Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ne is mond.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
áh, látom már, higul a közösség
olyan ez, mint amikor nagyobb tömegek vettek pc-t anno, kezdem sejteni a dolgot
sajnos ez van, bele kell törõdnötök
olcsóbbak lettek a fegyverek, egyre jobban terjed az AS
még az ilyen idióta nullasenkik is elkezdtek játszani, meg mindenbe belpofázni
el lehet zárkozni, de hosszú távon nem fog menni, az idióta senkik kikupálódnak, szerveznek maguknak játékokat, amikre ti nem mentek el, mert azokat a senkik szervezték, késõbb már õk nem engednek oda, és utána egymás torkának ugrik a közösség. így lesz 😄D

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
lehet magányosan is csak akkor több játék kell hogy megjegyezzék ki vagy.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

az Ökörkörben nézted azt a videót, amit REGIS belinkelt? nekem igencsak felforrt az agyvizem... hülye kis p*cs <#boxer>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
nincs csapat, és nem is valószinû hogy egyhamar lesz
nem játszunk klánosdit
bardoczcal már voltam 2x, degivel 1x, öcsémmel 2x, ebbõl nem lesz csapat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Most ne menjünk bele túlságosan de akkor se kell nagyképüen viselkedni. Fõleg nem egy játékon, ahol aztán azt veszi semmibe aminek a megalkotásában részt vett.
Sosem értettem ezt a nagy öregezést, mert ha õk nem akkor más ugyanugy megtette volna, max 1-2 évvel késõbb.
Attól hogy 2 évvel korábban kezdték mint mondjuk én nincs joguk a másikat lenézni és porba alázni. Szerencsés emberek hogy õk akkor elkezdhették amikor csak 150 körül voltak kaphatóak fegyverek. Persze ha nem csóró fõsulis lettem volna abban az idõben akkor énis megvettem volna, mert a kezdetektõl követem az airsoftot. Mégis évekbe telt amire sikerült észak-nyugat magyarországon egy stabil csapatot összehozni. Szoval lényegében nagy öregnek számitok az országnak ebben a szegletében. Mégse tartom magam különbnek másnál. Ha hülyékkel találkozom azokkal is normálisan közlöm hogy nincs igaza ezért és ezért... de sose arrogánsan. Ha továbbra is akadékoskodik akkor se leszek bunkó, ugyis elszigetelõdik a maga kis világával.

Szoval a lényeg hogy az ilyen nagyokat nem tudom tisztelni akármit is tettek. Igazából nem is érdekelnek mert rohadt ritkán futunk össze velük. Elvagyunk mi a Császár-Gyõr tengelyben nélkülük is 😊
Kevés öreg van akit képes vagyok tisztelni. De pl WD-t mindenképpen. Tõle még sose láttam hogy valakit kioktatott volna... Pedig tõle is kérdeztek már hülyeségeket.

Hmm...mégis belementem túlságosan 😄 Naszóval se az arrogancia se a hiszti nem kell 😄 Részemrõl lezárva 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike at home
az a baj, hogy idáig Bénye nem igazán tetszett
Érd akkor már jobb, Monor meg tök frankó, de az meghivásos pálya akárkik nem jöhetnek, bebeee 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
az új tervezet szerint átlag havonta 1 nyílt gyakorló játék is lesz, ha 3-5 olyanon az összeszokott csapat normálisan teljesít onnantól kezdve már nem gond a meghívásos se.

max aki ezt a véleményt kimondta :-)

Mike at home
én már hallottam olyan véleményt is, hogy WD egy idióta 😄

bardocz
Bénye ezért jó az új tölténylimites játékkal,300 golyóval kezded,és ha megtaláltad a lõszrered,akor van +300😊.Múltkor nem lõttem el 900 golyót sem,ide így sokkal jobb lenne midcap tár,mert nem csörög.
Mike at home
hát nemtom, én veszek majd még 1 hi-cap-et mert általában egy kevés, és semmi kedvem a bokorban fekve a tûzharcban öntögetni a golyót, de mondjuk ez gyorsabb mind a gyorstöltés szvsz, másrészrõl veszek 2 mid-cap tárat is, mert az nem zörög, nem kell tekerni 30 golyónként, lehet, hogy ez így jobb, franc se tudja, nagy játékra meg nem igen jutok ki, mert mind meghívásos, hogy egyem az arcukat
úgyis lassan kezd kialakulni az a baráti közösség akikkel eljárok játszani, és nem leszek rászorulva a softair-re

Amúgy egy ideje fejemben van hogy kéne szerezni normális térképeket, pl. az érdi pályákról. Tekintve hogy ezek jelentõs része elhagyott katonai bázis, valszeg tûhegypontos katonai térképek is vannak valahol irattárban, monnyuk HTL, ki kéne hozni hogy legyen már végre 1 normális térkép pályáról, mert jelenleg igazából használható nincsen, max. ismered a pályát.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DummyBoy
Az tõllem van ... csak lehet rossz helyre tettem 😊

Locsolást pedig bárhol láthatsz ahol 1 ember 15 percig folyamatosan osztja a fedezõtüzet egy MP5-ösbõl 😊

Zárjuk le ... csak lásd a lényeget 😊 Písz ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szerintem ezzel a hsz-el lezárhatjuk a témát itt is, legalábbis részemrõl. 😉

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punker
a birkáknál a mûhódképen <#nyes>

Last 3-on az elsõ lövések után vagy félóráig nem maradtak kussba.

47°25'57.90"N
18°52'10.65"E

Gugli Earthon vannak róla már mûholdas felderítõ fotók! 😊

Na, hol is tartottunk... 😉

Punker
tudod a nagy öregek rengeteget tettek a hazai AS közösségért már, de belefáradtak hogy "ismeretlen" arcok megmondják nekik a frankót õk mit játszanak mit élvezzenek.

aláírom a fórumon néha extra antiszociálisan jönnek le de az életben játék elõtt után esetleg 1 kocsmában leülve ugyanolyan emberek mint bárki más azonkívül normálisan feltett értelmes kérdésre mindig maximális segítõkészséget mutatnak.

Egy kérdésemre válaszolj csak. Hány mid-cap only-s játék volt az elmúlt két évben, százalékosan a résztvevõk számához mérten, saccperkábé?

Na, kb. %-osan ennyi embernek a szívügye.

A többit nem egészen értem,

Midcapekkel kapcsolatban volt rengeteg vita a forumokon, én nem igazán emlékszem konszenszusra, ahogy most sincsen. Akkor meg mirõl beszélünk, te ezt úgy adod elõ mintha valami elsöprõ erõvel követelné a játékos a midcapet, csak én szegény balfasz egyedül ellenezném...

Annyi van hogy néhányan nagyon akarják, nagyon hangosan. A nagyrészt meg valszeg kurvára nem érdekli.

Az, hogy ki, mennyit költ felszerelésre, teljesen egyénfüggõ. Nem attól lesz valaki jó és komoly játékos, hogy hány ruppó felszerelést aggat magára, komikus nézni azokat a játékosokat akik megjellenek így, kondi semmi, és 50m-enként leállnak vagy végig sétálnak 30 kiló málhával a hátukon, 450es tuningpuskával a kezükben. Én többre becsülöm a mezitlábas, farmeros használtanvett Welles srácokat, akik viszont hajlandóak fegyelmezetten, csapatban mûködni, alávetik magukat a rajpk-nak, és nem állnak le minden félórában egy kis chatre, hogy aztán terefere közben dobatják õket a bokorból..

"kiváncsi vagyok "szegény WD-nek" sikerül-e összekaparni 100 midcaponlys játékost ..."

Az idézõjel honnan van, nem tõlem asszem.. egyátalán nemtom mi a bánatról beszélsz, miért kéne neki egyátalán összekaparnia, amikor nem is követeli meg stb. Üldözési mániám sincs, sorry.

A locsolást meg fejtsd már ki bõvebben, valahogy engem ezek az emberkék mindig elkerülnek, eszemet nem tudom mikor láttam utoljára, azt is inkább a "málhásöszvér", tehetségüket pénzzel kompenzáló játékosoktól. Furi, mert én állítólag nem járok "minõségi" játékokra, mégis az onnan jöttek panaszkodnak a locsolásra oly nagyon..

Mindegy. Igazából alig várom hogy legyen mid-cap only, és meglássam a hármasával összeszigalagozott midcapeket, amikból ugyanazok az emberek ugyanúgy locsolnak, csak hosszabb sorozatokkal..

A highcap midcap téma sokszor okozott problémát. Egyébként van köze a locsoláshoz. Saját példámból tudom hogy anno amikor csak highcap táram volt akkor egy játékon kb 4-5 highcap elment. Amióta van 4 lowcap is mellé azóta 4-5 lowcap meg 1-2 highcap fogy. Szóval a fele se. De az utóbbi idõben megesett hogy 1 tár...azaz 70bb...
Részint annak is köszönhetõ hogy utálok gyorstöltõzni, fõleg 4 tárat nem kis idõ. Nomeg a tudat hogy az adott tárban max 70bb van megfontolttá tesz... nem lövök lõtávon kivülrõl, nem lövök bizonytalan célra, nem lövök vaktában.
Persze léteznek tuti olyan emberek is akikrõl irtál hogy rohannak vissza tölteni. Hála égnek nemsok ilyet láttam. Hozzáteszem hogy felénk elég ritka a low-midcap táras emberke...még. Egyelõre a csapatban is csak 2en vagyunk akinek van. De egyre többen szemeznek velük.

Dummynak totál igaza van egyébként. Felesleges lázadozni. Elsõ az hogy megbeszéled a szervezõvel a dolgot és kész. Ezt meg is tetted, szép és jó, de elõbb kellett volna és nem a topikban hisztizni.

Mondjuk azis tény hogy nem szép dolog ez a ráeröltetés. Nálunk is van azért enyhe nyomásgyakorlás az emberekre, de tudjuk h nem mindenki teheti meg a váltást.

Egyébként abban igazad van hogy a softair fórumon akad néhány pszichopata aki elvörösödött fejjel osztja az észt és görcsösen ragaszkodik az igazához. Van olyan hogy valaki tényleg hülyeséget mond, azt meg beledöngölik a sárba kiröhögik... mert õk a nagy 4-5 éve játszó öreg rókák mindent tudnak... ( Nevet nem akarok mondani de az egyik nagyon okos és nagyon tapasztaltat volt alkalmunk látni játszani... ott is nagyarc... és persze a kategóriája elõirásait nem mindig tartotta be... )

Szóval az ilyenekkel meg alapvetõen nem szabad vitázni. Nem véletlenül nem látogatom azt a fórumot... csak adás-vétel.

Szvsz itt sokkal normálisabb a hangulat, remélem meg is marad. Szal ne terjesszük ki ide az ottani eseményeket szerintem...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Nincs midkeped? Akkor te nem is vagy komoly játékos ... núúúúb <#hehe> <#zavart2>

kicsit eltérve a táraktól, valaki meg tud dobni az érdi pálya GPS koordinátáival? :-)

DummyBoy
Midcapem van ... komoly játékos vagyok?

Valszeg akkor AS-eztem elõször amikor neked még a péntból is csak a TV-bõl volt ismerõs ... mégsem érzem magam komoly játékosnak ... én hobbijátékos vagyok ... nem tduok komoly játékokra vagy milsimre járni .. élvezem játék közben az ökörködést, nem szeretem a katonás komolyságot ...

Van egy kis baj ... Nincs hicap-em ... sajna eltörtem véletlen ... Egy "szar,szemét, szaralak vagyok" ... ésatöbbi ...

Tudod mi a különbség egy Support fegyó és a Hicap tárak között?
pár FPS (talán) és hogy te tüzelhetsz állva, futkározás közben ... hiszen csak tekered és locsolsz ... 3db 1000-es hicap és kész ... (Bár MASZ szerint 600 a max ... akkor is ...

Ezt úgy hívják igazságtalan elõny ...

Punker
basszus nincs midcap-em és nem is lesz mert nem gyártanak most mi lesz velem jaj, érdekes az összes TM lowcap-pel jön ki biztos mindenki hülye aki azt vesz <#nyes>

megjegyzem a tücsökhöz nekem is van 2 gighcap mert nem szeretem a hosszú tárakat (van az is GP fém) de ettõl függetlenül ha úgy van kerítek hozzá rendes tárakat ha ez a játék feltétele.

DummyBoy
Nos, pár apróság ... aki kicsit komolyabban gondolja az kapásból kalkulál a mellénnyel vagy egy LBV-PLCE szettel ... hogy tudjon mozogni ...

Ezek nélkül nem tudsz normális játékon játszani ... hová teszed a vizet,kaját,tartalék akkut,bb-t? BDU zsebbe? Mert azzal nem fogsz tudni mozogni ... valamint ha már mozgás ... 2 rumbatökkel a zsebedben nem sokat fogsz sunnyogni ha kell ... vagy csak qrva lassan ...

Sisak? Minek? rádió ok ...

Az 1% pszihopata az sántít ... ne felejtsük el ... nem volt mindig kínai dömping ... amikor én kezdtem anno, én tök örültem, hogy 100 körül kaptam használt fegyót akksival ... 10k körül volt ha nem több a póttáram ...

Akkor nem volt ilyen szabály ... Most, hogy 2k körül kapsz egy midcapet, meg 30k egy fegyó ... ne legyen már kifogás hogy drága ...

Midcapnek nincs köze a locsoláshoz? AK-hoz kapsz 1000-es Hicap-et ... fogok 2-t összeszigetelõszalagozom ... és gyere ... csináld meg ezt 2 150-es tárral ...

Jelen esetben az 1% pszihopata Te vagy aki azt hiszi Téged nem akarnak engedni játszani, ezért csak midcap only ... kiváncsi vagyok "szegény WD-nek" sikerül-e összekaparni 100 midcaponlys játékost ...

Az airsoft egy közösség, mint olyan ... igaz több rétegbõl áll ... van aki vesz 1 kínai AEG-et és kész ... övé a világ ...

Van aki viszont kicsit komolyabban gondolja ... és az AS nem csak a csípszoftról szóól ... sõõõt ...

Én vagyok az egyik legboldogabb, hogy olcsóbb lett ez a szuper játék/hobbi/sport ... DE!!!!!!!!

AZ OLCSÓJÁNOSOK NE OSSZÁK MÁR AZ ÉSZT AZT GONDOLVA HOGY AZ Õ SEGGÜKBÕL FÚJ A PASSZÁTSZÉL!!!

"ott vagy eltévedve kis pajti hogy bárki átmegy a másik fórumra láthatja hogy te ferdítesz ezerrel különösen hogy nekem összesen 2 db hozzászólásom van abban a topicban"

Na igen. Az elsõ az hogy mennyek picsába, van ember elég, a második azután jön hogy Trasher elkezd minõsítgetni, na akkor jön a modi Punker hogy na erre már ne válaszolgassunk, persze az alatta lévõ bunkóskodást bennhagyja...

"az az 1% meg olyan 80-90% lehet a komoly játékosok között (vagy csak én járok minõségi játékokra?)"

Kíváncsi lennék ezt mire alapozod.. mindenesetre értem már miért fájt annyira a státuszszimbólum megjegyzés... midcapem van, komoly játékos vagyok... komoly játékos vagyok, mert midcapem van. Akiknek nincs midcapjük, nem komoly játékosok, ergó az összes komoly játékos midcapet támogatja.

Körbe körbe forog a logikád "pajti", nem csoda hogy elszédülsz..

"a 150 fõs játékra van 183 jelentkezõ és egyedül te panaszkodsz a tár szabály miatt, szerintem ez elég jól lezárja ezt a dolgot."

Sajnálom Punker ha továbbra sem sikerült tisztába jönnöd a sztorival. Akkor elmondom neked is.

Volt 1 játékkiírás, úgy 1 hónapja, szó sem volt midcapekrõl, akkor eleve nem jelentkeztem volna, OK, ilyen játék, rendicsek.

Meg gondolom mások sem, az az a bizonyos 150+ ember, akikkel te is sután és/vagy sunyin érvelgetsz, hogy lám-lám, nekik nincs bajuk vele. Ezt te honnan veszed, lehet hogy nem is látták még a változtatást, minek nézegessenek egy olyan játék topicját ami 2 hónap múlva lesz? Mióta lettél te szószólója mindenkinek?

1 héttel ezelõtt WD csavart egyet a dolgon, ne legyen locsolás, csak midcap játszik. Erre jött az én hozzászólásom, lényege hogy ez nem jó.

Erre másnap írt WD hogy lehet hogy ez így tényleg nem jó, legyen mid cap 400 fps-tõl, mert eleve az a cél hogy erõs fegyverekkel a tuningõrültek ne sorozzanak.

Nem tudom ki égeti itt magát, én, aki tett egy felvetést a szervezõnek, amit, jajj de ciki, a szervezõ valszeg úgy értékelhetett hogy nem teljesen hülyeség és jogos a felvetés, és elfogadodta, és ezt horribile dictu teljesen normális módon kommunikálni is tudta.

Eközben megy a sírás rívás, LSD-s hülyeségek az elmúlt 2 év csak midcap játékairól, mondom én ebben nem veszek részt, nem erre való a topic. Na akkor meg az a baj. És nini, ez tényleg nem ide való, takarítás lesz.

Na erre még sírás, primitív beszólogatások, aztán átjön Punker és itt folytatja a sírást, holott ki a francot érdekel.

Hát ha ez nekem ciki... egyébként tökmind1, a lényeg úgyis az, hogy nem ér senkit hátrány azért, akinek nincs épp midcapje, kivéve ha tuningõrült. És elõbb-utóbb az a fétucat ember is abbahagyja a hisztit és túllép a semmin amin kiakadt.

Punker
ott vagy eltévedve kis pajti hogy bárki átmegy a másik fórumra láthatja hogy te ferdítesz ezerrel különösen hogy nekem összesen 2 db hozzászólásom van abban a topicban <#nyes>
az az 1% meg olyan 80-90% lehet a komoly játékosok között (vagy csak én járok minõségi játékokra?)

Értem én hogy megvan az elõnye, de õszintén szólva van 1 csomó dolog amit elõtte vennék AS-re... rádió, sisak.. a midcap valahol a lista végén van. Nincs kedvem fél tucat tárat töltögetni mindig a visszaállón, vagy cipelni õket, oda már kell egy tac mellény is aminek, meg a sok magaddal cipelt cuccnak, rájöttem, nem vagyok híve, szeretek mozogni. Midcapes adagolási problámakkal sincs túl sok kedvem szarakodni, meg reszelgetni õket. Aki szereti õket, használja, teljen öröme bennük, én csak örülök neki.

Nem a midcappel van a baj itt, lehet hogy majd valamikor, amikor úgy érzem én is áttérek rá. Azzal van itt a baj hogy van 1% pszichopata, aki úgy áll hozzá, hogy ha már Õ úgy döntött hogy mid capezik, akkor ugyan legyen már nekem is kötelezõ, mert hogy ilyen meg olyan hátrányba kerül. Kurvára nincs ennek semmi köze a locsoláshoz meg a milsimhez, ezek fals érvek, onnan látszik hogy nincsenek normális hozzászólások, páran akik nem élték ki a dackorszakukat õrjöngenek és nem tudnak leszállni a témáról.. és leszarják hogy ezt épp egy szervezõi topicban teszik.

Észre kéne venni hogy az airsoft az egy közösség, közösségben pedig nem úgy mûködik, hogy ha valaminek nincsen komoly támogatottsága (pl. midcapek kötelezõvé tétele), akkor azt azért majd egy szûk kör keresztülverheti a többin, nem olyan rég volt ilyenrõl népszavazás.

Na mind1, gondoltam reagálok arra ahogy punker bátyó ferdíti itt a történteket.

Punker
hagyd a francba úgyse gyõzöd meg

DummyBoy
hehe <#hehe>

@Kurtfüst ... régebben olvasgattam a hszeidet, komolyabbnak tûntél a mostani elõadásnál ... jelenleg csak Te égeted magad ... fogadd el, hogy rossz helyen, rosszkor, rosszul és rosszat szóltál, nem volt és nincs igazad, bukta ... nyeld le a békát és lépj tovább ... ennyi ...

Punker
Mustar ez te vagy???? eze réve nem láttalak 😄

Punker
1 bizonyítsd hogy hol sírok
2 én itt lakok 😊

a 150 fõs játékra van 183 jelentkezõ és egyedül te panaszkodsz a tár szabály miatt, szerintem ez elég jól lezárja ezt a dolgot. a többi felvetésedre nem tudok mit mondani mert én az elmúlt 1 évben 1x használtam a highcap-et, hamarabb vettem lowcap tárakat mint hogy tuning került volna a fegyverembe pedig az alap CA-t a kínaiak FPS-ben megeszik, érdekes módon nem panaszkodtam.....

DummyBoy
Hmmm ... szvsz elsakkoztad a hsz végét ...

Ha ezt így hagyod: "de se kedvem, se pénzem nincs 20-30 ezret low- és midcapekbe fektetni" ... akkor nem lett volna semmi ... bár páran kijavítottak volna ... (jelzem 20k-ból 10 midcapet veszel ...)

De ezzel a befejezéssel: "de se kedvem, se pénzem nincs 20-30 ezret low- és midcapekbe fektetni, csak mert ez mostanában a divatos ideológia, meg a "true" airsoftosok megkülönböztetõ státuszszimbóluma...

Bocs de ez kikivánkozott, és nem hiszem hogy csak én egyedül gondolom így. "

Ezzel a befejezéssel már ne csoldálkozz, hogy nekedugranak ... nekem sem tetszik ...

1.: azt mondta a szervezõ, hogy csak midcap? Nincs Midcap-ed? Kérsz kölcsön, bérelsz, veszel, nem mész el ... ennyi ... Nincs hiszti ...

És ha azt mondja hogy megjelenés csak authentikus ruházatban? Meg dresscode? Hajajj barátom, qrva sok midcap-et lehetne venni egy komolyabb authentikus egyenruci/felszerelés árán ... és még sorolhatnám ...

Nem teccik a státuszszimbólum? Meg a divatos ideológia?

Mondtad volna, hogy azért nincs midcap-ed mert nem szereted ... és kész ... de ez a lázadó-okoska szöveg qrva nagy öngól szvsz mindenhol ...

Egyáltalán próbáltad már?

Tudom, nem itt kéne aprót hirdetni, de hátha valakit érdekel egy JG SR16M4-es stuki, no tunig, törés stb... 3 hónapos.
msn: [email protected]
mail: [email protected]
Itt te égeted magad kedves Punker azzal hogy átjössz sírni ide, mindenféle hagymázos történettel.

A topic publikus, mindenki elolvashatja magának, összehasonlíthatja az általad elõadottakkal.

Az pedig hogy engem mi zavar meg mi nem, hadd kérdezzem meg neked mi lófütyi közöd van hozzá? 1 kezemen meg tudom számolni hány olyan nagyjáték volt ahol a midcap kötelezõ volt, az pedig, hogy van néhány teljesen elvakult midcapes partizán, aki másoknak is elõ akarja írni hogy mit használhat meg mit nem, pszichológusra tartozik és nem rám. Úgy tûnik a közösségben csak nagyon kevesen forszírozzák a dolgot kötelezõ jelleggel, van egy hangos kisebbség aki igen és ennyi. Voltak errõl viták a softairen, megosztott volt a társaság, néhányan ezt úgy tûnik nem tudják lenyelni és hisztérikus rohamot kapnak ha szóba kerül..

A legtöbben simán elvagyunk és nem akarunk folyton belepofázni a másik dolgába hogy mit használjon meg mik nem. Nem mindenki akar málhásöszvérnek öltözni, 5 midcappel a taktikai mellényben, még 5-el a hátitatyóban, BB-s zacsival és gyorstöltõvel a zsebben amibõl minden 5 percben újratáraz, de neeeeeeeeem, nem azért mert locsolni akarnak, hanem mert feeling. Jó buli a tárcsere, de nekem pl. pont az öli amikor látom õket a pihenõn elõkapni a tárakat és kapkodva újratölteni mielõtt visszaindul a csapat... tipikusan ugyanazok akik high capbõl is, mid capbõl is locsolnak, nem értem miért nem lehet felfogni hogy ez JÁTÉKOS és nem TÁR függõ.

Persze lehet eleve csak midcapes játékokat szervezni, amikor eleve úgy írnak ki, az hogy ezekbõl mennyi van (kevés) mutatja az igényt is.

bardocz
Az acél meg alu golyókról nem?mwert egyesek szerint,egy ugyan olyan súlyú,ugyan olyan átmérõjû,ugyan olyan energiája aluminium,vagy acél darab nagyobbat üt mint a münyag😄
Punker
volt még valami 8 milis balhé is 😄

Basszus tenyleg ilyen flamebol maradtam ki? 😊
Tobbet kene szofterhut olvasnom. A heti egy keves 😊

Amugy tanacs (nem eloiras, nem kotelezo, felre ne ertsd) vegyel midcapeket.
1. nem csorogsz
2. nem kell tekerni
3. megvan a tarazas feeling
4. es tenyleg a komolyabb jatekokon eloiras, es egyre jobban fog terjedni.

Jonehany csapattagunk is idegenkedett tole eleinte (foleg mikor 6-7 hicapjuk volt es nem hasznaltak) de hamar rajottek, hogy midcap jobb feelingesebb.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
az uccsó hozzászólásom az volt hogy a flémet és offot mindenki hagyja abba, úgyhogy szerintem ne égesd tovább magad.....

vannak kezdõ játékok ahova bárki szabadon mehet és vannak minõségibb amik megkívánnak bizonyos szintet technikában is, érdekes módon a beugró az nem zavarna.

Egészen pontosan azt jelenti, hogy a WD által szervezett Black Hawk Downos játékra a kiírás után kb hónappal felvetõdött, hogy legyen csak mid cap táras, mert hogy attól megszûnik a locsolás az erõs fegyverekkel.

Jeleztem hogy nekem sajnos ilyen nincsen, úgyhogy nem tudok jönni, és ez így nem teljesen frankó és nem is old meg semmit.

Na erre kaptam hogy szépen fektessek be midcap tárakba azonnal, mert néhány önjelölt helyi õrmester aki a hadseregben képzeli magát úgy gondolja, hogy majd õ elõírja nekem mire költsem a pénzem illetve milyen felszerelést vegyek. Egyik mókus még azt is kijelentette hogy márpedig ez 2 éve "szinte minden" nagyjátékon így van, utánanéztem, úgy tûnik valami szer hatása alatt volt, mert tavaly a 100 fõn felüli játékok egyikén sem volt ilyen.. Amikor meg közlöm hogy a játék szervezés topic nem erre való, nem kívánok offolni, tessék PM-ben v. személyesen na akkor meg az jön hogy mekkora genya vagyok hogy nem publik. Szánalmas.

Azóta néhány fazonnak begörcsölt az agya és õrjöngve ugat az irányomba, többek között Punker, akinek bár ott elméletileg moderátornak kéne lennie, helyette inkább õ is flémel a személyemet érintõ bunkó éretlen hozzászólások felett pedig szemet huny. Most pedig itt hányra rám az epét..

Mondani sem kell WD teljesen normálisan lekezelte az egészet, az lesz hogy 400 FPS használhatsz high-capet, ésszel, rövid sorozatokkal, nem lesz az hogy ha nincs trendy mid-caped illetve nem óhajtasz néhány önjelölt megmondóember bölcs iránymutatása szerint szépen áttérni midcapre, merthogy szerintük egyedül az az üdvözítõ megoldás, akkor nem jöhetsz. A sok baromság amit odahánytak egyesek meg szépen megy a szemétbe ahová való...

Vallásháborúk ehhez képest nudlik voltak. 😄

Na kb. ez folyik a softair.hu-n, pár hólyag pedig tovább õrjöng kedvére, nem bír túllépni a dolgon, Punker idejön sírni hogy jajaj baj van.

Mi is a baj? Volt egy felvetés, 4-en meg gyerekesen õrjöngenek rá?
Ja hát ez nem az én bajom.

Mike at home
"softair-en meg 1 ember csinálja a hisztit."

ez mit jelent egész pontosan?

ezt nézzétek, baromi jó játék :-)
Vestbuilder

Punker
BHD topic

DummyBoy
? Milyen hisztit? Asszem elsiklottam valami fölött ...

Punker
azok bírják hiszen nincs megcsavarva stb.....

azért vicces hogy itt szinte minden "kezdõ" egyetért a tekerõszerkezet nélküli tárak elõnyeivel, softair-en meg 1 ember csinálja a hisztit.

DummyBoy
Én is erre gondoltam, különben érdekes lenne, hogy semelyik mid/lowcap sem bírja el a névleges kapacitásást 😊

Modnjuk kiváncsi vagyok mennyi lehet egy Star AK realcap vadiúj kapacitása 😊

Fel... bár nekem STAR táraim vannak. Azokon meg kellett némi átalakítást eszközölni mert nem 100%-osan kompatibilis a CAval.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
És feladja mindet?
Idõvel belemegy abba a 100db is. Nekem alapból 70esek vannak, azokba se ment bele eleinte 50nél több. Most meg 70 simán.

E.Gy.B.E. Airsoft Team