Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A játék amúgy nem volt rossz, de bennem kicsit csalódást keltett. Túl sok volt a susnya, a pk. levitt minket egyszer térképrõl és volt egy kb. olyan óra ami gyakorlatilag abból állt hogy kóvályogtunk az erdõben, miközben az összes US raj javában harcolt. Volt ugye a beugró 2000 pénz, ebben volt jármû (1x utaztam rajta, sok funkciója nem volt), meg BB (abból egy grammot nem tudtam vételezni mert az ellenséges hátországban tevékenykedtünk). Persze ezek nem a szervezõ hibái, csak így jött ki, egyéni szocproblem h nem igazán volt ár/érték arányban.
A 3-ik részen, a Viet HQ megrohanásakor pedig kialakult egy bozóttúrás, valami iszonyú sûrû dzsungelben, amiben vajmi kevés élvezet volt.
Ellenben ami jó volt, nagyon jókat sunnyogtunk, illetve tanultunk sunnyogni, rajtaütni, élvezet volt a tõlünk alig pár méterre, a célkeresztben mit sem sejtve Vietek között lapulni (a szúnyogokat leszámítva). Volt 1 Viet raj amelyik a játék elején konkrétan a hegyoldalban majdnem ránkgyalogolt, amikor dobva lett néhány emberke, és némi tûzharc alakult ki. Csodával határos módon nem morzsoltak fel minket, pedig alig 4-en voltunk, kicsit zavarban lehettek hogy rögtön kezdés után, alig 100m-re a HQ-tól rajtukütnek. 😊 Elõttem kb. 100 BB-t az egész játék alatt (ennyit a locsolás és high capp viszonyáról BTW). <#hehe>#hehe>
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Arra hasznalom, ha valami haver jon, hogy "mutimamiez" akkor kimegyunk es ebbol tarazok neki, hagy lojje el. Nekik mindegy mire vigyorognak 😊
szerintem ebbe a hibába sokan beleesnek, fogalmuk sincs az As-rõl, mi kell nekik, mennyiért hol mit érdemes venni, szal én spec bõven túl vagyok az 50-en fejenként úgy, hogy öcsémnek még minidg nincs fegyvere
mi a véleményetek arról, hogy öcsémnek inkább vegyek/vegyen egy JG AK-t (25k akár a keletiben is) - multkori redalaerten elég meggyõzõ volt, vagy rendeljek inkább neki hongkong-ból egy G36c-t, és akkor mindkettõnknek az van
node ha tisztításkor letekerem a hop-up-ot, hogy állítom vissza? jelöljem be a tekerõn vmivel?
(ja egyébként a kezdõk rinyálásáról jutott eszembe még, hogy emlékszem amikor a bicómat vettem, azon téptem magam, hogy fopgom tudni azt a rengteg fokozatot kihasználni, meg jaj mivan ha keresztbe váltok, ehhez képest ma már megy ösztönösen 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
most számolgattam, hogy már 8+3 játékon vagyok túl
és már annyit megtanultam, hogyha az erdõben nem mozogsz, nem vesznek észre, sunnyogásnál jobb a midcap mint a hicap, nem szeretem amikor a társak vagy hullák nem tudják befogni a pofájukat, és zajonganak
illetve már nem lövök le mindenkit kapásból, aki szembejön, és 5-6 óra alatt feleannyira sem fáradok el mint az elején (sajnos)
épületben jobb vagyok a haverommal (aki sajnos nem AS-ezik, pedig fûzöm rendesen 😊 mint nyilt terepen
én a múltkori baráti játékon, ingyen kaptam fekete ICS-t, és ügyesen belekevertem a blasterbe, mivel beleöntöttem a blasteres öüvegbe, és szépen elkveredett (most akkor játszak Hamupiopõkét?)
mondjuk nem sok, max egy hicap tárnyi, kb 500 golyó
bár azon a játékon 0.20-as tm-mel is lõttem, mert éppen az volt nálam
egy kis zacsival (nincs is annál viccesebb mint hátadon fekve a bokorban töltötgetni a hicap tárat, miközben hallod hogyan záporoznak rád a golyók))
Vannak ott azert durvabb kitetelek is 😊
Amugy igen, kezdoknek nem kene rinyalni, aamikor en kezdtem, akkor 200k volt az indulas. (ruha par kiegeszito+puska +tolto+tar, aksi, ilyenek)
Most akik elkezdtek, 50e bol megvan minden.
Mar tobbszor megallapitottuk a tobbiekkel, hogy rosszkor kezdtuk. 3 evvel kesobb kellett volna.
Bar ha belegondolok meg szerencses is vagyok, mert ha 1 evvel korabban kezdem, meg dragabban meg rosszabb cuccaim lettek volna.
Aszongyák milyen szerencsétlen helyzetben vannak most a kezdõk ... hááát nemtom ... én is kezdõ vagyok ... de voltam kezdõ 2005-ben is ... és nem érzem hogy olyan qrva nehéz helyzetben lennék ... játék van szarásig, minimum 4-5 hazai as bolt van, nem pedig rendelés vagy Municsak ... ráadásul életem elsõ AEG-jének az árából 2 embert fullosan fel lehet szerelni ... Nemértem a rinyát ... (Visszatérve kicsit a midcapekre ... az elsõ hicapem több mint 12k volt ...)
Aki meg gyakorlatozi akar, az meg mehet hivatásosnak ...
Bakker, egy qrva diplomával el lehet menni pilótának 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Mondom, én nem láttam, csak a csapattársam elmondásából tudom; nem is szeretnék ebbe belemenni, mert szerintem a Viet oldalon is volt hasonló eset.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Csak a pucolást jobb esetben nem kell minden game után megcsinálni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
eltalálták. Nekem is volt már olyan, hogy egy elismert emberkét,
hátulról lelõttem, mint sniper, nem állt ki, majd mikor szóvátettem,
azt mondta, hogy azt hitte, egy ág vágta hátba. Namost gondoljátok el,
ha mellény van pl valakin, az sokszor meg sem érzi, csak hallja a hangot,
és ekkor sem gondol arra, hogy eltalálták általában. A snipereknek sajnos
ez van, kb. minden harmadik, negyedik találatát veszi észre normálisan
a többi játékos, fõleg, ha messzebbre lõ.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hol volt ez helyileg?
tényleg mike, megvan még az a tár, amit meg akarok majd venni?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
2.) ott is leírtam, hogy a térkép rossz volt
3.) miután személyesen beszéltem több szervezõvel a helyszínen, nem írtam ki újra, hogy ez+ez+ez rossz volt
u dont have to listen anybody else but me
a red alaert 2 nem volt meghívásos, 180 fõ volt, mégsem volt pampogás (legalábbis olyan, amit hallottam volna)
amikor sokat kellett mászkálni érden, annyira nem tetszett, de most már mennék szívesen újra
az erdõ sem a világvége, punker 😊