29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#17016 hát a heSSler gyerekkel -
#17015 de van XD -
#17014 sztem borogasd be és polcold fel ! meg kend be vmi izületi krémmel -
#17013 1/1 oldal van, ahol nincs is szegecs -
#17012 Na fasza,egyre rosszabb a bokám,akkor még tudtam futni is,most meg már járni alig bírok -
#17011 és miről? -
#17010 én is úgy tudom:S -
#17009 gondolom szegeccsel :D -
#17008 melyikkel? -
#17007 Mike kérlek beszélgess a sráccal, csak simán ahogy velünk szoktál :D -
#17006 :-) -
#17005 én igen, de ahogy rámutattál jobban tolerálom a komcsikat mint te :) -
#17004 nem letagadjuk, hanem elkenjük és felmentjük -
#17003 Talán bakancs majd tartja annyira,hogy tudjak lépni,különben marad a parasztsznájperkedés:D -
#17002 isten hozott a sánták klubjában :D -
#17001 Ezért nem vettem meg egy cipőt:D De találtam jobbat
Amúgy a lehető legjobbkor sérül le a lábam,első tesióra...Bokámat sikerült szétrúgni,jó sport a foci,se ész nem kell hozzá,és gondolkodni sem kell közben...Bivaly rúgásba beletettem a lábam,aztán szépen visszahajlott a lábfejem,remélem szombat reggelre elmúlik. -
#17000 pedig szép jelvényük volt:
-
#16999 annyira nem mélyültem el a témában, de gondolom olyan is van. -
#16998 mindkettő helyen voltam, és ami elsőre feltűnt, hogy mennyire manipulálja az érzelmeket. nem sok konkrétumot mutatnak be, viszont túlzásból és propagandából rengeteg van.
főleg auschwitz volt csalódás, ott kezdtem el gyanakodni az egész sztori hitelességét érintően. -
#16997 ezt majd akkor lehet mondani ha valaki a Hunyadis egységet próbálja hagyományőrzés céljából bemutatni. -
#16996 az is hozzátartozik a történelmünkhöz, még ha le is tagadjuk. -
#16995 és akkor a Hejnekem :) meg a Converse hová sorolható? -
#16994 Hmmm ... igen? Akkor mostmár vihetem jáccani a sapimat?
@Kurtfüst ... Épp ezt kerestem közben :) -
Kurfürst #16993 Akkor valszeg visszarakták közbe' mert ez a mai napon hatályos törvény.. ;) -
Kurfürst #16992 Én nyitás után majdnem azonnal elmentem, nagyon komoly a hely. Engem már a bejáratnál "készre tett" a videón zokogó bácsi, de van ott megrázó dolog bőven.
Érdekességként az Auschwitzi barakkokban úgy van megcsinálva, hogy minden országnak van egy külön kiállítása 1-1 barakkban. A többség őszintén szólva elég szar, a lengyelben és az oroszban voltam, ott semmi más nincs csak lengyel/orosz vérnacionalizmus, konkrétan a lengyel/orosz deportáltakról alig esik szó. Elég ősöreg a kiállításuk maga is.
Ezzel szemben a magyar barakk arról szól amiről a hely maga, elképesztően profi és tárgyilagos az egész kiállítás, plazmatévékkel és mindennel, egyéni sorsok bemutatásával, és valszeg ugyanaz a csapat csinálta mint a terror házát, kicsit dioráma jelleggel (az homoküveg padlózat alatt látszik egy sínpár pl.). Nagyon profi. -
#16991 a vörös csillagot kivették azóta..... -
Kurfürst #16990 Hozzáteszem a Strafgesetzbuch (német Btk.) majdnem szóról szóra ugyanez. -
Kurfürst #16989 Kurvára nem igaz, idézet külön neked a Btk-ból:
Önkényuralmi jelképek használata
269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vörös csillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet713
a) terjeszt;
b) nagy nyilvánosság előtt használ;
c) közszemlére tesz;
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.
(3) Az (1)-(2) bekezdés rendelkezései az államok hatályban lévő hivatalos jelképeire nem vonatkoznak.
Látod ma is tanultál valamit.. -
#16988 Na mindegy, nem kell ezt annyira komolyan venni ... a 2-ik vh-hoz ez is hozzátartozik ...
Biztos vagyok benne hogy Japánban mondjuk nincs annyi 2-ik vh-s Amcsi hagyományörző mint itt ojrópában ...
Azt akartam kihozni az egészből, hogy ésszel kezelve a dolgot, lehetne igazi, komoly német 2-ik világháborús (És itt direkt nem nácit írok ...) hagyományörző csapatot működtetni ... és még csatázni is lehetne ...
Sőt ... AS játékokon is lehetne kezelni a dolgot ... De csak ésszel. -
#16987 csak az arányokat mutatja, gondolj bele itthon a nyilasok időben sokkal kevesebbet ténykedtek mint a komcsik. -
#16986 Nekem nem tűnt annak és nem is vártam tőle azt. :) -
#16985 szerintem meg rémesen egyoldalú, és nácimosdató, de szerintem ebbe ne menjünk bele, ha lehet -
#16984 Ez azokban az országokban, ahol a náci oldalon álltak annó, mindig is kényesebb téma lesz mint a másikon. -
#16983 Hmmm ... pedig vannak olcsóbb darabok is, több ismerősömnek van, régebben rendszeresen jártunk ki lövöldözni ... egy kínai AEG árából megvan ... -
#16982 A Terror Házát érdemes lenne megnéznie mindenkinek. Nagyon hatásos és megdöbbentő. Múlt héten mentünk el párommal. Nagyon jól meg van "komponálva" a kiállítás. Volt egy ilyen korabeli filmeket vetítő terem, ahol kb 10-14 pc-n lehetett korabeli hiradókat nézni. Az egyikben bent ült egy, hát kb. 80 éves nénike és pityergett. Azt hittem a szívem megszakad szegénytől, már amúgy is kész voltam a hely atmoszférájától. :) Értékes kiállítás. -
#16981 Nelegyetekmárennyirebegyepesedve!
Jóbarátaim római légiós hagyományőrzők ... elég komolyan is csinálják.
Szóljak majd nekik, hogy qrvára el vannak tévedve ... Vagy mégsem?
Nekeverjétek már össze a karlengetős nácihülyegyerekeket azokkal akik ezt kicsit komolyabban csinálják ...
Tényleg nem értem ... akkor az összes magyar AS-esnek illene bocitarka gyakorlóban és átépített AMD-vel szaladgálnia ... nem?
Ha Angliában ez nem probléma akkor itt miért az? -
#16980 A Dandárnál van íjász szakosztály, pár civil srác is jár be. Ott ki lehet őket próbálni. -
praksi #16979 nekem az ősmagyar íjak tetszenek; de arra a hobbira már nem lenne anyagi forrásom :) -
#16978 nekem a kedvenceim a helyi I-vh-s srácok, zseniálisak azok a ruhák, és az egyiknek van lángszórója :D -
#16977 a különböző számkódos utalásoknak fórumokon való terjesztésének biztos nagy hagyomány a volt a fronton :D