Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
Bardocz!
köv. szombat Bénye? találkozunk?

u dont have to listen anybody else but me

Punker
én valami negyed 2-kor értem haza pestrõl az országos megbeszélésrõl, és 8-kor indultam vizsgázni, ahol közölték hogy a jövõhét szombati matek vizsgámat átrakták vasárnapra így ugrott az a játék is 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dronkZero
Ehh.. Nem elég, hogy nem játszhatok, nem elég, hogy szombat reggel is mehetek melózni, de hogy a Blahán a buszra várva végignézzem, ahogy mennek airsoftozni, az már mindennek a teteje... 😛 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

én csk CA-ból láttam külön megvásárolható RAS-os elõagyat

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Neztuk. Csunya.
Nincs meg a CS feelingje 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
néztétek az új JG RAS-os G3-akat?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Lol ... ott a pont ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

en gatoradet meg poweradet szoktam belerakni.
Annak alapbol szar muanyag ize van, szoval a kulacs mar nem ronthatja el 😊

Mike at home
aki egy kulacsba bubérkos ásványviezt tölt, az meg is érdemli

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a buborékos ásványvíz is savas :-)

Mersant
nem szabad savas dolgokat beletolteni! nehanyszor atmosod langyos vizzel, aztan ha rendszeresen hasznalod par het alatt eltunik a mellekize.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Ja, citromosvíz projekt, én is ezen gondolkodom 😊 Tudom hogy sosem tûnik el, csak ne legyen olyan durva 😊

Sosem volt kulacsom 😊

bardocz
Rakjál bele minden nap vizet,rázd fel párszor,este öntsd ki belõle,és ha eleget cisnálod eltünik belõle😄
Mersant
sehogy, a rendszeres hasznalat utan eltunik, de en most fel evig nem hasznaltam es megint olyan kellemes az ize mint uj koraban...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
na látom zajlik ittis az élet<#vigyor0>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike at home
nagyjából sehogy 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DummyBoy
Kérdés: Vadiúj mûanyagkulacsból hogyan lehet kiirtani a mûanyag alapízt? Van valakinek erre valami bevállt taktikája?

Mike
mopndjuk erõs kétségeim vannak a tekintetben mennyire hazsnálható, de akár jó is lehet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DummyBoy
Hamár anniyra kell a táccsõ, akokr olyasamit lehet amit az Aimpointokhoz árulnak, Booster, 3x nagyítás, QD cucc ... ha nem rakod fel a fegyóra akkor pedig tudsz vele nézelõdni ...

Mike
ha lesz fölös zsém, akkor egyszer veszek egy ilyet

csak 160 USD

és akkor ezzel le van tudva minden, egyszerre 😊

Mike
na jól van punker, nem érdekel
meguntam, elegem lett, ennyi

Punker
na az tuti hogy a felderítõnek csak hátrány lehet az ilyen.....

DummyBoy
Deszééééééééééééépekõkmindahárman <#hehe>

Mike
egyébkáént meg punker, a távcsõ a felderítõknek kell

Mike
ha nem mozog nem nagyon vezsed észre (legalábbis mások is ezt mondták)
a saját csapattársamat is akkor vettem észre, amikor kinéztem magamnak egy fedezéket, már éppenhogy elindultam, amikor észrevettem hogy ott fekszik

Mike
akkor mégis egy thermoszart fogok venni

Punker
ha sûrû az erdõ akkor vagy olyan közel van hogy távcsõ nélkül is észre veszed, vagy nem de akkor távcsõvel se szúrnád ki, vagy mire igen már 2x lelõttek......

Mike
van rádióm

Mike
jó akkor majd biotávcsõvet fogok használni
punker mindig velem jön, és éles sasszemével kiszúrja a bokorban elbújókat 😊

Punker
1 minõségi rádióval sokkal többre megy az ember.....

Mike
ezt semmire, ez csak egy példa volt 😊

Mike
no meg nem is az volt a kérdés, hiányzott-e neked a távcsõ, már ne is haragudj

Punker
ez nagy és törékeny + még mindig nem tudom mire használnád.

Mike

😊

Punker
nem tom nekem még az életben nem hiányzott távcsõ airsoft játék közben, ha meg kellett volna akkor az szervezõként volt és ott a kamerán a zoom az megteszi <#nyes>

Mike
errõl beszélek én is

nincs vmi technikai megoldás erre? mondjuk árnyékolt lcd kijelzõ, vagy tudomisén

degenerator
érdekes, az én jó kis 1. vh-s távcsõvemet sensei maszkban is tudtam állítgatni....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
nem nagyon, a fókuszt nem lehet rendesen állítani.

Mike
kéne egy távcsõ, de olyan, amit védõszemcsivel is lehet nézni
létezik ilyen?

degenerator
raknak bele....ez lemaradt.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator

tökugyanolyat használnak, mint én, csak õk nem blastert😊

Mike at home
de az akkor már nem élõ 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Jajj baszki,élõben nézem meg a futamot a tv-ben,ismétlést nem nézek szivesen,mondjuk egyik futamot idén 3x láttam😄
Mike at home
most elolvastam újra amit irtam, a te értelmezéseddel

😄DDDDDDDDDD

Mike at home
persze mert majd megadom a címem

Mike at home
élõben? kimész a pályára? nem?
akkor mégis mirõl beszélsz?

nálunk szokott lenni :-P

nekem még mindig nem jöttek meg a cuccaim. de már kezdek pipa lenni, nem igaz, hogy 5 db tár meg egy gyorstöltõ, ami együtt nincs egy kiló, és nem is vámköteles, lassan 6 hete utazzon a nagyvilágban...

DummyBoy
lol <#hehe>

Erre lenne boven jelentkezo. Oszt csodalokznal, amikor megjelennek egy szal biopisztolyal a lakasodon 😊