Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker, honnan ismerjük egymást? 😄

CHKDSK ÉS EGYÉB WINDOWSOS BEÉPÍTETT SZAROKAT NE HASZNÁLD, ÖSSZUKUTYULHATJA AZ EGYÉBKÉNT MENTHETÕ DOLGOKAT HOGY SOHA NEM HOZOD VISSZA!

Getdatabackkel lehet próbálkozni, ja és vegyél a közértben Red Bullt! Jó hétvégét... <#zavart2>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Múltkor nekem is elszállt egy partícióm. Munkatársam adott egy CD-t ami az akkori aktuális chip magazinhoz járt.. volt rajta pár adatmentõ program. Mindent visszahoztam. Szóval ha van ismerõsöd aki veszi akkor kérdezz utánna. Vagy az utolsó vagy az utolsó elõtti kiadás.
A getdataback-hez képest sokkal egyszerübben sikerült... kb fél óra alatt meglett.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
sok türelmet hozzá, én anno cégnél 1x álltam neki getdataback-kel bûvészkedni qrvahosszú nap volt.

nem tom mitõl lehet, sose jöttünk rá mikor miért csinálták különbözõ winyók.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
minden ötletet szívesen fogadok

mennyire nem ezzel akartam foglalkozni most hétvégén 😞(((

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem azt mondom hogy nem mentegettem, de egy csomó minden jó lenne arról a vinyóról
eddig a getdataback-et ajánlották

NTFS partició mitõl szállhat el?
a vinyó amúgy fizikailag normálisnak tûnik, nincs fura hangja, nem kerreg, semmi

büdös életbe már, bocsánat 😞

Punker
tippre a particiós tábla szállt el.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
OFF!

Segítsetek nekem légyszi
beszart a boot vinyóm, most öcsém gépérõl írok
áttettem ide a vinyómat (PATA) a bios látja a windows xp alatt a device managerben látszik, ugyanakkor a disk managementben nyoma sincs, és a vinyón lévõ particiók sem látszanak (Samsung SP1614N)

SG rock
kurvajó fotók, S.T.A.L.K.E.R. powaaaa 😛

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Szerintem az elsõ képnél segített a PS, a többi meg máshol van. De azért nem lenne gyenge 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
bementek? hogyan?

Nagyon jól néz ki a hely.Saját vasút...saját patak. Ezt nevezem. Kár hogy az oldal egy csöppet lassú.

Ezeknek meg kb új lábuk nõtt a játék után... 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SG rock
arrafelé elég szép a táj 😊 játszani is élvezet lehet 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
valahol a mátrában gyöngyös környékén.

SG rock
jól néz ki, és ez helyileg hol van?

Punker
na szal holnap ide megyünk:

képek

SG rock
nah végre, vettem 12V-os halogén izzót kisütni az aksit, egy dróttal õsszekötöttem az aksival és olyan forró lett az izzó, hogy a dróton lévõ szigetelés elkezd leolvadni meg a drót is.

degenerator
kiállítás volt, 500 ft volt a belépõ, még tavaly néztem meg. de csütörtök éjjel kezdtek el pakolászni, péntek reggel már a fele eltûnt.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Én meg hullazacskóban,ez a 3 kiló is sok így😄
Arcor
Egy kis játékért hogyafenébene? .)
Csak akkoriban még nem volt tokom a puskához és a hónóm alatt kellett cipelnem a dobozában. Hát nemtúl kényelmes, de jó játék volt ^^

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

bardocz
Azt simán legyalogoltam volna én is😊
Arcor
Háth igen, nekem csak 5 km-t kellett gyalogolnom.

bardocz
Hát én 1 óra alatt most nem tudta volna legyalogolni 30km-t,vagy többet,a következõ vonat meg 1 óra múlvára volt kiírva,úgy meg reménytelen lett volna odaérni
Arcor
Én is jártam már igy, de pont volt annyi idõm, hogy 1 óra alatt gyalog átértem a szomszéd településre és onnan ment busz 😊

Punker
egészségedre 😄

bardocz
Nem megyek én ezen a hétvégén már sehova,ha már szpok,szopjak nagyot...
SG rock
ez aztán szo*ás, gyere holnap gödöllõre katlanharcra.

bardocz
Nem hiszem el,mekkora ergy balfasz vagyok,sikerült lekésnem a vonatot,így ma már nincsen játék<#szomoru1> Kurvajókor jön rám a roszullét...
SG rock
help

miért van mikor az akksit ki akarom sütni max a pici zseblámpaégõ fénye gyullad fel? de akkor is ha frissen van töltve, szóval nem azzal van a gond, hogy nincs benne elég szufla.

DummyBoy
No comment ...

Majd ha felnõsz ... (És nem az évek számára hanem a gondolkodásra gondolok ...) rájössz ...

Jó játékot Mindenkinek a hétvégére ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

VRSDM
rózsaszínben? :C 😄

u dont have to listen anybody else but me

BTR 60

Mi már körbejártuk, kib. drága, bérelni is, etetni is...
Pintér úr elég rendesen bespájzolt, de asszem a #13606-os esemény bekövetkeztéig nem aktuális.. vagy rá kéne P-t is cuppantani az érszoftra. 😄

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Itt tobb eselyed lenne:

Itt

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike
nyerni kell a lottón pár milliárdot 😊

Esetleg hadtörténetisekkel meg lehetne beszélni.. a mostani csapat elég nyitott, és több hagyományörzõs buliban is segédkeztek, amennyire én tudom. Kérdéses persze hogy egy játékra "kölcsön" lehet-e kérni (állagmegõrzés stb.)

Mike
ott egymás hegyén hátán állnak a jármûvek, inkább tárolják, semmint kiállítás

Ha jol tudom a Hadtorteneti muzeum jarmukiallitasa.

Mike
A volt Ostapenkonál a Sasadi úton, sok katonai jármû áll
Hogy milyen állapotban vannak, kié, azt nemtom

BTR80-ast nem hiszem hogy tudsz, de valami regebbi tipust talan tudsz szerezni, kibelezve. De keszulj ra, hogy ha csak "vasarban" adjak oda, akkor is huzos osszeg lesz. Currus rt-vel kell beszelni.

Én egy BTR 80-asból szeretnék egyszer kilövöldözni, talán az még nem is volna súlyos összeg.. kérdés kinek van ilyen itthon..

Mike
másrészrõl terepjárót kell venni, aminek külön jól áll ha össze-vissza van horpadva, ütve 😊

Mike
jó lenne, szívesen mennék, de vasárnap Tökölre megyek

Mike
én nem mondtam rá, hogy ez jó vagy rossz!
hol látsz te bármiféle minõsítést, jelzõt?
megint olyat adtok a számba, ami el sem hangzott!
csak annyit irtam, nekem ezt mondták WD-rõl, egyébként meg nem ismerem WD-t, soha nem találkoztam még vele

SG rock
Valaki VASÁRNAP Gödöllõre jön?

Es? Eleg nyilvanvaloan ki volt irva, ha jon a "helikopter" lehet menekulni, mert abbol kilonek, de visszaloni nem lehet, mert art a fenyezesnek.

Szoval menekulni/elbujni kellett volna. Ez egy szerepjatekos elem. Szerintem jo otlet. Es en is idegbajt kapnek, ha szetlovoldoznek a fenyezesem.

Az nem autó hanem helikopter, te! 😄

Egyébként én is, Afganisztános játékon nagy feeling volt khmm... szerepjátszani a FMJ-es heligunnert. 😊))

Mike
WD-rõl csak annyit hallottam, hogy imáád autózni, meg abból kilövöldözni, de visszalõni már nem szabad, mert az nyomot hagy a kocsin 😊

Mike
gondolom
ez ugyan olyan mint félcsõben trükközni, nézve olyan könnyünek tûnik 😊