Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igyvan... néha néha már erdõkerülõnek érzem magam 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
erdõben kerülni kell ez egyértelmû.

én nem bántam meg a 150 km utazást.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
jászberény egy kissé keleten van nekem.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Én pont ellenkezõ véleményen vagyok. Sokkal több taktika van a bozóttúrásban mint a CQB játékokon. Persze tény hogy nincs olyan pörgés. Mozgás viszont van... még több is...csak nem olyan gyors.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
jöttél volna Jászberénybe, itt volt minden, Dzsindzsa + hatalmas nyílt terek is, nekem nagyon tetszett.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ditto... dzsindzsa nem jó, csak a sarat gyúrjuk, se taktika, se mozgás.. campelés van és ahol mozog a bokor oda lõsz. Nem móka.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

degenerator
katlan. rühellem a dzsindzsát. lõttem a bokrot, és ennyi volt. néha visszalõtt pár cserje, élvezhetetlen volt a játék.

sokkal jobban szeretem a letisztított terepet, mesterséges fedezékekkel, ott jobban tudok játszani...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

öregharcsa
ez a jó benne!! nyáron ûberkirály!!!
melyik részen voltatok?? kisház?? vagy katlan??

http://pspfilez.extra.hu/

degenerator
ez az érdi pálya nem nyerte el a tetszésemet. nagy dindzsa az egész.

SG rock
pontosabban? <#kacsint>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

mért csak 20+ bárányhimlõs játszhat?😄
egyébként 20- 😄

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

SG rock
te hány éves vagy?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

off: szomoru (amit egyes konzolosok müvelnek)(nem tálálok rá elég lenézõ szót)

Ergo bárányhimlõsen lehet jáccani?(😄) most hogy van plussz egy két piros pötty?! ugyis van vagy 100😄

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

DannyL
GTA4 topikban kitört a kocka háború, úgyhogy be is zárták. <#hehe>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Remélem mégegyszer is mákom lesz... Fizetés után akarok rendelni még pár CADPAT cuccot...
De tényleg ha a srác nem ír rá értéket akkor honnan a rákból tudja a vámos hogy kell e vámolni vagy sem? 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
mákod volt inkább.

Akkor megiscsak emlekszel 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike at home
:o ilyen tuti nem volt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Orulhetsz, hogy kimoderaltak a kromcsoves vetkozos sztoridat! 😊))))

Mike at home
ajaj, úgy tûnik irogattam ma éjjel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

😊)))))))))))))))))))

Vámmal kapcsolatban felmerült bennem egy kérdés. Ha magánszemélytõl kapok csomagot azis vámköteles lenne?
Csak mert eddig 2 alkalommal rendeltem Kanadából cuccokat, 26ezer illetve 40ezer forint értékben. Az eladó magánszemélyként küldte el õket, nem kerültek elvámolásra. Lehet csak mákom volt és a következõnél már fizethetek?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
Ahoj 😄

2005. 08. 25. 12:56-kor új privátüzeneted érkezett......

Lehet rég jártam erre..... 😊)

Na szóval, ha feltöltöd az akkud, akkor nem merül le 2 nap alatt magától. Mondjuk érdemes azért lehúzni a fegyverrõl és úgy tárolni, de elvileg semmi jelentõsége nincsen
degenerator
majd adok.

Mike at home
megoldjk
szerintem piros karszalag isem esz pro blémA

bardocz
ha ma töltöm fel az akksit,akkor szombatra merülhet jelentõsen?

jah meg Mike,Degenerator,még nekem sicsen karszalagom,ma nem értem rá,nem rég értem haza,úgyhogy holnap valamit kell majd fabrikálnom,az meg hogy nem egy rajba kerültünk...úgyis játékon dõl el véglegesen
Mike at home
naja
én 13,5-ért vettem a cymámat a 44-ben
igaz én lúzer vagyok 😊

Mike at home
még én is tudom, pedig új vagyok AS témában

Punker
pl mert a 10k-s Cyma Glock-ot 13-ért hirdeti? 😄

DannyL
Például azért mert ez az akciójuk is egy nagy átverés.

89
Hétvégi bekattanás 😄

de amúgy mér utálja mindenki ezt a boltot???<#vigyor5>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

DummyBoy
Na jött egy mél, elkezdték csomagolni a cuccomat, gondolom ez azt jelenti, hogy megoldódott a "nemírtamodaazordernámbör" gondom 😊

Estimated shipping: május 6 ... De a táraim és a mellényem remélem megjönnek jövõ héten ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
tudok példát 1 db mellény levámolására is hongkong-ból 😞

DannyL
Ja és még egy megfigyelésem van, bár ez csak saját tapsztalat. Ruházati cikkek, még ha nagy értékben és mennyiségben érkeztek is, mindig kikerülték a vámot. Hogy miért azt nem tudom.

DannyL
Ez már inkább valószínû. 😊 Egyébként szerintem a csomag mérete és súlya nagyobb mértékben faktor mint az értéke.

DannyL
Számtalan esetet fel tudok sorolni ami ezzel teljesen szemben áll. Behoztam ezt azt már elhiheted, és ez amit leírtál egyáltalán nem törvényszerû. Megjegyzem ha így lenne ahogy leírtad, az elégggé hardcore lenne. Így ahogy eddig történtek a dolgok, még mindig jobb.

Punker
szerintem qrvára egyszerûen dolgoznak a srácok mint minden bürokrata, amit megnézznek az megvámolják, amit nem azt nem <#banplz>

Punker
"A VPOP ügyfélszolgálatánál telefonon határozottan azt mondták, hogy a szállítási költség NEM vámköteles, viszont személyesen az Orczy téren a vámtiszt enek az ellenkezõjét állította. Idézem: "A postaköltség értéknövelõ tényezõ és ezért vámköteles. Sõt a biztosítás, csomagolás, stb. Magyarul a számla (ha van) végösszege a mérvadó." Ha postai úton érkezik a küldemény, akkor 28 euró felett elméletileg minden vámköteles. Ha ajándék, akkor 45 euró felett. Ha tehát EU-n kívülrõl vársz levelet, csomagot akkor nagy valószínûséggel a VÁM le fogja "foglalni" azt."

DannyL
Ez sem igaz így, mert nyilvánítottak már nekem 20e Ft-os csomagot is vámmentesnek a vámon.

Mike at home
értékhatártól függ
no meg a vámos kedvétõl

Punker
vannak bizonyos dolgok, és van érték határ, az érték határ aszem 6 pénz körül van amúgy.

DannyL
Nem nagyon tudom mi számít vámkötelesnek és mi nem. Valaki felvilágosíthatna. Tegnap meg a fegyver távcsövem jött meg és az meg vámköteles besorolást kapott. :/ Mondjuk megérte.

Punker
nekem se volt csak ennyi ideig tartott ráütniük a pecsétet hogy vámmentes.

a dühítõ az, hogy még értesítõt se kaptunk, a psota holnpaján a csaomagkövetés meg "ismeretlen formátum" hibaüzenetet dob, ha beírom a csomag kódját

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

degenerator
inkább legyen fullon.

Mike at home
szerintetek az akksim kibir még 1000 lövést vagy inkább merítsem le egy autólámpa segítségével és töltsem fel?

DannyL
Attól még bekerülhet. Múltkor nekem a 4db akksimat vitték be vámra, aztán közölték, hogy bocsika ez nem vámköteles, viheted. Csak ettõl még oda kellett vánszorognom.

Hongkongból; az UNC-rõl rendeltem 5 db tárat meg egy gyorstöltõt. az egész cucc nincs egy kiló, még csak nem is vámköteles.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
lesz az 200 is
terep elég nagy
azon csodálkoztam hogy jov-ot nem láttam