Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arcor
Menj be egy autósboltba és kérj 12 voltos izzót. Az jó lesz. Pár száz forint.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Nekem az Extreme-tõl lett mocskos. Állítólag az ICS ugyanolyan. Azt is sokat használtam de nemvolt gondom vele. A blaster a legjobb 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SG rock
nemtom valaki itt írta régebben!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

én is ICS-t használok, nekem semmi szemét nem maradt a csõben.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

ez se rossz <#vigyor2>

én vettem egy tamiya csatit, meg egy 6 V-os izzót, hozzá való szerelhetõ foglalattal, az egész cucc nincs 300 Ft. rádugom az akksira, néha ráámérek egy multiméterrel, 6.5V környékén lekapcsolom. ennyi

épületharchoz nem erõ kell :-)

Trade
Sziasztok,

tudnatok segiteni venni akarok egy fegyot.
Meg tudna vki mondani hogy a Classic Army sportsline mp5-je eleg eros epuletharchoz?

SG rock
találtam egy kis égõt az elemlámpában az kiégett 😄 a nagyégõ meg nem gyullad fel :S... pedig biztos van benn annyi szufla.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

ha az aksi már nem hajtja meg a motort az már ki van sütve?vagy még azt is megégõzzem?😊
nos igen de vannak az ilyen falba szerelt lámpák nemtudom a nevüket.annak is van két éga azzal is megoldható és az jobban is lemeríti hisz nemkell neki annyi áram mint a nagynak ettõl fogva jobban is lemeríti(tovább)
SG rock
na mind1 mostmár leszedtem, odateeszem és nem ég :S

SG rock
nekem nnincs autólámpám...

Punker
emberek nem a sima körte formájú izzóról beszéltem, pont azért mondtam az autós készletbõl vagy halogénes cuccot, mert annak pont olyan méretû a 2 érintkezõ lába mint a tamiya csatlakozó elosztása!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Ne szedd le,hanem köss rá szimplán valami drótot,és azt érintsd hozzá a lámpához,egyszerübb meg okosabb megoldás szerintem,nem kell folyton szétgányolni az aksit,meg utána ösze.
SG rock
én ezt értem, de azt a fehér mûanyag szart a végén hogyan szedem leee???

bardocz
Lámpa oldalához érinted egyik draótot(a fémhez,üveg ugyebár szigetel...),a másik draótot meg az aljához,és láss csodát,megcsillan a fény a szemedben<#gonosz1>.Ha elég ideig tartod így kézben,akkor szó szerint csontig húzhatod a ravaszt😄(leég a kezed)
SG rock
pls írd le lépésrõl lépésre, mert nagyon nem értem <#szomoru1>

bardocz
Nekünk itthon akkor hamisítványok vannak,mert egyiknek sincsen lába😄
Punker
kihúztam jé pont 2 lába van mint az aksi csatlakozónak 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
és az asztali lmpából az égõt hogy csatlakoztatom rá?

Punker
autóból, asztali lámpából kiveszed az égõt?

Eladó egy M92F tipusú Beretta Springes!nemtudom mennyiért lehet venni úgyhogy árban megeggyezhetünk.......ha kell vkinek msn:[email protected]
bardocz
Én a kínai töltõbe beledugtam 2 drótot,bedugtam konektorba,engem nem rázott meg(nameg az a 8.4V nem is vág földhöz),és hozzáérintettem miniracer motorjához<#idiota> Pörgött ezerrel,és kb 10 sec alatt felmelegedett😄
SG rock
amugy akksitöltõt rá lehet rakni a fegyverre? milyen lenne már 220-ba bedugni asszem meghalna a fegyver de gyorsan pörögne elõtte <#idiota>

SG rock
nincs vmi tipp aksit hogy sütöm ki? nincs semmim hozzá, alig van benne szusz kb 2tár és kimerül, és szombatra fel kéne legyen tltve fullra.

Punker
mondtuk elõre.

Punker
ezt kipróbáltuk a nowar-ban még a régi boltban, nagyot csattan de 10 méterrõl nem érzed hogy eltalált a BB (pólóban volt a célpont) tehát ugyanott vagy kell mellé 1 szervezõ ugyanúgy mint az 1-2 ezres csipogós homemade botlódrótos cucc mellé.

SG rock
úgyérzem a neoprénba bele fogok sülni <#szomoru1>

SG rock
jaja, pont ez!

DummyBoy
Én is ilyesmit akarok venni, vagy csinálni 😊 Mellesleg Kakukk aki híres az arcvédõrõl 😊

milsim.hu-n van rólla írás ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
Munkavédelmi szemüveg,meg valami arcvédõ,ha szemüveg munkavédelmis van pénz sensei maszkra,arról leszeded az arc részt,és az lehet maszk.
SG rock
neoprén maszk plusz szemvédõ. vagy 44-es bázisban van egy srác aki csinál hálóból arcvédõt magyon jól néz ki, és rendelésre 2500Ft+valamilyen szemcsi.

uHs Gerzson
<#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

én azért még várok tippeket az arcvédelemre a sensei maszk alsó és szemüveg ötleten kívül!😊
SG rock
Vettem ICS golyót, szombaton mek játékra. Megnézem tényleg olyan szmötyis lesz a csõ tõle, mint ahogy itt írta vki.

SG rock

Mike
nekem pont ilyen van
maga az uvex nem párásodik, de alatta a szemüvegem az elsõ 10 percben igen, no meg ha az ember vadul fut és izzad, vagy kiül a napra és közben iszik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DummyBoy
2k a különbség, az nem olyan sok ... és megéri! Bár mondjuk inkább kussolok most 😊

Megjött a fizu, akartam rendelni GP-30-at Irinkára, de elbizonytalanodtam ... Danmu GP-30 Gunnerrõl 127 dolcsi ... Classic Army GP-30 Uncompany-tõl meg 155 dolcsi ... Az meg nem olyan egetverõ különbség ...

Most tépelõdök ezerrel 😞

uHs Gerzson
Én is szavaznék egy nagyobb fizúra dehát ez van 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Nekem anno ilyen volt ...
Az én szemüvegem elfért alatta, ki kell lyukasztani alul felül a gumit, de nekem még így is párásodott 😞

Mondjuk felette sapi alatta shemagh vagy balaklava ... Lehet hogy ha nem lett volna körbepakolva anniyra akkor nem párásodott volna, de anno ez az Uvex volt az egyik legjobb, aránylag olcsó szemcsi ...

De ahogy Punker is mondja ... én is inkább az ESS-re szavazok 😊

uHs Gerzson
Egy próbát mindenképp megér 😊

Voltam fent a keleti frontba múlt szombaton, és felpróbáltam ezt a uvexet, mert néztem énis,h jó lenne ilyen, de nagyon elállt a fejemtõl (mondjuk lehet a fejem a vékony😊de nekem nagyon nem jött be...És szerintem párásodik is (bár nincs saját tapasztalat), mert végig körbe ilyen gumi van, ahogy néztem nem nagyon szellõzik. De valakinek biztos van több tapasztalata.....
uHs Gerzson
Mivel nemnagyon tudom mikor fogok kimenni szerintem megfelel, de majd ma megnézem hogy fér el alatta a szemüveg.

Thx az infót <#eljen>

Punker
szellõzõrészeket kell rá vágni alul felül, a lövést bírja de mivel nagyon zárt könnyen párásodik.

de mint mondtam nekem 6000 körül jött be Ebay-rõl az ESS LAND (2 lencse full párásodás mentes, a repeszt/sörétet is megfogja 3 méterrõl, sima szemüveg elfér alatta)!!!

uHs Gerzson

Mersant
az ilyen teljes maszkokat felejtsd el, nem lehet bennuk jatszani, es belefulladsz stb. sensei maszk aljat szoktak hasznalni, sima szemuveggel, ez megvedi a fogadat, arcod 1 reszet, nem parasodsz stb.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sziasztok!
Maszkokról van valamilyen tapasztalat?milyet érdemes venni?
errõl esetleg?:
http://www.bullets-shop.hu/index.php?p=book&tipusid=412&typepath=385,412&detailed=1&id=121
sajna most fegyvervásárlás utá nagyon nincs pénz, viszont maszkot akarok, mert láttam néhány arc/fog sérülést, amit én nem akarok kipróbálni😊
elõre is köszönöm a segítséget!
DummyBoy
Megtaláltam minek a koppintása a Gunneres LBV ...

Guarder V-08C 1195G Modular Load Bearing Vest (Gondolom a Guarder is replika, de nem ez a lényeg 😊 )

Mersant
200 fps stabilan, es valoban nagyon jo, en is csak ajanlani tudom

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.