Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
pedig az sg is errõl szól
szerintem az emberek minden témában emberek

milyen igaz, akkura nem is gondoltam

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DummyBoy
Nekem régen ilyen volt ... AK tárakkal használtam, azok is belementek ... szóval asszem ha az AK nagytár belefér akkor minden másik is simán :)

Az más kérdés, hogy kényelmes-e vele ...

Én annoi szerettem ezt a mellényt (SAAV - South African Assault Vest asszem a hivatalos neve ...), úgy meg lehet pakolni mint a disznó :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Hogy tudok újra kezdõ lenni? Egyszerû ... kell pár év kihagyás <#rinya>

De a hiszti meg a rinya nem igazán törvényszerû ... egy fórumnak nem arról kell szólnia hogy 1000x felteszik ugyanazt a kérdést ...

Hanem hogy 1-2 alkalommal felteszik, a többi újonc meg visszaolvas ...

Az as nem olyan mint egy PC-s játék, itt illene annyi észnek lenni hogy az ember elõször utánnaolvas a problémájának, majd ha nem talál rólla semmit megkérdezi ... hmmm ... ha átfutott felette az nem gáz ...

Ott van példának a méltán példaértékû BF2 topik ... az a topik arról is szól, hogy milyen hülye is a birkanép ... a jámbor benszülöttek elõször türelemmel válaszolgattak ... aztán megunták ... és jött a KK ...

AK vs G36c a tesónak dologra ... én vagyok az egyetlen, de én AK fanként a G36-ost ajánlom ... fõleg ha együtt jártok játszani ... Mert akkor nincs csereakku, cseretár probléma :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SG rock
woahh<#vigyor2><#pias>megvan a bushnell scope-om ! kurva jól néz ki az m16-on. majd egy képet mindenképpen csatolok.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

AUG tárakkal mi a helyzet ezzel a mellénnyel? Mert a mintája miatt ezen gondolkoztam, de eddig nem nagyon fogott meg, nem tudom a gyakorlatban mennyire használható darab. Ami melette szól a Flecktarn minta (megy a párkámhoz), és a hátán kialakított Camelbak tartó.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Mike at home
köszi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
[url=http://www.flecktarn.co.uk/mainsearch.php?zoom_query=?*?&zoom_cat[]=153]itt találsz sok mindent.[/url]

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
ez elég pofás:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mike
htx

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker

Punker
meg kell nézzni az afganisztáni képeket...

Mike
no igen, ezért is érdekelne, hogy mit hazsnálnak ehhez a németek

Mersant
G36 tarbol 1 fer el dupla zsebenkent, de az is eleg maceras az oldalso klipszek miatt.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bardocz
Vagy próbáltasd ki vele AUG-ot.Nagyon kényelmes,nekem g36-nál kényelmesebb.Nagyon faszán ki van egyensúlyozva.
Mike
ok :)

Roger6
És megkérdezted tôle, melyik tetszik neki? Nem? Akkor tedd meg, és máris megvan a válasz...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mike
használta már mindkettõt

Scottt
Vidd el,nézesd meg vele az AK-t meg engedd meg hagy tapizza otthon a G-36c-t.Ami jobban tetszik azt válaszd:D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mike
szerintem tetszik neki a g36 is
gondoltam akkor egységesebb a fegyó, meg lehet cserélgetni ezt-azt, tárkompatibilitás
vagy ezek anynira nem fontosak?

Punker
nem tudhatjuk öcsédnek mi a kényelmes :D

SG rock
ja, de nemvolt az üzletben mindehol kerestem. majd lesz, addíg meg jó lesz ezis.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike
ajaj, az az igazság, hogy azt vártam midenki a g36-ot mondja, mintegy megerõsítésként, erre meg :)

Scottt
Jó,bár sztem jobban néznél ki egy BW-s bonnieben:)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SG rock
most fotóztam :P

bardocz
Amelyik kényelmesebb neki.Vagy vegyetek egy cyma AK-t:)
SG rock
okok, a maradák zsebeket meg kitömöd :D ja és van rajta gránáttartó is!
meght énis szépen nézek ki full BW cuccokban kezemben egy M16 és fejemen meg egy Boonie Hat :D

Amelyik tetszik neki, azt vedd.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike
no akkor újra:

mi a véleményetek arról, hogy öcsémnek inkább vegyek/vegyen egy JG AK-t (25k akár a keletiben is) - multkori redalaerten elég meggyõzõ volt, vagy rendeljek inkább neki hongkong-ból egy G36c-t, és akkor mindkettõnknek az van

Mike
ennyi minden nekem nem kell
beelférjen 2 db tár
meg rádió
meg pár kisebb nejlonzacskónyi ez meg az

SG rock
sztem ebbe minden tár bele megy, a g36is tuti és sok társzeb pisztolytáska meg hátizsák meg ivózsáktartó meg kajatartó része van, és még sorolhatnám:D

Mike
nekem olyan kéne, ami a G36-tal kompatibilis
felteszem van ilyen, ha már rendszeresített fegyver a németeknél

SG rock
szinte már most is nyár van amikor még nem volt enyém 1játékra kölcsön kaptam és sztem NEM meleg <#wink>

Mersant
jo ez, csak nyaron kb. belehalsz ;)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
én m16a4-re fogok most Bushnell scope-ot szerelni :D

SG rock
5ezerért , sry akkor málha (ilyen) egy havertól de megérte, mert csak 1játékon volt.

A P90+ACOG eleg vicces :)

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Mike
itt van a szövgdoooz alatt az hogy url beszúrása

Mike
elkúrtad most is :)

Bexter
Elkurtam :D linkbe akartam :D
szoval:

http://sidiusbexter.deviantart.com/art/Airsoft-003-86696528

http://sidiusbexter.deviantart.com/art/Airsoft-002-86696227

http://sidiusbexter.deviantart.com/art/Airsoft-001-86695938

Bexter
Egy két jól sikerül tkép hétvégérõl.

Mike
ejnyemár :)

Mersant
nem ez meg a jatek legelejen. viszont mikor Chu-Pongrol vissza kellett vonulni, akkor szepen 2 tuz koze szorultunk. a domb aljan zajokat hallottunk, lekuldtem 1 felderitot, alig tett meg 20 metert, mar jott az aldas. na akkor pucoljunk felfele, 15m utan fonntrol is tuzet nyitottak. szerencsere csak a felderito raj volt, igy vissza tudtuk verni oket, aztan csatlakozott meg 1-2 raj hozzank es lepucoltuk a domb azon oldalat.

Az mar kitort :(

ez akkor volt, amikor a Chu-Pong hegyrõl kellett visszavinni a cuccokat? elõtte volt egy kis mészárlás :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Hehe.. ja láttuk hogy nagyon rajzanak a Vietek, jöttek lentrõl is, aztán oldalról is fenntrõl is.. tényleg mákunk volt, hogy sikerült a két kilõtt embert (engem meg Redbo-t) igi-nek megmedikelnie, és aztán gyorsan elszakadni a balhétól. Csodálkoztam is hogy senki nem rõ ránk illetve nem üldöznek.

Ez meg a rajtaütés a HQ-n a 2ik rész vége felé volt a poén rész, a szarakodás az erdõben amivel kb. a játék többi része elment már nem annyira, szóval vegyesek az érzések. Volt ami nagyon jó volt, volt ami elég tré.

Sajna a rádiókat otthon hagytuk, de úgy tûnik következõ játékon már lesz, méghozzá jó és olcóér. <#vigyor2>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Roger6
Oké, csak mondom hátha...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem sajna, nem eladók, készülünk a III. vh-ba és ott még jól jöhet. Srry!

Roger6
Akkor neked/nektek van eladó? Ha van, keress meg privátban légyszíves! Köszönöm! <#worship>

Mersant
aham, szal Ti voltatok azok az elvetemultek akik a jatek kezdeten mar a hatarnal ranklottek. makotok volt hogy fel voltunk pakolva a gyekenyekkel, es a ladakkal, igy azokat kellett elmenekiteni...:D:D:D jah, nem 1 raj voltunk hanem legalabb 4...