Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
2. ker tetejérõl.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
honnét jössz?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
igen, jelentkeztünk, CCCP oldalra, mert bardocz is oda ment

degenerator
jelentkeztél már? fél órája néztem, 143an voltak. 150 a max.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
inkább válasz akkor egy megállót az 56os vonalán, ne kelljen buszoznom.

Mike
meg öcsém is, igen
addig meg kell oldjam a plexis optika védelmet

degenerator
nocsak, akor te is jössz?:D

Mike
május 4-én infrapityu lesz Csillebércen vagy Tökölön, ha esetleg vkit érdekel - tudom senkit :) ez 5k koponyánként (azért bardocz eljöhetnél :)

május 11-én Omaha beach lesz Monorom (softair-en nem láttam meghirdetve), öcsém kollégája szervezi, ár - nemtom, de szeritnem max pályabérlés, ide bezzeg jöjjön akit tud/érdekel

Mike
no akkor, ha nem jön közbe semmi, akkor ez a következõ képpen néz ki számodra:

leszállsz a kelenföldi pályaudvaron
elbattyogsz a BKV buszvégállomás szélére (azért oda, mert autóval a BKV területére nem lehet behajtani)
vársz
megjön bardocz
illetve egy kékeszöld berlingo
kedvesen mosolygás, kézfogás

ha meg éppen pesten vagy, akkor lehet más a helyszín is

degenerator
szombaton megyünk bardoczcal. red alert 2õre.

Punker
4-én vasárnap.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mike
ja most 3-án?

Punker
fuvar függõ vagyok amúgy :(

RAT-os játékra már tavaly november óta menni akarunk csak télen a jég miatt nem lehetett, az ajtótól a kapuig se jutottam el, nem hogy elinduljunk érdre :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Arcor
Hát akkor tárgytalan :)

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Punker
nem
ha a többieknek nem zavar be a meló akkor Érdre megyünk vasárnap.

Arcor
Az edelényi pályán voltál már?

Punker
hát most már nagyon kéne 1 játék nekem is, márciusban Pingyomon és Falludzsán videóztam, április elment a szervezésre, most hétvégén remélem tudok menni valahova játszani mert utána kezdõdnek a vizsgáim és nem lesz szabad hétvégém :(

Arcor
Tudom. Nem beszólás volt :)

Mike at home
láttam ott a pályától nem messze vmi buszmegállót
mikor akarsz érdre menni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
nem csak oda vissza rohangáltam a pontok között, reggeltõl a kajálásig én 1 percre meg nem álltam akkor ültem le elöször.

Arcor
Mi mennyit sétáltunk a csomagokkal... <#smile>

Arcor
Nem is játszottál :p

degenerator
egyáltlaán, hogy szálljunk le a vonatról? érd alsó/felsõ? érdliget?

degenerator
nem tudja valaki, hogy töemgközlekedésel hogy lehet leggyorsabban eljutni az érdi vasúttól a pályáig?

Scottt
Nem me' a spanyolországi papok olyanba mászkálnak.[/megnézte a da vinci kódot és megjegyezte belõle]

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SG rock
és hogy van jól beállítva?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
ez csodálatos! :P:D

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
kész meg haltam 2 év alatt most elöször nõtt vízhólyag a talpamra :)

degenerator
egyébként, 25 óra kellett hozzá. hogy az akku tlejesen lemerüljön+feltöltsön. az utóbbi 3 óra volt csak:)

degenerator
1.re= arra jó, hogy te tudod beállítani, hogy a fogaskerekek mennyire érintkezzenek egymással. ha rosszul van beállítva, gyorsan ledarálják egymást, vagy elkopnak a fogak.

DummyBoy
Basszus ... voltam ma játszani ... szavakkal le nem írható, milyen 3 év agyerszoft után megint játszani :)

De elkiabáltam ... az uccsó körben elvágódtam, és sikeresen törtem én is a tártartó pöcköt ...

Tudnál az ALU cuccról képet dobni? Van egy hetem hogy meghekkeljem, mert ha addig nem jönnek meg a tárjaim akkor leshetek :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SG rock
2kérdésem lenne!

1.Mire jó, hogy tudom állítani a motor magasságát amarkolatban azzal a kis hernyócsavarral?
2.Mi lehet az oka annak, hogyha semi-re van rakva a fegyver és nem húzom ütközésig az "elsütõ billentyût" akkor rövid sorozatot lõ? Hogy tudom orvosolni?

A válaszokat elõre is köszi<#vigyor0>:)

VRSDM
<#banplz><#idiota><#idiota><#idiota>

u dont have to listen anybody else but me

Erik ez most miért jó neked ? <#banplz>

uHs Gerzson
<#banplz><#lama><#levele>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SG rock
és ennek most mi köze az airsofthoz?

<#banplz>

ipolyszogise.atw.hu nézzétek meg

SG rock
<#nevetes1> ... nem akarok punker lenni<#rinya><#idiota>

VRSDM
alias punker? :D hogy majd betiltják miattam az airsoftot? de a lovaglást azt nem tiltanák be mi? hogyha eltörte volna néhány csontom (nem ismeritek ti azt a lovat) :D

SG rock
ilyeneket ne írj, mert jönnek az állatvédõk :D

VRSDM
lovak meg sem érzik ;) bényén rontott be egyszer a kucu a pályára :P kapott egy kettõt fenékre, hogy ne közelítsen tovább ilyen vadul, fújtatva . õszintén be voltam szarva ... :$

de meg sem érezte, pedig szórtam a seggét, 5méterrõl, 330fps-el...

Nekem terepmintás gatyám vastagabb,tehát jobban véd.
Lovak meg nem nagyon élveznék sem a szemüveget sem a lövedékek csípését ami eltalálja õket :)

Mike at home
tegnap megtapasztaltam, hogy a farmer mennyire jól véd a bb-tõl, ellenben a terepmintás gatyámmal
lovakra nem készült még védõszemüveg? lehetne játszani vadnyugatosat is, indiánok csak a rambok lehetnek, mert ott bírni kell a fájdalmat :DD

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egyetértek.

VRSDM
EBR-rõl mindent amit megtudsz pls írdbe ide is. örökhála ;)

Punker
semmit kényelmesen van benne a 3000-es 8,4-es.

Punker, a G3-asod eredeti tusán kellett valamit alakítani? nekem a gyári 1500 mAh-ás akksit is feszegetni kell, hogy belemenjen; arról nem is beszélve, hogy a biztosíték saruja folyton elcsúszik :S

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

elvileg nem volna szabad, mert nem záródik az áramkör; a természetes merülés az független attól, hogy benne van-e vagy sem. mindenesetre célszerû kivenni, már csak biztonsági okok miatt.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
mint én a tücsköt :)

WGC Custom M16A2. nem fer ki/be a kis ajton, az egesz tusatalpot le kell csavarozni. Tehat bennehagyom, es puskastol toltom :)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer