29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    ja meg egy nagymamát, hogy kisírhasd magad a vállán amiért ekkora használhatatlan szart vettél :)
  • DannyL
    az szar, megbánnád
  • red bull
    és még adnak hozzá:

lézer irányzék + gombelemek, akkumlátor + töltő, védőszemüveg, BB lőszer, mini csavarhúzó, használati utasítás

• red bull
    de most nézem hogy van 6000 ért CM.018-A2 (Desert Eagle) tipusú automata fegyver újonnan. Jo mondjuk nem metal gearbox. Szerintetek egy másodlagos fegyvernek nem lenne elég? :S
  • Punker
    kínai piacon letudja alkudni 10 alá ha ügyes :D
  • DannyL
    Sőt. Több mint valószínű, hogy az legalább már át lett nézve meg kenve és jobb mint az új.
  • Mike
    nem jkell félni a használttól
  • DannyL
    Esetleg szedj össze még egy kis pénzt. ;) Újat nem fogsz 10 rugó alatt kapni, felejtsd el.
  • MuldR
    En meg szeretnek egy Lexust 10 000 ert. Hasznalt nem kell mert ki tudja mi baja van. Uj Lexust szeretnek 10 000 HUFert :)
  • red bull
    Jaja vannak itt olcsón, csak 1 baj van, én újat szeretnék és 1 et találtam amiről azt irta agyerek hogy bontatlan és az is 10 ezer . Azért nem szeretnék használtat egyébként mert kitudja mér adják el, lehet valami baja van amit csak használat közben veszel észre vagy valami. Én azért fosok ettől mert 2 szer jártam igy meg. De egyébként én debreceni vagyok és itt ha joltudom van több airsoft bolt is, majd elmegyek szétnézek de szerintem nem lesz 10 alatt...
  • DannyL
    Nem gond. Vannak elég olcsón, biztos találsz magadnak valót.
  • red bull
    Uh bocs sorry utánna vettem észre
  • DannyL
    Csak neked, mert látom bonyolult. :)

Mirko:
    ELADÓ egy Double Eagle usp (m81) airsoftgunrol vásárolt
    elado:11 ezer ért bontatlan (még a kulso folia is rajta van )

2 elado egy cyma 030 as glock 18 airsoftgunrol vásárolt (ez is vadonat uj mint a felso
    elado :10 ezer ért

pénzhiány miatt elado aki 1 héten belul veszi megg kap hozzá 500 bbt pluszba

boxer01:
    Sziasztok !!!!
    Eladnám cm 030 as airsoft pisztolyomat!!!!
    9000ft
    Minden tartozéka meg van a fegyver 6 hónapos , nem igazán volt használva csak az oldalamon lógott!

ÜDV!!!Csak szolj és megdumáljuk!!!!
    06202142522

itt meg is tudod nézni!!!
    http://www.vatera.hu/item/view.....mp;adult=1

Danking:
    Sziasztok!
    Ismét eladósorba került egy pisztolyom. Ezúttal egy Cyma cm.030as Glockról lenne szó

Tartozékok:

-pisztoly
    -tár(30 bb)
    -gyorstöltő ->az eredetit elhagytam, így vettem egy újat, ami jobb is
    -1 db akkumulátor(gyári 500mA->nagyon jól bírja)
    -töltő(250mAh)
    -tisztítópálca
    -doboz
    -szilika
    -kb. 100 bb
    -használati utasítás

Állapot:

-új, alig használt, karcmentes(kb. 100 lövés, játékon nem volt)
    -(Tokyo Marui kompatibilis)

Infok:

-test: fém,abs
    -torkolati sebesség: 230-240 fps(kronózva, 0.2g-s bb-vel)
    -szakértővel átnézetve->minden rendben

Ár: 9ezer forintot szeretnék érte kapni, és ez alá nem szeretnék menni! Posta természetesen játszik, ha a vevő állja.

teebee:
    Hi all,

Eledó egy usp de m81 újszerű állapotban, dobozában minden tartozékával. Játékon nem volt csak otthoni papírszaggatásra volt használva. Kb. 1500 lövés lett vele leadva, A pisztoly hibamentes, jelenleg is tökéletesen müködik. Képet nem mellékelek, mert mindenhol van és ugyanúgy néz ki Smile

Ár: 6000 ft + adok hozzá kb.1500 db 0.25 blaster bb-t

Az eladás oka, fegyverváltás

érdeklődni: [email protected]

tigger:
    Eladó egy Cyma Glock18 AEP kihasználatalnság miatt. Tökéletes állapot, szuper akku, 8.5k.

Tycho:
    Eladó CM 030 Glock 18C tipusu AEP.

Vadonat új, bontatlan csomagolasú. Megmaradt...

Info:
    http://veszprem.softair.hu/cymacm030.html

Ára: 10eHUF

Érdeklődni pm, vagy 70/2316175

krakki:
    Eladó Glock 18C

2008. januárában vásárolt CYMA elektromos pisztoly, egyes-/sorozatlövés, 200 fps, kb 15-20 m hatásos lőtáv. 1x volt élesbe, meg párszor célba löttünk vele haverokal.
    Dobozában, papírjaival(ha megtalálom), falitöltővel, akksival, tisztítópálcával(szintén Very Happy), gyorstöltővel. 9.000 Ft

Érd. PM vagy 30/5432197 vagy MSN(ez lenne a legjobb)
    Eladás oka: Anyagi gondok

• red bull
    Amugy kösz a linket de itt 10 ezer forint alatt csak 1 van de az is rugós nekem meg automata kell vagyis AEP. Nemtudom ugyanaz-e a kettő, nem vagyok annyira benne.
  • DannyL
    Nagyjából ugyan az a két szerkezet, egyikkel se foghatsz mellé. Dönts az alapján, hogy melyik tetszik.
  • red bull
    te meiket ajánlod jobban a 2 fegyver közűl?
  • Mike
    majd lesznek topikok, amiben a szájbergányról zengedeznek fizetett posztolók
  • DannyL
    na softer már megint haldoklik, nem jön bé
  • VRSDM
    lábatlanok közt a félláb a király :)
    nem te vagy béna, ők tul bénák, ezek után mit várnak? közröhely tárgya lesz az egész, olyan mintha a julius meinl megvenni a coca colat :D
  • MuldR
    Nem erre gondoltam.
  • Punker
    ha nem nyúlnak hozzá szétesik, hetente besz@rik a toldozott foldozott rendszer.
  • MuldR
    Ha van egy kis minimalis eszuk, nem basszak el, de tuti lesznek nagy atalakitasok.
  • DannyL
    EHUNE!
  • Punker
    cyma 0,30 glock, DE,M81 USP ezeket kis keresgéléssel megkapod 10k alatt.
  • Mike at home
    hol? ott? kit érdekel
    ezer éve nem írok oda, nem tudom feltűnt-e
  • VRSDM
    ogre időben lelépett :D
  • degenerator
    jó, most már értem, miért él még a cybergun. :)
  • red bull
    Hi all!

Venni szeretnék egy automata airsoft marokfegyvert, de a neten nem találok 10 ezer forint alatt, bár van 1 de azt is amerikából lehetne csak rendelni és ugy 5000 ft (Tipusa:Marui P99 DAO), ha esetleg van ilyen valameik honlapon ilyen fegyver, vagy ha van 10 ezer alatt valami jó automata AEP akkor pls irjatok, előre is kösz.
  • mstummer
    van egy olyan megérzésem hogy a softair nem lesz igy hosszú életű...
  • öregharcsa
    lassan cserélni kéne az itteni bannert
    vagy legalábbis a linket rajta átírni...hehe..
  • Punker
    tuti sok lóvét benyelnek a kezdők lenyúlásával.
  • degenerator
    na de ha képesek voltak megvenni a softairt, és életben maradni akkor is, ha szinte az egész airsoftos társadalom elenük van, mégis mekkora tőkével rendelkezhetnek? vagy kik támogathatják őket?
  • MuldR
    Lehet korrekten csinalni. en pl a 44es bazisnal admin vagyok, de soha semmilyen instrukciot nem adtak, hogy nem lenne szabad barmit fikazni.

Mondjuk a kiberganyokbol ezt nem nezem ki. Ott boven van mit fikazni. bar Marushin BBt egyeul ok kepesek arulni, szal a tobbi bolt is bekaphassa :)
  • öregharcsa
    hát bazzzz..erre nem tudok mit mondani...szívás...
  • Punker
    az elkövetkezőkben lesz 1-2 érdekes anomália az biztos már most is van :D
  • DummyBoy
    Hááát nem is tudom ... A softair.hu fórum nagyrésze arról szól, hogy cyberguntól semmit ... Erre ő lett a tulaj ...

Kiváncsian várom, mit fognak ehhez szólni ... Hogyan fog ez változni ... mindegy ... szorítok azért nekik ... Nektek ... nekünk ? :)
  • xteecee
    Itt is szeretném megköszönni, hogy felvállaltátok a tájékoztatást.
  • Punker
    szerinted?
  • mstummer
    Eladod a lelked az ördögnek? :D
  • Jacek