Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
nem akarsz te is jönni? egyszerübb lenne
majd te jegyzetlsz 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

feltétlenül számolj be mit láttál mennyiért és miért!!! (ne csak reddotokat nézz hanem mindent ami AS)

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Mike at home
vagy vmi kinai csodát

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azt hiszem holnap kimegyek a Józsefvárosira aztán megnézem mit lehet kapni
max veszek egy tasco 42 milist

bardocz
ezt nem is tudtam 😮
Mike at home
pontosan
nem kell pont középrõl nézned

DannyL
Igen. Ettõl jó dolog, mert ösztönös célzást tesz lehetõvé, pontosabbá téve a kapáslövéseket.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Ha a reddotot bárhonnan nézed tényleg mindig ugyan oda mutat???

jah és nem éri meg ACOG ot venni 2x-4x zoomal? az nem jön ki 10eft körül?

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

DannyL
Nekem ilyen van.

Mike at home
htx

DannyL
Ha VISZONYLAG olcsó, de jó reddot-ot akarsz, akkor nézz körül a KingArms-ok között. Nekem is az van. 8 pénz volt, zöld/piros és hibátlan.

DannyL
Fölös nincs. De ha kinézel egyet a gunneren vagy valamelyik oldalon be tudjuk rendelni neked. Saját címedre persze.

Én nem tudom mit vacakoltok a fegyverekkel én csak egy filctollal szoktam nyomulni és mindenkit lekéselek 😊 😛

Punker
miért van olyan érzésem hogy ez is cibergányos hirdetés?

a fegyver egy JG M4 átcsomagolva és persze drágábban!

cybergun.hu/airsoftgun.hu/stb címet felejtsd el csak átvernek lehúznak!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintetek meg ér ezt a fegyvert 36000Ft?????
Típus: Colt M4A1 S.I.R.
Mûködési elv: AEG
Lövedék kezdõsebessége:
114 m/s (0.20 g-os lõszerrel)
Tárkapacitás: 300 db 6 mm BB golyó
Anyaga: Fém, ABS
Gearbox:Fém
Kaliber: 6 mm BB golyó
Hop-up: igen, állítható
Méretarány: 1:1
Hossz: 770 / 850 mm
Tömege: 3.300 g!!!
Akku: 1100mAh 8.4V (tartozéka)
Töltõ: tartozéka

Fém külsõ csõ, irányzék, szereléksinek.
Lehajtható (flip-up) irányzékok
Punker
többiek nem szóltak? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dronkZero
Uh...

Szar még az M16-om, amióta kisírtam itt a lelkem nektek, nem volt alkalmam megnézni haverral... :/

Jó lenne már lövöldözni kicsit, de újabban kurvasok a meló... 😞

A hétvégén még kiderül, remélem összejön. Köszi, hogy szóltál!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
én se 😊

Punker
jövõ vasárnap jössz hozzánk? ha igen iratkozz plz softair-en.

dronkZero
😄

Akkor tényleg nem értek az AK-hoz... 😛

dronkZero
Ja, hogy azért ilyen szép, mert full metal, real wood. Az nagyon pozitív.

Punker
softair-en most fikázzák milyen csúnya 😊

dronkZero
Lehet, hogy sokadik, de valahogy egyre szebbek... Ez már kezd tetszeni is, pedig nem csípem az AK-t.

De az szerintem bûnronda volt, amikor a fa részei eltérõ színûek voltak...

a CYMA kijött az (n+1)-dik AK-val:
CM042

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike
aha
akkor én vmi nagyon fura dot-ot láthattam

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
távcsõnél van látómezõ, gyüjtõlencse stb, de dotban ilyenek nincsenek van a váz abban a led és a végén két sima üveg (mivel nem csiszolt így nem lencse)

Mike
ja szal fogalmad nincs 😊

Punker
van eleje meg háta, hátul nézel bele (ugye milyen hihetetlen)

<#nyes>

Mike
nem ismerem a kinait annyira, ghogy tudjam hova kell menni
egyszer voltunk a Józsefvárosin, akkor sem találtunk normális cuccokat
aukciós szarok vannak, igen, de nagyon sok lejárt, meg regelni kéne 😊
meg ugye nincs elég fotó, mondjuk a tascoról
a rendelés dettó ilyen
de jelenleg a melóhelyen ülök, és most ennyit tudok csinálni

másrészrõl a simons-t ismerem, azt meg merném rendelni, tasco-t látatlanban azonban nem

meg miért ne boldogítsalak itt téged, meg a többieket 😊

Mike
nézd meg a belinkelt videot

hogy hivják a red-dotnak azt az oldalát amibe belenézel, szakszóval?

Bexter
köszi.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
nem túl sûrûn, miért nem mész ki a kínaira, esetleg vatera, millió helyrõl lehet rendelni is....

Mike
fegyver vagy vadász boltokban is árulnak red-dot-ot?

Punker
nem tom mirõl beszélsz, de ez a fajta tasco/bushnell stb kínai márkájú dot a legalapabb ebbõl van a legtöbb.

Punker
mivel tök ugyanaz, sõt L85-be vagy type 89-be is, esetleg 249-es támogatóba, jópár fegyver használja.

Mike
a simons? akkor amit eddig AS-sen láttam, az miért volt olyan, mint egy távcsõ?
vagy a tasco-ra gondoltál?

mondjuk egyik sem dárga, a tasco 5k körül van a simons meg 7

persze AS bopltban nem árulják egyiket sem vagy ha igen, duplaennyiért

Bexter
Jól rémlik hogy M16 tár jó az M4 esekbe?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
ez tök sima egyszerû dot ilyenbõl van kínai......

Mike

Mike
illetve ez attól függ hogy ahol belenézel, az mekkora, mert hha a tascoba 1 centin kell belekukucskálni, akkor nem érdekel

eddig ilyet használtam és ez bevált (tudom, vegyem akkor ezt 😊

Mike
Dani, egy fölös tasco 1x40-es red-dot-od nincs véletlenül? 😊
mondjuk 4500-5000 HUF-ért

dronkZero
Szerintem a karima olyan átmérõjû, mint a kis gumiizé a hopupban...

Mersant
lehet hogy tenyleg a leszorito kis gumi helyere, mert ha belegondolsz ez mashogy nyomja le a hopup gumit, es az igy nagyobb feluleten fexik ra a BBre. persze fingom nincs, csak tipp... 😊) bar, nem tudom a karima miatt beferne e a helyere...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DannyL
Hübazz ez tényleg ennyire kuriózum cuccos, hogy senki sem tudja hova kell tenni meg mit csinál? Jól beletenyereltem. 😊 Számomra még mindig rejtély hova is jön ez az alkatrész.

hmm, jó tipp!
majd 3-4 év múlva esetleg :-)

Mike at home
vegyél kocsit 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ki beszét itt pb golyókról? ez mégiscsak airsoft topik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

az kihagytam, hogy viszem haza az egyik fegyverem; meg egy sporttáskában a cuccaimat (ami igen sok lesz, mert 3 hete nem voltam otthon)

van az majdnem 8 is :-)

27K volt kereken

SG rock
kb egy karton paintballgolyó(2000db) 7kg

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.