29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    ez mi a ... ?
  • TheGooDKinG
    :P ezt lődd le
  • Mike at home
    esküszöm mint az öregasszonyok :)
  • HöfEE
    Jólvan látom ki is van írva a főoldalra is csak én egyből a regisztrációra kattintottam
  • HöfEE
    Egy kicsit korábban volt hirdetve egy bizonyos airsoft-jatekok.hu, már nem tudom ki szúrta be ha esetleg olyan aki készítő vagy admin az oldalon, akkor szólok, hogy firefox alatt nem működik a regisztráció! Végülis előkotortam az IE-t és úgy sikerült de elég zavaró dolog! Mindenesetre szerintem jó kis oldal.
  • Punker
    te tudod hogy mit veszel magadra.
  • Punker
    nem megyek olyan játékra ahol sok az ismeretlen :D
  • bardocz
  • praksi
    volt szerencsém Érden olyan káromkodásokat hallani, hogy még én is belepirultam...
  • bardocz
    És még annál is fiatalabb:D De miért,ti tapasztaltatok már olyat?Megy a fórumon szájtépés ezerrel,hogy ez geci,az geci,az meg terminátor,a másik meg ígycsal úgycsal,de játékon nem említi senki:D
  • praksi
    mert még túl fiatal vagy :DDD
  • bardocz
    Érdekes azért,hogy játékon még soha nem tapasztaltam olyan veszekedéseket,amit egyesek lenyomnak fórumon
  • xteecee
    Mostanában kicsit idegesen reagálok a mások által terjesztett legendákra. Ha nem lettek volna ilyen emberek korábban, most nem itt tartanánk.
  • bardocz
    Amúgy ha így elszabadulnak a kommunista illetve náci játékosok,a végén még betiltják az AS-t
  • bardocz
    Lol,ki erőltette rád?
  • xteecee
    Amúgy nem tudom, miért sírtok a softair-ért, nagy rakás szar amúgy, mindenki utál mindenkit és állandóan megy a háttérben a szarkavarás. Csak gratulálni tudok hozzá és most megkérnék mindenkit, hogy engem hagyjon ki belőle....
  • xteecee
    Punker, ha elolvasod, amit írtál, az alapján én is náci és pénzsóvár vagyok... Jó hogy tudom. Remélem már a legendákat is gyártják a "megfelelő" emberek....
  • praksi
    az a baj ezzel a "rendszámos" dologgal, hogy előre feltételezik azt, hogy mindenki potenciális csaló. nem lennének sunyi emberek, nem lenne rá szükség... (megjegyzem nekem ki van írva a hátamra a nevem, szal a helyszínen név szerint le lehet b.szni :) )
  • bardocz
    :D
  • praksi
    elkezdett felkúszni a beálló oldalán, aminek az lett az eredménye, hogy taposta ki maga alól a földet, de egy cenit nem haladt előre :D
  • bardocz
    És még jobban is látszik,mint egy szám a karszalagon.Nameg rákönyölkölök a bill.-re,ott a szám,aztán aztis jegyezzem meg,hát miféle eljárás ez kéremszépen?:DD
  • bardocz
    Azt hogyan?:D
  • Punker
    az egy 1400 fős nemzetközi játék volt :D

nicknév felvarró bőven elég volt eddig is.
  • praksi
    hehe, a Püspök nevű fazont ismerem :D
    egyszer majdnem lebontott nálunk egy beton tankbeállót :DDD
  • bardocz
    Arcképes ötlet jó.Bár nagyon sok avatarnál nagyítóval sem ismerem fel,ki az.Pedig már játszottam vele:D Nameg nem szívesen válnék meg a subarblokktól :-)
  • praksi
    Trasher írta a Berget-es beszámolójában, hogy ott mindenkinek a szalagján volt egy egyéni azonosító szám, ami alapján fel lehet írni azokat, akik látványosan csalnak. nem lenne nagy hülyeség
    (megjegyzem az is lehetne egy szabály, hogy a softair-en felismerhető arckép lehet csak avatar.)
  • Punker
    és még nekünk mondták hogy hatóságot játszunk :D
  • bardocz
    Csemegézz :D
  • bardocz
    Kitalálták ott,hogy mindenkinek képes érszoftos igazolvány,fegyverrel,fps-el,vércsoporttal.

A másik meg,hogy mindenkinek a karszalagjába bele legyen hímezve egy saját azonosító szám,és így lehet azonosítani játék alatt.Namost játék közben a karszalagon lévő számot nem hisze,hogy le tudják olvasni,főleg,hogy arra a vállra van rakva,ahova a fegyvert betámasztják...
  • praksi
    milyen szalag?
  • Punker
    nem tudom miről van szó.
  • bardocz
    Mivel eddig is olyan sok játékra jártam Bényén kívül,így nem hiszem,hogy zavarnának.Amúgy softair-ről csak Hessler88-ra emlékszek,akinél viszonylag egyértelműen felismerhető ez

Amúgy nektek a karszalagos igazolványos dologról mi a véleményetek?Én íg,hogy előre le kell foglalni,meg mitudomén nem sok értelmét látom.Igazolvány a terminátoroknak újabb csalási lehetőség.
  • Punker
    megfogod ismerni a hozzászólásaikból kik a nácik.
    hogy neked jó e azt meg te tudod eldönteni csak.
  • bardocz
    Haverom haverjának a haverja...

ahaja,na tedd le szépen a csipát,és vegyél magadhoz valami sorozatlövő 400fps alatti dolgot
  • bardocz
    Én ezt nem értem,ti akkor most miről is beszéltek?:D Nem jó ez az új fórum,vagy mi?Jah,és kik a nácik?
  • milk41
    <18
    haver megkérdte h kérdezzem meg hogy így felszereléssel észrevehető e hogy hány éves(16)
  • Punker
    remélhetőleg már nem,
    emlékszel mit mondtam miért nem lesz játékunk? mert az ingyenes pályánkat lenyúlták olyan emberek akiknek közük nincs AS-hoz, na ők is elsőkként regisztráltak ott, hát kösz de nem.....
  • bardocz
    Te miről beszélsz?Leírom bazz,hogy akkor milyen tartományban kell keresni,megkérdezem jól írtam-e,mert már rég volt matekóra,tényleg,micsoda probléma.
  • praksi
    miért érdekes a kora?
  • xteecee
    Meg pénzéhesezni? Akinek nem tetszik a sokért szervezett játék, ne menjen el.