Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat AS es GR cuccok olyan 2x 3x aron mennek. Ezert 😊
Arrol nem beszelve, hogy a leirasokban akkora marhasagok vannak 😊

Bar van ott jo dolog is, en is vettem ott pl felvarrot.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mersant
az elszallt araktol...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mike at home
vatera mitõl lenne átbaszó?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nem az a baj, hogy 10e hufos fegyokat arul, hanem amit 10e ert akar adni, az 3500ba kerul. Ilyeneknek javaslom az atbaszodat (ejtsd: vatera)
😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
én csak jót akartam. és ahogy láttam, ti nem mondjátok meg neki, hogy 10ezer ft-s fegyverek itt senkinek nem kellenek.😊

na meg ne nézegesse hiába a topikot.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike at home
jaj degi miért kell ennyire sarkalatosan 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

degenerator
szerintem itt senkinek nem kellenek ilyen gagyi fegyverek. alapból lézer van rajtuk, masz szerint pedig tilos.

próbálkozz azzal, hogy 13-14 éves hülyegyerekeket átversz, az menni fog. nem rosszindulatból mondom, csak egy tanács.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

arra figyelj, hogy a gyári alkatrészek nem feltétlenül 9.6-os akksira vannak kitalálva, ha túlpörgeted ledarálod a fogaskerekeket.

amúgy ha valaki figyel a középiskolai fizikaórán :-)

0.5 * 0.25 * 330^2 = 0.5 * 0.20 * X^2

X = (0.25/0.20)^0.5 * 330 = 368.9 ~ 370 fps; feltételezve a tökéletes energiamegmaradást

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
jólvan cserélem majd. akksim a gyári tönkrement😄 ugyhogy kis idõre kaptam kölcsön egy 3300mAh-s 9.6voltos akksit amíg nem veszekm a tûzgyorsaság észrevehetõen megnõtt. ezzel elleszek egy darabig😊

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike at home
jó, hát az alap 😊

Punker
nem 330-az 0,20-szal inkább 370-380 lehet.

én hopup gumi cserével kezdeném!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
hova akarod tuningolni? legyen preciz, pontos a fegyver
330 fps bõven elegendõ

Jó. Szép. Viszonylag nehéz. Amúgy nagyon ergonómikus és használható.

Nem átlátszó a tár. Vmi optika/Red dot muszáj hozzá. Az A1-hez képest megcsonkítottnak tûnik, de! a JG AUG A1-nek a beépített optikájával én nem vagyok 100%-ban megelégedve - szûk a fókusztávolságtartomány. Ha ezen utóbbira vki tud vmi megoldást (hogyan kellene optikai tagokat beállítani, ha ez lehetséges a lencsék cseréje/újragyártása nélkül, megköszönném. A CA AUG-ban ugyanis sokkal több mozgástere van a fejednek elõre-hátra anélkül hogy "csõlátás" alakulna ki a céltávcsõbe nézve..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Truck Driver001
A P90 volt 10ropi,egy hónapja vettem..Az Uzi pont mai szerzemény,9ezerért jutottam hozzá.A Shotgun 7ezer volt.A Glock viszi a pálmát,a 11ezerFT-os árfekvésével,1hónapos,de a tököm tudja miért ment szét..Az ár természetesen alku képes.Vagy biciklire cserélhetõ.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

SG rock
ez az össz ér kb 10ezer forintot?😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Truck Driver001
Btw:Van még egy full automata Glock 18,szánhátrasiklásos!Csak éppen beszart..vlmi dugattyú tört szét benne,vagy micsoda..de ha kell,odaadom,megcsinálható!

Truck Driver001
Nem nagyon használtam,ágy alatt van mindegyik..így eladom,mert vlmi kerékpár szerûség kéne a jó idõ miatt!😄
Fegyverek:
P90 - full automata,gagyi red dot,lézercélzó,taktikailámpa.Kreált gyors töltõvel,és az eredetivel.Kevésbé pontos,de darál!

Uzi - szintén full automata,csõhosszabítóval,rendes red dot-al,taktikai lámpával,elülsõ markolatt,lézercélzóval Szintén erõset lõ,és pontos!

Taktikai shotgun - springes,red dot-al,taktikai lámpával,kihajtható válltámasszal!Kurva erõset lõ és messzire!Galamb megfeküdt tõle!😄D

Ennyi😄

SG rock
ha tuningolni akarom a JG M16A4-emet mit vegyek bele elõször? kronózva volt, csodálkoztam is, hogy csak 330FPS és rájöttem, hogy 0.25-ös BB volt benne éppen. akkor mennyi lehet 0.20-al?

Mike at home
hogy micsoda?

Truck Driver001
Vlkit érdekelnek eladó fegyverek?25-be vihetõ az összes😄

Mike at home
kérdezd õt, ha jól tudom, neki az van

ronda.

:-)

Punker
mint az A1-rõl 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
JG AUG A2-rõl vélemény?

suttyóbb hely.....knob creek 😊)
Konkrét jogesetben, rablásnál a biztonsági õrnél volt egy.... flóbert "pisztoly". <#nyes>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

hát, lehet hogy fórban lennél egyik-másik biztonsági õrhöz képest; nem mondom melyik hazai cégnél történt, hogy az õrök pisztolyában nem volt elsütõszeg...

Texasban meg a suttyóbb helyeken kb. mindent lehet. Néhány éve láttam egy videót egy magánrendezvényrõl. Texasi tingli-tangli. Lényege, várjuk ki az estét, hogy jól látszódjanak nyomjelzõk, majd a nálunk lévõ kb. 10-20 géppuskákból lõjünk szarrá egy teherautót. Minigun adta a nyitányt, lávafolyam-szerûen ömlõ nyomjelzõkkel... volt olyan is hogy házilag öntött elöltöltõs, feketelõporos kis mozsárral szórakoztak, csak úgy. Bár gondolom mostanában eléggé szigorították, azért még mindig durva, AUG-ról keresve infókat belebotlottam a minap vmi jenki forumra, azon ment a flém hogy az egyik 900 dolcsiért vettem az éles AUGomat, a másik lúzer júzer meg képes volt érte 1500-öt adni, ahelyett hogy szétnézett volna a piacon.

Ehhez képest a magyar feketelõporosok szlovákiába mennek ha lõni akarnak (feketelõpor birtoklása = robbanóanyaggal visszaélés..), mert itthon széjjel basztatják õket, pedig szerintem Rózsa Sándor óta nem raboltak itthon olyannal, fõleg mert nem is nagyon lehet... bemegyek a Brown Bess-el az ótépébe, várjáááámááá újratöltök?!

DummyBoy
Bronxban lehet nem? <#confused> <#nemtudom> <#violent>

<#zavart2> <#idiota> <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
államonként változik!!!

Mike at home
lesz most hétvégén vmi olcsó? csóresz vagyok 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Na az viszont tiszta. Sztem kanadában se lehet automata.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike at home
éles lõfegyverekrõl beszélek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nemtom. De vhogy inkább kibirom azt hogy félautomata minthogy átlátszó legyen 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike at home
csak ugye USA-ban nem lehet automata géppityud, Kanadában igen, bár lehet hogy ottsem

Mike at home
érdeked

Erdélyben milyen játék lesz?

Háde még a nagy biztonságmániás USA-ban is elég annyi hogy narancs a fegyó vége...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike at home
végülis az én JG-men is ott a helye
de nekem még midcapem sincs 😞 majd kevés töltényt rakok bele, épp amennyit fel lehet tekerni, és azt mondom lowcap 😊

Mike at home
hogy úgy mondjam, a te érked az ott

tyû, erre nem is gondoltam <#banplz>

bevittem a boltba, hogy egy tárat belepróbáljunk; és ha már ott van egy TM, miért-ne alapon összehasonlítottuk; még a sorjás részek is megegyeztek :-P HK matricát meg majd nyomtatok 😄

Nekem meg tegnap jött meg a köv CADPAT kiegészítõket tartalmazó csomagom kanadából... nem raktak rá vámot megint... pedig... 😊))
Szoval nemvolt olcsó,de a srácot nem kell félteni aki küldte, nem irt rá valós értékeket. A vámos meg honnét szülje ki... 😊 Ráadásul 1 hét alatt megjött.Ergo nem is gondolkoztak rajta.

Más... Tudtátok hogy Kanadában az airsoft fegyverek testének átlátszó anyagból kell készülni? Láttam 1-2 képet... elég tré 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike at home
errõl most hallok elõszõr

DummyBoy
<#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
mint a keleti csak más alaprajzon? 😄

Mike at home
naja, elismerésem, de azért a fegyveredet ne nagyon mutogasd 😄

VRSDM
Bényén is volt egy a hétvégén. öhm, megfogtam hááát tartani kell az egyszer biztos 😊 bár nem tántorított el, ha lesz pénzem elég akkor olyan lesz erdelyi harcra...

u dont have to listen anybody else but me

jut eszembe, a Déli Frontban járt már valaki? milyen az az üzlet?

Punker
minden kiköt a vámon, ott kerül rá a vámmentes pecsét is.