Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
olcsóbb oroszos tökfedõ? vmi utánzat mo-n?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
nem konkrétan arra gondoltam. a németek létrehoztak ukrajnában egy autonóm ukrán köztársaságot, õk felállítottak egy hadosztályt, és partizánokra vadászgattak. néha bekapcsolódtak a harcokba is.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Igen. Akik kegyetlenebbek voltak mint a nemet waffen-SS katonak. A varsoi lazadast is az ukran Dirlevanger hadosztaly verte le kegyetlen brutalitassal. Az volt az az alakulat, amibe sikerult a az emberiseg legnagyobb szennyet es sopredeket osszeszedni. 😞
De meg fogsz lepodni, brittek is sozlgaltak a waffen-ssbe (igaz ossz 60 db, de hatalmas propaganda eerteke volt).

De terjunk vissza az authentikus ruhazatokhoz. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
ok. azt tudtad, hogy léteztek német szervezéssel felállított ukrán hadosztályok?

degenerator
játszál asztalterítõben...jabocs, arafat...😄

DummyBoy
Kicsit off leszek ...

Német ruha, sereg = nácik?
Amcsi ruha, sereg = háborús bûnök? (pl ... atom ...)
Orosz ruha, sereg = elnyomás, brutalitás?

Jáccunk akkor fehérben, nem szólhat be senki ... de az meg olyan kuklukszklános ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sot meg ez sem igaz! Talan az elso 9 Waffen-SS hadosztalyra igaz, hogy naci volt. Utana elkezdtek jonni a mas nemzetek(addig is volt, de azok arja nemzetnek szamitottak). Pl az alban, bosnyak, indiai stb alakulatokra nehez lenne rasutni a naci belyeget (bar sokan szeretnek). A waffen-ss (merthogy katonai alakulatrol beszelunk) nem volt 100%ban naci. Az az Algemeine-SS, ahova az eizatsgruppek is tartoztak. Amennyire en tudom a Wehrmacht es az SS ket kulonallo egyseg volt. Szervezetileg nem tartoztak egymas ala, hanem a fronton 1-1 offenzivahoz rendeltek 1-1 pancelgarantos hadosztalyt a werhmacht iranyitasa ala. De az csak mindig az adott offenzivara vonatkozott.

A rinyalast abba lehet hagyni. Ez airsoft topic, aminek nagyon nagy resze reenanchment. Szoval ez bizony szervesen hozzatartozik. Ugyanugy, ahogy az USMC ruhazata, felszerelese, szervezetei is.

Vagy ha valaki itt megemliti, hogy USMC, akkor en is kezdjek el ugatni, hogy de hat ok olik az arab barataimat, es offtopic es abba lehet hagyni!?!?

DummyBoy
Most akartam mondani hogy vevõ vagyok 10-re 😊 Jobb félni mint megijedni 😊

Viccet félretéve ... csinálj rólla képet, lehet hogy tudna vala keresni ha nem nagy meló ...

degenerator
csak baráti alapon csinálja. nem lenne pofám odavinni ötvenet, hogy te figyelj, holnapra kéne.

sztetek az alu meddig tart ki? azt mondta a fickó, hogy ha nem tart sokáig, megcsinálja acélból.

Punker
gyártass le néhánya, pár fröccsöt nyernél vele, sok AK tár törik lenne rá vevõ bõven!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
elfelejtettem mondani.

ugye két hete írtam, hogy eltörött a táron az a tartópöcök. odaadtam egy fickónak, megcsinálta. 1 hétig tartott, amire fabrikált kozzá szerszámot, és kb 2 percig, amig elõállította alumíniumból azt a részt. és meglepett, jobban passzol bele, mint az eredeti, nem feszül, nem lötyög. még csak reszelgetni se kellett.

5500 pénzt nem kellett kidobnom az ablakom, két fröccsér😊

a másik táram mûanyag, de ahogy nézem, 3000errel drágább, pedig mindkettõ 500as hi-cap

DummyBoy
Ajajjj ... akkor nemtom ... de nekem nagyon nem rémlik ez ... De nem vagyok történész, lehet hogy én tévedek ... Majd holnap valaki kitalálja 😊

Nem okoskodni akartam, csak nem erre emléxem 😊

degenerator
pedig asszem a rubiconban olvastam. mindegy

DummyBoy
Abból a szempontból nem igazán off hogy egy "haditechnikával is" kapcsolatos topikban beszélgetünk egy történelmi katonai alakulatról ...

De ha jobbnak látjátok is befejezem ... de a lényeg ... hogy nehogy felesleg kötözködésnek tûnjön, postolás elõtt direkt rákerestem ...

SS wiki link ...(Jóóó, tudom, wiki, de ez volt a leggyorsabb ...)

degenerator
nem fordítva, nem elírás😊 én is ebben a hitben éltem jó darabig. na de mike-nak igaza van, off ez itt.

Mike at home
szóljatok, ha majd végeztetek a témával

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DummyBoy
A wermacht alá az SS???

Nem fordítva?

Fõleg mivel az SS-nek elég sok része volt, és ebbõl csak a Waffen SS volt katonai ...

degenerator
hirtelen átcsapunk mindenfélébe😊

egyébként igazad van, abban, amit írtál. volt a heer, ebbe tartozott a luftwaffe, a kriegsmarine, és a wermacht. sokan nem tudják, de a wermacht alá volt rendelve az ss is.

ez történelem, nem politika. de befejeztem.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

degenerator
ne itt

a Wehrmacht nem volt náci; pontosabban nem a náci eszmék miatt háborúskodtak, egyszerûen õk voltak Németország hadserege.

a náci hadsereg az SS volt

Ki beszelt BWrol???? Nacirol volt szo, az meg wehrmacht. Bar ez sem fedi a valosagot, mert nem minden wehrmacht katona volt naci.

Nem, a huvelyeket nyomod a puskaba, mint az igazinal. Keress ra youtuben.

SG rock
BW nadrág+zubbony együtt kb. 5000Ft a mellény meg ilyenek a drága.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Na hazaértem Airsoftból,mek leborulok aludni

bardocz
😮
úgyérzem az a ruha egy ideig kimarad az életembõl 😊
maúgy úgy mûködik a átár,hogy egy müanyag valamibe rakod bee a töltényeket,amit belenyomsz a fegyverbe?
Nem taras, hanem 5 db huvelyt raksz bele, amiben a BB van. Es azokat ki is dobalja. Lehet a fuben keresni 😊
Naci ruha 16 000 a 44esbe. Sapka 2500 legiosba.

bardocz
miért,nincsen bele nagyobb tár?vagy 400+fps?én csak fíling miatt egy 350-380 fps-es kar98-al lövöldöznék,amiben nagy tár van,mégha lenne mellé valami náci ruhám meg sisakom is tiszta jó lenne😄 biztos nem néznének meg az emberek villamoson 😄
Mike at home
nix
nincs semmise 😞

lehetne mennyi éjjel a pinyóba, de hogy jövök haza, no meg kell a francnak 400+ fps 3 méterrõl a nyakamba

vasárnapi Tököl meg betelt

😞

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mennyibe kerul?
Es az MP40?
Es az EBR?
Meg ugy altalaban minden 😊

Asszem fatusás Kar 98-uk van. Szobadísznek, kertben puffogtatni jó, játékra elég alkalmatlan mert csak 5 lövést tudsz leadni..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

ma feljött egy csapattársam pestre, megjött az M14 EBR-je :-)
(az én táraim bezzeg sehol se vannak, pedig márc 20-án rendeltem...)

SG rock
láttam már, de még nem néztem be 😊 ottvan majdnem a sulim mellett. ha flecktarn ruha kell akkor a 44-ben is viszonylag olcsó.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
holnap oskolába,utána idõmérõ,aztán lehet kocsma,aztán vasárnap verseny,és esetleg elmegyek biciklizni<#vigyor3>
a Lónyay utcában találtam egy használt német katonai és munkaruházati boltot, a kiraktaban volt flecktarn ruha kirakva, asszem a nadrág 1800, a zubbony meg 3 ezer körül volt

Mike at home
és holnap délelõtt lesz vmi Érden?

(mondjuk mindjárt megnézem)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SG rock
a blaha lujza téri skálában most vannak olcsón terep cuccok, boonie hat, bdu, mellények stb... valszeg vasárnap veszek egy pár dolgot 😊

Mike at home
bardocz hova mész hétvégén?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
egy kar98-at elfogadnék😊
SG rock
zárt térben nem használnám amúgysem.

Punker
a másik mûtrágya verziós, töményen zárt térben.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
Nagyon pesszmistának látszol. A tojásfesték-porcukor-szódabikarbóna-pétisó(mûtrágya) nemértem miért lenne olyan veszélyes. Persze valaki beszív belõle 1-2 léélegzettel és már tüdõrákos is leszel nem?

Mike
hosszú ujjút
3,5k-ért van nekik egész jó, csak az a abj, hogy xl-es, és az öcsémre jó, nekem meg L-es kéne
na meg van náluk levásárolható 3,5k-m

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

degenerator

degenerator
milyet akarsz?

Mike at home
bezzeg kesztyüjük, amire hetek óra várok, továbbra sincs

44 bázisba érkezett most rengeteg kínai cucc. De tényleg rengeteg, hegyekben állnak a dobozok..Cyma 31, 35 változatok, JG AUG Miltary, MP-5K, Boyi Kar 98, valami M 50 sniper, több FAMAS, M-4 RIS-ek, amire hirtelenjében emlékszek. Van választék, az árak a magyar bolti árakhoz hasonlóak, új drágább cuccok esetében 40 körül.

Érdemes benézni, hálistennek már a 44-es is "kínaizik". 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

degenerator
nameg az élesítõ szerkezet se lehet túl megbízható, legalábbis néha nem sikerül elsõre meggyújtanom egy gyufát😊 lehet, én vagyok a béna.

Mike at home
felfogtam 😊

Mike at home
hogy mi bajod? 😊