29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike
    ez így van
  • degenerator
    kedves kusspicsába.

ez itt nem egy "szakmai", közösségépítő fórum, hanem csak egy topik. elsősorban ide nem fiatal, kérdésekkel megpakolt újoncok jönnek, hanem van egy összeszokott társaság, akik néha összevesznek, de amúgy nem haragszanak egymásra.

erre te idejössz, és megmondod, hogy mit hogy kéne...
  • Hitman76
    Idézném szívesen, de nem illik pm-ben elhangzottakat nyilvánosságra hozni!
  • Mike
    én? mikor? ha így is van - könnynen lehet - én már nem emlékszem
    de tudod mit, oké, legyen így
    akkor sem kell beszólni
    alkalmazkodom :) de azért szoktam komoly is lenni, no főleg akkor nem viselem el az ilyet
  • Hitman76
    Nos az lehet, hogy nem régóta vagyok itt jelen, sőt! Talán sosem reggelek fel ide ha te nem vagy! Mert ugye te hívtál át ide anno, hogy flameljünk egy jót nemde?
    De amióta olvasom ezt a fórumot is, nem sok felnőttes megnyilvánulásodat láttam, inkább tényleg azt vettem észre hogy néha lemész 12-be! Ezért furcsa nekem amikor tiszteletről, és elvárásokról beszélsz.
  • Hitman76
    Tényleg idegen ez számomra, engem soha sehol sem érdekelt ki hány éves, mikor regisztrált, más dolgok alapján alkotok véleményt.
    Mondjuk ahány ház annyi szokás!
  • Mike
    pedig 32 éves felnőtt ember vagy, akitől ennyi elvárható lenne
    én simán megteszem
    nem kell egymás köreit zavarni, ennyivel meg lehet tisztelni a másikat
  • VRSDM
    szintén újreglétedre vall, vagy inkább sghez nem szokotthoz.

az újregezést, nevezhetnénk felavatószertartásnak is, mint a gólyák a suliba.
  • Hitman76
    Ha megígérném hazudnék! :)

"...gyakorlatilag újreg, akinek a neve kusspicsába lehet max..."

És még a softairt fikázzák, hogy micsoda kezdő ellenes, elnyomó brigád!
  • Mike
    hívd fel őket
  • degenerator
    erről a mellényről van valakinek valami infója? mondjuk rámenne egy kb 180 cmes, 100 kilós emberre? szubjektív véleményt kérnék, ha lehet.
  • Mike
    igaz
  • degenerator
    nihilek közösségbe tömörülnek, és osztogatják az észt, közben elitnek érzik magukat?

vagy nem a softair-re gondolsz?
  • VRSDM
    [center]

én senkivel nem spanolok, őszintén megmondom!
    mike hajlamos felkapni a vizet és beszólni, hitman meg számomra csak egy újreg. most hogy ők ketten mit akarnak egymástól az hidegen hagy, de ne itt tegyék!
  • Mike
    de tudod mit Hitman, tőlem irj ide is nyugodtan. Elférünk
    Csak hozzám ne szólj a jővőben.
    Fog menni?
  • Mike
    no pont emiatt nem állok le veled
    nem te fogod ezt sem eldönteni, sem megszabni
    nem vagy hatóság
  • Mike
    veri a nyálát a halál
  • degenerator
    május vége óta van itt. gyakorlatilag újreg, akinek a neve kusspicsába lehet max. és valószínű, hogy ennyi idő alatt nem tanulta ki az sg-s "jelrendszert", ergo nem poénos megjegyzésnek szánta.
  • Hitman76
    Buktad a 32.-et taposom, nem mintha számítana bármit is. Max neked, hisz mindíg az életkorodra vered a nyálad!
    Amúgy pedig jó hogy kimondtad a lényeget, nem vagy való sem közösségbe, sem egyesületbe! Neked mást dobott a gép! Hála az Isteneknek! :)

• Mike
    csakhogy nem vagyok kis gyökér
    max felnőtt fejjel nehezen viselem, hogy 20+ egynehány évesek mit meg nem engednek maguknak
    hány éves is vagy? 21, 22?
    az biztos hogy nem sokat vaszit
    amúgy sem komálom ezt a közösségesdit, meg egyesület, meg játszuk az agyunkat hobbi szinten pöntyögéssel
    komolyan gondolod itthon az airsoftot? tolj bele 20-30 (100) milliót, akkor elhiszem

de tudod mit, hagyjuk, felelegesen nem vitatkozom sem veled, sem a többiekkel, mert minek
  • milk41
    hát hallod,nem szivesen álnék a cső másik oldalán mikor ideges vagy:D
  • Punker
    kevés vagy te ahhoz, tudod ennyi év után immúnissá válik az ember.....

na pá legyetek rosszak
  • Hitman76
    Én meg közben Ludast olvasok majd!
  • Punker
    na bazze eddig hol voltál?
    viszem el a kutya futni, lemaradok 1 jó kis flémről, na majd utána csinálok popcorn-t.
  • Mike
    na majd beszólogatok neked, hogy átérezd, miylen jó is az
  • Hitman76
    Nem vagy te ellenség, csak egy nagyszájú, okoskodó kis gyökér! Így az alant olvasható hsz-eid fényében már bánom, hogy lekoccolsz, szívesen megnéztelek volna magamnak kint a pályán. Csak kiváncsiságból!
    Amúgy pedig nem tudom mit vagy felháborodva, ahogy néztem eddig jónéhányszor sértegettél itt másokat. És én még nem is voltam veled dúrva! Csak leírtam az őszinte véleményemet.
    Minden esetre még így is azt gondolom, nem sokat veszít veled a hazai airsoft közösség, az ilyenek mint te jönnek-mennek, és jött-mentekhez méltóan hamar el is felejtik őket!

Jah! A "seggfejkémért" jövök neked eggyel!
  • Punker
    hát mikor ilyen vagy szerintem vagyunk vele páran akik oda kívánunk.....
  • Mike
    örömködött hogy végre eltakarodok a faszba
  • Mike
    :DDDDDDDdd
  • Punker
    óóóóó nem véletlenül szokta Mike magát néha 6 - 12 közé tenni :D
  • milk41
    lol,az még "normális" h még én ilyet irok(itt a koromra gondoltam),de egy 35-40év körüli,az már túlzás...apámat vagy másnak az apját sem hallottam még igy beszélni(najó,már hallottam az apámat igy beszélni mikor észrevette h inkább gépezek mint tanulok:D)
  • Punker
    nem nem szólt be, te szeretnéd beleképzelni hogy beszólt mert üldözési mániád van.
  • Mike
    enm tulajdonilag
  • Mike
    punker legyél már egy kicsit objektív
    beszólt, és képzeld nem esett jól
    leszoktam a softairről, pont miattuk, legyenek ennyivel boldogok, de most már kiutál innen is?
    mi vagyok én ellenség, akit mindenhonnan ki kell túrni?
    indexre is utánam jön majd?
  • Punker
    nem láttam a pofád még soha de 2-3 havonta nekem se tetszik
  • Punker
    nem közünk nincs hozzá, vagy esetleg az SG tőzsdén van és részvényes lettél?
  • Mike
    nem tetszik neki a pofám, rendben van, de akkor ne szóljon hozzám
    én sem szóltam hozzá
    ennyit elvárok mástól is
  • Punker
    mi az hogy ide jön? oda ír ahova kedve tartja, jó lenne ha leállnál mert itt jó ideje nyugalom van semmi összezördülés (érdekes módon mindenki oda-vissza szivatja a másikat ahogy szoktuk de csak te akadsz ki) most visszajöttél és 1 nap után már kötekedsz.
  • Mike
    2001 január óta itt kockulok, szerinted nem az enyém is?
  • Mike
    én sértegetem??? idejön a softzair-ről és itt sem képes békénhagyni?