29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    Én meg kaliforniai pompom lány.
  • Jacek
    mert ne meg ex-honved vagyok:DDDDDDDDD
  • degenerator
    én azért kiváncsi lennék a katonakönyvére.
  • bardocz
    Főleg ha olyan feltételekkel lehet belépni hozzájuk,mint a halhatatlan lovagok,vagy fekete,vagy mitudomén:D
  • DannyL
    Szeretem az ilyen full ex-kommandós, ex-légiós, ex-felderítős, ex-szanatóriumos tagokból álló csapatokat. :)
  • Punker
    pályabérlet biztos van.
  • bardocz
    Hát az tényleg kurvajóám,még izzadságot is tudok vele törölni,esetleg ha fehér,akkor rárakom a fejemre mikor lelőttek
  • praksi
    mondjuk azt én se vágom, hogy mire is megy el az 1000 pénz/Kopf, mert technikai dolgok vagy ingyenebéd az nincs; maximum pályabérlést tudok elképzelni.
  • Punker
    a játék attól még játék marad, majd nyilatkozz mi volt, mert ugye kezdték azzal hogy 200 fő 4000-es beugróval, erre reagált mindenki hogy kissé irreálisak az elképzeléseik abból lett 1000 pénz ami már elfogadható lenne.
  • praksi
    nem sokat; a Force Recon Airsoft Team írt nekünk egy levelet, amelyben meghívták a csapatunkat.
    érdekesnek ígérkezik, mert ahogy bemutatkoztak, az egész csapat mélységi felderítőkből és kiképzőkből áll. :-)
  • Punker
    mit tudsz a szervezőkről?
  • praksi
    szombaton jön valaki Verpelétre ?
  • milk41
    jó kis sniper hely lehet az
  • Mike at home
    másik megoldás: dobd a bb-t
  • Mike at home
    rátekered te észlény
  • bardocz
    És melyik fegyverben van hely hozzá?Hangtompító nagyon is sokat tud számítani,akárki akármit mond,hallottam a P90-est lőni vele,és anélkül,hallottam gyári cyma ak-t is lőni vele,és nélküle.Vagy akik azt hiszik,hogy a hangtompítónak némítania kell azok tévednek.Tompít az elég hangot.Eleget ahhoz,hogy jópár méterrel kevesebbről lehessen észrevenni a fegyvert.Gondolkoztam is rajta,hogy AKS-70U milyen fasza lehet egy jó hangtompítóval erdőben.Mert jóaz erdőbe,főleg nyáron,nincsenek túl nagy távolságok,most szombaton is Bényén,ami van,10 méterre alig látni el,akkor dzsungel lett ott:D
  • Mike at home
    hangtompitást türülközővel lehet megoldani
  • bardocz
    Még a szart is pénzért adják
  • bardocz
    Veszprémieknek megvan már az új oldaluk?
  • öregharcsa
    szerintem alapból nem egy szépségbajnok fegyver..mondhatjuk ronda, de akkor is a szívem csücske...

az ott oladalt már egy átalakított adagoloval ellátott rendszer ami ezeket az M4/M16-os tárakat használja..megmondom őszintén hogy jópofa megoldásnak tűnik, ugyanis a saját highcap táraival iszonyú sok bajom van..nem igazán adagol rendesen vagyis hol normális hol nem és elég sokszor kerültem egy játékon olyan helyzetbe mikor ez épp csődöt mondott...szar ügy...

ha tényleg lenne ennyi felesleges pénzem tuti rendelnék egy ilyet..de nincs
  • bardocz
    Jaja láttam,írtam is neki,hogy írjon majd róla beszámolót:)
  • Punker
    Sniper most vett nem rég, softair-en rakott ki képet.
  • bardocz
    Hát mivel nincs olyan fegyverem,és CQB-t sem játszottam soha,így erről még nem tudok mit mondani:)

Amúgy néztem cyma 0.27-es fixtusos mp5-ről valami külföldi oldalon rivjút,és jókat mondanak róla.És nem is olyan erős,hogy ne lehessen CQB-re használni.
  • MuldR
    Nem eleg fogni! Jatsz vele! CQB-t ne ne ellazazva, hanem szabalyos testartasokban.

Kivancsi vagyok meddig birod hatfajas nelkul. :)
  • praksi
    innen

szerda éjszaka rendeltem, péntek délben már meg is jött; futárköltség nincs.

egy ilyen kábelt kell még hozzá venni, mert az nem jár hozzá.

áramforrásnak meg valszeg szétszedek egy számítógép tápot :)
  • Punker
    hát nem tom, én úgy láttam gyorsan cserélik a lowcap-et és ez csúnya így :)
  • bardocz
    P90 tárja nagy,és nehezebben cserélhető,mint ami ezen van.Ha tehetném,meg futná rá,én is így csinálnám meg inkább.És póttárat is könyebb szerezni hozzá,mert áulnak hozzá minden boltban így.
  • Punker
    magyarul highcap? vagy mi?
  • bardocz
    Mert 3x gyorsabban tárazol vele.
  • Punker
    az a STANAG tár oldalt minek?
  • öregharcsa
    csak egy példa..

egyébként bármit rakhatsz rá és nagyon jó tuning alany...
  • Punker
    P90-hez optika, ris rendszer, gránátvető, gyakorlatilag karácsonyfa építhető belőle :D

• Kurfürst
    Fordítsuk meg a kérdést, te milyen kiegészítőket ismersz AUGhoz (van egy optikai tuningon kívűl nem sokra jó phantom kit az csókolom), P-90hez vagy L 85-höz...?

Vesd össze...
  • Petyus2
    mennyiért, és hol vetted ezt a Shark 10-es töltőt? Én is gondolkodom rajta, hogy veszek egyet.
  • Punker
    "A hátránya gondolom az alkatrész/kiegészítő hiány lehet, mint a legtöbb bullpupnak."

milyen hiányra gondolsz???
  • praksi
    az egyik táramon nekem is letört egy olyan pucuka; eddig semmilyen hibát nem észleltem :)
  • Kurfürst
    Igen, nagyon kényelmes, jól használható darab, elsőre kicsit szokatlan, igazi "űrfegyver".

A hátránya gondolom az alkatrész/kiegészítő hiány lehet, mint a legtöbb bullpupnak..

Ja igen, KING ARMS AUG MIDCAP ÁPDÉT III., kis szilikonozás és ki/betárazás után tökéletesen adagolnak. Ellenben az alján lévő kis műanyag, elforgatható henger/kupakon lévő pöcök, ami a rugót tartja a helyén a tárban, szinte kötelező jelleggel törik le. Bár ez eddig a működését semmilyen módon nem befolyásolta - beletervezett fölösleges elem talán..?
  • DannyL
    Jó bizony! ;)
  • bardocz
    Fogtam ma egy P90-est,és fú,rohadt kényelmes fegyver,és hangtompítóval szinte néma gyárilag.Nagggyon király fegyver,és akármenyire is nem jó magas embereknek,rám azt mondják,hogy az vagyok(185),de mégis kényelmes nekem.
  • bardocz
    1100-as akksival 2 hete ellőttem kb 1000 golyót,érdemes rárakni a töltőre 6 órára,vagy rakjam rá 5-re,hogy tutira ne töltsem túl(250-es a töltő)