Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
nem tudok angolul, csak annyit sikerult leszurnom hogy koze van az fpshez...😊
viszont ha valaki kiprobalja varom a beszamolot 😉😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
kihagyjátok a lényeget, hogy stabilabb lesz az FPS tõle!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
pl. mert ezzel elvileg kimelo uzemmodban tudod novelni az fps-t. szinte mindenki noveli, es ugye van aki ezt brutal rugoval teszi, vagy aki kisebb rugo + csapagyas ez+az, van aki tuning csovel. szal nem baj ha van 1 ujabb, olcsobb alternativa ... bar azert ketsegeim vannak 😊 mennyit novelhet vajon, 5 fps-t? 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mike at home
megnövelt fps, mivel kevesebb levegõ szökik el lövés közben a csõbõl, FPS növelés, az összes AEG-gel mûködik (használható)

kérdés, minek kéne fps-t növelni
az fps nem minden

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Srácok van itt aki Váci vagy Vác környéki, esetleg arrafelé Airsoftozik ?

DannyL
Én arra gondoltam, hogy valami miatt ezt használják a hop-up gumi nyomogatására a vezeték darab helyett.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
akkor ez valami tömítés szerü,mert nem engedi,hogy kiszökjön a levegõ,és így plusz fps-t tud a fegyver
Mersant
Increases FPS by allowing less air to escape the barrel while firing, increasing FPS, works with almost ALL AEGS

a pontos forditasra nem valalkozom 😊

bardocz
hop-up távtartó ai elnyeli a rezgéseket?
DannyL
Ezt tudja valaki hogy mire jó? Tippem van, de nem vagyok benne biztos.

ELEMENT Airsoft AEG Upgrade Part Series "Hop Up Cushion For All Marui Gearbox Version"

Mike
csakhogy ott nincs Blaster

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

44-esbe is van kedvezmeny ha egesz kartonnal veszel.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
kínai, elég sok helyen bevált már, néha kínai fegyverekhez jobb mint a nagy gyártók cuccai.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Üdv!
Külföldi shopokban sokat találkozok "Element" márkájú cuccokkal. Milyen minõségre lehet számítani ezeknél, valakinek van vele tapasztalata?
Köszi!
Punker
keletiben nagy tételre van kedvezmény.

Bexter
Sjana boltokban én ugy látom semmivel se olcsobb ha többet veszel 😞

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Mike
kéne venni mondjuk 10 kilónyi Blastert ha úgy olcsóbb aztán eloszthatnánk
már ha ennek van értelme

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

BaLeeX
Köszi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punker
lol <#vigyor2>

Igen, de ez nem, csapat BB volt, hanem sajat. Az mas kerdes, hogy trogerebb csapattarsaim elcsakliztak szep lassan, mert mind lusta volt boltig elmenni, es "hozzama egy zacsival maj kifizetem" volt minden jatek elott 😊
Vettunk mutragyat telekre, es fele megmaradt.
2 het mulva mentem ki, szerszamosba pakolaszok, es talaltam egy fel zacsi feher golyot. Fel masodpercre megorultem, mikor rajottem, hogy az nem BB hanem a maradek mutragya 😞 Freud irhatott volna rolam egy tanulmanyt 😊

A legtrogerebb tarsasag.
Egyszercsak 😞

DannyL
kb. 1 hét mire postáznak.

BaLeeX
Srácok, rendelt már valaki a gunnerairsoft.com-ról?
Az érdekelne, hogy a rendelésnél a processing felirat mennyi idõ múlva változott azaz kb. hány nap amig feladják a csomagot?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DannyL
Nekem olyan 25.000 volt legtöbb mikor bevásároltam a csapatnak. Kollégámmal mentem el a boltba, aki nem as-es és azt mondta, még sosem látott valakit így örülni ennyi mûanyag golyónak. 😄

Rekordom, 30 000 BB volt egyszerre otthon.
Spajzoltam 😊

bardocz
egy kevéske 0.20 és 4000 0.25
bardocz
megmértem,elmodntam,de akkor sem akara elhinni😄
Mike at home
mielõtt vki nekem ugrik, hogy nem csak ilyen bb van, azért irtam ezt a kettõt mert bardocznak valszeg vagy ez vagy az van otthon 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
most nem azért, de nem mondtad neki, hogy a bb darabja 0,2 vagy 0,25 gramm?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
konyhamérleg levesz és rögtön egyszerûbb 😊

mértem már párszor ki BB-t eladásra, számolgatja a halál.....

bardocz
anyám nem hitte el,hogy 300 golyó van a zacskóban,elkezdte számolni,és 160-nál abbahagyta😄
Punker
én se akartam elhinni hogy WL 2-õn ellõttem majd 8000 BB-t pedig de 😊

Mike at home
nekem a 3500 tûnt nagyon kevésnek, szal lemértem 😊

DummyBoy
Na ja ... azokat a filmeket én is imádom 😊 Mit vadásztam a 2-ik vh-s filmeket anno ... erre most költözködéskor valahova elkevertem õket 😞

De BHD nem rossz, de 9 Pota óta nekem nincs másik etalon ("modernvóros ...") 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
- Mit csinálsz?
- Sajtot eszem, bort iszok, sugárzást gyûjtök.
- és a tank?
- a tank tönkre ment.
- menj szereld meg.
- én csak vezetem nem tudom mitõl megy...vau vau vau. ilyen kutyát is tudok utánozni

<#nyes>

a legnagyobb példaképek egyike <#vigyor2>

DannyL
Erre értettem na. Hogy nem épp az atomfizikáról lökték a vakert. 😊

Punker
faszságot? az a film a valóságot mutatja be, a lógós mindenre szaró katonákat akiknek elege van a háborúból 😊

DannyL
Nagyon nagy film! Ülnek a Sherman-on és lökik a faszságot. 😄

bardocz
kiöntöttem zacsiba,meg lemértem,hogy menyi töltény fér a táramba,olyan kevésnek tünik az a 300 így😄
Punker
hozzám egy Kelly hõsei közelebb áll, Csodabogár és társai <#nyes>

Hat nem egy baratok kozt az teny 😊

Punker
nem az én világom...

BHD-t illik kivulrol tudni (ofkoz angolul)! 😊))

Bexter
Ha nem sikerült neki eladnod szolj 😄

Mike at home
rendben
reméljük bp-n lax, és nem a világ túlvégén

VRSDM
nekem is ezvan, simánjómindenre.

u dont have to listen anybody else but me

DannyL
Vedd meg amit én árulok. Szeretnék már tõle megszabadulni így 4e-ért odaadom. Zsír új, egyszer sem volt használva és ilyen:

Bexter
Hétvégén kérdezd meg csapatot róluk.

degenerator
oscart nekik. egy vagonnyit. rájuk.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
mondhatjuk azt hogy õk is a hazai közösség szégyene kategória filmet alkottak.....