29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#15650 én anno Csobánkán 2006-ban a katonai találkozón vettem, ott kb hasraütés szerűen mentek az árak :D -
#15649 Ezt nem mondod:P -
MuldR #15648 Kocsog rothbarban 4500 ert vetem :( -
#15647 Az a baj,hogy nem is találok ilyet magában,csak teljes hop-up kamrát,amire se pénz nincsen,és fölösleges is. -
mstummer #15646 Lehet hogy gyárilag se volt benne... vagy lazán aztán kiesett. Tesóm is elhagyta az övéről. -
praksi #15645 ja, akksitöltőhöz kérnék tanácsot; az alábbiakat néztem ki, valakinek van tapasztalata valamelyikkel ?
Shark 10
Power Peak 400
Quick Field MKII
Multicharger EQ -
#15644 Ezt nézem.Másikat nem találom. -
praksi #15643 fenét, lementünk 3an kocsival, és egy rakás sz.rt összevásároltunk :D
(az egyik srác még egy tábori ágyat is beújított magának)
bardocz: valszeg a terepszínűt nézed; a sima egyszínű OD 900 pénz, és halomban áll a bejáratnál :D -
#15642 Amit itt a 3-as ábrán van kis pöcök,na ez nekem nincsen benne a fegyverben,létezik,hogy WD elhagyta volna,amikor szétszedi?Mert csak ő nyúlt hozzá. -
#15641 Loool bazmeg,Degenerator,Mike vagy VRSDM,plz valaki lőjjön picsán majd legközelebb,amiért ilyen hülye vagyok
Rájöttem hogyan kell állítani a hop-up-ot,így,hogy láttam rendes bontott ábrát,simán csúszik,igaz nekem hiányzik egy kis pöcök belőle,de én a csavart akartam mozgatni előre-hátra,amikor nem is azt kell,hanem az egész műanyag bizbasz-t:DDD Simán csúszik előre-hátra most:D -
#15640 Na megvan,ott most 2000 -
Kurfürst #15639 DannyL kérdezte a King Arms 110es midcapeket AUGhoz.
Hát alapból nem nagyon adagolnak rendesen, külföldi fórumokon azt írják hogy meg kell előtte őket dolgozni kicsit, szilikon stb. Főleg az első csavar azaz kb. 40-50 betöltött lőszer fölött kezd el szarakodni - egyszerűen megakadnak a BB-k/a BBket toló műanyagdarabka, nem nyomja fel még pöcökig sem, persze hogy nem adagol.
Tegnap próbálgattam türelmetlenül az egyiket (fegyverolajjal kezelve, mert szilikon épp nuku, venni kell), a kenés hatására sokat javult, illetve kitáraztam-betáraztam párszor, már van hogy a teletöltött tárat is kinyomja szépen egyben, de a visszaállásomat azért még nem tenném rá. :/ -
#15638 Keresem,keresem,de nem találom ott:D -
#15637 és 1500 volt a posta? :D -
praksi #15636 reintexben 900 Ft-ért vettem :-) -
#15635 az nem is sok én 4k-ért vettem, mondjuk az 2 nm-es dög nagy :D
a shemagom meg talán 1700 volt -
#15634 Nagyanyámét elkérem,befestem,oszt jóvan -
#15633 2700 egy háló,pf...Na mindegy,ez is vár még akkor magára:D -
#15632 Harisnya. :))) -
#15631 Na megvan,necc sál a neve(legalábbis ott,ahol most nézem:D)
-
#15630 Shemag az arab kendő, ha hasonló kendőre gondolsz ami nem egybe függő, azt is hálónak, illetve sálnak árulják. -
#15629 shemag? -
#15628 Nem,nem a fém hálóra gondolok,annak a neve valószínű eszembe jut:DD
Rendes ruha anyagból van aszem az is,és úgy rakják fel,mint az arabok a kendőjüket(aminek szintén nem tudom a nevét,de olyan inkább nem kéne) -
#15627 fém háló? :D
beszélj Kakukka. -
#15626 Mi a hivatalos neve annak a hálónak,amit arc elé szoktak tenni? -
#15625 na igen, lehet, holnap délelőtt veszek egyet. -
#15624 Én meg pont egy high cap tárat cseréltem el horvát mellényre:D -
#15623 Min1,úgysincs rá pénzem sajna,csak érdekelt:) Pedig most jó lenne,kurvaolcsó a dollár meg ojró is. -
#15622 lehet -
#15621 nem nem feltétlenül a méretre, USP-nél kisebb dobozt is fogtak már meg, amúgy a 40$ a mostani árfolyamon kb limit alatt lenne, a több mint 1,5 kiló szállítása lenne a legnagyobb tétel. -
#15620 am lehet h hülyeséget fogok most kérdezni,de magyarországon lehet magyar katonai ruhát viselni?mert faternak van egy pár fölösleges amit szivesen nekem adna -
#15619 nekem jövő héten lesznek midcapjeim, veszek egy horvát mellényt, és én is sznob leheek:p -
#15618 Eh,úgy már annyiba kerül,mintha itthon venném meg...De ez a kis csomag nem tud átcsúszni a vámon?Mert egy AEG okés,hogy nem,a méretéből adódóan,de vámon nem inkább csak a méretre figyelnek? -
#15617 kb 5k szállítás + vám és sarc a 40$-on kívül. -
#15616 Hello ehez a fegyverhez http://www.airsplat.com/Items/ERM-BI-SPR5281M.htm
vettem egy ijen scopot:
es keresek fel fogato gyurut vagy ami kell hozza surgosen akinek lenne az 06205882207 szamon ill [email protected] meg talal, fontos lenne.
Miskolc -
#15615 Ez menyibe fájna,mire kézhez kapom? -
#15614 D'Boys fegyvereket dicserik, de szemelyes tapasztalatom nincs veluk. mivel kinai ezt is at kell nezni, zsirozni hasznalat elott. -
#15613 igen,belgiumban -
#15612 kulfoldon elsz? ha nem jobban jarsz ha elsetalsz valamelyik boltba es ott veszel valamit, ha meg nagyon rendelni akarsz, akkor inkabb a tavolkeletrol, az legalabb megeri... -
#15611 na,én most szombaton fogok airsoftot venni és ezen gondolkodok most:D'Boys M4 RIS(link)
szerintetek megéri ezt a 170eurót vagy vegyem meg inkább 145euróért a sima M4-est? vagy szerintetek egyiketse vegyem meg akkor ha 170euróért mondtok vmi jót akkor fontolóra veszem azt
ui.:sry hogyha valami értelmetlen de mostanság eléggé keveset alszok és totál levagyok merülve