Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
a szervezessel azt leszamitva hogy tenyleg nem tudtuk mikor melyik jatekresz folyik semmi gond nem volt, sot. az viszont varhato volt, hogy 1 ekkora palyan a kurtos megoldas nem fog mukodni, ezt vagy ugy kellett volna megoldani hogy a szervezok megbeszelik egymassal mikor legyen valtas, es radion egyszerre beszolnak a rajpkknak, vagy pedig elore le kellett volna fektetni hogy pl. delben kezdodik a 2. jatekresz.
anyazassal en most nem talalkoztam, ha ferlreertesek voltak feher kendo stb. ugyben azt mindig sikerult normalisan megbeszelni.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
kértelek már sokszor ne nyilatkozz olyanról amit nem ismersz pontosan, 2 db nagyjátékot szerveztünk mind 2 meghívásos volt így anyázás stb 0 + vettük a fáradtságot hogy legyen elég valódi szervezõ / irányító aki nem csinál mást egész nap csak rohan / gyalogol a csapatok mellett segíti a kommunikációt hogy mindenkinek maximális legyen a játék élménye, ugyanez elmondható a pingyomi szervezésekrõl, vagy ott volt pl Falludzsa 2 100+ fõ mégse hallottam 1 rossz szót se pedig az egész játék területet bejártam oda vissza 3x
5-10 minõségi játékon vegyél részt és utána fikázz, esetleg próbáld meg te magad leszervezni és lebonyolítani utána lehet köpködni.

a másik meg az hogy értelmesen tényekkel és megindokolva lehet bármelyik játékot kritizálni nem fog megsértõdni a szervezõ és valszeg a köv alkalommal számításba fogja venni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ekkora és ennyire tagolt területen elengedhetetlen a minõségi rádió (és rádiós) múlthéten volt olyan hogy láttuk a baráti csapatot a sziklás patakmederben mégse értetünk 1 szót se abból amit mondani akartak mert gagyi rádiójuk volt, hiába van nekem ipari GP300-as Motorolam ha csak sistergést tud venni, ennél már csak az jobb ha a szervezõ is gyenge rádióval próbál irányítani.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
szvsz a magyar airsoftos szervezés, és a magyar airsotot játszó társadalom még közel sincs olyan szinten hogy nagyjátékokat tartson, 50fõ felett folyamatos vitatkozások - anyázások - info elmaradás - parancsok felülbírálása és még sorolhatnám naphosszat. lényeg a lényeg hogy tökéletes nagyjátékról még senki nem beszélt... ellenben 30-40 fõ esetén össze lehet hozni olyan társaságot akikrõl tudod hogy milyenek, kicsodák, és egy pörgõs akciódús játékot összehozni. mert ez bizony játék.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
itt lehordtad a játékot, " rossz szervezés - bb hiányod - kürt elmaradás - eltévedés - pontatlan térkép - us támadás "

de azért a softair-en meg dícsérted hogy micsoda jó volt hallani a 200fegyver dörejét stb. :CC

u dont have to listen anybody else but me

Mersant
hat valoban nem artana a terkepet frissiteni, mert ilyen elnevezesek hogy "kidolt fenyok" mar eleg tag fogalom, mert 100+ meter szeleseggben hevernek, igy sikerult minket a ladaval pont ellenkezo iranyba elkuldeni, mint ahol a bazis volt. nem keveset kavarogtunk fel-ala mig megtalaltuk a pontos helyet. mondjuk sokat nem szamitott, mert soha nem tudtuk hogy eppen melyik jatekresz folyik, mert igen csak kesve ert el hozzank az info 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

a játék elején is kicsit elkavarodtunk, akkor azt csináltuk amit mondtál, hogy mentünk egyenest északnak, és a betonúton visszamentünk :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
térképet se ártana pontosítani, mert pl amit utóljára kaptam azon valami 50 méteresre van jelölve a kaszáló rét és annál tuti nagyobb....

Ha megnézed a teljes érdi pálya térképét (vagy mûholdképét), akkor rájössz, h a betonút, ami a pálya széle, 3 irányból, zsákszerûen körbefogja a területet. Ha eltévedsz és nincs tájékozódási pontod, akkor 3 az egyhez van esélyed kijutni a betonútra és visszanavigálni. Mondjuk tény, h ha soha nem játrál arra, akkor elég szivatós terep tud lenni, sõt, rutinosabb versenyzõk is el szoktak navigálni... 😊 Így stoppoltam 2 éve a gombaszedõket full cuccban, m4-el a betonúton - rezzenéstelen arccal behoztak 😊
Én rajonként min egy mûködõ iránytû (v gps) meglétét kötelezõvé tenném, térképpel együtt..... a navigációs hibák gyakorisága miatt
Punker
Braun és WD tiszteljük már annyira a szervezõt hogy a nevét megjegyezzük.

Mike at home
de a red alertet nem az szervezte mint a vieteset

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tudod, feltalálták már az órát
kicsit bénáztunk, de legközelebb majd jobb lesz
engem meg így utólag nem különösebben zavart a sok mászkálás

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
érdi pálya nagy
még a kispálya is
nem árt oda GPS, de legalább egy iránytû
no meg rádió

bardocz
Mi is 6 óra alatt 4 ellenséges rajt láttunk csak.Elsõ fél órában nem lehetett lõni az ellenséget,aztán az a fél óra nem lett jelezve,csak saccperkábé.A térképen elindultunk elvileg jó irányba,erre teljesen máshol voltunk,másik irányba mentünk.
én is csak másoktól hallottam (pontosabban, a rajunk mesterlövésze szerint eltalálta a srác hátát, erre a srác megfordult és visszalõtt...); de van rá egy üveg söröm, hogy az US oldalon is hasonló vélemények voltak.

viszont rájöttem, a játék elõtti kintalvás piszok jó dolog; nem kell hajnalban kelni, lehet a tábortûz mellett sörözni, szalonnát sütni, sztorizni, és fantasztikus a csned, ami este körülveszi az embert <#vigyor2>

Punker
ezt aT200-as dolgot nem tõled hallom ma elöször.....

Punker
mi a hóesése játékon bolyongtunk így 2 órát, sikerült is lemennünk a pályáról.....

meg a szokásos dolog elõjött, hogy egyesek szerint az US oldalon jópár terminátor volt; megjegyzem én ilyet nem tapasztaltam, egy-két embert szedtem ki, azok becsületesen bevallották.

a méretarányokkal nem voltak gondok; a probléma ott volt, hogy nincsen a pályán semmi jelölés, hogy épp hol vagy. vannak ilyen szövegek a térképen, hogy "irtás", "bozótos", "tisztás", "fenyves katlan" meg hasonlók, amelyek a térkép szerint egyszer-kétszer fordulnak elõ, mi "irtás" helyszínre vagy hatot találtunk. Meg komolyan mondtam, hogy voltak olyan utak és keresztezõdések, amelyek a térképen nem szerepelnek. Bulldog ezt elismerte, hogy a jelenlegi térkép még akkor készült, amikor nem volt az érdi erdõben fakitermelés; viszont azóta a munkagépek saját útvonalakat jártak maguknak. Mi csak mentünk az iránytûnk után, a telefonomon meg akartam nézni hogy hány óra, erre azt írta ki hogy "Törökbálint"...

voltak sajna elég durva szervezési hibák. a játék 3 körbõl állt, mindegyik kör kezdetét egy hangos kürtszóval kellett jelezni; az elsõ körben a Viet oldalon még tartott az eligazítás, amikor az US erõk hirtelen elkezdték lõni a bázisunkat; úgy hogy a sztori szerint a Vietek nyomulnak elõre...

a másik ez a térkép dolog, 3 és fél órát bolyongtunk úgy az erdõben, hogy egy lélekkel nem találkoztunk, egy lövést vagy dudaszót nem hallottunk, és mire visszavergõdtünk a saját bázisunkra, kiderült hogy már bõven a második kör közepén tartunk. a bázison lévõ többi rajt is kérdeztük, azt mondták hogy õk se hallották a 2. kört jelzõ kürtöt. ami meg bosszantó, hogy a második kör olyan lõszerlimites lett volna, hogy a szervezõ biztosítja a BBt; nos én egy gramm BBt nem kaptam abból a pénzbõl, amit befizettem...
a térképes dolgot azt a softair.hu-s topicban is megemlítettem, remélem legközelebb már nem lesz ilyen para.

ami viszont nagyon tetszett, a 3. körben amikor az US erõk a Viet bázist támadták, felállt 4-5 raj egy vonalba (köztük a mienk is), jöttek-jöttek az amerikaiak, és egyszerre kezdtünk el rájuk tüzelni, az a közel 200 fegyver valami fantasztikus dörejt alkotott, komolyan egy pillanatra az hittem, hogy igazi háborúban vagyok :-)

ja, REGIS meg tényleg egy vicces fazon, ha elkezd kiabálni 😄

Punker
na ja az érdi térkép nagyon pontatlan, fõleg a méretarányok.

amúgy fasza volt?

uhh, nemrég értem haza Érdrõl; basszus, hihetlenül elfáradtam, kiderült hogy a linkelt térkép már rég elavult, órákon át bolyongtunk olyan utakon, melyek nem is szerepeltek rajta... Az volt a mázlink, hogy bemondtuk a rádióba, hogy találtunk egy összedõlt vadászlest, Bulldog meg egybõl visszamondta, hogy mi már kimentünk a pályáról. Csúnya lett volna Törökbálintra kijutni 😄

Viszont felavattam az új midcap-jeimet, piszok masszív mûanyagból készült; picit be kell járatni, mert elsõre nem passzol, de utána rögtön illeszkedik a fegyverbe.

Tudna valaki segíteni S&W Sigma40F szétszedésben? Addig ok hogy lehúzom azt a 2 pöcköt az oldalán, a szán picit elõreugrik, gondoltam akkor már le is húzhatom elõre mint a HiCapa-nál, de itt max 10mm-t megy elõre a szán és elakad.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Eladó egy M92F Springes airsoft beretta.Hibátlan 1-2kisebb alig látható karc,eladás oka:paintball dye mez akció😊 kb150BB ajándék
degenerator
eltaláltad.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

SG rock
teljes kamra

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker

Punker
ezt csak te tudhatod, az egész hopup kamra cserélve van vagy csak a gumi?

Punker
kevesebbet fogyaszt 😄 megbízhatóbb olcsóbb jópár indok van és persze pontosabb is lett.

lehet hogy túl gyorsnak találták aztán a lõszertakarékosság miatt

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SG rock
Szerintetek most a JG m16a4-emet megéri elcserélni egy 2hónapos JG m4a1-re CA csõvel guarder hopup rendszerrel? :S

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Jah arra értetted a tûzgyorsaság csökkentést,már értem.Csak azt nem mi értelme volt,ha akkor bírta a nagy tûzgyorsaságot,akkor ma miért ne bírná.
Punker
a fritzek az Mg42-õt lebutították így lett az MG3-as

Kar 98-at simán. Több cég is gyártja. Az MG3 persze kicsit bajosabb lenne 😄 Géppuskát nehéz vásárolni legálisan 😊

Punker a tüzgyorsaság csökkentést nem tudtam, de átolvasva tényleg 1200-1500ról 1100-1200 ( van ahol 700-800). Én a kaliberre gondoltam.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
Kik?
bardocz
Olyat még ma is kapni?😮
Punker
csökkentették a tûzgyorsaságot...

Öööö... attól függ milyen géppuska. Pl az MG42-õt minimális változtatással a mai napig gyártják MG3 néven. Például Irán,Pakisztán,Olaszország,Törökország,Dánia,Németország.
A Kar98-at meg 1898 óta gyártják folyamatosan 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Az jo, mert az eles/szinhazi/gazriasztos mukodo kar98k 40-60 000 ft. 😊

Toredek aron be lehet ezeket szerezni, nem kell hanyattesni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

bardocz
Nem azt húzza hátra a fogaskerék,és nyomja elõre a rugó?
degenerator
szétszedhetõ, csattogtatható?😄

mit csinál a piston? mire jó? elvileg a puskámban az kopott el, ahogy kivettem wd szavairól. meg tán fogaskerekek is, mer beszélt vmi 3 elkopott fogról...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
Jah és érdemes megnézni többi termékét is a csókának,párat elnézegetnék a falon.
bardocz
Csak ak-47-est nem lehet megszámolni anyi van a földön...ilyet viszont nem láthatsz minden 2. arab fickónál,és ha jól sejtem kevesebbet gyártottak le belõle 6 év alatt,mint ak-ból 60 év alatt.
SG rock
nagyondrága... hatásalanított ak47-est tudok 18e Ft-ért

bardocz
Vaterán találtam náci hatástalanított géppuskát(mg-valamenyi) 450.000HUF-ért,kar98 hatástalanított valamivel kevesebbért,jóhelyaz😄
Mike at home
jó, nekem alapvetõen mindegy
nem kell mérgelõdni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Most johetne az "olvassvisszab@meg"! Volt mar csomo link meg iras errol. Nem kell errol most vitat nyitni. Ha tetszik, vasarolj ott.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike at home
némelyek pár ezer forinttal többet kérnek mint mások
ennyi
végignéztem az elsõ pár oldalt

szal lesztek szívesek majd linkelni 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
felmentem most a vaterára, nem látom a 2-3x-os árakat 😊

Mike at home
lehet, de nem kötelezõ megvenni semmit
ellenben lehet találni normális ajánlatokat is