Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Meg Dizájnelem is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
az én ACOG-om 2x lõtték ki, egyszer a gyári lencsét, egyszer a 3 mm-es új üveget, amíg a led nem sérül nincs gond ha cserélhetõ az üveg benne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
másrészrõl nem kell pontosan középrõl belenézned, a pont akkor is oda mutat ahová célzol

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mersant
igen szetloheto, en 1 plexi lapot vagtam az uveg ele, az megvedi 😉

es azert jo, mert sokkal gyorsabban lehet vele celozni mint az ironsightal, valamint mind a 2 szemed nyitva van es igy latod a kornyezeted es celozni is tudsz.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Bexter
sose láttam értelmét a red dot használatnálatnak. Valaki kifejti mért jo?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Mike
bár azért vannak elõnyei a winfosnak

Mike
elvtársak! a red-dotok mennyire birják a kiképzést? ergo: szétlõhetõk?

más: voltam szombaton a jószefvárosin, hát káérem az egy rakás szar
volt pár cyma puska aztán szevasz

degenerator
május 3. érd? red alert? hmhmhm?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

dronkZero
Hehe, az jó móka volt. Nekem asszem 620k szabad alapmemória volt egy idõ után a standard. Meg a config.sys-ben írt boot menü, választható XMS/EMS memória, kell-e egér, kell-e hangkártya...

Jahj... Szép is volt. Ma meg néznek rám bután egy szimpla tree>>xy.txt parancs után, hogy "ezt meg hogy csináltad, honnan tudsz ilyeneket?!"...

Ehh, Windows egy szar... 😛 (Bár azt is szépen ki lehet herélni)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DummyBoy
Nem tudom, oda megyek ahova a barátaim 😊 Igazság szerint 3 éve nem játszottam, szóval elsõre valami kis játékra mennék, nem akarok rambózni 😊 😊 De úgyis az lezs 😊 Bár ki tudja 😊 MEgérdeklõdöm a törpieket ...

Punker
jössz Érdre akkor?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Irinka dlágaszágom dönörûûûû ... csak érjenek ide hozzá a cuccok május 4-ére, ugyanis az lesz az elsõ szabad hétvégém 😊

uHs Gerzson
Drágaszág <#idiota>

Szép <#worship><#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy

DummyBoy
Jaaa, 640k war ... de szép is volt ... csak sajna haverok nem tudtak versenyezni velem ... (nem nagyképûség, 1-2 közülük világ életében jobban kente a Pc-t mint én ...) én ugyanis Novell DOS-t használtam, aminek a memkezelése (Fõleg a felsõ ...) sokkal jobb volt mint a MS ... 😊 Persze mikor kiderült volt is hiszti, hogy ADDIDE!!! 😊

bardocz
a hazaértem bényérõl,nagyon jó játék volt,csak rohadt meleg volt😊
az akksim meg 600- lövéstõl lemerült,azt hittem beszarok,aztán kínaival el sem akart indulni,de addig nyúztam,amíg mûködött rendesen:-)
épült egy új bázis,2-en védtük kb 15 percen keresztül 8-10 ember ellen😄 aztán játék végén négyen befészkeltünk zászlót védeni,fél órán át tartottuk kb,vagy tovább,mert lejárt az idõ :-)
nagyon jó játék volt
Mike at home
én anno a áj debiholder mentéseit, meg a civ.sve fájlokat hekkeltem 😊
mi meg haverral azon versenyeztünk, hogy tudnánk minél nagyobb üres területet hagyni a 640k-ból
szép idõk voltak 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DannyL
Én sem vártam így soha vám értesítõt mint most. 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DummyBoy
Ehh ... én kocka vagyok és voltam világ életemben 😊

Haverral nekiálltunk még anno szakközépben feltörni az UFO játékállását ... számgép körül kb. 5 köbméter papír az adatokkal ... sikerült mindent megtalálni (Ez amolyan verseny volt köztünk , ki csinálja meg hamarabb ... megvolt az összes Eye of the Beholder, ISHAR és társaik is ...)

Aztán jött a nyaralás ... 1 hét ... hazaérek, sehol semmi ... hol vannak a cuccaim a gép körül? Fõleg a papírok? Anyukám összeszedte, és elpakolta nekem ... szépen sorbarakta ...

Ja, ha már nyaralás ... hazaértem a nyaralásból ma délelõtt, 87456347563 reklámújség között egy koszlott, gyûrött értesítõ ... külföldi csomagom érkezett 😊

degenerator
én megmondtam a barátnõmnek, hogy ne piszkálja, hát nem is ér hozzá a cuccokhoz.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Scottt
Nálunk szintúgy.Takarítás után,megnézem a maketteket.Hopp mi-24es rotor 3darabban,b-17es összes géppuskája letörve.Mondván úgyis megragasztod😮😞

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bexter
Nálunk van létra 😞

én fúrtam pár csavart az egyik szekrény oldalára meg a falra, azon lógnak a puskák; minden más cucc az ágynemûtartóban :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mi megegyeztunk, hogy a gardrobban a felso 2 polc az enyem. Azt asszony ugyse eri el. Szoval sajat AS kiralysagom van. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

tegnap kicsit megviccelt minket az idõjárás; szakadt az esõ, pár kör után átmentünk egy másik pályára CQB-zni, mire odaértünk, elállt az esõ..

ja, vettem egy új pisztolyt <#gun>
az MP5 meg dögrováson <#szomoru1>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bexter
Nálam nagyobb a gáz.
Én amiko rköjöttem februárban vagy januárban finnbe "rendet" raktam. Anyám ugyanez az eset mint lejjeb, hogy rendrakás ürügyel elpakol mindnet és soha nem kerül elõ. Namármost 2 hét mulva megyek haza és volt neki bõ 3 hónapja hogy minden as cuccom eltegye hogy legközelebb csak összel tudjak kimenni mire megtalálom 😄

Punker
hehe, pedig egyszerû az ember tartsa külön a cuccait ahova nõ nem léphet be pakolási szándékkal, ezt kb 12 évesen tanultam meg mikor anyám leamortizált jópár ezer forintnyi makettet rendrakás címszóval... 😞

DannyL
Háháááá! Várjál, mondom a következõ fokozatot. Anyáméktól elköltöztünk már több mint egy éve élünk külön, és most a barátnõm csinálja ugyanezt. <#vigyor> És innen nincs menekvés. <#nevetes1>

bardocz
anyám szereti eldugdosni a cuccaimat,de persze csak az enyémet,majd azt mondja,hogy én raktam el<#falbav>
x-box játékokat kb 2 hónapig kerestük hugommal,szerinted hol van nekik a leg egyértelmübb hely?hát persze hogy a karácsonyfadíszek között...mind1 megtaláltam asztal alatt eldugva,ahova kutya ne nz be,egy nem átlátszó zacskóban,most hogy így megnézem,látom milyen zavaró a többi cipõ mellett...
Punker
és ezt hogy sikerült elérni? 😊

bardocz
vááá,nem hiszem el,nem találom a kurva bakancsom,és holnap játék :S
DannyL
Úgy számolgattam, hogy vámmal együtt 80e-ben megáll. Max. 85e, de akkor nagyon rászámoltak.

Punker
és olcsóbb lesz mint itthon sokkal?

DannyL
Megrendeltem a TM M14 Socom-omat CheckSix-rõl. 😊 Ott volt legolcsóbb. Remélem nem tart majd 2 hónapig az útja.

Punker
nem az nem, amúgy mivel homok a pálya még sose volt sár illetve ha sár van akkor már az utat is elmosta a víz 😊

A karteles resz is tiszta sar?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
hát a friss írtáson lehetne , kiégett gödrök a letarolt erdõben 😞
bár 1,5 hete minden nap esik szal lehet a hamu már nincs úgy meg, de a terület adott ha ilyen mókára vágytok 😊

a csempészõs balhé a sûrû erdõben meg a lövészárkos területen lesz fõleg.

DannyL
Nem dolgozom az tuti, csak még nem tudom asszonypajti haza megy -e anyuhoz. De mivel most is együtt hétvégézünk, van esély. 😊

dronkZero
Mondtam nekik, hogy majd jelentkezem, ha lesz idõm lõdözni...

Most lenne a Napóleon fíling is? 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DannyL
Na én meg 8.4-es 2400-assal hajtom az M14-et. 😊 Vígan és délcegen. 😄

Punker
tényleg DannyL tudod már hogy dolgozol e jövõhét vasárnap?

Punker
ez igaz, 140-es DMR-t a 8,4-es 3000-es GP NiMH meg se nyekkenti a hidegben még a 3300-as is kevés volt.

DannyL
Én a NiCd mellett tettem le a voksomat. Nekem 2400 mAh-s SubC NiCd-m van és az M140-es DMR-emet elhajtja egész nap. Utána meg még vagy fél órát sütöm ki töltés elõtt. Egy NiMh erre csak 3000 mAh felett képes és akkor sem tud akkora A-t leadni. Emellett kedvelem benne azt is, hogy "túl lehet tölteni", nem kell figyelni mikor húzod le, ergó nem kell drága automata töltõ. Csak a lemerítésre kell figyelni, mert a túlmerítést nem szereti. Én nem cserélném le másra, annyira bejött.

DannyL

DannyL
NiCd:
Nagy áram leadására alkalmas
Memória effektussal rendelkezik ezért minden töltés elött ki kell sütni különben csökken a teljesítménye
Gyorstoltést nem bírja, max. töltés a névleges teljesítmény 10%-a
Túltöltésre érzéketlen (ha véletlenül a töltõn marad nem gáz.)
Töltési idõ: a névleges teljesítmény és az idõ hányadosának 1,5X-ese.
Pl: aksi:2000mAh - töltöáram:200mA - idõ:15 óra
Cella névleges feszültsége: 1,2V

Ni-Mh:
Korszerübb technológia
Bírja a gyorstöltést
Túltöltésre érzékeny(cellakárosodást okozhat), ezért automata vagy idõkapcsolós töltö szükséges
Töltési idõ mint a Ni-Cd
van memóriaeffektus, de kevésbé jellemzõ mint a Ni-Cd-nál (3-4 év kisütésmentes töltés eredménye éppen használható szint: gyengébb teljesítmény és gyorsabb lemerülés, míg a Ni-Cd-nál totál használhatatlan)
jellemzõiben a Ni-Cd-hez hasonló, de minden tekintetben jobb
Cella névleges feszültsége: 1,2V

bardocz
köszi!
Punker
NiMH-re rá lehet tölteni, de jobb ha egyszerre töltöd fullra.

bardocz
NiMH

tehát akkor nem lehet azt,hoyg töltöm mondjuk öt órát,aztán valamivel késõbb még egyet?
DannyL
Naná, fõleg ha NiCd, mert akkor gyakorlatilag kinyírod.

bardocz
attól az aksinak lehet valami baja,hogy 2 részletben töltöm?