29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    Láttam már jg g36-ost,ami nem adott hangot,de melegedett a rossz magasság miatt.Én azért megpróbálnám azt belőni,hátha segít.
  • praksi
    azt nem hiszem, akkor egy fémes nyíró hangja lenne (nekem is volt); én inkább arra tippelek, hogy az erősebb rugó miatt nagyobb áramot vesz fel a motor, és ezért melegszik.
    az akksi maradt a gyári, vagy azt is cserélted?
  • bardocz
    Rosszul van beállítva a motormagasság.Én így nem lövöldöznék vele.
  • SG rock
    az miért van, hogy tuning óta tök meleg a motor? a markolaton is átérzem :S
  • praksi
    ma nálunk olyan pörgés volt, a játék vége felé kb. háromszoros túlerőben volt a másik csapat; már a tartalék pisztolytáramat is elő kellett rántanom, mert az összes midcap kiürült :)

illetve okulva a nap eseményeiből, beszerzek valami sisakot, mert egy rövid sorozat végighúzott a fejemen, van 6 szép piros puklim :D
  • bardocz
    Nem darálás.De pörgős.Van 1-2 játékos ott,aki szeret füvet nyírni a puskájával,de pl pály egyik részén olyan tűzharc ment,hogy az a csávó,akiről tudom,hogy nem lő sokat,viszont amit lő azt pontosan,ellőtt 50 perc alatt 6db 68-as tárat,vagy mennyit.Én az elején lőttem kettőt 1 csávóra,aztán megint kettőt egy másikra,ezt kb 40 perc alatt.
  • Punker
    ja ez ilyen kis pörgős dolog, hát a darálást nem szeretjük.
  • bardocz
    Pörgős játék volt,csak mivel ismertük a csapatot,meg a pályát is,így felemeltük annyira a 300-ról,de az is elég lett volna nekem.Amúgy meg a 2. játékrész miatt is kellett ez,mert ott max +1000 fejenként,de akkor a másik csapatnak nulla.Tehát a mi csapatunk 500-al játszott végig két kört,de ez se fogyott el senkinek.Jah és amíg nem ismered a pályát,addig ne írj hülyeségeket,itt 20 ember is folyamatos pörgős játékot tud összehozni.
  • Punker
    500 BB 50 perc? lol 400-as 4-5 órás nagyjátékokat nyomunk, na az lőszer limit, de 500/óra ez valami vicc?
  • bardocz
    Tegnapi Bénye is nagyon ki volt találva.Első körben 500-as lőszerlimit volt,50 percig tartott,a vietnámiak kb a pálya közepétől indultak védeni a bázisokat,az amerikai erők meg bárhonnan támadhattak,ezzel szimulálva az ejtőernyőzést,és két helyen éledhettek.
    2. körben usákiának el kellett foglalnia egy bázist,amit vietek védtek,az előző körben megszerzett lőszerrel.1 bázis 200 lőszer,és 5 bázis volt.Rohadékok az utolsó 5 percben foglalták el mind:D Ez a rész végkiállós volt úgy,hogy a védőknek fejenként 2,támadóknak fejenként 4 élete volt.
    3. körben 4 amcsi bekerült a faluba,és 5 perc múlva érkezett az erősítés,a céljuk az volt,hogy bevigyék a faluba az zászlót,vieteknek ezt megakadályozni.
    4. körben az amcsikat páronként összekötöztük,merthát sok a sebesült,és csak így mozoghattak,ha valakit lelőttek csak úgy mehettek tovább,ha a társa átcipelte a pályán.A pálya egyik széléről kellett eljutni a másik szélére.

Utána levezetésképp játszottunk egy zászlófoglalósat.Vagy 4. kör előtt?Nem emlékszek már rá:D
  • öregharcsa
    én voltam Érden..

és most kibeb*szott jóra sikerült..a 40 fős meghírdetett játékra kb 100-130 játékos jött el...általában elmondható hogy nagyon korrekten játszott mindenki..mint mindenhol ahol ekkora játékostömeg van(pláne tök ismeretlenek-kezdők) előfordul egy két összezördülés,terminátorozás..stb..ez fakadhat a tapasztalatlanságból ill a ruházat vastagsága(takmellényt..stb) miatt nem bevallott lövéseknek..esetleg szabályok nem tudása(fogalma sem volt arról hogy mi az hogy dobatás - nem hallott róla saját bevallása szerint)
    ettől függetlenül ez a mostani játéknál az átlagnál is kevesebb volt..

a játék ötletes volt..hiába ismertem a pályát én is csak néztem hogy hová a fenébe is kell mennünk(pedig kaptunk térképet is)
    kifejezetten a rajok mozgására lett kitalálva és így is sok kontakt volt, hogy nagyon nagy területen játszottunk...
    a feladat aránylag egyszerű volt..adott sorrendben (kihúzott cédula szerint) a bázisokat végigjárni és beírni az ott lévő adatlapra ezt..
    mit mondjak hallásra egyszerű, de megcsinálni már nem volt anyira
    volt hogy a bázis "elfoglalása" után belefutottunk 4 kék rajba..azt hiszem nem is kell mondanom hogy komplett visszaállás lett a vége a dolognak
    a bázist ha akartad megvédhetted..nos mi pont ezt csináltuk, az egyik kék raj ebbe futott bele...jókat vigyorogtunk mindkét oldalon..erre ők sem számítottak

szóval nagyon jól éreztük magunkat...
  • bardocz
    Gyártja otthon.Alkimisták rulez.
  • praksi
    mert akitől kapod, szerinted honnan szerzi? :D
  • SG rock
    najó de én nem külföldről kapom
  • praksi
    G&P 8.4 V 3300 mAh, 5700 Ft, eBay
  • bardocz
    Stick akksit AK-ba
  • bardocz
    Amúgy egész nap rajtam volt egy téli fekete sál(nem túl vastag),és még az is jobb volt a semminél,csak az elején volt szar,de miután teleizzadtam jó volt.
  • SG rock
    ja és NiMh
  • SG rock
    tudok szerválni vadi új bontatlan akkukat viszonylag olcsón ha valakit érdekel.
    4000mah 8.4 volt nagycsatis 10ezer pénz
  • bardocz
    Miért van az,hogy softairen az eladó topikban mindenki nasa felbontású képeket tesz be?
  • bardocz
    Nem Érden.Bényén voltam,az a faszaaa:D Lövészárkok,fedezékek,fasza "domb"oldal :-) És mivel nem "nagy"játékok szoktak ott lenni,így szinte mindig jó a hangulat.Ráadásul mindig van valami történet,csak kár,hogy a Vanguardosok mindig egy csapatban vannak,mert így semmi esély nincsen ellenük:D
  • SG rock
    Érdin voltál? Oda énis mentem volna, csak nem sikerült fuvart szereznem :(
  • bardocz
    Ca sportlinet vennék kb utoljára:) De még akkor se:D
    Amúgy marha jó volt a mai játék,meg nem volt karszalag,mivel 20-an voltunk,sikerült is egyik csapattársam kilőni a faluból:D

Meg fogtam egy minimit,hát az AK-m az valami pihe hozzá képest:D
  • praksi
    egy ismerősöm most vett CA Sportline-t; azt mondta gyárilag sérült volt az egyik vezeték szigetelése (mit ad isten pont a '+'), és le is testelt a GB házon. Szegény meg azt hitte, hogy rossz a motor, és vett bele egy Guardert :)
  • praksi
    ki kell kötni :)
  • SG rock
    nah b+ mostmeg kiégett a biztosíték. abból is vehetek
  • Justice RAT
    meg ha jól megnézzük, kicsit más a színe is.
  • DannyL
    IQ-s
  • Mersant
    pl. az anyagminosegtol...
  • torque12
    nah itt egy kis off

Olvasgattam én is...

Chat harc :)
  • SG rock
    köszi szépen a vidit de szerintem már megoldottam
  • praksi
    kínainál sose lehet tudni, milyen az alap rugó :)
    az enyémben ilyen volt:

felül a gyári, alul az SP110

amúgy itt a V2 GB szerelése: link
  • SG rock
    hey

google-ben nem találtam normálisat :(.
    azért kell az ábra, mert mikor szétszedtem a mechbox-ot minden kiesett a helyéről és nem tudtam mit-hova rajak.

meg arról világosítson fel vki pls, hogy mitől erősebb egy 110es rugó az alapnál, mikor ugyan olyan vastag és csak egy kis tekeréssel hosszabb.

• praksi
    egyrészt a "robbantott rajz" kicsit magyarosabban hangzana; másrészt nem értem; ha kicserélted a gearbox alkatrészeit, akkor mihez kell a rajz?

amúgy: MechBox.com
    és persze Google ;-)
  • SG rock
    Vki tudna egy gearbox exploded drawingot küldeni M16hoz?
    Thx
  • SG rock
    Hali
    Most cseréltem a rugót meg rugóvezetőt, és alapból fém rugóvezető volt benne!!!! :P
    (JG M16a4)
  • bardocz
    Nektek is!
  • öregharcsa
    lusta ..

jó játékot holnapra nektek!!
  • bardocz
    Csak legyen aki legalább a vonatig visszavisz,volánbusz nem bejövős:D Amúgy itt szemét nem szokott lenni,parkolóban meg össze szokták szedni.Ha az USA-hoz kerülnék az jó lenne,kevesebbet kell gyalogolni a visszaálláshoz:D
  • öregharcsa
    hát..ki kéne járni rendetrakni

néha mi is kimegyyünk Érdre szemetet szedni és lenyírni egy két bokrot,terepet rendezni..stb..az idén nem jutottam ki jóformán csak 1-2 játékra..qwa munka!
    holnap én is megyek lűni egy kicsit...rámfér..