Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)
Vagy nem küldenek ,hanem szemet hunynak azon a pár VÉLT fps töbleten?
Hiszen meghívásos..
Szerintem a szabályzat az az azért van hogy betartsuk.Függetlenül attól hogy baráti tinglitangli,gondosan szervezett ,zártkörû ,larp,vagy akár milsim.
elnézést kérek amennyiben félreértettelek volna.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A pálya úgy biztonságos, hogy egy 500m2-es terület gumiakadályokkal (ház nélkül) pár védõállással! Ez RÉGEN egy Paintball pálya volt, de senkisem használja, már a várost sem érdekli, biztonsággal lehetünk ott!...
Szülein ott vannak... Igaz ez a felelõség kicsit bonyolult, de nem csak afelnõtteké a világ😉
amazon.com-om már régen találtam tárat.. Maga a tár az $6.43 + a forgalmi adó!... Szó sincs még a postázásról! Összesen (mindennel együtt) $70,57 lenne, csak hát ez mai árfolyammal beszorozva kb 180 FT-tal!... az 12600 1DB TÁR!!!... az azért sok!
Most nézem e-bay-en...
nem szállítanak M.O.-ra 😞
Royal készüléke aeg,amely sorozatlövére alkalmas.1 szerencsétlen csavar kéne bele hogy dmr-ként lehessen KIZÁRÓLAG használni..
Punker:
sajnos crono és crono között is szoktak csúnya külömbségek lenni.mondjuk nekem eddig csak lefelé csaló crono-kkal volt szerencsém..az 588-as vsr-t bemérte 315-re..:-D
Ami ellen én hangoztatva mentem, az a ti kis háziszabályzatotok, nevén MASZ. Ottis csak az FPS-re kérdeztem rá, mondtam el véleményem, amire tömeges letámadás célpontja lettem érdekes mód. Nembaj.
Ha 400 FPS a limit, akkor annak megfelelõen mennék természetesen.
Pláne hogy nem akarok egy botrányt, [b]inkább elmennék egy általatok szervezett játékra, és bebizonyítanám, hogy igenis értékes játékos vagyok[b], akit nem kéne szedettvedett képzelgésekkel támadni.
Mellesleg, amikor kérik, illetve kényesek az FPS-ekre, ott DMR-ként játszok, félautomatában. Jópár játékot sikeresen végigvittem így, pl Black Hawk Down II, Molon Labe szervezésével. Nem volt velem probléma, meg lehet kérdezni.
Az a vita, hogy AK-74 nem lehet DMR semmiképp, holott hangtompítóval hosszabbítottam, és ACOG vagy céltávcsövet használnék, ha a Holosight nem megengedett, megintmás kérdés, és mint mondtam, hülyeségnek tartom.
Ameddig betartom a szabályzatot, azat 20m-rõl lövök rá minumum, 1 BB-van a levegõben, és épületben másodfegyverre váltok, mégis mi baj történhet.
Akikkel eddig játszottam, rábólintottak, és nem csalódtak.
És ti?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Minden általános felhasználású fegyvernél (gépkarabélyok, géppisztolyok, stb) Minimális rálövési távolság nincs, de kerüljük a közeli lövéseket és figyeljünk a fejlövésekre is! Épületen belül és azok 10méteres körzetében egyeslövés mindenkinek!
401-500 fps
Semi auto DM fegyverek, Minimális rálövési távolság 20m, kötelezõ távcsõ és másodfegyver. Épületen belül nem használható, egyszerre 1BB lehet a levegõben
501-600 fps
Bolt action sniperek, minimális rálövési távolság 20m, kötelezõ távcsõ és másodfegyver. Épületen belül nem használható, egyszerre maximum 1BB lehet a levegõben
Regisztrációt követõen mindenki köteles megjelenni a kronózáson az összes fegyverével. Mindet bemérjük majd és megjelöljük. A kronómesterek nem fognak tolerálni 1 FPS-t sem, 401 FPS már DMR kategória!
A játékon lesz kiírás, szabályzat, gondolom MASZ 2010.
Minden szabályt betartok, csak ezt ti nem vagytok képesek beismerni, holott életetekben nem játszottatok még velem. Elég cinkes így rágalmazni.
De ha a kiírásban az lesz megadva, h max 450 FPS, akkor nem viszem a 460-as puskámat, valami gyengébbel jövök, direkt a ti kedvetekért. Természetesen.
Sõt, CQB-ban megszokott módon csak másodlafossal.
Volt még kábel? miért nem szóltál...
Nem kevés csak más harcmodort igényel.
laccoo:szintén az utóbbi a probléma..
Nálunk itt a szomszéd város mellett van 1 olyan körülkerített erdõ ahol a ritkításnak áldozatul esett fákat a tulajdonos nem eltüzelte hanem kissebb cölöperõdrendszert épített,futóárkokkal,földalatti részekkel kissebb tavacskával,rajta híddal. direkt erre a célra.. akkor még ugye csak a festékesek jártak oda.nemnagyon volt mit ellopni..
Ellenben A tázlári lõtér régi ,lepusztuló épületeibõl még azt a pár méter vezetéket is kitépték amit az elmult 20 év alatt felejtettek ki"menteni" a brazilok.A rongálókat sose értettem meg.. mi a fene jó abban ha szétversz valamit a taknyos haverokkal 14 éves fejjel..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sajnos idehaza se pénz , se ember nincs, hogy védõkorlátok kerüljenek a veszélyes , magas helyekre, meg egy hét alatt el is lopkodnak mindent .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az a baj a fegyverrel, hogy "normális" airsoft játékra kevés így mi nem ismerjük.
lacoo:
nem láttam még full biztonságos pályát.. persze aki romok közé szervez ne csodálkozzon..Kikértük a jopgász véleményét már rég..Aláírt saját felelõség papír,betöltött 18. életév, mellett is hónapokig járhat a szervezõ bíróságra,ahol meghurcolhatják ,majd a kedves honatyák hoznak rá valami elméset a végén..
Rendezvény szervezés nem csak annyiból áll igazából, hogy aláíratjuk mindenkivel, hogy bármi baj történik a saját sara, mert (szerintem) sokszor életveszélyes helyszínekre szervezni játékot a szervezõ felelõtlensége !
Vidámparkban is ki van mindenhová írva,. hogy saját felelõségre, de ha nincs biztonsági öv az óriáskereken és kiesik a vendég, ott valakit csúnyán elõvesznek.
Ugyan így megnézheti magát az a játékszervezõ is, akit elõvesznek, hogy hogy a fenébe képzelte, hogy összeszed 200 embert életveszélyes épületekbe szervezett rendezvényre .
Az én logikám szerint, de nem vagyok jogász ! 😄D
egyébként köszönöm a keresést!<#awink>#awink>
És 12 ropi volt komplett összeszerelve , motorostul, vezetékestül stb ...
És ha baj van akkor kit vesz elõ a hatóság?nem a puskátok ereje az igazán aggasztó..
Egyenlõre asszem annyit tehetünk amit eddig is.. Kiírásainkban,szabályzatainkban nyilvánítjuk ki elhatárolódásunkat..
A boyit meg megnézem mit tud 40-es Rof környékén 😄DD
Haveromé õ 18 éves neki 320 akkor egyik 16 évesé 250.. tehát nem hagy nagy nyomot a bõrön!...
15 éves vagyok és már 1 éve játszuk nagyobb barátaimmal ezt a sportot!
Nekem egy Double Eagle M83 -as M4A1-es koppincsom van ami nekem megfelelõ!
Kicsit fel dobtam festéssel illetve egy HopUp meg egy gerbox átalakításasal! ennek lassan egy éve!
A Gear "javítását" profira bíztuk!
Na a lényeg, hogy valaki MAGYARORSZÁGON nem tud nekem beszerezni ehhez a fegyverhez tárat???
Ha kellene kép itt megtudjátok nézni, hogy milyen való bele!
Elõre is köszi!
Szerintetek hogy a francba lehet megvédeni az Airsoftot az efféle dolgoktól?
Echo Down
Egyébként Szentkirály jó pálya, csak pár éve még elég sok terminátor volt az ottani játékokon ezért parkolópályára került nálam. Most már biztos jobb a helyzet.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Azért ez nagyon nem jó móka. Ha valami, akkor ez tényleg veszélyezteti a sportot...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szép ...Eddig leszartam ezeket a híreket, de lassan sikerrel elérik, hogy még jobban utálja a laikus ember az airsoftot...Nem beszélve hogy politikailag a legfelkapotabb helyszínt választották,tele lesz vele a sajtó és minden át fog jönni az airsoftról csak az nem ami valójában ...