Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
es azert jo, mert sokkal gyorsabban lehet vele celozni mint az ironsightal, valamint mind a 2 szemed nyitva van es igy latod a kornyezeted es celozni is tudsz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
más: voltam szombaton a jószefvárosin, hát káérem az egy rakás szar
volt pár cyma puska aztán szevasz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Jahj... Szép is volt. Ma meg néznek rám bután egy szimpla tree>>xy.txt parancs után, hogy "ezt meg hogy csináltad, honnan tudsz ilyeneket?!"...
Ehh, Windows egy szar... 😛 (Bár azt is szépen ki lehet herélni)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szép <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
az akksim meg 600- lövéstõl lemerült,azt hittem beszarok,aztán kínaival el sem akart indulni,de addig nyúztam,amíg mûködött rendesen:-)
épült egy új bázis,2-en védtük kb 15 percen keresztül 8-10 ember ellen😄 aztán játék végén négyen befészkeltünk zászlót védeni,fél órán át tartottuk kb,vagy tovább,mert lejárt az idõ :-)
nagyon jó játék volt
mi meg haverral azon versenyeztünk, hogy tudnánk minél nagyobb üres területet hagyni a 640k-ból
szép idõk voltak 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Haverral nekiálltunk még anno szakközépben feltörni az UFO játékállását ... számgép körül kb. 5 köbméter papír az adatokkal ... sikerült mindent megtalálni (Ez amolyan verseny volt köztünk , ki csinálja meg hamarabb ... megvolt az összes Eye of the Beholder, ISHAR és társaik is ...)
Aztán jött a nyaralás ... 1 hét ... hazaérek, sehol semmi ... hol vannak a cuccaim a gép körül? Fõleg a papírok? Anyukám összeszedte, és elpakolta nekem ... szépen sorbarakta ...
Ja, ha már nyaralás ... hazaértem a nyaralásból ma délelõtt, 87456347563 reklámújség között egy koszlott, gyûrött értesítõ ... külföldi csomagom érkezett 😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
ja, vettem egy új pisztolyt <#gun>#gun>
az MP5 meg dögrováson <#szomoru1>#szomoru1>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Én amiko rköjöttem februárban vagy januárban finnbe "rendet" raktam. Anyám ugyanez az eset mint lejjeb, hogy rendrakás ürügyel elpakol mindnet és soha nem kerül elõ. Namármost 2 hét mulva megyek haza és volt neki bõ 3 hónapja hogy minden as cuccom eltegye hogy legközelebb csak összel tudjak kimenni mire megtalálom 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
x-box játékokat kb 2 hónapig kerestük hugommal,szerinted hol van nekik a leg egyértelmübb hely?hát persze hogy a karácsonyfadíszek között...mind1 megtaláltam asztal alatt eldugva,ahova kutya ne nz be,egy nem átlátszó zacskóban,most hogy így megnézem,látom milyen zavaró a többi cipõ mellett...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
bár 1,5 hete minden nap esik szal lehet a hamu már nincs úgy meg, de a terület adott ha ilyen mókára vágytok 😊
a csempészõs balhé a sûrû erdõben meg a lövészárkos területen lesz fõleg.
Most lenne a Napóleon fíling is? 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nagy áram leadására alkalmas
Memória effektussal rendelkezik ezért minden töltés elött ki kell sütni különben csökken a teljesítménye
Gyorstoltést nem bírja, max. töltés a névleges teljesítmény 10%-a
Túltöltésre érzéketlen (ha véletlenül a töltõn marad nem gáz.)
Töltési idõ: a névleges teljesítmény és az idõ hányadosának 1,5X-ese.
Pl: aksi:2000mAh - töltöáram:200mA - idõ:15 óra
Cella névleges feszültsége: 1,2V
Ni-Mh:
Korszerübb technológia
Bírja a gyorstöltést
Túltöltésre érzékeny(cellakárosodást okozhat), ezért automata vagy idõkapcsolós töltö szükséges
Töltési idõ mint a Ni-Cd
van memóriaeffektus, de kevésbé jellemzõ mint a Ni-Cd-nál (3-4 év kisütésmentes töltés eredménye éppen használható szint: gyengébb teljesítmény és gyorsabb lemerülés, míg a Ni-Cd-nál totál használhatatlan)
jellemzõiben a Ni-Cd-hez hasonló, de minden tekintetben jobb
Cella névleges feszültsége: 1,2V