29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    kérj kölcsön.

amúgy tényleg jó poén 1 ilyen
  • bardocz
    Váá faszom,arra de elmennék,de se pisztoly,se arcvédő :@ Mondjuk azt még megoldom sálból,de pisztolyt már nem.
  • degenerator
    mike, az ötlet megvalósult, méghozzá olcsóbban.
  • bardocz
    [röhögéstőlsírószmájli]
  • degenerator
    miért nem akkor hatmilliót? az egy szép szám:)
  • degenerator
    no igen, hisz diktatúra, valahogy meg kell őrizni a hatalmat. na de van pár pozitív dolog, ami nem is annyira hülye ötlet. pl nagyösszegű sikkasztásért, drogkereskedésért, gyilkosságért is halál jár. és szerintem ez teszi a halálbüntetések igen nagy hányadát.

(csak egy kérdés a naivaknak: szerinted a nyugati demokráciában nem szokták eltüntetni a zavaró tényezőket, titkosszolgálati módszerekkel?)
  • VRSDM
    ha csak azt veszem alapul hogy az alantabb lévő cikkben, hol 1000-et hol 10.000-et írnak, ilyen eltérésekkel egy 100.000en sem lepődnék meg.
  • Punker
    hát azért ez így érdekes mert ha rákeresel ennyit nem dob ki egyik jogvédő oldal se, persze sose tudni a bányákban is több tízezren halnak meg évente csak mondjuk 1 milliárd 300 millióból ez tényleg nem tűnik fel, amúgy rossz belegondolni mi lenne ott halál büntetés nélkül, nálunk is is be kéne vezetni, kezdve a korrupt bürokratákkal.
  • VRSDM
    [apro]érdekes:
    Évente hány ember kap halálbüntetést Kínában, és milyen bûncselekményekért?
    –A mi adataink szerint átlagosan ezer kivégzés van egy évben, de vannak olyan szervezetek is, melyek nyolc-tízezer ember halálraítélésérõl beszélnek, mindkét szám óriási. Fõleg ha belegondolunk, hogy hatvannyolcféle bûncselekményért jár halálbüntetés, ezek között azonban nem csak erõszakos bûncselekmények szerepelnek. Kínában azért is halálbüntetés járhat, ha egy „államtitkot” továbbít egy jogvédõ egy külföldi szervezetnek. Az „államtitok” kategória viszont nagyon sok mindenre ráhúzható. Olyan is elõfordulhat, hogy valaki csak a szólásszabadságával szeretne élni, és államtitok megsértése miatt halálra ítélik.
    Hogyan végzik ki az embereket?
    –Jelenleg átálltak a méreginjekcióra, korábban viszont fejlövéssel végezték ki az elítélteket. Felháborító az is, ahogy a halálraítéltek testéhez viszonyulnak. A kínai kormány a kivégzettek szerveivel kereskedik. Azoknak a szerveknek a jelentõs része, amelyek az állami szervkereskedelembe kerülnek, kivégzett emberek testébõl származnak. Brutális a módszer is: mivel a sebészeknek friss szervekre van szükségük, õk már ott csoportosulnak a kivégzés helyszínén, és gyakorlatilag ott helyben elvégzik az operációt.
  • VRSDM
    forrást nem tudok mondani de részemről tiszeletre méltó és értelmes intelligens embertől (felnőtt :P mielőtt leszólásra kerül a korosztályom :D) halottam ( konkrétan a volt elektrotechnika tanárom (72) aki szintén ott akivel egy városban lakunk.
    na eléggé várjátok már a számot?
    szóval ... :D egy fót városnyi ember... az pedig pontosan 21.000 főcske körül mozog. azthiszem az illegálisról beszélni értelmetlen. magasan e fellett járhat. viszont ebbe a 21.000 ezerbe nem elférne néhány olimpiai alkalmazott? :D
  • bardocz
    Én most nem keresek rá semmire.
  • Punker
    hát google dob ki érdekes cikkeket....
  • bardocz
    Bár ha belegondolok,minek kérnek rá engedélyt,úgyis megkapnák,és nem lennének lebaszva,így illegális több volt,mint legális.
  • Punker
    lol
  • bardocz
    Jah,már látom.Akkor inkább százezrek.
  • Punker
    legálisról volt szó.
  • mstummer
    inkább pár ezer...
  • bardocz
    Én inkább a pár tízezer-pár százezer közé tenném.
  • Punker
    pár száz?
  • VRSDM
    egy számot kérek hogy szerinted hány legális kivégzés volt kínában egy évben? :)
  • degenerator
    nem győrgy, győőgy!
  • Mike at home
    hogy miért kell még az olimpiával kapcsolatban is fazsságokat irni
    nézd az egyesen, Balógyőrgyvagyokkal, neked való
    végigipolitizálta az egészet
  • Punker
    que?
  • sgmbulldog
    @Punker

Cinkota topic :D
  • kvitya
    keleti front pl........ de kismillió online magazin is van :)
  • bardocz
    Amúgy most megy tv-ben olimpia nyitó,aki ott hibázik azt olimpia után viszik kivégezni kb:D
  • SG rock
    rendben, még jó, hogy szóltál. THX
  • Punker
    szeptemberben jobban jársz...
  • SG rock
    akkor mikor rendeljek?
  • Punker
    hát lehet karácsonyig se érne ide.
  • VRSDM
    csomagokat 200x jobban átnézik, eleve kína... mást nem is kéne írnom :D
  • SG rock
    az utcso pillanatban szóltál , igazából csak este vmikor akartam leadni a rendelést amugy nem hallottam róla. és ez miben folyásolná be a rendeléseket.
  • Punker
    most? mindenhol le van írva 1000+1x hogy olimpia alatt ne rendelj mert csak káosz van.............
  • SG rock
    hát én már leadtam a rendelést, remélem nem én leszek az a szerencsétlen akivel ezt művelik .
  • Punker
    hetekig nem küldik el, esetleg mást küldenek, törötten küldik, vadkan fórumon meglehet nézzni miket művelnek néha (esetek kb 10%-ban)
  • SG rock
    gunner-nél miben nyilvánul meg ez a megbízhatatlanság?
  • bardocz
    Jah azt én is néztem.Majd ha jó lesz a fórumuk biztos szól nekik valaki.
  • Punker
    mert nem túl etikus cikkeket lelopni, ha már másol legalább írná oda a szerző nevét.....
  • bardocz
    Ismerem,de sajna elérhetőséget nem tudok mondani :\
    Amúgy miért kéne?
  • Punker
    ezt a csapatot ismeri valaki? hogy lehet elérni őket?