  • praksi
    -m; kicsit fáradt vagyok :-)

ja, voltunk ma Szolnokon a Reintexben; az a hely a magyar militaristák Mekkája :D
    ott is hagytam egy kisebb vagyont :)
  • praksi
    azért nevetséges a dolog, mert a srác CA33-át egy rendes hozzáértő pár óra alatt rendesre meg tudná csinálni; de mivel garancia van rám csak a szervízes csóka nyúlhat a fegyverhez
  • bardocz
  • bardocz
    És olyan CA ami ledarálja a saját fogaskerekeit?Bontatlan fegyver?TM vagy cyma :-)
  • VRSDM
    leírtam már párszor, de szintén CA egy G3 és egy 36os, mindkettőbe folyton elég a tűzváltó, 36osban még az elsütő is szétég, mert áthúz az áram az egészen. garancia?! francokat, összerakják 2játék és megint halál...
  • praksi
    a CA garijával hadd ne mondjam mit lehet csinálni, az egyik srác hetente jár vissza, mert szarul rakják össze a fegyverét
  • DannyL
    Félreérthető amit írtam nagyon! Szóval én tényleg hiszek benne, hogy SZAR!
  • DannyL
    Bár számomra nagy f@szságnak tűnik az airsoft M széria szidása (biztos szerencsés kivétel vagyok), de azért elhiszem nektek, hogy borzasztó. :D
  • VRSDM
    Bardocz. ha nem fér be a kisujjad, akkor . szóval izé hozé érted... a fütykössel :| [right]gecie
  • degenerator
    én se a kisujjammal csinálom, hanem a körmömmel.
  • Punker
    tudom hogy pöcsvakaró volt de nekem tetszik :D
    + az inkább 2. vh-s mint kóreai 1941-ben indult be a gyártása mert a thomson drága volt.
  • MuldR
    Az M1 carbine-nak nagyon alacsony az energiaja. Azt en nem sorolnam a jo fegyverek koze.
    200 meter folott nem lotte at az eszak koreai katonak teli ruhazatat :)
  • Punker
    hehe :D

mindig mondtam német fegyvert kell venni, vagy régit :D

Garand M14 M1Carbine ezek voltak a jó amcsi csúzlik.
  • MuldR
    Nem csak az airsoft.
    Az M szeria az igazi tokeletes masolata. Megbizhatatlan szar. :)
  • Punker
    a hupop rendszer mindenképpen érdekes :D
  • xteecee
    Az M4-est, mint konstrukciót, nyugodtan nevezhetjük az airsoft legnagyobb katasztrófájának.
  • Mersant
    nekem sem allitodik el, de a beallitasa lehelet finom mozdulatokat igenyel. szerintem akinel elmaszkal, az atomjaira szedte es rosszul rakta ossze...
  • DannyL
  • bardocz
    Akkor majd mutasd meg az enyémet hogyan állítod körömmel,úgy,hogy nem feszíted szét az izét tartó fémet:D Szóval érted.Ha nekem nem fér oda a kisujjam,akkor neked pláne nem fog:)