Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
én így leírni nem tudom,de van kép amin rajta vagy,igaz hátulról😊
Mike at home
és én ahhoz hogy férek hozzá?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
a softair.ftp-n

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
hol vannak a képek, punker?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor még mindenen flémeltünk (én mondjuk ebben a topikban spec nem, de máshol simán)

Mike at home
az könnynen lehet
meg a nagy pályának, meg a többi rajnak 😊

legközelebb kell iránytû, meg távcsõ pl. és egy GPS sem ártana

Mike at home
jó kis hétvégém volt
tegnap Érd, ma Csillebérc 😊

azzal együtt hogy nem szeretem annyira az erdõt, nagy élmény volt Érd 😊

degenerator
formázva kaptam.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mersant
ha tok uj akkor lehet formazni kene

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

öregharcsa
addig nincs gond míg nem ér fémet..cseréld le szilikonosra...sokal hajlékonyabb rugalmasabb...

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
az csak szigetelés szigszalag rá azt kész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
wd adta, azt mondta, tök új, bár aztán kitudja😊

arról is elfelejtett szólni, hogy szét vannak töredezve a vezetékek a fegyverben. tényleg, ha a gumi része a vezetéknek annyira szét van töredezve, hogy már látom a fémet, ugye nem sokáig fog tartani?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
igen anno néztem

aksidat süsd ki és töltsd újra akkora aksi ha maxra volt töltve nem merülhetett volna le, egyszer az én 3000-es GP is eljátszotta ezt tavaly nyáron mai napig nem tudom miért, de azóta is jó nincs baja télen se voltam gondban vele.

degenerator
néztétek a topik legelsõ hozzászólásait? 😊

Csapattársamnak Neonak is telefonzsinórral van rögzítve a pisztolya. Elõször kiröhögtük de beláttuk hogy nem hülyeség.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
elég régóta van

bardocz
kunmadarason is van játék?amikor voltam ott gyorsuláson láttam az épületeket,és pont arra gondoltam ott milyen jót lehetne airsoftozni
bardocz
nekem tetszik,csak itt alig történt valami a játékon😊
degenerator
a tegnapi meccsen kb 800-900 lövéstõl (sorozat) lemerült a 3300as nimh-s akksim. vajh mitõl?

egyébként a puska csatlakozója eléggé töredezett, mindkét vezeték, lehet ki kéne cseréltetnem?

Punker
nekem nincs pisztoly tok, alap esetben az USP fixen van az M4 tárzsebben is mellkasom bal oldalán rádió alatt.

nem hülyeség, elõkeresem a régi vezetékes telefonunkat :-)))

én szimplán rosszul raktam be a pisztolyt a tokba; a csapatban van egy biztonsági õr, õ azt mondta, hogy a fegyver csöve lógjon ki a tok alján, akkor fixen tart

(megj.: tényleg más fíling egy GBB-s pisztoly :-) )

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker

Nem, vadásztunk.......... 😊

Használj bungee cord-ot, csiptesd a mellényedre, cca vállnál..... így tudod használni a fegyvert, de ha elengeded, akkor sem ér a földig ill nem hagyod el
Vagy safari land tok.... 😄
Punker
nekem fel se tûnt volna ha nem szólnak, valami új módszer kell vagy magamra kötöm.

tegnap én is elhagytam kétszer a berettámat, negyed óráig keresgéltem a fûben :-)

Punker
elhasaltatok az út 2 oldalán? 😊

Hát, részemrõl az erdõs pályákat sokkal jobban kedvelem. A nyílt terület, mûanyag akadályokkal igazán nem jelent kihívást. 2-4 kör alatt kiismeri az ember és utánna már csak rutinból játszik.
Anno, amikor 5 vs 3 ellen játszottunk sokat az akkor még létezõ érdi kisházban, ugyanez volt (igaz, még csak cca 15-20 játékos volt, s egy országos nagy játék 30-40 fõs 😄 )
De ugyanez megfigyelhetõ a mostani cqb pályákon: pimre házas részek, szentendre, kunmadaras épületei, stb...
Erdõben 100x jobban lehet taktikázni, cserkészni - sztem. Meg van a vadászat izgalma s sokkal élvezetesebb egy-egy gyõzelem. Tegnapi érdi példa: Refivel ketten, spring fegyverekkel kiiktattunk két komplett rajt, análkül, h egyáltalán ránk lõttek volna...
degenerator
én rajta az egyiken, az tuti

de hol lehet megtalálni õket?

degenerator
szerintem ezt a skorpióknak köszönhetjük.

Punker
nem volt bújkálás mindenkit kihúztam / húztunk egyszer kellett 1 domboldalon térdig érõ fûben kúszni, eddig ez a halott kivontatás tûnik a legjobb és leggyorsabb megoldásnak medices rendszernél.

DannyL
Lásd a pozitív oldalát, el tudnak bújni mögéd a sebesültek. 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
bakker tegnap medic voltam, én!!! mondjuk nem a G3-assal kell ezt csinálni, USP-t is elhagytam úgy hozta valaki utánam, de jó buli volt.

DannyL
Még pár év gyakorlat és elkezdi a kezdõ játékos is élvezni az erdõt. 😉 Több fifika kell hozzá, és van esélyed NEM lõni is. Ott kezdõdik a játék szépsége.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
jaja,3x anyi pontot szereztünk😊
a végén úgy örültem,hohy le tudtam szedni 2 amcsit,rajvezír ott állt mellettem,aztán mégis én szedtem ki õket
Mike at home
néztétek a pontokat? fõlényesen nyertünk 😊

Én inkább azt mondanám hogy teljesen más a kettõ mint mondjuk a rally és a F1
személy szerint nekem is jobban bejön az erdõ még akkor is ha elakad a BB a bokorban... tegyük hozzá ha rád lõnek akkor is megakad😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Punker
teljesen más több a lehetõség.

VRSDM
erdõ fifikásabb? nem kezdek bele újra 😊

u dont have to listen anybody else but me

szerintem a lopakodásnak is van valamekkora fílingje, pénteken 2 vs 2 játékot játszottunk, egészen más, mint rohanni meg mindenfelé lövöldözni; igazi türelemjáték.

ja, elnézést a reklámért, de van egy eladó Glock 18C AEP-em. ha valakit érdekel, PM.

Hehe...az mégjobb 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
vagy ha az elsõ sorozatnál kilövik 😄

Csak akkor cseszheted a termo kamerát ha valakin IR ellen védõ ruha van 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
Red ALert-es képeken rajta vagytok?

DummyBoy
Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy pörgõsebb erdõs terep 1-2 kis épülettel vagy kisebb erdõsáv, mint a CQB ...

CQB is jó, de erdõ az fifikásabbabb 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
nekem csak az volt a bajom a mai játékkal,hogy úgy nagyon nem történt semmi,3x találkoztunk ellenféllel,bényén ez fél óra alatt történik meg kb😄
ekkora területre 200 ember is kevés lenne szerintem
SG rock
attól még, hogy látni fogod az embert a golyó nem megy át a bokron<#vigyor0>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike at home
hát nemtom, szerintem a cqb jobb mint a mászkáls az erdõben, bár ezt már kifejtettem korábban is, hogy nem vagyok egy erdõben túrázó tipus

ellenben ha sok pénzem lesz, veszek egy thermokamerát, és akkor erdõben sem a bokrot fogom lõni 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SG rock
ehh 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Naja. Bár láttam olyat egy játékon hogy bakanccsal nyitottak átjárót egy épület egyik szobájából a másikba... gyenge volt az adott fal... 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
de úgy lehet taktikázni igazán, ház falán nem tudsz lyukat robbantani játékból 😊