Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Elvisz kb. 30 méterre, és ezt egész pontosan teszi. Nem tudom hány FPS, de nem is az a fontos. A hop-up nem állítható, hanem fix, de nagyon jó fajta. Nekem 0.25g-os BB-vel volt a legtutibb, azzal ment a legpontosabban a legmesszebbre. Természetesen Blaster vagy Marui BB-vel. A Glock 17-es egy nagyon jól összerakott darab, masszív érzés kézbe fogni, nem fogsz csalódni benne. És ami fontos, hogy ha késõbb jobban belemész a játék rejtelmeibe és veszel egy AEG-et, akkor is megbízható másod- és oldalfegyvered lehet.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

oliwwer
nézegettem ezen az oldalon amit adtál és azt néztem ki ami neked volt.
szóval lenne pár kérdésem, hogy mien meesszire visz?
és hogy mennyire pontosan és mennyire erõs?
Vaxi
-.-
még a végén komolyanveszem. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Punker
Pendra a softair-rõl.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Amúgy ITT olcsóbbak.

valahogy ugy ahogy irod.Sokan csinálnak igy limitált szériás cuccokat. Múltkor is linkelt valaki egy otthon készített Barret Model 82-t...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DannyL
Mindegy melyiket választod, csak Marui legyen. Nagyjából egy kaptafa az összes Marui. Nekem egy TM Glock 17-esem volt, az nagyon egyben volt, masszív és pontos, de haverom TM Mk23-asával sem volt soha gond. Ennyi pénzért is egy élmény lõni velük, de tényleg. Mást nem ajánlok springesbõl, kerüld õket.

Mike at home

akkor csinálok neked ilyet 900 ezerért
limitált darab lesz, mondhatni egyedi cucc
de kifizesd ám 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
fel lehet menni bármelyik netes oldalra és nézelõdni mindenhol ezt fogod látni készült 100 darab és kész

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
gondolod én ilyeneket nézegettem? vmelyik oldalon volt max, láttam fél szemmel
speckó limitált cucc, mekkora kamu duma már
persze mert Géza barkácsolja hátul a garázsban és 4 hónap mire 1 elkészül

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
ez speckó limitált cucc, az olcsó másolatoknál középen van 1 csõ amibõl lõ szal kamu a dolog, és ha már ilyet vesz az ember akkor legyen a lehetõ legpontosabb mása a valódinak.

amúgy vámot áfát 16 kilós cucc szállítását levonod rögtön ez se lenne milla fölött 😄

Mike at home
láttam ilyesmit vmelyik site-on, de nem került 1 misibe

Punker
hát ilyet biztos nem kapsz de még hasonlót se, az hogy játékra alkalmatlan gyakorlatilag az más kérdés 😄

Mike at home
nem, mert kibaszott drága, t9redékébõl kapok hasonlót

Punker
CA kihozza remélem jó árban lesz:

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

DummyBoy
Hajajj ... beleültetted a bogarat a fülembe ... bár a zsebek elhelyezkedésébõl itéltem hogy moduláris ... nemtom ... majd talán kiderül ...

Éééés majdnem fél napig kapható volt a kínai GP-30 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

oliwwer
ez tokyo marui márka
vagy ha ezek közül tucc ajánlani jobbat akkor szivesen meghallgatom:

http://airsoft.nowar.hu/index.php?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&Itemid=26&option=com_virtuemart&akcio=&special=&page=shop.browse&category_id=20101&manufacturer_id=0&keyword=&keyword1=&keyword2=
DannyL
Springes pisztolyt csak Tokyo Marui-t vegyél ha jót akarsz. 8e Ft körül vannak és piszok megbízhatóak. Mást nem érdemes mert szopni fogsz vele.

oliwwer
Airsoftpistol, Spring, KELLER, silver/black

sztem ez lesz az...
8k körül van, és elég jó anyagbol van.
köszi a segítséget
Punker
TM spring-ek 6-7 ezertõl, cyma 0,30-as glock aep kb 10k-tól.

oliwwer
XDXD
akkor mit ajánlotok, ami elég olcsó, egykezes és nem megy tönkre pár lövés után?
DummyBoy
Ez egy sima öv + övtartó (Harness ...) + rajta zsebek + buttpacjk + mindne .... ilyet keresek ... csak több lép kellene rólla 😞 Hogy variálható-e ...

Punker
ha elégeted azt a pénzt akkor is jobban jársz.

VRSDM
az egész mûanyag, vehetsz egyet, de ne várj többet 200 leadott lövésnél. ragasztani meg nem lehet, idióta öntött anyagok :S

u dont have to listen anybody else but me

oliwwer
értem...
és akkor ezek a vatera-s desert eagle -k gagyik?
vagy mért olyan olcsóak?
láttam 1500 ft ért meg 4500 ért is.
Punker
egykezes desert eagle <#fejvakaras>

Mike at home
max valami rugóst (spring) tudsz venni, vagy használt AEP-et

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DannyL
Ennyiért nem tudok semmit sem ajánlani. 10e ft körül van a Cyma CM 0.30 Glock 17. Ott kezdõdik valahol az airsoft. Ami annál olcsóbb azzal nem érdemes foglalkozni. A www.softair.hu adásvételijében vannak eladó darabok.

oliwwer
hello sziasztok
mien airsoftot ajánlanátok nekem ami nem túl durva, tehát nem AK, vagy uzi, hanem ilyen kis egykezes pl.: desert eagle.
ilyen tipusú kellene.
vagy valami erõsebb, de az a lényeg h 8k bol megusszam.
ti mit ajánlanátok?
Punker
ez hol moduláris? molle rendszernek nyoma sincs a képen.

DummyBoy
Akkor most basz szét az ideg 😞

Moduláris LBV szett a Gunner-en ...

Obarok-Szarligeten szokott lenni. Az Bicsketol 2 km.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

SG rock
(ha meg* nomeg nem egy puccos hely, szóval nyugodtan lehet menni játék után is 😄)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
én csak azt tudom, hogy bicskén vannak szép terepek játékra 😊 elég sokszor jártam már arrfelé. (ma meg bicskén jártok ugorjatok be a Báder "étterembe" kurva jól fõztnek és elég olcsó is)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike
tudtok mondani nekem olyan távcsövet amit védõszemcsin (akár síszemüvegen) keresztül is lehet nézni?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

degenerator
bicskén nem szokott lenni játék?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

SG rock
igen ezt is néztem, ezis megoldás és nem olyan drága.

Punker
moduláris rendszer kiépítése mindig is költséges lesz.

DummyBoy
Utánnanéztem ennek picit ... Az a gond hogy a végleges ár nem sokban különbözne majd, mintha gyûjtögetnék ...

Sõt, az ehobby-s és íbéjbannedes kínai zsebek nem sokkal olcsóbbak mint az eredeti ... 😞

Mike at home
jaja, ugyanazt amit a keletiben 4200-ért adnak a munkavédelmi boltban megkapod kb 2500-ért

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem uvexem van, amit a keletiben vettem, teljesen jó, igaz latta a normál szemüveg hajlamos párásodni, fõleg az elején

Mike at home
vagyél pisztolytáskát

Vegyél 1 napos kontaklencsét, meg mellé egy sima szemcsit, ha csak játékra használod, a legjobb megoldás.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

degenerator
ok, és akkor ahhoz még hány ezer lenne az a pár zseb?

a 44es honlapján az egyik kommentben azt írja valaki, hogy 196 cm, (pont mint én) és a köldökéig ér kb.

bardocz
elmész ide,megmondod a nõnek bennt,hogy airsoftra kell a szemüveg,és kaphatsz olyat ami 700ft,vagy búvárt,ami 2500ft
bardocz
ha csak 12ezer lenne egy normális lencse...
SG rock
most néztem kontaklencse árakat, 10ezerért már van igényes, csak az a kérdés, hogy a szemem bírja-e. vennék hozzá egy uvex szemcsit 5-ért és királyság.

DummyBoy
Na ja ... amit linkeltem az "originál" SPOSN Smersh AK "mellény" ... inkább webbing ... Amit néztem, 8 AK tár + 4 gránát + kenyértatyó + 5 VOG + rádió + medikit + kulacs ... minimum 200 USD + pk + vám + a-tréfa 😞

Aztán inkább rendeltem egy 15 dolláros kínai stuffot 😊 és gyûjtögetek 😊