29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#15890 köszönöm, ma is tanultam valamit :P -
#15889 :)) de mit fenykepezne vele? mikor egyelore megrendeles van.. -
MuldR #15888 Tul nagy beruhazas lenne egy digit fenykepezo? :) -
#15887 A képen nem egy L96-os van! Az egy Accuracy International AW-50-es! A lángrejtő helyett pedig helyesebb kifejezés a csőszájfék, aminek működését nagyon jól vázoltad alant. -
#15886 buzizhatnék hogy reklám, de minek törjem magam? -
#15885 M4 tárak lötyögnek benne. -
ebbe szerintetek, azokba a kis zsebekbe elférnek az ak tárak? -
Kurfürst #15883 Most van náluk Guarder 4000-es zacsi, 25-ös 3150 pénz. Csak itthon lövöldöztem vele de jónak tűnik (legalábbis nem látványosan másabb mint Blászter). -
airsoftbase #15882 Sziasztok!
Airsoftbase staffja vagyunk. Igen, jól látjátok, hogy gunneres képek vannak a www.airsoftbase.eu webshopban. A távolkeletrol importáljuk az airsoft fegyvereket és felszereléseket, köztük a gunnertol is vásárolunk. A képeket pedig a gunnerrol volt a legegyszerubb lehenkölni. Azt gondolom észrevettétek, hogy jóval alacsonyabb áron vásárolhatjátok meg tolünk a termékeket, mint azokat a magyarországi konkurenciáknál. Az elso árukészlet sajnos csak szeptember elso hetében érkezik, ezért ha valaki erre az idoszakra tervezi valamilyen termék megvételét az adjon le elorendelést a weboldalon és az biztosan benne lesz majd az elso szállítmányban. Ha bármilyen kérdésetek van a fegyverekkel, szállítással, vagy rendeléssel kapcsolatban azt jelezzétek a www.airsoftbase.eu fórumán. -
mstummer #15881 Én nem tapasztaltam ilyet -
#15880 egy kérdés. normális az a star táraknál, hogy az a rúd, ami nyomja felfele a bb-ket, néha kiugrik a tárból úgy kb cmre? -
#15879 na megoldódott a tárproblémám:P mostmár rendesen kiugrik a helyéről a tár -
#15878 El tudom képzelni! :))) -
praksi #15877 amint lesz, teszem is fel :D
de nagyon komoly volt; 8an berontottunk, az egyik srác elkiáltotta magát, hogy "Menyasszonyrablás, ne mozdulj!"; másodikként mentem a srác után, láttan a násznép arcát, az első négy-öt másodperc a totális döbbenet; utána már fütyülve tapsoltak :DD -
#15876 Jó a Blaster 0.25. Én Blaster 0.3-ast is használok a DMR-embe, az is hibátlan.
Trasher csinált egy BB tesztet, azt érdemes elolvasnia mindenkinek. A Blaster 0.3-nak pl. az átlagos kerülete 5.91mm, ami nem számít túl jónak.
Azonban én ezt 6.01-es PDI csővel használom, így nekem még jól is jön az a 0.1mm a cső és a BB között, sosincs akadásom még ebben a high end csőben sem. Egy 6.04-es csővel ez már sok lenne és ott már jobb pl. az 5.95mm-es Guarder BB.
Hasznos táblázat ajánlom mindenkinek tanulmányozásra, jól ki lehet választani belőle az adott fegyverhez legjobban klappoló BB-t.
BB teszt by Trasher -
#15875 Egyszerűek mint a faék. Ha nincs ideje írjon meghatalmazást. A számlát alap hogy vinni kell, kinyomtatja e-bay-ről és kész. Ha meg nem tudja elintézni hogy bárki is érte menjen, egy telefon a vámra és befaxolja a papírokat és postázzák neki a csomagot a címére.
A Magyar Posta meg kurvára nincs fekete listán. Több mint 3 milláért rendeltem már külföldről és soha, egyetlen cég sem mondta (belterjes USA-n kívül), hogy nem postáz ide a Magyar Posta miatt. Se ebay-en, se egyéb helyen nem volt ilyen gondom.
És soha semmit sem kevertek vagy tüntettek el. Ha hiba volt, akkor azt az adott cég okozta ahonnan rendeltem. -
#15874 KÉPET! -
#15873 -
praksi #15872 fúúúúúú, srácok; olyan sikerünk lett a kommandós menyasszonyszöktetéssel; áthívtak a szomszéd esküvőbe is :DDD
életemben nem készült még ennyi kép rólam :D -
#15871 fedex,dhl... -
#15870 sztori a magyar postáról
akik mostanság szeretnének rendelni, ajánlom figyelmébe:) -
#15869 persze a keletifrontban vásárolva, 6000es kiszerelésben:) -
#15868 a Blaster nem rossz, 0,25-ben talán alegjobb ár/ érték arányú. -
#15867 tökéletes. -
#15866 gyárilag elvileg 480FPS,hopup-ot még nem bántottam mert tegnap vettem és nem volt alkalmam még letesztelni erdőben,a BB ami jelenleg van(30grammos) annak a gyártója action sport games(ASG) és BLASTER tipusú,ezt maga az eladó ajánlotta -
#15865 mennyi fps? milyen hopup? milyen minőségű BB (gagyit ne vegyél) -
#15864 Ha "csak" 380-400 fps akor 0.25.Amúgy minnél nehezebb a bb annál stabilabb,de veszíthetsz a lőtávból,én 0.30-ast használnék. -
#15863 egy kérdés.
fps? -
#15862 1kérdés,30 vagy 20grammos BB az ideális az L96-hoz? -
#15861 -
#15860 Ezmáregy:
PAJZS -
#15859 képróla. -
#15858 Ehh,nem tudtam hogyan értetted:D -
#15857 "kissebb a hátrarúgás" , vagyis megerősítetted a stabilitásos írásom :)
azért köszi. -
#15856 jaa,ilyet még nem láttam l96-ra,csak egy hasonlót de annak az oldalain nincsenek ezek a négyszögletű lyukak,ha találok képet beteszem h tudd h milyenről beszélek -
#15855 A legelején lévő dologra gondolsz?Az a nyíl szerű valami.Az szerintem azért van,mert a gázokat így elvezeti hátra onnan,így kisebb a hátrarúgás valamivel.Aztán lehet most oltári nagy faszságot mondtam :) -
#15854 :] én is szeretlek :]
lángrejtőre, és erre a burtálnagyra
csak mert olyan fegyvereken is látom amiken eredetileg nem ez lenne.
no az más kérdés hogy geometrialiag, stabilitás szempontjából jóval fontosabb mint maga a láng elrejtése (mint ahogy a neve is mutatja)
aztán így más fegyverhez más féle kell. ezért nem értettem a csere-berét...
-
#15853 hangtompitóra gondolsz? -
#15852 L96 + barett-es bitangnagy lángrejtő ejj istenem nincs is szebb annál.
/am van az ilyen nagy lángrejtőknek külön nevük? -
#15851 na,megvettem végre az L96-t,eddig minden jó kivéve azt hogy megkell erőszakolnom a fegyót h belemenjen a tár...néha még azzal is megkell küzdenem h a tár kijöjjön