29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    Igen.Vagy lehetsz támogató rusnya motoros tárral.De oda meg tűzgyorsaság kell,nem erő,meg pontosság,csakhogy tudjál locsolni.
  • SG rock
    400felett?
  • SG rock
    hát pedig én ahogy telken belőttem a távcsövet kb. 25-30m -ről 1centis pontossággal lőtt.
  • bardocz
  • Punker
    életben nem lesz pontos.....
  • bardocz
    Jah,és így már sniper kategória vagy^^
  • bardocz
    JG-be?Egyáltalán lemérted mit tud alapból?Attól,hogy erősebb a puska nem lesz pontosabb.Lemerem fogadni,hogy egy kurvajó hop-up-val,és csővel megáldott puska 300fps-el lő úgy,mint a tied,vagy akár az enyém.
  • SG rock
    kissebb rugó??
  • SG rock
    hogy pontosabb legyen, messzebre vigyen stb. de nemhiszem, hogy mindennel együtt több lenne 430FPS-nél.

nem azért, hogy rambó módjára 600FPS-el beleeresszek 1tárat 2m-ről vki-be és örüljek neki :D.
  • bardocz
    De minek tuningolod?Új hopkamra,perc-cső,igény szerint reddot,és több nem is kell,max kissebb rugó JG-be.
  • SG rock
    majd még dugattyút akarok cserélni :) és akkor aztán atomállat lesz
  • praksi
  • SG rock
    van
  • praksi
    új hopkamra?
  • SG rock
    m16 fém test megrendelve, keminy 21$ a shipping
  • bardocz
    Jah igen,az volt az
  • praksi
    a Légiós military olyan, hogy már annyi ideje buszoztam; kezdtem aggódni hogy nincs nálam az útlevelem
  • bardocz
    Valamelyik military boltot néztem,hogy jutok oda,és olyan számú buszok mentek oda,amit az életben nem találok meg.Ha kell valami inkább elmegyek majd az obsit militaryba,oda csak 1 jármű kell
  • praksi
    végülis az, mert a 94-es busz az Ár utcáig azon a piros csíkon megy ;)
    (én meg sose tudtam, hogy idehaza melyik busz hova megy, mert sose jártam busszal :) )
  • bardocz
    Jaaa,én a piros csíkra azt hittem,hogy valami bkv járat Amúgy nem járok sokat metróval,így nem tudom a megállókat :-)
  • praksi
    a Határ út a 3-as metró egyik megállója :)
    (nem pesti vagy véletlenül? :D)

az Ár utca meg az első derékszögnél van, a "Belsőmajor" feliratnál. szal egy kicsit kell csak sétálni a cuccal.
  • Mike at home
    jóez
  • bardocz
    Fú de vaksi vagyok,nem találom se az utcát,se nem látom,hogy melyik metróval kell menni :\
  • praksi
    bakker sry, linkbe kellett volna rakni a képt
  • praksi
    szombaton van :)
    a kijutás egyszerű; Határ úti metrótól indul a 94E busz, az Ár utcánál kell leszállni:

gyere nyugodtan ;)
  • bardocz
    Hm,lehet el kéne mennem,ha szombaton van.Sajna két hét múlva nem tudok menni sehova,inkább választom osztálykirándulást...
  • praksi
    a héten Pestszentimrén játszunk, ha van kedve jönni valakinek, nyugodtan csatlakozhat; a pálya bérleti díja 1000 Huf/fő. kezdés 9:30-10.00 között; játék addig, ameddig bírjuk :)

link
    (a Pályák menüpont alatt Pestszentimre)
  • Punker
    addig adja annyiért amíg megveszik tőle :D
  • bardocz
    Amúgy még mindig olcsóbb ez,mint keleti frontos 4-5-6 ezres rablás...Szánalmas...
  • Mike at home
    te bajod
  • bardocz
    Elfelejtettem beszélni egy csávóval ezügyben.Majd egyszer lesz az is.Mondjuk karácsonykor^^
  • Mike at home
    ez így jó drága
    inkább vegyél egy pisztolyt :)
  • bardocz
    Vagyishát "olcsó",amikor kinnt 4.5$-ért kapsz midcapet.
  • bardocz
    Na az fasza.Végre egy olcsó midcap,de az is törik...
  • Punker
    belemegy, de páran panaszkodtak hogy könnyen tört a műanyag tárakasztó.
  • bardocz
    Erről vélemény?Ha már nem tudok külföldről rendelni...4 ilyen elég lenne.Jah,és a szokásos kérdés,0.28s-be belemegy-é,ávágy nem.
  • Kurfürst
    Találtam nagyon kellemes army-s boltot, nagyon jó bakancskínálattal. A tulajjal is beszéltem telefonon, és nagyon korrektnek tűnt.

http://military-shop.hu/fooldal.html

Ha kell valakinek bakancs érdemes megnézni. Szeptember közepén lesz német szállítmány állítólag.
  • SG rock
    nemhiszem, sztem csak javítják vagy ilyesmi lehet
  • Kurfürst
    Na megint nem elérhető a softair.hu. Mi van, végleg lehúzták a redőnyt...?
  • SG rock
    most cserélem egy 4000mAh 8.4voltos NiMh akksira