Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
na látjátok, hogy rendes katonák is néha sportcipõben vannak. engem meg cseszegettek a csapattársaim, amikor ugyanilyen cipõben voltam. (lehet, ez a szabvány, mer nemcsak ezen az usztasán, de afganisztánban/csecsenföldön levõ oroszokon is láttam ugyanilyet.😊
bár nekem gyanús ez a sok lelkendezés 😊
STAR 5 Pack Spare 140 rd Mid Cap Mag G36 Series AEG
(tags: midcap, mid-cap) - csakhogy megtaláljam késõbb 😊))
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
így akit eltalálnak nem tud csalni, plusz össze is esik 😊
na majd ha nyerek a lottón, összedobok egy ilyet, majd jöhettek játszani
ja és lesz real helikopter is motoros tárral, majd összefossátok magatokat mikor az eltalál 😊)))
nem emlékszem, és most nem is találom
újraolvastam így keresgélés közben a midcap témát, hehe
tudjátok mivel lehetne még az élméynt fokozni? bazi nagy mélynyomót cipelek a hátamon, hogy legyen jó hangja a lövésnek, plusz kellene a fegyóba egy Forcefeedback motor, hogy vissza is rúgjon 😊))
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
degi, szombati kijutás ok
ha letudtam a vizsgákat, akkor szólok rögvest ;-)
(meg akkor egy fuvarral is lehúzlak, ha nem gond 😄 )
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
amúgy érdekes, mert a másik tár is elvileg ehhez való, de valamiért más az elsütõszelepe; az elõzõ tulaja egy KJW-vel használta, és abban eltörött a szelep... (a WGC-n találtam megfelelõ szelepet, majd ha összegyûlik némi rendelnivaló, valszeg azt is hozzácsapom). Megmutattam apámnak meg nagybátyámnak, nem bírták letenni, annyira tetszett nekik :-D
a fogyasztása nagyjából ugyanaz, mint a fém GBB-s pisztolyoknál; egy tár egy töltés (megj: a 280 fps-t Green Gas-al mértük), kb 15-17 BB fér el benne; még nem volt türelmem megszámolni :-)
nekem eddig nagyon tetszik, egyszer megmentette az életem :-)
beszorultam úgy egy szobába, hogy a szoba elõtti folyosót valaki oldalról fogta, tõlem kb 5 méterre. viszont a srác ott rontotta el, hogy valakivel hangosan beszélt. mondom magamban, itt a lehetõség; G3 vállra vesz, Beretta elõ, olyan 170 centi magassra becéloztam; kiugrottam a folyosóra, villámgyorsan 3 lövést leadtam; fájt is egy darabig a srác homloka :-)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
a gunneren azt írták, hogy ereszti a gázt; ennél ilyet nem tapasztaltam
egy hibája van: jön le róla a festék; lassan olyan lesz, mintha megjárta volna Mogadishu-t meg az Öböl-háborút :-)
0,30-as glock-ot se érzed meg.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azért ez durva 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
meg a gyári hicap :-)
jó, annyit csaltam, hogy az egyik pisztolytár jelenleg nem mûködik, eltört az elsütõszelepe...