29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike
    szex esetén a korhatár nem 18 hanem 14, fotót nem készíthetsz 18 alattiról (mindegy hogy hetero, homo kapcsolat)
  • Kurfürst
    Nyugodtan lehet buzulni fiúkkal lányokkal már réges rég nem bünteti a Btk (régen fajtalanság címen futott Btk 199-200 alatt).

A törvény felállít vélelmet arra hogy bizonyos igen zsenge életkor alatt erőszakos közösülés v. fajtalanság történt. Beleegyezéssel viszont olyan disznóságot csinálhatsz már a gimiben, ami jólesik. Én legalábbis ilyen 18 év alatti tiltásról nem tok - max. az Egyesült Államokban..
  • milk41
    hát gondoltam hogy azért van FPS határ is,ezért arra gondoltam hogy 480-ról lefelé "tuningolnám" 400FPS-re
  • MuldR
    En a torvenyt irtam. Az mas dolog, hogy bizonyos jatekszervezok megengedik, hogy 16 evtol egy szuloi belegyezeses papirral odamenj.
    Ettol meg o is el fog zavarni, ha 450 fps folotti puskaval allitasz oda!
  • milk41
    -nem szoktam alkoholt inni
    -nem cigizek és nem is fogok
    -tudtommal csak 16év alattiaknak kell szülői felügyelet,afölött elég a szülői engedély(mondjuk a szülői felügyelet sem zavarna engem,meg gondolom apámat sem zavarná mert ő katona és legfeljebb kamerázna,fényképezne ha mást nemtudna csinálni)
    -tudtommal a csajokhoz vonzódom,bár elvileg ebben a korban még nem derül ki hogy homofób vagy hetero vagyok
  • MuldR
    Be akartak vezetni fiukra is, csak joerzesu allampolgarok felhaborodtak rajta, es nem lett belole semmi.
  • degenerator
    nem, csak meglepődtem.

tényleg van ilyen rendelkezés, hogy a fiúkkal nem lehet semmit csinálni, a lányokkal meg igen? ez valahogy nekem diszkriminációnak tűnik. ha majd mo-n is megalalkul a mambla, lesz tüntetési alapjuk:p
  • MuldR
    Komoly. Erdekelt vagy a temaban?:)
  • degenerator
    ez komoly, vagy most szivatsz?
  • MuldR
    Lanyoknal 14 folott kozos beleegyezessel minden mehet.
  • DannyL
    A csajok kinyalhatják egymást 18 alatt?
  • MuldR
    A Magyar Koztarsasag teruleten a Magyar Koztarsasag torvenyei a mervadoak, melyek az alabbi dolgokat tiltjak 18 even aluli szemelyeknek:

- Nem vasarolhat alkoholt
    - Nem vasarolhat dohanytermeket
    - Nem hasznalhat legfegyvert szuloi felugyelet nelkul
    - Fiu eseteben nem letesithet szexualis kapcsolatot egy masik pasival :)

Szoval majd ha ihatsz, cigiszhetsz, es seggbekurathatod magad, akkor hasznalhatsz tavcsoves airsoft puskat.

Remelem igy eleg ertheto, hogy nem az AS kozosseg gonosz, hanem a torvenyek.
  • milk41
    én meg elnézést kérek a lázongásomért,csak nem volt akkor nagyon jó kedvem(csajok...) és valahol muszáj volt levezetni a dühömet,persze úgy hogy közben nem kapok büntit
  • degenerator
    nem nézünk le, csupám ez a szabály.

illetve egy követendő példa, íratlan (ezesetben leírt)törvény.

kb olyasmi, hogy nem bohócruhában jössz lövöldözni, és egyéb jótanácsok

aa mesterlövészkedés egy olyan játékstílust követel meg, ami még a legtöbb felnőtt embernél se alakul ki, és a fiatalok körében ritkábban fordul elő. namost persze jöhetnél azzal, hogy persze te kivétel vagy, én el is hiszem neked, de attól még a szabály az szabály. és max a te eseted erősítheti a szabályt:)
  • milk41
    nem láttam,és azt sem tudom h miaz...am meg látszik h mennyire lenézitek a fiatalabbakat...és ti mondjátok h a szórakozás és a lövöldözés a lényeg,erre ti meg itt...áhh
  • degenerator
    látta a sharpshootert....
  • dronkZero
    Az meg a másik fele, hogy ha már egy sniperre, távcsőre, sniper cuccokra, arany árú .35 sniper lőszerre, faszomtudja mire volt cash, akkor egy rohadt kínai AEG annyira megviselne anyagilag? Holnap kimész a piacra, veszel egy bármit szaré'-húgyé', aztán már mehetsz is játszani a hétvégén...

Sniperkedni meg majd nem MASZ játékon fogsz, meg majd ha elmúlsz 18.

Nem értem a problémát...
  • Punker
    neked nem de vannak törvények.
  • milk41
    hát szerintem ez nem ok,de ezen ne vesszünk össze
  • Punker
    igen az hogy nem vagy nagykorú
  • milk41
    és erre van valami konkrét magyarazát?
  • Punker
    nem
  • milk41
    :D

na de most komolyan,ha 18alatt és távcsövessel vagyok akkor nem mehetek a MASZ-os játékokra?
  • degenerator
    és nem is minden ak tár egyforma. mert a mid-capjeim ak-47esekről vannak másolva, míg a hi capek ak-105ösé
  • kvitya
    Szemész mit modott? Kamillás mosás? :)
  • milk41
    am lehet h későn kérdezem,de a MASZ csak a soft air játékaira vonatkozik?mert ügye csipám van de még nem vagyok 18+
  • mstummer
    Nekem ugyanez a problémám a CADPAT mellénnyel. Kilógnak az AK74 tárak kb 3 centit. De ennek ellenére nem esnek ki. Viszont ezért nem fogok áttérni holmi M-szériás fegyvernek látszó botra :D
  • Punker
    hát az AK tár hosszabb, az olív jó
  • degenerator
    megvettem a mellényt végülis, szép olívzöld színben.

egyébként, összesen 3 tárat lehet belerakni a tárzsebekbe, a többi ment a kenyérzsákba. elvileg 2 m4es tár elférne benne. az ak tárak is beleférnek, de nem lehet lecsukni akkor.
  • Kurfürst
    Hír ebaybannedről - hónap végétől árulnak AEGet is!

After the month preparation, we are ready to start the sell of airsoft !!! The confirmed date is 28 July,2008, A new site for AEG will be linked to ebaybanned.com. G&P , Systema PTW, JG, CYMA, Dboy AEGs will firstly be listed.
  • Kurfürst
    Vidd magaddal az AK tárat és meglátod. Az AUG tár pont akkora hogy beleférjen, ebből következően az AK tárak amelyek hosszabbak (asszem) valszeg kicsit kilógnak majd felfele, de nem nagy gond szvsz.

AUG tárból, ami elég vaskos, ha nagyon akarom kettőt is belepréselek a tárzsebbe (belül két rekeszre van osztva).

Egy haver ugyanilyet használt AK74hez, nem emlékszem pontsan de úgy emlékszem nem volt különösebb gondja vele - használta stb. Ki kell próbálni a boltban egy magaddal vitt tárral.
  • dronkZero
    OK, leginkább a laptop-bizniszre van némi rálátásom... Asztali gép, alkatrész valószínűleg picit más világ...

De szvsz annyi hasonlóság van a laptoposdi és az airsoft közt, hogy mindkettőt érdemes megtapizni vásárlás előtt, nem túl szerencsés látatlanban rábökni egyre, hogy "na, akkor hozzatok egy ilyet!", még akkor is, ha papíron tökéletesnek látszik...
  • Punker
    a MOS Hitman csapatának a neve :D
  • Punker
    mi számít néhány rendelésnek? nekünk úgy szállítottak hogy 100k fölött ingyen másnapra pestről ott volt a cucc, öngyilkosság alkatrészt raktáron tartani mert 1-2 hét alatt eshet az ára 10-15%-ot néha és az átlag haszonkulcs 5-8% volt pl egy procin.
  • MuldR
    Ahova en jarok, ott tenyleg 4 ora. Bar hozzateszem, en semmit se szereltetek. Kerem oket dobozba, majd en kikaracsonyozom oket es osszeszerelem :)

Punker: Nemtom mi az a MOS. A softairos Hitmanra gondoltam. Ha o az, tudja miert 300-as :)
  • dronkZero
    "Egyedul a szamtech boltok engedhetik meg maguknak a JIT rendszert"

És még azokat sem veszik túl komolyan... Főleg laptoppal lehet rábaszni, hogy papíron kurvajó, aztán hangosan kattog a billentyűzet, meg a bal oldalán van csak USB...

Főleg, hogy az nem 4 óra lesz, inkább egy hét, mert szeretik megvárni, míg összegyűlik néhány rendelés...

Komolytalan ez a "majd mingyá' kiugrunk a nagykerbe" hozzáállás...
  • DannyL
    Én is csak BB-t meg gázt veszek itthon, mert azt nem éri meg behozni. Pontosabban csak egész dobozzal, szárazföldi úton. Na akkor mondjuk megéri de az kurva lassú.
  • Punker
    nem tom ki az a 300-as de ő a MOS-os :D
  • MuldR
    Hitman, te a "300"-as Hitman vagy?:)
  • MuldR
    Akkor addig nem kell boltot nyitni.
    Lattal mar autoszalont auto nelkul?
    Vegyesboltot kenyer, tej es egyeb kaja nelkul?
    Egyedul a szamtech boltok engedhetik meg maguknak a JIT rendszert de nekik ittvan orszagon belul 500 nagyker, es 4 oran belul meg tudjak hozni a megrendelt arut.

Na, hat itt is meg kell varni az elso szallitmany beerkeztet, es utana megnyitni. A tobbi AS bolt is igy csinalta. A 44es fel evig vart, hogy meg tudjon nyilni (pedig ott aru volt, csak a papirokkal voltak problemak) Mondjuk ezt masok ugy oldjak meg, hogy nincs fegyverre arusitasi engedelyuk :)

Ha meg rendelos alapon megy, akkor semmi ertelme. A softairen pillanatok alatt ossze lehet szedni 5-6 embert egy kozos rendeleshez, es akkor nincs aki levegye a hasznot.

Szoval ezzel, hogy tul hamar nyitottak ki, csak leegetik magukat, es mikor lesz aru mar cseszhetik. Szep csondben kell ulni, amig megjon az elso szallitmany, es akkor kedvezo arakkal vagy akciokkal kell egy nagyot robbantani.

Nekem mindegy. Eddig se vasaroltunk itthon, ezutan se fogunk :)