29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #16456 Van benne valami... -
#16455 pár száz? 50ember sem lenne ott!
most zárt be itthon minden park ( bmx-deszka-inline ) és mikor volt ha szervezkedés hogy menjen mindenki a goodspeed elé, mert egy vállalkozó kinyitja, és beruház ha elég " vevőt " lát az üzletben, 50ember volt ott.
és szerinted hány bmxes? deszkás? görkoris van pesten? sokszorosa az airsoftosnak... -
mstummer #16454 Te kommunista bérenc...tee tee véresszájú :D :D :D Vigyázz mert mostantól vadászni fognak rád :D -
praksi #16453 baszki tényleg; "kötöznivaló brigád" -
#16452 ott vagyok a képeken bazze :D -
#16451 Szánalmas,mennyi marha van a parlamentekben. -
praksi #16450 meg a hollandokat is, akik Belgiumba járnak át játszani; mert az ő országukban illegális az AS... -
#16449 Nem,azt csak szimplán be akarják tiltani,kismillió cikk van róla játék részlegben. -
#16448 igaz
itt még sem vezették be, hogy zöld vér lehet csak, vagy emberek helyett droidokat lehet elütni -
#16447 Ismerjük a németeket,még a számítógépes játék is a sátán műve,ha van benne 1 csepp vér. -
praksi #16446 elnézve a külföldi példát, szerintem jogos a félelmünk. -
#16445 állandóan ettől paráztok
még itt vki elolvassa ezt, és eszébe jut mgtenni -
mstummer #16444 Ja arra énis emlékszem. Nevetséges volt...
Azért kiváncsi lennék mennyire lenne összetartó az airsoftos társadalom ha esetleg a betiltásról szólna a fáma a T.Házban. Szép látvány lenne néhány 1000 beöltözött emberke a a Parlament előtt :D Bár a realitások talaján megmaradva inkább pár 100 lenne. -
praksi #16443 régebben volt egy cikk a kuruc.info -n, amelyben "kiderítették", hogy a Fiatal Baloldal egyik tagja airsoftozik; és voltak kedvesek ezt úgy beállítani, hogy a "bolsevikok fegyveres kommunista hatalomátvételre készülnek"
bármit is mond az egyik oldal, az lesz mint a viccben a nyuszikával meg a sapkával; a másik oldal úgyis kiforgatja a szavaikat. -
#16442 akkor fideszes s maszopos ember is kell
lehetne a két párt tagjainak játékot is szervvezni, ahol halomra lőhetnék egymást :) -
#16441 hajaj abból indulna a sárdobálás a másik oldalról. -
#16440 jóval egyszerübb
pár politikust meg kell nyerni, szeressenek airsoftozni
és akkor már nem fognak baromságokat megszavazni
ez nem olyan drága -
#16439 helyén kell kezelni a rablásokat
a játékfegyver is fegyvernek minősül, mint ahogy egy kifli is lehet fegyvernek látszó tárgy
a kifliket mégsem kell zöldre festeni -
#16438 be kell venni a boltokat meg a kínai piacot is :D -
MuldR #16437 ...+bolt...
Elgepeltem. :( -
MuldR #16436 Ha az osszes jatekos+bol osszefog, akkor sem tudnank normalis lobbipenzt letenni. Szerinted mennyikert veszik meg a politikusokat?
Cuslag szaros 80 millan bukott meg, es oa legkissebb halak egyike volt. -
#16435 összefogás nincs, a bürokratákat tuti meg lehetne venni, toplistások vagyunk korrupcióban. -
#16434 Német gyerekeket ne hasonlítsuk az itthoniakkal. -
MuldR #16433 Ez nem az az orszag. -
praksi #16432 ja, csak hát a liberális fegyverfóbok előbb festik rózsaszínre Parlamentet, minthogy pisztolyt lássanak -
#16431 lobbi lobbi lobbi, ha 1 szövetség + boltosok összefognának akkor biztos megmondanák mennyi pénzt akarnak :D -
MuldR #16430 Jobb csondben maradni. egyenlore torvenyhozas nem tudja mi az az airsoft. Maradjon is igy. Ha tudja, betiltja, mert ez a szokas itthon :( -
#16429 Ehehe... Akkor majd az Igortól vett maroklőfegyverem bemázolom neonzöldre. Hogy meg fog lepődni a biztonsági őr a bankban, jól kiröhög, aztán ellövöm a térdét...
Nagyon nagy ötlet, tényleg...
Szerintem inkább féljenek a "civilek" ártalmatlan dolgoktól, meg legyen néha egy-két barom, aki bepróbálkozik vele (rá szokás baszni, egyébként)... Legalább így a baromarcú biztosra megy, ő nem tud ártani senkinek, ellenben úgy lelövik, mint a szart.
Viszont ha mostantól tudatosul az emberekben, hogy neonzöld=játék... Csúnya vége lehet... -
#16428 hát nagyon kéne 1 egységes szervezet aki lobbizik a sportért ahogy a paintball-osok is tették. -
#16427 ezek meg istenesen neznek ki a nemet tervekhez kepest. ott full neonzold volt az egesz, csak 1 nagy zold alaknelkuli foltnak tunk az M4-es...persze ilyenel sem jatszanek szivesen :) -
MuldR #16426 Csak akkor, ha nem regisztralt klubtag vagy. -
praksi #16425 a ködös albionban, ha jól emlékszem:
link -
Kurfürst #16424 Ezekkel a fiatalokkal mindíg csak a baj van. Na, megyek vissza a házimozimhoz, most hozta meg a postás a Szomszédok Season 1-et. Este meg Lajcsi. -
#16423 pedig valahol volt linkelve rakás láthatósági mellény kategóriás fegyver :D -
#16422 igen, ezert irtam le hogy lassak a nagyszajuak, hogy oda kell figyelni, kulonben futkoshatunk itt a neon fegyverekkel...
kanadaban kell asszem atlatszonak lennie, ilyen neon szinut meg nem lattam mint amit tegnap mutattak, es nem is akarok tobbet :) -
#16421 van már máshol is ilyen színes csúzlis dolog :(
amúgy pont az ilyenek miatt tépjük a szánkat hogy gyerekeknek ne, mert egy 15-16 éves fiatal nem fogja fel mit is csinál közterületen stb. -
#16420 nemeteknel megint elokerult az airsoft tema. felveteleket mutattak, ahogy a biztonsagi kaperak rogzitettek hogy sulikban, kozteruleten airsoft fegyverrel futkosnak emberek, kiraboltak vele valami boltot, es megint elojott hogy 1 srac azzal ejtett tuszt par eve, akit a rendorok aztan le is lottek. most akinel kozteruleten fegyvert latnak 10.000 €-ra buntetik, valamint be akarjak vezetni hogy CSAK neon szinu fegyvereket lehessen forgalomba hozni/tartani. -
#16419 Semmi, szimplán nem lehet feltölteni. Elvileg NiMh, de automata kisütést rányomtam mindig.
Fél délutánt rajta volt töltőn, utána vagy ötször még fel is tudta húzni a rugót... Akkor töltöttem még rajta(kisütéssel, ismét) egy éjszakát, reggelre már annyi kraft sem volt benne, hogy _egyszer_ felhúzza...
(Más akksi közelében nem volt még a pisztoly, nem tudom, hogy _tutira_ az akksi-e, de nagyon úgy néz ki) -
#16418 MIért, mi a baj? -
#16417 Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóbazmeg.
Nekem majdnem ugyanilyen van, de az 1000/2000-es, (1000-en használom), és a decemberi pisztolyom kínai akksiját nem tudom már feltölteni. Fél évet, olyan 15 töltést bírt.
Na, most leesett, hogy miért.
'ssza meg, de hülye vagyok.