29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#16536 hm, szep....el kene inteznunk hogy MO-n is legyen 1 szellemvaros :) -
praksi #16535 WOW, itt mekkora játékokat lehetne rendezni
Kadikcsan, Oroszország
Guankanjima, Japán -
praksi #16534 a legegyszerűbb az, hogy megtartasz 4-6 tárat, a maradékot eladod. én is valszeg egy sráccal "felesbe" rendelünk egy tízes doboz MP5 midcap csomagot.
nekem is fekete mellényem van; nem érzem sokkal melegebbnek :P
a fával rambózás nekem is megvolt; azt hittem egy piros karszalagot látok, közben csak a fa virágát lőttem... :) -
#16533 Nézz szét Gunneren,RSOV-n vagy Ebaybanneden vagy ehobbyasia-n is mellény ügyben ...
Én postával 4k-ért vettem AK-hoz chestriget az ehobbiról, amibe 8 tár belefér + egyebek, és sokkal jobban bejön mint a horvát cucc (Próbáltam ...) ... ráadásul rengeteg tipus van fillérekért ... 2 hónap alatt kispórolod az árát ha télleg érdekel :) Ráadásul majd mindegyik fajta kapható majd minden színben ... -
#16532 mondjuk golyóálló plexipajsz sem volna utolsó -
#16531 Esetleg golyóálló kisteher nem kell?:DDD -
#16530 és legyen a hátán SWAT felirat :D -
#16529 Miért?:O Beledöglesz a melegben.Vagyis a napsütésben.Nekem ez most tökéletesen megfelel,igaz picit rövidnek érzem. -
#16528 nekem fekete kéne -
#16527 Amúgy múltkor Bényén egy fával farkasszemet néztem,de nem mertem lelőni,nehogy lebukjak,nagyon emberinek tűnt,ez van akkor,ha az ember egyedül rambózik:DDD -
#16526 :DD
Mellényt találhatsz már 1 doboz bb árában is:) Cameleon militaryban asszem 3500 a horvát,aztán van-e raktáron vagy nincs,az más kérdés. -
#16525 a mid-cappel meg az a bajom, hogy akkor kellene mellény is, na az meg megint pénz -
#16524 nekem is, igaz erre soxor ketten voltunk öcsémmel
de ismersz, milyen szépen lőttem a bokort, meg amikor ott feküdtünk a fát :)
tegnap semmi ilyesmi nem volt :) -
#16523 Jaja:) -
#16522 Március óta nekem ez a 3. csomag bb-m,de ics-ből maradt 1000-1500,hát hiába,hülye módon kezdtem. -
#16521 túl sok a fölösleges pénzük :) -
#16520 én most léptem le melóhelyről, szal nekem már az is nagy szám lesz ha havonta veszek 3000 bb-t :)
(bár szerintem annyi nem is kell :) negyedévre elég lesz egy doboz, igaz 0,20-as már kezd kifogyni :( -
#16519 Nem kell,de sokan mégis csak locsolnak. -
#16518 75$+vám ha van,tehát egy 100-asból van 10 darab táram.Ez még mindig bónuszár. -
#16517 hicappal sem kell locsolni ész nélkül :) -
#16516 Hong Kong Post Airmail part 2
7-10 days delivery : 2 kg(s) $30.00 -
praksi #16515 airmail-re mennyit ír ? -
#16514 Legolcsóbb 30,legdrágább 118$ -
praksi #16513 a postaköltséget azt te is meg tudod nézni; regisztráld magad a Gunner honlapján, tedd be a kosárba, és a kifizetésnél többféle postázási alternatívát fog megadni, mindegyiket konkrét összeggel.
a vám az attól függ, milyen kedve van az ügyintézőnek :) -
#16512 Jó lenne már valami midcap tár,hogy én is verhessem a mellem:D
Amúgy erre mennyi lenne a pk+vám?Azt tudom,hogy fényév,míg ideér,de itthon ennyiért veszek jó esetben 2db tárat. -
praksi #16511 az egyik srác ilyeneket használt AK74-hez és AK Betához, adagolási probléma nem volt egyikkel sem, hiba nélkül illeszkedett a fegyverbe, és ahhoz képest hogy műanyag, meglepően masszívak; ár/értékben jobbak mint a fém tárak (meg tárazás közben úgysem arra fogsz figyelni, hogy "hűű de fasza fém táraim vannak", hanem "gyorsan már bakker, itt lőnek ránk" :D ) -
#16510 És milyen minőségűek?4.5$-os darabár nekem megérné. -
praksi #16509 Jó a Cymához ;-) -
#16508 Aki gunnerről rendel az is szóljon A:SD:AS:ASD Ennyi pénzért hülyének is megéri,úgyhogy nekem is,persze csak ha jó a cyma-ba. -
praksi #16507 kipróbálnám én is, csak sajna Miskolc túl messze van :S
a tegnapi játékon is több mint 40-en voltunk, asszem csak ketten használtunk midcap tárakat (ill. a másik se, mert az új A&K M249-ét tesztelte) -
#16506 Pedig lőszerlimites játékok sokkal jobbak,nincsen fölösleges locsolás.Eddigi legjobb az volt,amikor lőszerlimit+egyelövés. -
#16505 hát ez csak szokás kérdése én idén több limites játékon voltam mint simán, pl Vadkanoknál gyakorlatilag már csak lőszerlimites játék megy. -
#16504 Valaki nem szándékozik rendelni wgc-ről mostanában? -
praksi #16503 valszeg nekem se lenne kevés, csak itthon semmilyen milsim-jellegű játék nincs; még a lőszerlimites játékra is sokan húzzák a szájukat. van olyan ember, akinél a rövid sorozat 90+ BB-nél kezdődik, és hord magával 4 db 600-as tárat...
amúgy rosszul fogalmaztam: a nagyobb bajom az volt, hogy szinte csak a TM gyárt FAMAS tárakat, azok meg olyan árban is vannak... Bár Zephyr-el váltottam pár levelet, azt írta a JinPeng tárak jók a Maruihoz: RSOV
szal arra gondoltam, hogy a gyári 60-as mellé még 2*2 db ilyen kínai tárat berendelek, aztán jövőre megyek én is Falludzsára :) (feltéve ha meghívnak) -
#16502 3 db-ot + 2 db 95-ös gyorstöltő még sose volt kevés. -
praksi #16501 és mennyit használsz? :-) -
#16500 az miért baj?
70-es tárakat használok a G3-hoz. -
praksi #16499 a jogsival az a bajom, hogy k.rva drága, és nem tudok vele mit csinálni, mert autóm sincs :)
meg ahogy magam ismerem, ott lapul közel 100 ezer pénz a számlámon, úgyis kitalálok valamit, hogy mivel kéne bővíteni a felszerelésemet (a legközelebbi projekt az MP5 midcap tárak beszerzése lesz)
a FAMAS-ban meg pont az tetszik, hogy egyedi. ahogy Zephyr mondta, "úri huncutság" :D
egy gond van vele, csak 300-as hicap és 60-as lowcap tárakat gyártanak hozzá :S -
mstummer #16498 Jogsi. Famas egyébként nemrossz, de nekem nem kéne :) Elvből :D -
#16497 én a fegyver+vadász vizsgát tologatom 6 éve :D