29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Kurfürst #16132 Ez jó, tetszik! -
xteecee #16131 Böfff...........
Gyerekek, gyerekek...
Lelkileg, lelkileg
Na mindenki nyomás a sarokba, fél óra kukorica!
Aztán mindenki gondolja át, mit és hogyan tesz azért, hogy mások is
jól érezzék magukat és nemcsak ő maga... -
Kurfürst #16130 Hja így már értem miért volt nekem folyamatosan az a benyomásom hogy valami nem stimmel nálad...
FLÉM GEC! -
Kurfürst #16129
Báááz, mér kellett nekem este barátnőzni, megint kimaradtam minden jóból. Nem lehetne vmi SMS szolgáltatást az sg.hu-ra, hogy jelezze ha flém van..? -
MuldR #16128 Mert fizet? :) -
#16127 hát tudod mocskos anyagias világban élünk. -
#16126 csak elvárná az ember hogy a nagy magyar airsoft-os oldalon, ahol magáért a közösségért él és tesz mindenki, sokat nem keveset (mint ezt szeretik hangoztatni) pont a leggyatrább bolt linkje virít akkorába olyan színekkel hogy a hülye is ott vásárol. -
#16125 ezt a tulajtól kérdezd meg -
#16124 mégegy kérdés, ha folyton lefosozzátok a cybergányt, akkor miért van kint az olumposzoftair.hu-n ? és nem a cyber a jó, a softi a ... -
#16123 12 éve -
#16122 a pupákabb emberek mindig idősebbnek hatnak.
amúgy mióta dohányzol? -
#16121 és? -
#16120 -
#16119 és akkor most reggel higgadtan áruljátok már el ki találta ki a legendát hogy 30 fölött vagyok? csak mert ebben a topic-ban is x+1 le lett írva hogy én nem ilyen vén f@sz vagyok -
#16118 F1 topic-os rajongó, anno kivágtam egy kis pihire azóta visszajár köszönni 2 ban között mindig. -
#16117 ááááá egy régi kedves rajongó, hogy találtál ide? -
#16116 Jáááájmááááá ... Mivótitt ... Aszittem valami komoly dolog történt, de csak ovi lett ...
Ha nem lesztek szépen jólviselkedve, szét lesztek ültetve! Az biztos ...
(Azér a férfigépontos topik az üt ) -
#16115 ez meg mi volt?
vagy, kinek a kamunickje? -
#16114 Szegény csak sok aggyal született és ezt nem múló feltűnési viszketegséggel próbálja orvosolni.
Amellett érdemes megtekinteni, hogy melyik fórumot nézegeti még :D
arankamama felhasználói adatlapja
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció időpontja: 2008. 01. 16.
Utolsó üzenet időpontja: 2008. 07. 24. 00:25
Utolsó látogatás időpontja: 2008. 07. 24. 00:27
Megnyitott témák: 2008. 07. 24. - A férfi G-pont
(Plusz 1 db téma a gumiszobában) -
#16113 akciós volt a kannás a sarki hörpintőbe? -
#16110 Ezek az igazi szörnyek:
http://world.guns.ru/sniper/sn61-e.htm
Olyan rondák, hogy szinte már szépek! :) :) -
#16109 + -
#16108 azt még elárulnád, hogy a nevemet hogy tudtad meg? -
#16107 Jo csak neme rtem ezeket a csokakat! a lehetoseg adott mar itthon is lehet menni afganisztanba!! -
#16106 azér aggat az oldalára lőszer replikát? -
MuldR #16105 Vegigolvastam. Marhak! :) -
#16104 Akinek ez nem jatek ott baj van:) nem latja hogy meggymagot kopkod a fegyvere?:) -
#16103 Tényleg utoljára!
"de tegyük félre a személyes sérelmeket. nem azzal van a bajom, hogy te itt vagy, hanem azzal, hogy újként elkezded szidalmazni a topiklakók egy régi tagját..."
Hála az Isteneknek egy szabad országban élünk kedves Sándor, és akkor és ott mondom el a véleményem ahol akarom. Maximum ha szabályt sértek vele, egy mod kolléga az orromra koppint! :)
Szidalmazás?! Olvass vissza figyelmesen légyszíves, és nézd meg ki seggfejezett le kit!!! Nem mintha számítana, de lehet nem én kezdtem ilyen stílusban tárgyalni, igaz ez nem mentesít, de ismét mondom az vesse rám az első követ aki hagyja magát egy ilyen helyzetben!
Az hogy ki hol új, nos ez egy nagy marhaság! Én itt, te ott, de ez mit sem számít! A lényeg máshol lakozik!
Tényleg vége! :) -
#16102 Mi a retek van itt kerem?? azonnal rakjon be valaki valami fegyos kepet mert nem is ertem hol vagyok:)
Es igen regen reggelt ven geci vagyok aki plusz maxitrendin 8 midcapel tolja:P
Minek itt anyazni aki akar menjen a softair-re aki meg itt akar irogatni itt marad. -
#16101 meg tudom különböztetni a kettőt. véresen komolyan hozzáállni...mondjuk a veszprémiek...nem játéknak felfogni...mondjuk a körmendiek. ilyen egyszerű. -
#16100 Véresen komolyan hozzáállni egy játékhoz valamint azt nem játéknak felfogni az két különböző dolog. -
#16099 +1 igen,mostmár kezdem énis ezt észrevenni -
#16098 nem tudok így nyilatkozni neked mert nem voltunk még közösen játékon, azon a 4-5 játékon amin én fennt voltam pesten, normális hangulatot tapasztaltam, nem elitista katonáskodást, és főleg nem anyázást (ettől függetlenül tudom hogy jópár tömeg játékon volt rá alkalom). -
#16097 sajnos nem azt tapasztalom, hogy az airsoftosok nagyrésze ezt játéknak fogná fel. és ez taszít. de ha valakit sértett az általánosításom, akkor bocsánat tőle.
többet nem fogom felhozni a témát. -
#16096 összefoglaljamröviden?
elkezdtükaszokásosegymásvérétszívástdehitmanisjátszaniakartaminpáranberágtak. -
#16095 lemaradtál a mély filozófiai teóriákról? -
#16094 Jól tele lett fosva a topik mindenféle faszsággal én csak ennyit látok. -
#16093 Annyi fasza gyerek van itt, hogy nem győzöm kapkodni a fejem. :))) -
#16092 most viszont te általánosítasz, az AS-nak köze nincs a valódi dolgokhoz ez játék, komoly ember ilyet nem mond (onnantól kezdve hogy játék közben telefonál nem lehet komoly) illetve van még 1 lehetőség ha viccelődik de azt se játék közben, max a végén vagy ha épp szünetet tart.
ezt az újként dolgot meg jólenne elfelejteni, fikázzátok a softairt mert hogy a régi közösség egyes tagjai nem örülnek a sok ismeretlennek, de ti ugyanígy viselkedtek itt? -
#16091 hogy is kezdődött az egész? itt vagy két hónapja. aztán mike írt valamit, vicceskedve, hogy biztos örülni fogtok, hogy nem leszek. erre te beírod, hogy igen. na most erre mit lehet mondani hm?
a softair különösebben nem érdekel, sok szobafestő, meg kőbányász, aki katonának hiszi magát. (tisztelet a kivételnek)
hogy egy kis képet adjak ahhoz, hogy mi zavar az ottani emberekben..: csörög valakinek a telefonja, felveszi, beszél bele...és amikor kérdezik, hogy hol van, erre azt válaszolja, hogy harcászati kiképzésen....
de tegyük félre a személyes sérelmeket. nem azzal van a bajom, hogy te itt vagy, hanem azzal, hogy újként elkezded szidalmazni a topiklakók egy régi tagját...