29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #15690 hmm, érdekes.
ja, megjött a töltőm:
csak tamiya csatlakozót nem adtak mellé, azt majd a hétvégén hekkelek hozzá -
#15689 Amikor levette rendes hangja volt. -
praksi #15688 nem lehet hogy egy Silent dugattyúfej volt benne ? -
#15687 Tudom,de hallottam tompítóval m16-ost,és nem olyan feltűnő a hangja,sőt,sokkal jobban hangzik vele. -
#15686 a tompító a gear hangot nem nyomja el és az a fő zaj forrás. -
#15685 Na igen a csend,amiatt lenne jó,van hogy két ellenfél mögé érek,és amíg nem tudom tutira egymás után mind2-t lekaszálni addig nem nagyon lövök,egyszer már megesett,hogy a 2. emberrel egyszerre irtottuk ki egymást.Emiatt lenne jó,főleg,ha rá lehet szerelni sima irányzékot,amit meg rá lehet,hiszem van hozzá szereléksín,különben távcső se menne rá:D
Jah és a halkságot hangtompítóval se tudom elérni,vagyis valamilyen szinten igen,mert halkít,de AK túl hosszú lenne vele. -
#15684 És egy új hop gumival menyi lehet kb?
Amúgy végül nem vettem új hop-up-ot,mondták,hogy ahhoz szét kell szedni az egész hop-up kamrát,azt meg már nem vállalom.Max hétfőn,de ha elbaszom akkor sincs pénzem szervizeltetni:S -
praksi #15683 390 fps-ért kár springes fegyvert venni; egy jó AEG-el is tudsz sniper stílusban játszani - ha csak nem az a cél, hogy csendben ölj :) -
#15682 hopup-tól függ sokminden -
#15681 380-390 fps-el?Hát semmiképp nem "rendes" snipert játszanék vele,ha lenne,ugyanis semmi kedvem cipelni+1 fegyvert.És amíg nem lépi át az fps határt senkinek egy szava nem lehet. -
praksi #15680 attól függ mit akarsz vele csinálni :) -
#15679 JG bar 10-es 380-390 fps-el milyen messzire lőhet pontosan?Jah és ehhez az fps-hez butítani,vagy tuningolni kell? -
#15678 Csak a dobozát,tudtam,hogy ahhoz a kínai csávóhoz még véletlenül sem szabad odamenni -
#15677 és jó volt? nem kaptál sokkot? -
#15676 Na ilyet láttam élőben:) -
#15675 azt könnyebben loptak? :D -
praksi #15674 pedig annyiban jó lenne, hogy fém teste van
amin meglepődtem, hogy a BELL-nek is van G3SG1 modellje, ráadásul az is full fém; viszont ami fura, hogy V3 gearbox-szal gyártják... -
#15673 "With spotlight infrared ray"
:D -
MuldR #15672 Ez az, amikor mar az alja alatt is van :)
Legalabb full plastic?:) -
#15671 mivé lesz a világ ha már a kínait is hamisítják :
http://img211.imageshack.us/img211/6004/7841bigbl0.jpg
-
#15670 ha mondjuk JG lenne már rendelném is, de így hogy BE :(
a BE HK33-ban az alu vezeték rézszívűre volt festve és a sima 8,4-es aksitól is megolvadt..... -
praksi #15669 nofene. Both Elephant Type 89
ráadásul Burst móddal -
#15668 akkor privátban részletezhetnéd, hogy pontosan mit. -
#15667 amúgy meg nem tom mit panaszkodott nem neki kellett tüzet gyújtani, az UAZ nem akart megállni az úttorlasznál fel kellett gyújtanunk a 30+ fokban :D -
#15666 2 év alatt jópár játékon videóztam, fotóztam de ez volt az első hogy egyetlen találatot se kaptam, pedig első játékos kezdők is voltak kint nem csak ezer éves öreg csókák :D -
#15665 Jó vid:)
-Nyilatkozzon tábornok úr
-Kurva meleg van
::D -
mstummer #15664 Nekem vannak gondjaim az adagolással. AK74-es Star táraim vannak. Egytől eggyig módosítanom kellett őket hogy jók legyenek az SLR-hez. -
#15663 jókis rejtőszín épületbe. -
#15662 és classic armyba? -
#15661 Valaki megy majd 2008.07.25-26-án a nappali játékra Érdre?Arra lehet kimennék,jónak tűnik a kiírás. -
#15660 Operation Woodland Outposts III. - Conflict Chechnya:
-
#15659 lol :D -
praksi #15658 a 110-es tárba nekem sikerült 140-4t benyomni :) -
merACE #15657 A TM-mel jól müködik mindegyik KA tár. Az elején be kell járatni, hogy elérd a maximális kapacitást (pár be és kitárazás + egy pici szilikon).
Az egyik tár megadta magát és az istenért sem tudtam kb a felénél jobban feltölteni. Szészedtem de nem jöttem rá a bibire.
Azt mondom még így is megéri. Valszeg rendelek még egy adagot. -
#15656 @dege
Jobbak mint a GP tárak, sőt talán még a marui tárnál is jobban adagolnak TM-be. -
rohamqkac #15655 Nekem Power Peak 400-as van és semmi gondom vele, de mivel 12V-os, kell hozzá egy 220V-os adapter ha hálózatról akarod használni. -
praksi #15654 nálam a G3 táraknál volt az elején, hogy nehezen lehetett betárazni, meg valamiért 2 bb egymás mellé került és elakadtak; szét kell szedni, ki kell húzni a rugót, befújni szilikonnal, kétszer-háromszor betárazni-kitárazni, utána jó lesz.
ja, az előző kérdésemet megválaszolom magamnak; a Shark 10-ről találtam egy fórumot; tudásra, kinézetre gyakorlatilag megegyezik egy IMAX B6-al. Ami meg érdekes, hogy árban is hasonló kategória; viszont az adott linken 20k helyett csak 13k, ráadásul nincs futárköltség.
péntekre megjön :DDD -
#15653 nem jellemző -
#15652 naugye.
star táraknál szokott probléma lenni adogatásnál? -
#15651 De:D
Most,hogy meglazítottam a másik oldalon is a csavart,már fogom tudni állítani kulccsal.