29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Bexter
    középen vannak a text szövegek
  • bardocz
    Hol hova kattintsak?Cikkek menüpontot sem találok:S
  • Bexter
    [URL=http://www.blr.atw.hu]Érdemes elolvasni a 2. cikket ^^[/URL]
  • xteecee
    "Minek az ellenség, ha az embernek ilyen barátai vannak?"
  • Punker
    csapattársaktól mentsen meg az ég mi? :D
  • xteecee
    Na, a másik vérszívó
  • öregharcsa
    na így már értehető a dolog...

belső kör?? bazz olyanod nincs is
  • xteecee
    Maybe, but this 'll be the last day in your fckn' life
  • Punker
    ööööö te vagy a Dínós srác?
  • xteecee
    Dehogynem ismernek, aki megérdemli, az tudja, ki vagyok, aki meg nem, az nem
    És én döntöm el a dolgot, hogy ki kerül be a belső körbe
  • Punker
    te is főellenség vagy pedig szerintem azt se tudják ki vagy :D
  • xteecee
    Erre csak ezt tudom mondani :)))))))))))))))))))

Aki szervező akar lenni, eddig is megtalálta a módját és igen, a jelenlegi
    softair szervezések hobbi szintűek, aki kicsit is belefektet, az meg bukkantózik
    néha nagyokat, kérdezd meg WD-t, mi volt Jászberényben a Scud boxon.
    Nem ellenségképeket kellene rajzolgatni, hanem menni játszani, ismerkedni,
    etc. Nem harapunk, bármennyire is ez terjedt el a bandáról.

Csak hogy egy kis információmorzsát csepegtessek és ne kelljen
    minden hülyeséget kitalálgatnotok ex-has:
    Ogréval konkrétan beszéltem, hogy szeretne-e játékszervező lenni és
    azt mondta, hogy a Bényei pályán kívűl nem nagyon fog szervezni,
    oda meg amúgy sem mennek ki nagyon sokan, úgyhogy nem látta értelmét.
    És előtte sincs ám bezárva a kapu, aki ezt mondja, az lop, csal
    hazudik és festi magát. Nem megvonva lett tőle a jog, ez a kiírási
    feltétel már nagyon régóta van a softair-en.
  • praksi
    mi se hírdetjük meg a softair-en a játékainkat; a fórumunkon kint van, bárki jöhet. múlt héten 44-en voltunk :)

ja, és hogy mennyi mindent meg lehet tanulni az airsoft során; tegnap kezeltem először életemben motoros fűkaszát :D
  • Mike
    így
    nem rakják fel a softair-re
  • öregharcsa
    mekem csak pár kérdésem lenne..mivel nem vagyok érintett, de feltünt..ha nem "hatóság" akkor hogyan vonja meg a jogokat??

ja és ki?..tudom hogy nálunk is van szervező(TC) és a softair-en összeült "öregek" akik már bizonyítottak azok alkotják eme gárdát, de a kérdésem ha nem sportegyesület vagy bármilyen hivatalos testület/vagy amit akartok bocsájtja ki eme engedélyeket akkor egyáltalán ez kit fog érdekelni???(mint mondtam engem nem érint)

ettől még csinálhatnak normális "nagyjátékot" úgy hogy nem is rakják fel a softair oldalára..legfeljebb az "érintettek" nem is tudnak róla..

nem szítani akarom a tüzet csupán érdekel a dolog...
  • Mike
    másképp látunk dolgokat
    szerintem pl. nagy játékhoz pénz kell, sok pénz
    és akkor én mint szervező (aki ugye midnenért felelek) eldöntöm mint szervező, hogy milyen segítőket, szakértőket alkalmazok, azok miért felelnek, amit irásos szerződésben is rögzítünk, tiszteletdijat kapnak, stb
    amit ti csináltaok, már bocs az a hobbiszint (persze lehet, hogy most éppen bakot lőttem, akkor bocsánat)

és már bocsánat de ha beletolok egy játkba 1-2 misit, akkor nem foogm engedélyeztetni a softair bizottságnál

de mivel jelenleg nincs felesleges 100k-m sem, nem is szervezek játékot
  • bardocz
    De Ogréék egyszer sem rendeztek "nagy" játékot,nem értem miért kell ezt megvonni tőlük.Nem véletlen nincs ott "nagy" játék,aki ismeri a pályát,az tudja,hogy ott 40 ember olyan,mint Érden 300...Ott nem lehetne szerintem 100 fős játékokat szervezni,mert akkor nem lenne már fedezék a pályán kb:D
  • Punker
    neked mindegy.....de jobb lenne ha nem lenne az, úgy gondolom hogy jópár probléma meglátásában nektek is igazatok van, nem mindenben de sokszor igen, de emlékezz vissza mi volt 6-7 éve SG-n mi volt 4 éve és mi van most. na kb most ugyanaz megy végbe a softair-en azzal a különbséggel hogy itt a 12 éves vérpisti csak a topic-ot bassz aszét, kint meg kontroll nélkül akár téged is véresre lőhet, amit gondolom te se szeretnél. a szabályokon nem megsértődni kell hanem ha valamivel nem értesz egyet azt logikusan tényekkel felvázolni

ezt az elnyomós dolgot meg ne erőltessük inkább, 2007 januárban voltunk elöször komoly játékon, novemberben megkaptuk a szervezői jogot, idén a csapat már több meghívásos játékon volt, és nem mi vagyunk az egyetlen ilyen "nem öreg" csapat.....
  • bardocz
  • Mike
    jó, nekem végülis tökmindegy
  • Punker
    tudod ez valamit valamiért dolog, ha biztonságos és minőségi játékot csinálsz akkor nem fognak beleugatni sőt rengeteg segítőkész ember van, ha meg nem akkor tényleg nincs helye.
  • Punker
    fejtsd már ki miért hatóság?

miért baj az neked ha valakik akiknek a neve bizonyított már ott vannak és segítenek?

elmondom neked hogyan is működött ez a dolog a mi esetünkben, 2007 elejétől csináltunk 2-3-4 kisebb 20-30 fős júniusban 40 fős játékot, ismerősökkel környező csapatokat meghívásával, aztán szeptember végén csináltunk egy nagy meghívásos játékot amin már több pesti régebbi csapat is ott volt eljöttek, ezek után szóba került a nevünk a "hatóságnál" és azt mondták hogy ja hogy ezek jó játékot csinálnak figyelnek egymásra segítenek ahol tudnak akkor hagy csinálják, azt kész slussz ennyi

jelenleg a minimum feltétel tudtommal 2 db segítői szerep bárki más játékán + 2 darab nagyobb játék leszervezése mások álltal segítve, bénye esetében Ogre simán megkapná a jogot nagy valószínűséggel, annyi kéne hogy 2x azt mondja hogy srácok jövök segíteni irányítónak, kronozni, vagy csak simán parkolóban segíteni bármi.
  • Mike
    csakhogy ez hatóságosdi drága punker
    bármilyen játékot találsz ki, engedélyeztetned kell ezentúl
    bár végeredményben tökmindegy, azt érik el vele, hogy akármilyen szart nem lehet náluk meghirdetni, csak a sajátjukat
    eddig is volt a softair-en kivül élet, lesz később is

mint ahogy nekem sem jutna eszembe oda irni, mert ugyis beleugatnának, arra meg ki kiváncsi
  • Punker
    "40 fő felett a játékot egy 'játékszervezőnek' is támogatnia kell, tehát át kell néznie a kiírást és felelősséget kell vállalnia a szervezésért -úgymond tanácsadói szerepben."

nem hallottam eddig példát arra hogy egy jó játékötletben ne segített volna valaki mindig.
  • Mike
    40 fő felett a játékot egy 'játékszervezőnek' is támogatnia kell, tehát át kell néznie a kiírást és felelősséget kell vállalnia a szervezésért -úgymond tanácsadói szerepben.

Mivel a játékszervezők köre folyamatosan bővül, így reményeink szerint kialakul egy szinte minden régiót ismerő, mindenütt jelenlévő csoport, akik a helyi lebonyolítású játékok során átadják tapasztalataikat, segítik a kezdőbb szervezőket tanácsaikkal. Minderre a játékélmény fokozása s az alapvető biztonsági szabályok betartatása miatt van szükség.

szerveződik a "hatóság"

minap csodálkoztam, miért az indexre irja ki valaki a játékát, most már sejtem az okát
  • Punker
    qrvára nem így működik ahogy te az telképzeled, ha nem tűnt volan fel folyamatosan bővül a kör, csak biztonságra törekedés és minőség kell hozzá, na most Ogre (ha róla van szó) csinált már kis millió játékot szal szar nem lehet ha eljárnak, annyi dolga lett volna ha kér 1 támogatást bármelyik nevesített szervezőtől (99% hogy megkapja) és ennyi az tkéne felfogni végre hogy a softair a MASZ célja az hogy normálisan lehessen játszani, az hogy most az egész országos közösségért vagy azért a 40-50 összejáró ismerősért akarsz tenni az mindegy, gyakorlatilag ha 16 éves elmúlt valaki és 4-5 értelmes játék szervezésen túl van akkor lehet előre lépni.
  • Mike
    lol

nem ok nélkül nem olvasom a softair-t egy ideje

akkor én softair-en meg sem hirdethetem a játékomat majd
  • VRSDM
    softair-en sok az irígy, Bényén vannak nagyon jó játékok, egyre több ember jött, de mivel " nem nagyszervező " (mi ez a kiváltság? mitől nagyobb valaki?) ezért max 40főig szervezhet... paff...
    mindegy a lényeg hogy megvonták a jogot a Bényei szervezéstől (kicsodák ők?! kérdezem ismételten)

írígyek, és féltig a státuszjogukat a nagyöregek, nem akarják hogy kiessen a kezükből az hogy " mi vagyunk az AS közösség éle " pozíció...

ennyi a véleményem az egészről.
  • milk41
    én is azt olvastam az egyik külföldi fórumon h a warriorban eltörik vmi 1hónap után
  • DummyBoy
    Csak úgy hívták SOPMOD ...

Star M14-ek
  • DummyBoy
    Ő gyártott először EBR-t asszem ...
  • DannyL
    A STAR gyárt M14-et?
  • Mersant
    haverom vett most warrior L96-ot, 1. jatek utan eltort benne valami (mar nem tudom mi), ugyhogy nem biztos hogy jo valasztas...sot ha jol emlexem softairen is irtak hogy az uj szeria eleg kaki.
  • zoolee
    Csávókán jól elvan mindenféle felszerelés nélkül..-.-
  • Punker
    felejtsd el
  • Sith
    Üdv
    kérdés: kinek mi a véleménye a STAR ról mint márkáról? esetleg közvetlen tapasztalat
    Közvetlen tapasztalatom nincs (legalábbis nem ismerek a csapatból és a környékről senkit aki STAR AEG gel játszana)
    Érdeklődési körömből eddig teljesen kimaradt a STAR mint olyan.
    (most probáltam utána olvasni a sofairen de nem sokra jutottam momentán megint nem megy)
    A kérdésem lényege eladásra ajánlottak egy M14 DMR-t
  • kvitya
    http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=BE-RG-M13BK_cat_Sniper Rifles
  • milk41
    és tudnál mondani egy oldalt ahol árat is találok róla?
  • Punker
    hát ha nem hallgatsz a jó szóra akkor warrior-t vegyél ne BE-t, a JG-vel több melód lesz.
  • milk41
    úgy döntöttem h mégis csak snipert veszek,mivel én már próbáltam AEG-et és nem igazán jött be.
    ezekre gondoltam
    BOTH ELEPHANT L96 Sniper
    JING GONG BAR-10