Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsmá, a midkep az midkep; nekem már nagy lehet az arcom, sry <#idiota>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
akkor azért még nem vagy teljesen menõ, te olcsójános 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

csájníz; Jing Gong G3 SG-1

a röhej az, hogy pont ma untam meg a várakozást, és el akartam menni tárakat venni; kész mázli, hogy a CA tárak nem jók, csak a Marui, azt meg most épp nem lehet sehol se kapni; baromi mérgesen hazamentem, kb fél óra múlva felhívott a rendelést végzõ srác, hogy megjöttek 😄

ami kicsit bosszant, hogy a nem vámköteles csoamg persze hogy kikötött a vámon, mert nem akarják azok ottan elhinni, hogy alig került 10K-ba a csomag, pktg-el együtt.

Mike at home
kínai fegyód van, vagy vmi márkás?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A bipod ott már tényleg nem oszt nem szoroz 😄 Annyi fém van elõl hogy csak na. Plusz az aksi 😊
Tuti nem cipelném egész nap. Szemeztem vele, de max annyira kéne hogyha kedvem úgy tartja játszok vele 1 órát, de ahhoz viszont túl drága.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
😊 A bipod gondolom azért kell rá, hogy könnyebb legyen az eleje <#hehe>

Mondjuk sokat gondolkodtam rajta én is, de nagyon nehéz az a dög ... alap játékokn ez nem lenne gáz, de egy komolyabb, egésznaperdõbenmenõs játékon már gáz ...

Anno a Beta AK-m nap végére minimum 10 kilót felszedett <#zavart2> <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hétvégén egyik csapattársam egy KART M14 EBR-el állított be játékra. Gyönyörû egy fegyver. És rohadt orrnehéz 😊 Bipod nélkül szinte használhatatlan. De a legszebb fegyver amit eddig láttam.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DannyL
Nekem is megvan a Socom-om, hétvégén avattam fel. Meg vagyok elégedve! <#hawaii>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
vasárnap TM M14 Socom és TM Mk23 Socom fürdött többször a patakban semmi bajuk csak amíg vizes a csõ/hopup érdekes a lõkép.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
VFC és inno is van fent a jutubon ... szofteren az egyik tápigban boncolgatták is hogy durván néz ki, de majd mindegyik mûködne utánna ...

Én JG AUG-al láttam akváriumbamerítõs, utánnasokatlövõs vidót 😊

bardocz
Lehet kipotyan belõle a töltény ha jól mozgatod😊
ICS AK47-rõl láttam videót, hogy a sárba elásták, aztán kivették és rendesen mûködött :-)

megjöttem a táraim, söllölöllölö, király arc leszek én is 😄

Mike
de az éles fegyver

közben rájöttem, fyver topikba tettem a linket

de már aki feltette, leszedte 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

amilyen leírásokat olvastam a G36-ról, szerintem kizárt hogy ilyet tudjon :-)

SG rock
én ilyesmire emlékszem de az AK volt 1x.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike
mintha belinkeltem volna egy videót, ahogy a fószerkám belemártja a vizbe, aztán lõ vele, de sehol nem talál youtube-on, ti emlékeztek ilyenre?

Mike
jah 😊

SG rock
a fegyver nagyon jól néz ki ! de annak a német katonának nagyon buta feje van<#vigyor3>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike

bullets.hu

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike
http://airsoft.nowar.hu/
http://www.airsoft.hu/
http://www.keletifront.com/shop/

http://www.softair.hu/index.php

Roger6
Köszönöm, pont ilyenre gondoltam! <#violent> (Legközelebb használom a google-t is, ígérem...<#eplus2>)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SG rock
nagyon flash videó 😉

Punker
nowar.hu, keletifront.com és persze a tuti nyerõ a google.hu <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Roger6
Sziasztok!

Tudnátok nekem weboldalt ajánlani, ahonnan Airsoft fegyvert szerezhetnék be? A segítséget elôre is köszönöm!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Punker

Scottt
Jófajta

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Punker

öregharcsa
pedig mûködik..rákerestem a "boyi" szóra és kidobott egy csomó találatot....

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
itt nem mûködik jó ideje, túl sok a spam a fórumon.

Nyugi, itt is le van, csak "itt sincs kereso" 😊

öregharcsa
szerintem ott le van írva...használni kéne a keresõt..<#vigyor2>

"ma este elvileg fentlesznek softair.hu-n."

Es ez az a forum?😊

SG rock
mindenki válaszát kössz<#puszis><#mf2>

Punker Zsanett 😄
Az majd csak az elozetesben lesz 😊

öregharcsa
vigyázz lehet legközelebb hátulról lepnek meg !<#hehe><#hehe><#hehe>

Punker
booniban sötét szemüvegben a cipõfûzõmre koncentrálva nem is láthatta a fejem <#nyes>

Na jo, de neked bunozo fejed van 😊 😄

Punker
tavaly augusztus 20 nagykálló, kiszállok a kocsiból lehajolok bekötni a bakancsot mire felnéztem már kérték a papírokat 😄

Engem meg csak nem is igazoltattak.

Pedig volt, hogy Woodland+konyokvedo+PASGT melleny+LBE-ben vezettem 😊
Nehez lett volna bemagyarazni, hogy valojaban a telekre megyek kapalni 😊

Minket mindig kiszállítanak........ 😄
sz nem, de ma ahogy mentünk ki a pályára, közúti ellenõrzés. 3 rendõr, egy okmányolt, egy nézte az utat; a harmadik nagyon nézett befelé a hátsó ülésre... :-)

Punker
patakban gázolós, kisvasútról turisták integetnek játékon voltatok már? 😄

SG rock
Hello!
Készütl sok kép a Gödöllõi Katlan harcról, ma este elvileg fentlesznek softair.hu-n. Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudom megnézni a képeket?

Truck Driver001
Hali!Abbahagytam az Airsoftot,így elcserélném három fegyverem,kerékpárra.DH-ra lehetõleg.Tudom ez nem hírdetõ oldal,de hátha közületek érdekelne!Ha igen,írj privit!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Punker
na ez érdekes

onnan biztos nem 😄 szerintem másik mustár vagyok.
Punker
mondjuk hunyadi borhadjárat? 😄

DummyBoy
Az egyik legfullosabb gyûjtemény a Hiren's bootCD ... azon rengeteg olyan cucc van ami ilyenkor kellhet ... Nekem az van kiírva ilyen alkalomra, plusz van 2 olyan CD-m amin winyó nélküli oprendszerek vannak ... egyiken Linux, másikon XP 😊