29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• VRSDM
    köszönöm, ma is tanultam valamit :P
  • Jacek
    :)) de mit fenykepezne vele? mikor egyelore megrendeles van..
  • MuldR
    Tul nagy beruhazas lenne egy digit fenykepezo? :)
  • Hitman76
    A képen nem egy L96-os van! Az egy Accuracy International AW-50-es! A lángrejtő helyett pedig helyesebb kifejezés a csőszájfék, aminek működését nagyon jól vázoltad alant.
  • VRSDM
    buzizhatnék hogy reklám, de minek törjem magam?
  • Punker
    M4 tárak lötyögnek benne.
  • degenerator

ebbe szerintetek, azokba a kis zsebekbe elférnek az ak tárak?
  • Kurfürst
    Most van náluk Guarder 4000-es zacsi, 25-ös 3150 pénz. Csak itthon lövöldöztem vele de jónak tűnik (legalábbis nem látványosan másabb mint Blászter).
  • airsoftbase
    Sziasztok!
    Airsoftbase staffja vagyunk. Igen, jól látjátok, hogy gunneres képek vannak a www.airsoftbase.eu webshopban. A távolkeletrol importáljuk az airsoft fegyvereket és felszereléseket, köztük a gunnertol is vásárolunk. A képeket pedig a gunnerrol volt a legegyszerubb lehenkölni. Azt gondolom észrevettétek, hogy jóval alacsonyabb áron vásárolhatjátok meg tolünk a termékeket, mint azokat a magyarországi konkurenciáknál. Az elso árukészlet sajnos csak szeptember elso hetében érkezik, ezért ha valaki erre az idoszakra tervezi valamilyen termék megvételét az adjon le elorendelést a weboldalon és az biztosan benne lesz majd az elso szállítmányban. Ha bármilyen kérdésetek van a fegyverekkel, szállítással, vagy rendeléssel kapcsolatban azt jelezzétek a www.airsoftbase.eu fórumán.
  • mstummer
    Én nem tapasztaltam ilyet
  • degenerator
    egy kérdés. normális az a star táraknál, hogy az a rúd, ami nyomja felfele a bb-ket, néha kiugrik a tárból úgy kb cmre?
  • milk41
    na megoldódott a tárproblémám:P mostmár rendesen kiugrik a helyéről a tár
  • DannyL
    El tudom képzelni! :)))
  • praksi
    amint lesz, teszem is fel :D
    de nagyon komoly volt; 8an berontottunk, az egyik srác elkiáltotta magát, hogy "Menyasszonyrablás, ne mozdulj!"; másodikként mentem a srác után, láttan a násznép arcát, az első négy-öt másodperc a totális döbbenet; utána már fütyülve tapsoltak :DD
  • DannyL
    Jó a Blaster 0.25. Én Blaster 0.3-ast is használok a DMR-embe, az is hibátlan.

Trasher csinált egy BB tesztet, azt érdemes elolvasnia mindenkinek. A Blaster 0.3-nak pl. az átlagos kerülete 5.91mm, ami nem számít túl jónak.

Azonban én ezt 6.01-es PDI csővel használom, így nekem még jól is jön az a 0.1mm a cső és a BB között, sosincs akadásom még ebben a high end csőben sem. Egy 6.04-es csővel ez már sok lenne és ott már jobb pl. az 5.95mm-es Guarder BB.

Hasznos táblázat ajánlom mindenkinek tanulmányozásra, jól ki lehet választani belőle az adott fegyverhez legjobban klappoló BB-t.

BB teszt by Trasher
  • DannyL
    Egyszerűek mint a faék. Ha nincs ideje írjon meghatalmazást. A számlát alap hogy vinni kell, kinyomtatja e-bay-ről és kész. Ha meg nem tudja elintézni hogy bárki is érte menjen, egy telefon a vámra és befaxolja a papírokat és postázzák neki a csomagot a címére.

A Magyar Posta meg kurvára nincs fekete listán. Több mint 3 milláért rendeltem már külföldről és soha, egyetlen cég sem mondta (belterjes USA-n kívül), hogy nem postáz ide a Magyar Posta miatt. Se ebay-en, se egyéb helyen nem volt ilyen gondom.

És soha semmit sem kevertek vagy tüntettek el. Ha hiba volt, akkor azt az adott cég okozta ahonnan rendeltem.
  • DannyL
    KÉPET!
  • DannyL
  • praksi
    fúúúúúú, srácok; olyan sikerünk lett a kommandós menyasszonyszöktetéssel; áthívtak a szomszéd esküvőbe is :DDD
    életemben nem készült még ennyi kép rólam :D
  • milk41
    fedex,dhl...
  • degenerator
    sztori a magyar postáról

akik mostanság szeretnének rendelni, ajánlom figyelmébe:)
  • degenerator
    persze a keletifrontban vásárolva, 6000es kiszerelésben:)
  • Punker
    a Blaster nem rossz, 0,25-ben talán alegjobb ár/ érték arányú.
  • degenerator
    tökéletes.
  • milk41
    gyárilag elvileg 480FPS,hopup-ot még nem bántottam mert tegnap vettem és nem volt alkalmam még letesztelni erdőben,a BB ami jelenleg van(30grammos) annak a gyártója action sport games(ASG) és BLASTER tipusú,ezt maga az eladó ajánlotta
  • Punker
    mennyi fps? milyen hopup? milyen minőségű BB (gagyit ne vegyél)
  • bardocz
    Ha "csak" 380-400 fps akor 0.25.Amúgy minnél nehezebb a bb annál stabilabb,de veszíthetsz a lőtávból,én 0.30-ast használnék.
  • VRSDM
    egy kérdés.
    fps?
  • milk41
    1kérdés,30 vagy 20grammos BB az ideális az L96-hoz?
  • VRSDM
  • bardocz
    Ezmáregy:
    PAJZS
  • VRSDM
    képróla.
  • bardocz
    Ehh,nem tudtam hogyan értetted:D
  • VRSDM
    "kissebb a hátrarúgás" , vagyis megerősítetted a stabilitásos írásom :)
    azért köszi.
  • milk41
    jaa,ilyet még nem láttam l96-ra,csak egy hasonlót de annak az oldalain nincsenek ezek a négyszögletű lyukak,ha találok képet beteszem h tudd h milyenről beszélek
  • bardocz
    A legelején lévő dologra gondolsz?Az a nyíl szerű valami.Az szerintem azért van,mert a gázokat így elvezeti hátra onnan,így kisebb a hátrarúgás valamivel.Aztán lehet most oltári nagy faszságot mondtam :)
  • VRSDM
    :] én is szeretlek :]
    lángrejtőre, és erre a burtálnagyra
    csak mert olyan fegyvereken is látom amiken eredetileg nem ez lenne.
    no az más kérdés hogy geometrialiag, stabilitás szempontjából jóval fontosabb mint maga a láng elrejtése (mint ahogy a neve is mutatja)
    aztán így más fegyverhez más féle kell. ezért nem értettem a csere-berét...

• milk41
    hangtompitóra gondolsz?
  • VRSDM
    L96 + barett-es bitangnagy lángrejtő ejj istenem nincs is szebb annál.
    /am van az ilyen nagy lángrejtőknek külön nevük?
  • milk41
    na,megvettem végre az L96-t,eddig minden jó kivéve azt hogy megkell erőszakolnom a fegyót h belemenjen a tár...néha még azzal is megkell küzdenem h a tár kijöjjön