29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #15850 valszeg Dolph Lundgren használhatta az Amerikai Fekete Halálos NinjaKungfuHarcos Bosszúja 7. -ben. -
#15849 kb :DD -
#15848 zseniális cucc, tuti valamelyik zseniális rtlklubos tucat akció film ihlette :D -
#15847 Nem tom,miután belinkeltem akkor vettem észre,hogy mi is ez valójában:DD
Nagyon csúúúnyaaa:DD -
#15846 elfajzott MP5k-PDW, valszeg csernobilból a kis aranyos -
#15845 ez a közepes sín már, ilyen van most a G3-asomon. -
praksi #15844 mi ez a ocsmányság???? -
Nah,találtam képet.Így már világos:) -
#15842 nem kell csavarozni ott a 4 fülnek a hely, hüvelykivetőnél látszik
-
#15841 minden mp5-re ugyanaz a sín megy kb 3k-tól találsz, alacsonyt (nekem az volt a G3-ason aztán most az MP5k-n) -
#15840 És azt a tetejére csak simán rá lehet csavarozni? -
praksi #15839 ennél a fegyvernél valamiért mocskos módon szór, 30 méteren már felhő a BB.
úgy beszéltük, hogy kap egy SP110-et, új dugattyút+fejet (mert a réginek alig maradt foga...), guarder hopgumit meg esetleg egy preccsövet. -
praksi #15838 nem fabrikálni kell, kell venni egy MP5/G3 szereléksínt :) -
#15837 Csak nem mindegy,hogy össze van normálisan rakva,vagy nem;)
Cyma 0.27 fix tusos MP5-re hogyan lehet fabrikálni reddotot?Gondolkozok rajta,hogy majd egyszer kéne olyan épületbe,lebutítva 300 fps-re,aztán ha már épület,oda jó a reddot kapáslövéshez.Vagy még aks-74u,fullfém+fa,de arra tudom,hogyan ehet szerelni reddotot.Meg azon gránátvető is jól állna,és akkor mehet bele nagyobb akksi,ami kibír 2-3 játékot:) -
#15836 az én G3-asomba is csak nagyobb rugó került semmi más nem lett cserélve...... -
praksi #15835 hehe, ma van az egyik csapattársunknak az esküvője, készülünk egy kis fegyveres menyasszonyrablásra... -
praksi #15834 CA33 (nem az amelyiket régebben emlegettem)
a srác azt mondta, hogy 1 éves a cucc, és már volt tuningolva; bár ez szerintem kimerült annyiban, hogy belerakták a 120-as rugót, 'oszt elég neki ennyi...
nem tudom ki csinálta a tuningot, de a teljes hézagolást újra kellett csinálni, meg se tudtam mozdítani a 3 kereket az ujjammal. abban maradtam a sráccal, hogy gyűjt egy nagyobb összeget, és akkor megcsinálom neki rendesre. -
#15833 Köszi! Asszem berendelem, úgyis akartam még térdvédőt is ... akkor rendelek megint egyet! -
#15832 Nincs ezzel semmi gond, nekem is ilyen van. Első pár töltésnél műanyag íze van, de kimegy belőle egy idő után. Elég jól tartja a hőt is. -
#15831 Ez bármivel előfordulhat ha szakszerűtlenül rakják össze. Ha meg gyári volt, akkor meg üdv a klubban. CA-t nem szabad gyári állapotban járatni ez köztudott. :) -
#15830 tipus érdekel nem gyártó -
#15829 CA -
#15828 megtudhatjuk milyen fegyver volt? -
praksi #15827 fú, ma olyat láttam, el se hittem hogy ilyen lehetséges:
az egyik srác felhívott, hogy rossz a fegyvere, hülye forgácsoló hangja van, és nem lő. mondom biztosan a motor, de azért kiszedtem a GB-t megnézni, úgy voltam vele max átzsírozom. Kivettem, nézem: hol a túróban van a rugó ?
Nem jöttünk rá mitől, de a rugóvezető kijött a helyéről, a rugó meg teljesen beleszorult a dugattyúba, egy helyen el is tört, és amikor járatta a GB-t, a fogaskerekek szépen pofozgatták a dugattyút, benne a rugóval. -
#15826 Nekem is cca 70bb megy az új 100-as tárjaimba ... majd egy kis használat megoldja a problémát :) -
Kurfürst #15825 Sok szilkont neki, és tárazd be/ki néhányszor mindegyiket. Az enyémbe szerintem most már több is megy mint hivatalosan, azonkívűl annyira jól adagol hogy alig bírom megtölteni (visszalöki a gyorstöltőbe) -
mstummer #15824 De legalább rendesen adagolnak? -
#15823 na megvannak a midcapek. az elvileg 150es tárakba a legnagyobb erőltetéssel is csak 74 bb fért bele. és a tetején van egy 105ös felirat...hmhm... -
#15822 Olyan mindegy ... akkor is a CamelToe a legjobbabb -
#15821 te is épp ez utánzatról beszélsz
az eredeti az camelbak. nem back ... :| -
#15820 hát jobb mint a sima zacsi azért... -
#15819 Mondjuk 20 dodóért szerintem ez a cucc messze áll a minőségitől :)
De jobb mint a kulacs ... -
#15818 minőségi camelback mindig jól jön, többiek ott köpködik a meleg vizet mikor nekem nap végén még hűvös..... -
#15817 A chestrig-em mellé akarom, mert hosszabb játékra, ha nem lehet időnként kimenni a kocsihoz, akkor sokkal jobb és kényelmesebb mint a kulacs ...
Igaz, nem igazán authentikus, de kényelmes :) -
#15816 ez jobb mint a SAAV-ban a sima zacsi, van már hőtartó hatása is -
#15815 Na de nemmindegy hogy Camelback vagy utánzat szerintem ... (Mármint gasztronómiai szempontból :) Más az ízviláguk :) )
Bár anno én használtan vettem az én zacsimat (Valami noname volt ..) egy túrafanatikus havertól, annak semmi mellékíze nem volt ...
Most gondolkodom rajta, hogy kicsit csalok a felszereléssel és veszek egy ehobby-s hidration cuccost ...
Valakinek van ezekkel tapasztalata?
Erre gondoltam ... -
#15814 srácok camelback vizes zacsi részébe nem ajánlott semmi savasat tenni!!!
még szénsavas folyadékot se, legalábbis nekem ezt mondták, bár az enyémnek nem is volt ilyen ocsmány gumi íze...... -
#15813 keresd Tomekk-et náluk volt kínai SIG -
CseNo #15812 #OFF
Amikor kicsi voltam, nekem mindig azt mondták, hogy álljak az esőben, és akkor majd megnövök :D
Sig Sauer 552 Commando fegyóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A kínaira gondolok amit az airsoftgun is árul. -
#15811 esetleg az útvonalban nem tudsz segíteni?