29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
xteecee #16656 Softair-en is fent vannak, nem? Akkor most mit kell nácizni? -
#16655 már bocs de nem tudom elviselni a jekleres hessler 88 minden mondatba brigádot stb kedves emberkét. -
#16654 idegbeteget játszunk? -
#16653 igazad van azok csak simán söpredék fogyatékos fasiszták... -
xteecee #16652 ?????????????????????????????????????????
Punker, aszittem te nem, de??????? -
praksi #16651 ne nácizz te, fegyveres kommunista zsoldosbérenc :DDD -
#16650 De most nem tök mindegy ki hány éves?
De akkor x[eleme]{14-30}\{20-29}
Ugye jól írom? -
#16649 nem
#16648:igen,eközött van az biztos
itt van még egy kép,bár nemhiszem hogy ezzel előrébb juttok a válasszal:
-
mstummer #16648 jól behatárolhatóan 14 és 30 közötti :D -
#16647 Én ezt nem tudom értelmezni -
#16646 Huszoniksz. -
#16645 majd a náci hordákat figyeld :D
amúgy jó az a cyrus féle szar a kitiltott + pénzéhes emberek legalább 1 helyen lesznek. -
#16644 szerintetek ő hány éves? -
#16643 hát ez nagyon jó
megérdemelne egy tarkón csapást -
#16642 Új fórumon a karszalagok kiosztása hogyan fog működni? Arról nem találtam leírást. -
#16641 megint nem tetszik amit itt egyesek kurvanagyarccal művelnek, de én bajom :( -
#16640 toldozva foldozva volt évek óta a rendszer, aztán hipp hopp átmásoljuk más szerverre a dolgot se tett neki túl jót. -
MuldR #16639 Ne felrakd, hanem kezdj el hozza jatekszervezoi es statisztikai modelleket fejleszteni. Majd rajossz. :) -
#16638 :ASD:ASD:ASD: -
#16637 haverommal ha szar napunk van, vagy csak unatkozunk cyberganyra jarunk forumot olvasni, mert az mindig feldobja a kedvunket...latom mar elore, hogy ti is ra foktok kapni :D eskuszom jobb mint a bash.hu ...:) -
praksi #16636 akkor nézd meg a legalsó hozzászólást :D -
#16635 Bazmeg,oda 12 éves hülyegyerekek járnak vásárolni?:DDD Borzasztó,szerencsétleneket hogy szivatják:DD -
praksi #16634 mekkora versenyt lehetne rendezni; 600-as hicap tárat ki tud gyorsabban kézzel betárazni -
#16633 -
#16632 "hello! jó ez az m4 esekhez??? választ előre is kösszi"
VÁÁÁ síroooook,ez hatalmas xD -
#16631 Miért ... végülis lehet, nem? Bár én még sosem próbáltam ... -
#16630 "Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lentebb említve lett, hogy hi-cap tárakhoz ezt nem lehet használni. Most vettem egy Jing Gong MP5SD5-öt, aminek 200db-os a tára, és alul van egy racsnis tekerentyű, ami felhúzza a tárat, vagyis annak az adogató rugóját. A dobozban nem volt töltő cső+pálca. Kézzel szinte lehetetlen betárazni kb. 20db-nál többet."
-
#16629 Megmondtam, megmondtam ... még az ötletemet is átcsomagolták !!! -
#16628 "És lehet-e hi-cap tárhoz használni"
-
praksi #16627 anyám borogass, kérdés egy gyorstöltőről: "Helló ha benne hagyom a golyókat kb. 4 napig akkor fogja rendesen adagolni??"
link -
praksi #16626 van már kék is meg fehér is :) -
#16625 28 csapat regisztralt mar es vannak jatekok amik mind softairen, mind itt kivannak irva, lehet lassan felvaltja softairt, foleg ha az sosem fog mukodni...nekem vegulis mind1 mit hasznalok, csak lassam kiirva a jo gameket. -
#16624 De akkor már legyen barlangászlámpa a fejre.És betársulok,és ha beindult az üzlet,a májkroszoftot megvesszük kilóra. -
#16623 Kap mellé mindenki Taktikai Láthatósági Kukásmellényt, és biztos a siker :) Abbúl is van úgyis narancscsárga mig citrony is :) -
#16622 Aha,és annyit fog majd érni,mintha reflektorral világítanának.Viszonylag könnyű lesz észrevenni az ellent:D -
#16621 Mondjuk én már látom a jövőt ... És kopirájtolom az ötletet!!!
Szóval a piros taktikai jelzőfény után nemsokára megjelenik a "KÉK taktikai jelzőfény (c)" is, amit lehet karszalagok helyett éjszakai játékokon használni, hogy kevesebb legyen a frendlifájör :) -
praksi #16620 legyen bannercsere :) -
#16619 Szervezett játékoknál nagy nevek vannak,szét kéne mindenhol híresztelni,aztán lehet beindulna. -
#16618 Mivel piros így éjszakai játékon biztos jó -
praksi #16617 kizárt dolog, mert nem tudom :)
mondjuk elnézve az egyes termékeknél lévő kommenteket, nem csodálom hogy ezt is veszik :)