Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
<#hehe> Szvsz kezdõként 1-2 3000-es csomag megfelelõ kezdés 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
800 bb-vel elindulni sincs értelme, hacsak nem ilyen 10-20 fõs tingli kezdõknek és halál nyugodt vagy.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
Bényére mikor mentek?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
800 nagyjából elég lesz, de érdemesebb venni inkább, az abiztos 😊

helyes

rákötsz egy 12V-os vmilyen izzót, mondjuk autó, de ne merítsd le csurig (gondolom NiMH-d van) vagy veszel cseppmerítést is tudó töltõt

800... de akkor veszek.

Igen vagyok, és olvastam a masz-t is.😄

még egy kérdés. hogy lehet lemeriteni az aksit ha nem akarok a fegyoval üresen lövödözni? rákötök 1 karácsonyfaizzót?

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Mike
mennyid van?

és vagy már 16 éves?

bardocz
jáztékfüggõ,volt,hogy llõtem 2000-t,mostanin meg nem lõttem 900-at,kb 700-at
mennyi bb lö el az ember 1 nap alatt? (Érdi mecsre megyek és tudni akarom kell e vennem bb-t...)

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

SG rock
Nemtudja vki DannyL-nek megvan még a PASGT sisak?
Amugymeg ha látod ezt az üzit DannyL akkor PRIVI MENT!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

degenerator
cyma glockhoz adtak egy imbuszt, ami kb egy tû vastagságára hajaz.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DummyBoy
Tudom, köszi 😊 csak mindig keverem õket (Ugye Torx-al tudok imbuszt állítni, de fordítva nem ...)

MEgoldottam közben hála istennek ... ma megyek belõni, majd kiderül mennyire sakkoztam el a dolgokat 😊

ez sztem imbusz, mert hasonlít a motormagasság-állító csavarra, az meg biztosan imbusz (ez a csavar ment tönkre az MP5-ben, vehetek új markolatfenéket...)

a létezõ legkisebb imbuszt vedd meg 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

dronkZero
Sörétesre távcsõ? Nooormális?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DummyBoy
Van természetesen, szerszámkészlet nélkül nem álltam volna neki a szerelésnek ... de a legkisebb is túl nagy sajna ... 😞

Punker
apró gránátok <#vigyor2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SG rock
vegyél egy készletet, amiben a legkisebbtõl a legnagyobbig minden van. én ilyet vettem tescoban 4e HUF

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

DummyBoy
Torx ... imbusz ... valamelyik, de valszeg inkább imbusz 😊

DummyBoy
Naszóval, kivágsz egy akkora plexikarikát, amekkora a red-dot eleje sé fekete szigetelõszalaggal ráragasztod ... tarararááááááá ... nem is láccik, és nekem sosem párásodott ...

@SG rock: Arra kell csak figyelni, hogy az az AK stuff csak a Kalash cuccokhoz jó ...

Apropó Kalash ... megmûtöttem Irinkát, érdemes volt ... szétkaptam, tisztítás, csapágycsere ... persze nem ment bele a fém csapágyazás, tûreszelõ páva, hézagolás, ellenõrzés és összerakás, mûködés, sitty-sutty rendberaktam ...

Mondjuk Tsitty-sutty >= 6 óra 😊

Kérdés a szakikhoz ... találtam a GB-ben egy elkallódott miniatûr belül torx csavart, ami késõbb kiderül hogy a Pinion Gear-t a motor tengelyéhez rögzítõ csavar ... nnna ez mekkora imbusz? Mert holnap vennem kell, mert ezt sajna nem sikerült visszaraknom ...

Mike
aha erre én is gondoltam
kellene vmit bütykölni a szereléksinre akár plexibõl is

Punker
ne a dotra rakd hanem elé 1 centivel. mondjuk attól is függ milyen dot.

SG rock
figy. ilyet még nem csináltam, még optikám sincs 😄 csak 1tipp volt, hogy majd valszeg én így fogom csinálni. a kólásüveget tudtam a többinek már csak a kreativitásod és a képzeleted szab határt.

Mike
végülis plexit is ki tudok vágni, de
hogy aplikálom bele, rá?
hogy oldom meg hogy ne párásodjon?

Mike
np

SG rock
sry 2van van 😄

SG rock
hátt elvileg a cimke alatt van egyenes része van.

Gyere ki a hora helyett gyere ki az erdõbe.... átalakitjuk a Szolás és közmondádtárat AS-es re?😄

Mike
egyenes? nálatok dobozos kóla van? 😊)
ok, kivágom
hogy aplikálom rá?

SG rock
*kólásüveg

SG rock
vágj ki egy karikát egy fél literes kólsüveg egyenes oldalából és kész is 😊😄

Mike
tudnátok fotókkal illusztrálni ki hogy oldotta meg az optika védelmet, már ha van neki?

köszi mindenkinek

SG rock
ajánlat AK tulajok számára.

degenerator
most is lehetne, ugyanis amcsiknál is elég sok ak van. a szökevényeket visszapakolni a vörös hadsereg kebelébe, a kapitalisták meg menjenek haza az amcsikhoz!😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
majd ha annyi GDP-nk lesz majd mint mondjuk a finneknek, lehet figyelni ilyenekre is

degenerator
jójó, vagy érted, tör elõre a névleges 2. ukrán AS front, elnézek jobbra és mit látok? "vaszilij" osztja az áldást a g36osából.

SG rock
majdcsak lesz azis az évek során 😊

Mike
tessék venni mellé egy ak-t is 😊))

bardocz
nagyon kényelmes fegyver,fogtam egyet hétvégén,nehezebb mint az ak-m,de mégis könyebnek éreztem,amikor céloztam vele

mike:valami konkrétabb?😄
bardocz
mi meg most indiai meg pakisztáni zászló helyett német meg angol zászkót használtunk,mert az van,mégsem dõlt ösze a világ
SG rock
mostanában ezek a divatok 😊 énis egy boldog M16 tulaj vok.

Mike
nekem tetszik

degenerator
red alert játéknál a 63 szovjetbõl összesen 18nak van szovjet eredetû fegyvere. a többi m4/14/16 meg mp5

SG rock
*hülyeség

SG rock
nekem csak az a hozzáfûznivalóm van ehhez, hogy hülyeg az, hogy megtelt. egy játékon sosincs elég ember ;-)

degenerator
softairen a játékkiírás melletti M azt jelenti, hogy megtelt?

bardocz
tököli pálya milyen?
Mike
ok 😊

Mersant
😊 en bizony azzal viccelek ami epp az eszembe jut, leygen az barmi. nem akartam belemaszni a lelkivilagodba... 😊 ugyhogy itt fejezzuk is be 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mike
a pedofilia bûncselekmény, azzal különösen nem vicceskedünk
annyira meg nem vagyunk jó haverok, hogy te ilyet írj nekem gumin kivül, szmájlival, szmájli nélkül

te sem most kezdtél sg-zni, szal