Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
vettél pár tárat? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ha már drágaság :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
Ha a golyókat a mikróból veszed ki...😄DD
Mike
gondolom csak annyira mint a nem prec csõ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
az korrekt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DummyBoy
Szibéria, II-ik véhá 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szivatnak! 😊 Telen is siman lottem eddig prec csovel.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
te ezt mondtad, erre emlékszem. viszont ezzel a véleménnyel sehol máshol nem találkoztam. csak azért kérdem.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
mi van???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bexter
de probléma 😊 nem fogsz vele lõni 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

degenerator
télen a prec csõ nem probléma?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
elõször azt hittem, egy zseblámpa van a tetején😊

degenerator
meg vagyok elégedve wd-vel. megjött a puska. piston/hop-up gumi/belsõ érintkezõ csere. megcsinálta a tûzváltót, tömítés/kenés, és mindezt 2000 ft-bõl😊

2szer olyan nagy lett a tûzgyorsaság, érezhetõen nõtt a lõtáv, és a hangja is erélyesebb😊 alig várom a hétvégi játékot😊

Punker
szerintem feltûnt volna neki játék közben ha még arabok is lettek volna

Punker
afganisztán, ne keverd az olajat az ópiummal mindkettõben nagy pénz van de más a felhasználás <#nyes>

Mike at home
igazából punkerék utolsó nagyjátékán készült a kép, a szervezõk voltak olyan lelkesek, hogy arab gyerekeket szerzõdtettek statisztának

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Jürgen, miután kiugrott irakba fotózkodni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
hát igen õ valszeg nem volt híradóban vagy újságok címlapján, mint a legtöbb kölyök aki kint van a fronton és általában meghal. neten rakás ilyen képet lehet találni ahol nem reklámba való katonák vannak.

DannyL
Na csak azért kérdeztem, nehogy valaki közületek legyen amikor azt mondom, hogy úgy áll ott a gyerek mint egy teleszart búvárruha. <#vigyor1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
Hans 13 közlegény 😄

Scottt
Depararszt<#nyes><#nyes>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A nagyobbik Otto, a kisebbek balról jobra Abdul, Dzsemál és a kis Ali a szélén. <#nyes>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Magyar "Tisza" bakancsa van valakinek, mennyire használható, érdemes használtan venni?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DannyL
Ez kicsoda?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
nem tom más mennyiért vette, nézz körül lehet olcsóbban is találsz.

bardocz
Akkor marad a 3 egyszerre😊
SG rock
(fém)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
boyi m4test van a keletiben 9ezerért

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
hopup kamra más a jg mûanyagban 2 részes van a boyi fémbe viszont 1 részes kell.

bardocz
Elõször szerintem ne a testet ved meg hozzá,hanem vagyél bele jobb csövet,és hop-up-ot a pontosság miatt.
SG rock
vagyis belelóg csak nem látszik a távcsõben

SG rock
<#vigyor2>azthittem, hogy a csövö lévõ elsõ irányzék bele fog lógni a távcõ képébe, de tévedtem 😄

Punker
lassan lesz kész a fegyver én is 1,5 éve építgetem 😄

SG rock
tervben van 😉 majd ha lesz pízem.

Punker
szerezz rá 1 fém testet, tartósabb és szebb, persze akkor az egész hopup kamrát is cserélni kell.

SG rock
a drágaságomm<#wink>még alakul

Bexter
m14 javitóban

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Utolsó mondattal kellett volna kezdeni, meggyõztél! <#finom>

Az P-90es arc nagyon, nagyon komoly. A flintája is.. <#eljen>

degenerator
visszagondolva a 2. vh-s képekre, meg látni ezt a kissé ütõdötten vigyorgó német katonát...nagy a kontraszt😊

degenerator
mit keres a csabinál egy g36?

DummyBoy
Én 2-szer vettem igazi hasznát, egyszer egész napos játékra való felszerelés bele lett pakolva (Ahol nem volt lehetõség visszamenni a cuccokhoz ...)! (kaja+pia+esõkabát+bb+akukk+tárak+mindenszar)

Egyszer pedig céges túrára vittem el ... tele lehet pakolni dobozossörökkel 😊

Áháá! 😊

Remélem nincs belõle gond hogy nem kajabáltam rögtön elsõ találatért (ami egyébként utólagosan belegondolva olyan volt ahogy a könyvbe le van írva)?

Amúgy figyelemre méltó, hogy kiszúrtátok hogy egyátalán ott vagyunk, bár a HQ másik oldalán amikor sunnyogtunk a hegy lábánál lehet hogy kiszúrt vmi viet raj és jelentett. Az tuti nem javított a sunnyogási skillünkön hogy kb. 3 percen keresztül élénken kellett - rádió híján - gesztikulálnom az út fele hogy hol a f.ba vannak a többiek (rádióztak, telefonáltak mittomén, fölmegyek a dombra a magasfûbe, erre kiderül hogy sehol senki..)

Szal összességében használhatónak tûnik a cucc... akkor asszem adok neki egy próbát, csapattárs úgyis el akarja adni a sajátját, kölcsönkérem 1 játékra és ha jó, megveszem. Mostani vietes játékon azért éreztem hiányát, tekintve hogy végig hátul sunnyogtunk a bázisra csak 1x mentünk vissza, eléggé kaja és vízhiányos lettem (a fél lityós Vodavoda palack elég hamar kiürült).

DummyBoy
Na igen, de sajnos a FAQ sem egy életbiztosítás ... van aki nem tudja mi az pl. 😊

Van akiket meg nem érdekel ... De az AS az annál kicsit komolyabb szvsz hogy egy FAQ-al megússzuk 😊

Bár nem is olyan rossz ötlet ... sok csapat oldal is "Mi az Airsoft?" résszel indul ... lehet nekünk is kellene valami hasonló ...

Mondjuk amig egy FAQ nincs kirakva a bannerba, addig szavunk nem lehet. SG kereso altalaban szar. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Azért nem kell szentírásnak venni!!! Én anno úgy vettem meg, hogy vittem magamal egy tárat és belepróbáltam 😊

Ajánlom mindenkinek ... ennél jobb módszer nincs ... fel kell venni a mellényt, tár a zsebbe, kényelmes-e stb ...

Ilyen mellényt ráadásul mindenhol kapni, szóval nem lesz nehéz felpróbálni ...

"Ja jó akkor nem én voltam, mert nekem is volt hasonló esetem, csak mi nem ott voltunk hanem az LRRP rajjal besunnyogtunk a Viet hátországba, és hátulról közelítettük meg a Viet HQ-t. Sajna a többiek valamit tököltek az úton, és nem jöttek a dombra körülnézni, ott integetek nekik hogy gyertek már, erre érzem hogy valami hozzáér a hátamhoz.. lövéshang semmi. Nem voltam biztos benne hogy BB (nem nagyon számíthattak ránk ebbõl az irányból, meg volt vmi ág is mögöttem), ha falsra kajabálok hogy MEGVOLT! azzal meg elárulom hogy jövünk.. szal integetek tovább hogy gyertek már, háttal a snipernek (szerintem Ace lehetett, mert késõbb láttam hogy méretesebb ember áll a fa mögött a dombon). Kis idõ múlva látom hogy egy fehér BB elhúz a fülemtõl jobbra, na akkor láttam hogy tényleg BB volt, és mondtam hogy megvolt az elõzõ.. aztán kimedikeltek és kilõttünk egy lufit, aztán harcolva visszavonultunk a minket üldözõ viet raj elõl a mienkhez."

az nem Ace volt...... 😊)
Mersant
sajnos ezt nem tudom, olyan taram nincs, de latom Dummyboy mar valaszolt ra...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

uHs Gerzson
Éljen a KK! <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?