29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    valszeg Dolph Lundgren használhatta az Amerikai Fekete Halálos NinjaKungfuHarcos Bosszúja 7. -ben.
  • bardocz
    kb :DD
  • Punker
    zseniális cucc, tuti valamelyik zseniális rtlklubos tucat akció film ihlette :D
  • bardocz
    Nem tom,miután belinkeltem akkor vettem észre,hogy mi is ez valójában:DD
    Nagyon csúúúnyaaa:DD
  • Punker
    elfajzott MP5k-PDW, valszeg csernobilból a kis aranyos
  • Punker
    ez a közepes sín már, ilyen van most a G3-asomon.
  • praksi
    mi ez a ocsmányság????
  • bardocz

Nah,találtam képet.Így már világos:)
  • Punker
    nem kell csavarozni ott a 4 fülnek a hely, hüvelykivetőnél látszik

• Punker
    minden mp5-re ugyanaz a sín megy kb 3k-tól találsz, alacsonyt (nekem az volt a G3-ason aztán most az MP5k-n)
  • bardocz
    És azt a tetejére csak simán rá lehet csavarozni?
  • praksi
    ennél a fegyvernél valamiért mocskos módon szór, 30 méteren már felhő a BB.

úgy beszéltük, hogy kap egy SP110-et, új dugattyút+fejet (mert a réginek alig maradt foga...), guarder hopgumit meg esetleg egy preccsövet.
  • praksi
    nem fabrikálni kell, kell venni egy MP5/G3 szereléksínt :)
  • bardocz
    Csak nem mindegy,hogy össze van normálisan rakva,vagy nem;)

Cyma 0.27 fix tusos MP5-re hogyan lehet fabrikálni reddotot?Gondolkozok rajta,hogy majd egyszer kéne olyan épületbe,lebutítva 300 fps-re,aztán ha már épület,oda jó a reddot kapáslövéshez.Vagy még aks-74u,fullfém+fa,de arra tudom,hogyan ehet szerelni reddotot.Meg azon gránátvető is jól állna,és akkor mehet bele nagyobb akksi,ami kibír 2-3 játékot:)
  • Punker
    az én G3-asomba is csak nagyobb rugó került semmi más nem lett cserélve......
  • praksi
    hehe, ma van az egyik csapattársunknak az esküvője, készülünk egy kis fegyveres menyasszonyrablásra...
  • praksi
    CA33 (nem az amelyiket régebben emlegettem)

a srác azt mondta, hogy 1 éves a cucc, és már volt tuningolva; bár ez szerintem kimerült annyiban, hogy belerakták a 120-as rugót, 'oszt elég neki ennyi...
    nem tudom ki csinálta a tuningot, de a teljes hézagolást újra kellett csinálni, meg se tudtam mozdítani a 3 kereket az ujjammal. abban maradtam a sráccal, hogy gyűjt egy nagyobb összeget, és akkor megcsinálom neki rendesre.
  • DummyBoy
    Köszi! Asszem berendelem, úgyis akartam még térdvédőt is ... akkor rendelek megint egyet!
  • DannyL
    Nincs ezzel semmi gond, nekem is ilyen van. Első pár töltésnél műanyag íze van, de kimegy belőle egy idő után. Elég jól tartja a hőt is.
  • DannyL
    Ez bármivel előfordulhat ha szakszerűtlenül rakják össze. Ha meg gyári volt, akkor meg üdv a klubban. CA-t nem szabad gyári állapotban járatni ez köztudott. :)
  • Punker
    tipus érdekel nem gyártó
  • bardocz
    CA
  • Punker
    megtudhatjuk milyen fegyver volt?
  • praksi
    fú, ma olyat láttam, el se hittem hogy ilyen lehetséges:

az egyik srác felhívott, hogy rossz a fegyvere, hülye forgácsoló hangja van, és nem lő. mondom biztosan a motor, de azért kiszedtem a GB-t megnézni, úgy voltam vele max átzsírozom. Kivettem, nézem: hol a túróban van a rugó ?
    Nem jöttünk rá mitől, de a rugóvezető kijött a helyéről, a rugó meg teljesen beleszorult a dugattyúba, egy helyen el is tört, és amikor járatta a GB-t, a fogaskerekek szépen pofozgatták a dugattyút, benne a rugóval.
  • DummyBoy
    Nekem is cca 70bb megy az új 100-as tárjaimba ... majd egy kis használat megoldja a problémát :)
  • Kurfürst
    Sok szilkont neki, és tárazd be/ki néhányszor mindegyiket. Az enyémbe szerintem most már több is megy mint hivatalosan, azonkívűl annyira jól adagol hogy alig bírom megtölteni (visszalöki a gyorstöltőbe)
  • mstummer
    De legalább rendesen adagolnak?
  • degenerator
    na megvannak a midcapek. az elvileg 150es tárakba a legnagyobb erőltetéssel is csak 74 bb fért bele. és a tetején van egy 105ös felirat...hmhm...
  • DummyBoy
    Olyan mindegy ... akkor is a CamelToe a legjobbabb
  • VRSDM
    te is épp ez utánzatról beszélsz
    az eredeti az camelbak. nem back ... :|
  • Punker
    hát jobb mint a sima zacsi azért...
  • DummyBoy
    Mondjuk 20 dodóért szerintem ez a cucc messze áll a minőségitől :)

De jobb mint a kulacs ...
  • Punker
    minőségi camelback mindig jól jön, többiek ott köpködik a meleg vizet mikor nekem nap végén még hűvös.....
  • DummyBoy
    A chestrig-em mellé akarom, mert hosszabb játékra, ha nem lehet időnként kimenni a kocsihoz, akkor sokkal jobb és kényelmesebb mint a kulacs ...

Igaz, nem igazán authentikus, de kényelmes :)
  • Punker
    ez jobb mint a SAAV-ban a sima zacsi, van már hőtartó hatása is
  • DummyBoy
    Na de nemmindegy hogy Camelback vagy utánzat szerintem ... (Mármint gasztronómiai szempontból :) Más az ízviláguk :) )

Bár anno én használtan vettem az én zacsimat (Valami noname volt ..) egy túrafanatikus havertól, annak semmi mellékíze nem volt ...

Most gondolkodom rajta, hogy kicsit csalok a felszereléssel és veszek egy ehobby-s hidration cuccost ...

Valakinek van ezekkel tapasztalata?

Erre gondoltam ...
  • Punker
    srácok camelback vizes zacsi részébe nem ajánlott semmi savasat tenni!!!
    még szénsavas folyadékot se, legalábbis nekem ezt mondták, bár az enyémnek nem is volt ilyen ocsmány gumi íze......
  • Punker
    keresd Tomekk-et náluk volt kínai SIG
  • CseNo
    #OFF
    Amikor kicsi voltam, nekem mindig azt mondták, hogy álljak az esőben, és akkor majd megnövök :D

Sig Sauer 552 Commando fegyóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A kínaira gondolok amit az airsoftgun is árul.
  • degenerator
    esetleg az útvonalban nem tudsz segíteni?