Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
akkor mindegy. nem lehet linkelni.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator

na látjátok, hogy rendes katonák is néha sportcipõben vannak. engem meg cseszegettek a csapattársaim, amikor ugyanilyen cipõben voltam. (lehet, ez a szabvány, mer nemcsak ezen az usztasán, de afganisztánban/csecsenföldön levõ oroszokon is láttam ugyanilyet.😊

Mike
hm, ez akár jó is lehet
bár nekem gyanús ez a sok lelkendezés 😊

STAR 5 Pack Spare 140 rd Mid Cap Mag G36 Series AEG

(tags: midcap, mid-cap) - csakhogy megtaláljam késõbb 😊))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DummyBoy
Most nem mopndtál ám hülyeséget, asszem ilyen van is ... pici áramütés jelzi a találatot <#hehe> Vagycsak akartunk mi is ilyet csinálni? <#nemtudom>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mike
bár most olvasom, hogy a king arms mid-capjai és a jg nem passzol össze 😞

Mike
de tank nem lesz, mert semmi kedvem játékonként 1-2 halotthoz

Mike
ja és vegyíteni kéne a dolgokat, infra, plusz sokkoló,
így akit eltalálnak nem tud csalni, plusz össze is esik 😊

na majd ha nyerek a lottón, összedobok egy ilyet, majd jöhettek játszani
ja és lesz real helikopter is motoros tárral, majd összefossátok magatokat mikor az eltalál 😊)))

Mike
Te bardocz, mi is volt az a táras link, ahonnan tárat akarunk venni
nem emlékszem, és most nem is találom

újraolvastam így keresgélés közben a midcap témát, hehe
tudjátok mivel lehetne még az élméynt fokozni? bazi nagy mélynyomót cipelek a hátamon, hogy legyen jó hangja a lövésnek, plusz kellene a fegyóba egy Forcefeedback motor, hogy vissza is rúgjon 😊))

degenerator
rendben.

Mike
csak azt mondjátok meg piros vagy kék?

okés, majd még értekezünk :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike
kifelé menet az osztyánál vegyetek fel engem is ha még férek 😊

DannyL
Hát ha az Örs vezérre bejössz, akkor OK! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mike
az egyszer biztos

Kecskemét még messzebb 😊

Mike
az jó messze van érdhez képest

zugló; Amerikai út (kb 3 sarokra a Nowartól :-) )

Mike
hm, lehet ki kéne menni mindkettõre? 😊

degi, szombati kijutás ok

Mike
aha 😊
szombaton is lesz egy
azt jov szervezi

DannyL
Az AvsP helyett lesz egy tingli tangli, mert az elmarad.

Mike
melyikre mész DannyL?

DannyL
Honnan jönnél?

nem sajna, 3-án meg 9-én vizsgázom :-(

ha letudtam a vizsgákat, akkor szólok rögvest ;-)
(meg akkor egy fuvarral is lehúzlak, ha nem gond 😄 )

DannyL
Most vasárnap Érdre nem jössz?

DannyL
A KJW-vel az enyém sem kompatibilis. A Bell és a HFC Beretta kompatibilis egymással.

SG rock
én az airsoftra nem használnám az üt szót, sztem csíp

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

szerintem lehet érezni; kb 10 méterrõl meglõtték a vállamat+a hátamat, és ha nem is fáj, de üt

találkozunk egy játékon, és megnézzük :-)
amúgy érdekes, mert a másik tár is elvileg ehhez való, de valamiért más az elsütõszelepe; az elõzõ tulaja egy KJW-vel használta, és abban eltörött a szelep... (a WGC-n találtam megfelelõ szelepet, majd ha összegyûlik némi rendelnivaló, valszeg azt is hozzácsapom). Megmutattam apámnak meg nagybátyámnak, nem bírták letenni, annyira tetszett nekik :-D

a fogyasztása nagyjából ugyanaz, mint a fém GBB-s pisztolyoknál; egy tár egy töltés (megj: a 280 fps-t Green Gas-al mértük), kb 15-17 BB fér el benne; még nem volt türelmem megszámolni :-)

nekem eddig nagyon tetszik, egyszer megmentette az életem :-)
beszorultam úgy egy szobába, hogy a szoba elõtti folyosót valaki oldalról fogta, tõlem kb 5 méterre. viszont a srác ott rontotta el, hogy valakivel hangosan beszélt. mondom magamban, itt a lehetõség; G3 vállra vesz, Beretta elõ, olyan 170 centi magassra becéloztam; kiugrottam a folyosóra, villámgyorsan 3 lövést leadtam; fájt is egy darabig a srác homloka :-)

Mike
hádde a glockot igencsak

DannyL
Na akkor mesélhetnél róla kicst. Nekem egy HFC M190-esem van, elvileg kompatibilisek a tárjaink. Egyszer kipróbálhatnám a táradat? Eddig azért nem rendeltem mert lutri volt.

SG rock
én kaptam 2m-rõl egy TM gázos Desert Eagle tuning-ból és már 2hete ott a combomon a lila karika 😄 kibaszottul csípett.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Hát pedig pont így néz ki kurvajól!
Bell EG707; fullfém GBB, kb 280 fps, teljesen Marui kompatibilis
a gunneren azt írták, hogy ereszti a gázt; ennél ilyet nem tapasztaltam

egy hibája van: jön le róla a festék; lassan olyan lesz, mintha megjárta volna Mogadishu-t meg az Öböl-háborút :-)

Punker
ez nem talál el 2 méterrõl 😊

0,30-as glock-ot se érzed meg.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
inkább ilyennel lõnek pofán 2 méterrõl 😊

Mike
elemes

bardocz
😄d épp írni akartam😄
degenerator

Punker
Lövedék kezdõ sebessége: 220fps 0.12g-os lövedékkel mérve

azért ez durva 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
100 Ft-ot nem ér. 😊

degenerator

DannyL
A Beretta az miféle? Mármint milyen márka?

thx :-)

DummyBoy
Szépek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

5 db midcap (a King Arms ötös csomagban is árulja, így olcsóbb)
meg a gyári hicap :-)

jó, annyit csaltam, hogy az egyik pisztolytár jelenleg nem mûködik, eltört az elsütõszelepe...

SG rock
"válaszoltam" régebbi üzenetemre, arra gondoltam, hogy azon van rajta 😄

Punker
nincs kép 😄

SG rock
Eladom a képen látható US ARMY JUNGLE HAT -em ha valakit érdekel az ára: 1500Ft (1játékon volt rajtam) vagy cserélném egy flacktern mintásra.

SG rock
wow