29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #16896 az a kivitelezéstől is függ. ha nem egységes a betűtípus, akkor jönnek elő olyan esetek, hogy az most 1 vagy 7; 5 vagy 6, stb.
én maradnék a nickneves karszalagnál (már csak azért is, hogy visszakapjam, amiket kölcsönadtam, idáig vagy hármat húztak be tőlem...) -
#16895 Egyedül is el lehet lenni,de akkor szigorúan csakis hátulról,vagy bokor mögül halkan Egyszer sikerülne már 4 embert hátulról lekaszálni,jajj de jó érzés lenne:D -
#16894 lehet hogy a kihívást keresi? ennyi előnyt ad :D
ez 1 qrvadrága sport/hobbi, de b@szhatod a millió forintos felszerelést ha egyedül vagy..... -
#16893 Míg a profisporthoz pénz a doppinghoz;)
Ezért is jó játék ez,nem lehet felszereléssel előnyt szerezni a másik játékos ellen.Najó,max ruhával,mert fehér pólóban nem a legszerencsésebb,de hát akik pl itthon sivatagiban nyomják...Azokat én nem értem,de én csak örülök neki :-D -
#16892 jó rajhoz, összehangolt csapatmunkához, nem pénz kell, hanem tapasztalat. -
#16891 Ez kivételesen egy olyan sport,ami megtanulható amatőr módon is úgy,hogy profin űzi az ember,és itt nem kell dopping.Max egy 3 napos játékra,vagy hosszabbra egy kis metamfetamin -
#16890 baromságokat beszélsz de nem baj tőled már megszoktuk -
xteecee #16889 Jó, akkor most ezt mondd el minden kezdőnek, aki egy fehér kendőt sem bír kicipelni a pályára. De mint eddig is mondtam, kísérletezünk. Szabad, ugye? A rádióforgalom 90 %-a már ma is egy nagyjátékon bullshit, legalábbis a nyílt nagy játékokon.
De nem akarok vitatkozni, csak leírtam nektek, hogy miért is lett kitalálva, mert itt már ment minden fuckság mindenkitől.
Persze akinek nem inge... ;) -
#16888 Már van két ogre,csak egyikőjük lemaradt az "új" oldal regisztrálásáról,vagy nem is akar,nem tudom. -
#16887 voltam mar 200 fős jatekon... nevet meg ugyan oda kene felvarni mint a hivatasosoknal van, es akkor ez is egyseges, ertelmesen is nez ki. nick egyezes nemigen valoszinu, hisz szinte mindenki regisztralva van a softairen, es ugye ez igy alapbol lehetetlen...es nekem senki ne mondja hogy konnyebb megjegyezni 1, akar csak haromjegyu szamot, mint azt hogy "verpisti". es ha valakivel "bajom" van, akkor ugyis odamegyek hozza es igy nem gond leolvasni a nevet. el tudom kepzelni ahogy a radioforgalom 40%a a szokasos tarskereso, masik 40%-a meg tippmix lesz, es neha talan hasznos infot is hallani majd... -
#16886 amig nincs benne pénz amatör is marad az egész
-
#16885 hehe kb ennyi értelme van az egésznek -
xteecee #16884 Ja és persze ettől még megmarad a nick, nem a szám alapján beszélgetnénk az emberekkel... -
xteecee #16883 Egyelőre kísérletezünk, a nicket is lehetne, persze, de a szám alapján könnyebb szerintem, merthogy nincs kavarodás (azonos nickek esete). Meglátjuk, mi lesz belőle. -
#16882 Viccet félretéve, az ötlet nem rosz, a kezdeményezés mégjobb ... a megvalósítás terve kicsit kacska ...
Csak magamból és a számmemóriámból kiindulva ... egész nap számokkal dolgozom ... hétvégén ha kimegyek lőni, valszeg geostacinárius ívből szarnám le milyen szám van odaírva, elvből nem jegyzem meg őket évek óta ... sajna munkahelyi ártalom ...
Viszont sokemberes játéknál nem lenne hülyeség mondjuk BECENÉV arra a karszalagra ... és akkor a kecske is megmarad és a káposzta is jóllakik ... Ebben viszont ott a lehetőség, a más nevével való visszaélés ... Viszont ez számoknál is ott van (Nézzétek el nekem, ez is szakmai ártalom ...)
Mongyuk egy Hekker-t, vagy Dámmi-t lényegesen egyszerűbb megjegyezni mint a 314-et (Százpí - stipstop enyééééém!!!! )
Ráadásul ha már kezd összeszokni egy brigád, akkor hülyén hangzik, az öreg barátom, 387, derég láttalak, gyerekek? Asszony? Hogyishínak?
Egy utópisztikus jövőben elképzelem a difólt helyre felrakott névfelvarrót mindenkin, de mivel nekem sincs még :) ezért nem jár a szám ...
Szervezők szempontjából biztos jobb mint a semmi, de kicsit szvsz személyesebbre lehet venni ...
No offense, csak ötlet ... -
#16881 Amúgy dresscode meg karszalag nélküli játék 20 főnél simán megy.1-2 tk van,de az még kibírható.Szegény srác nagy nehezen lejutott a faluba,én meg azt hittem,hogy ellenség,és lelőttem:D Ott még 2x lőtték le rajtam kívül:D -
#16880 és most a vita kirobbanása előtt megyek az ovodába/iskolába a kölkökért :D -
#16879 nem akarlak megbántani (tudom hogy megfoglak) de te az az ember vagy akivel szívesebben dumálok a LEGO topic-ban mint itt, a mai napig nem értem mi p@csnek játszol? és az hogy te szervezni akarsz vicc kategória bár tudom hogy te a pénz miatt akarod csinálni, aminek a gondolatától meg hányok..... -
#16878 nem aprózom el
majd hívok segítséget, nem kell aggódni
ellenben nem lesz karszalag, az már most biztos és még dresscode sem
észnél kell majd lenni :) -
#16877 drukkolunk csak előbb kezdj el kicsiben szervezni mondjuk 20-30 fő :D
ja és a játékosoknak és ne magadnak szervezd :D -
#16876 ha nmegnyerem a 2 mrd-t, megigérem lesz 500 fős játék, igazi helikopterrel, meg faszomtudja még mindennel :D
drukkoljatok :D -
xteecee #16875 Menj le egyszer egy nagyobbacska (200+) fős játékra és nézd meg, hányféle helyen képesek az emberek a névfelvarrót hordani, illetve hányan nem is hordanak. Egyelőre a háromjegyű számokkal kisérletezünk... Senki nem mondta, hogy márpedig ezt uszkve azonnal, de azonnal. És igen, Punkernél is ott a pont, láthatóbb és nem mellesleg könnyebb ezt felvállalni (akár szervezőileg is), mint azt, hogy névfelvarrókat csinálgassak az embereknek. -
#16874 egy számot könnyebben megjegyzel a harc hevében,és könnyebben olvasod le.Ennyi.Amúgy én se fogok sorszámokat írogatni sehova,mivel ha 20 játékos ismer,abból is páran csak látásból.Ráadásul ált. nem bardocz,hanem dávid néven mutatkozok be,így nem tudják melyik vérpistike volt a fórumról Na nem mintha sokszor olyan sokszor szólnának rám,egyszer kellett akkor is azért,mert én voltam a medik,és játék elején ez méh kiment a fejemből... -
#16873 1 okot tudok kitalálni, a név (vagy számozott csuklószalag) felvarró nem mindig látszik olyan tisztán mint 1 nagy számozott karszalag. -
#16872 fejtsd mar ki mivel jobb a szamozas a nicknel. ne mond hogy konynebben megjegyzed hogy 1254674 levette a szemuveget, mint hogy pl. xteecee ... sokkal konyebb archoz nevet parositani mint szamot. hulyeseg ez az egesz szamozas mizeria... -
xteecee #16871 És annak is, aki nemcsak szervez, hanem először megy le egy nagyobb játékra és gondja van valakivel, mert pl. emlegeti a felmenőit. -
xteecee #16870 Punker, akiét szeretné megtanulni, megtanulja úgy is. Viszont aki nem akar 500-1000-10000 nicknevet fejből nyomni (mondjuk aki gyakran szervez és nemcsak baráti körben), annak ez nagy könnyebbség. -
xteecee #16869 Amúgy tök jó, hogy nicknevet magatok választotok, ott bezzeg nincs berzenkedés, a számozás csak egy másik, egyszerűbb módja ennek.... Tessenek már a krumplit is használni, azért van. -
#16868 lehet, de lehet hogy így nem is fogja soha megtanulni a nevét, személytelen szám lesz a sorban..... -
xteecee #16867 Valaki esetleg még egy kis pocskondia? picit hulladék hangulatom van máma... -
xteecee #16866 Sőt, van amikor én már a 100 főnél is bajban vagyok... Nem ismerhet mindenki mindenkit. A szervező meg vakarja a fejét, hogy XY látott egy woodlandben sisakkal emberkét és baja van vele. Aztán mikor előkerül, nem is ő volt, meg izé... A számot nehéz letagadni és könnyű is így megkereseni, mert tudjuk, hogy a karszalagon van és nem a háta közepén egy fecnin. -
xteecee #16865 Nos, amennyiben valaki egy 500 fős játékon (tudom, fikció, de két három éven belül simán lehet mindennapos), mindenkit meg tud ismerni, na erre akkor mondjatok egy jó megoldást. Tudom, a nicknév, de egyszerűbb egy számot felkarcolni karszalagodra (akár egy filctollal), mint a névfelvarróval szenvedni, főleg a kezdőknek. -
xteecee #16864 Csak ha már a legendáknál tartunk megint.... -
xteecee #16863 Kvityám, ha már itt tartunk, a RAT fórumról ki lett letörölve, mint felhasználó? Mert én senkiről sem tudok, hogy le lett volna törölve. -
#16862 Én ha eccer játékszervező leszek akkor 12 fős rajokat akarok látni a játékaimon minden csapatból...
Mondjuk lesz egy 2008-as raj: Miss Januártól Miss Decemberig ...
2007-es raj: ugyanígy ... Kék csapat: Playboy, Piros csapat CKM ...
Védőszemüveg viselése kötelező. (Minden más tilos ...)
Természetesen az életkor maximalizálva lenne, hogy Anettka és Cini kiessenek a szórásból ...
Tuti az én játékomon lenne a legtöbb emberke aki szpektatornak jönne :) -
xteecee #16861 Hűha :) És akkor mi van? A játékszervező nem határozhatja meg, hogy kit akar látni a játékán? És tényleg ne igyatok többet... -
#16860 ne igyatok többet -
#16859 Ja ... Kell majd piros vagy kék kendő, sorszámos kendő, fehér kendő, meg arcvédő kendő, meg fejkendő ...
Bakker ... simán lenyomjuk a hastáncos lányokat a kendőfelvásárlópiacról -
praksi #16858 persze, beordítod valakinek a számát, az meg visszakiabál "Már megvolt, f.szom, nem hallod?" -
#16857 Lol ... számháború :) Többtízronygos szerelésben :)
98467754 MEGVÓÓÓÓTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
(Ja ... hobbierszoftosok vol. 2 ... A múltkor az Orange County Choppers-ben is nyomták az irodában ... és nem volt rajtuk szemüveg!!! )