Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Én is jártam már így ...
1,
Az mkh kártya igazolja hogy a kártyán található Azonos sorszámmal/kóddal ellátott gravírozású eszköz(fegyverreplika )az 7,5 joule alatti engedély nélkül tartható légfegyver..Ennek van 1 mûszaki lejárati ideje és ennyi.. semmi mást nem igazol.
2,
Az hogy utánna megbontod a készüléket az már a kutyát se érdekli.Az hogy a módosítások után esetleg nem kompatibilis azokkal a szabályrendszerekkel ahol azokat alkalmazzák, az más kérdés.A gb megbontásával nem tudsz szabályt szegni..én még nem láttam airsoft GB-t 7,6joule teljesítménnyel.A legdurvább amivel lõttem is valaha az volt 4!!
3,Bor
Dolgoztam borászatban.A megénekelt soltvadkerti borászatban..Ami ment a borlaborba az 50 literes fahordócskában volt minden földi jóval kényeztetve.A mellette található 10-15 db 100 hl-es krómtartály pedig rá volt kötve a palackozósorra..
4,
A crono-ra 2 megoldást tudok.
4/a
Olyan rendezvényekre jársz ahol nem crono-znak vagy 1-2 szervezõhöz jársz akinek a készüléke szerint megfelelõ a fegyód.
4/b
Dannyl megoldása melyszerint a határérték alatt leszel 10-15-20 fps-el.
5,
1 kicsit el lehetne beszélgetni a szervizesekkel hogy gyõzzék meg a kuncsaftokat hogy nem kell az fps büvöletében élni,költsenek jó nozzie-ra,jó csõre,jó tömítettségre.Persze a piac diktál és mindenkinek kell a meló.Beszerzõnél szervizelek õ szép példákkal gyõzött meg.(120-as rugótol lerúgott gb eleje,marokszám a lereszelt fogú dugattyúk,leégett mikrokapcsolók még a fet elötti idõkbõl..)
A csináltatása 3000-5000 ft között mozog. Ha tönkremegy valami a GBben pl. dugattyúfej, O gyûrû meghal, át kell zsírozni, fogaskereket kell cserélni stb stb. Ezzel megbontottad a GB-t magyarul megszegted a MKH kártyában foglaltakat. ( Abba ne is menjünk bele, hogy légfegyvert ki hogyan javíthatna hivatalosan... )
Minden javítás után újra bekellene vizsgáltatnia fegyvert 3000-5000 ftért, mert ugye a technikai paraméterei megváltoztak...
Hiába brümmögsz itt a hülyeségeiddel, nem veszünk komolyan plána ha ekkora sületlenségeket hordasz össze.
Még mindig a kibúvót keresed a szabályok alól. (Hiába a szarból még Jézus sem tud bort csinálni... ) Lõdd be olyan fps határok közé, hogy ne legyen belõle soha probléma.
Szerintem rajtad kívül egy szervezõ se lesz akinek az hiteles lenne.
Zárjegyet lehet rakni a vízórára,villanyórára is.... mégis sokan megoldják hogy ennek ellenére meg lehessen bütykölni. De aki olyan profi a szabályok kijátszásában mint te az biztos jobban tudja ezeket.
Eddig egy játékon sem volt bajom a kronózással. Sosem volt késés miatta. Normális játékokra (50 fõ felett) legalább kettõ,de inkább három vagy négy kronó kell.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
MKH kártya hivatalos, nem véletlen van kitalálva.
Segítségével igazolhatod a fegyvered, így átvizsgálásra elvileg nem vehetik el.
Zárjegyet lehet GB-re rakni ugyanúgy, ahogy raknak rengetegféle elektronikai eszközte, köztük a te telefonodba is.
Ezzel biztosítva, hogy a kártya kiállítása után azt te nem bontottad meg.
És ne gyere a "majd akkor legõzölik a matricát" dologgal, mert akkor boltomban zárt üres boros palackot számlázok le neked...
Az egy dolog, hogy 7,5J alatt marad, de a kártyával gondolom gyakorlatilag lezáratod a GB-t, így ha utána módosítod az erõsségét, szabályszegést követsz el. Legalábbis azthiszem ezt is olvastam, amikor érdeklõdtem a kártya iránt.
(Ha veszel egy autót, levizsgáztatod piros rendszámra, akkor ha 120-al elkapnak, hasonló problémákba ütközhetsz.
Vagy másik példa, ha bort állítassz elõ, minõségellenõrzés, zárjegy kiadása után te azt felvizezed, vagy módosítod az összetételét, megintcsak.)
Az, hogy mindenki mással kronózgat, ahol a tapasztalatok szerint igen sok dolog eltér (köztük a BB-k is!), alapos okot adna rá, hogy hivatalos mérést fogadjanak el a szervezõk.
(Vagy ha jármûves a játék, jogsit-forgalmit se fogadjátok el?)
És itt nem a szabálykerülgetés a lényeg, hanem az, hogy szõrszálhasogatás miatt ne kelljen valakinek haza mennie, illetve hogy gördülékenyebben menjen a játék. (Rekord eddig 34 percnyi kronózgatás, sok emberre. Inkább játszottunk volna, tényleg...)
Owned.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Leleményes user úgyis megoldaná, hogy leszedje azt a zárjegyet 😄DD
Meg az 5 másodpercig tartó helyi kronózásonnál egyszerûbb nem hiszem, hogy kell .
MKH kártyát elfogadni kronózás eredményeképpen... a kis buksidba tényleg ekkora sötétség van? 4 éve foglalkozok az airsoftal ,de ez most tényleg alkalmas a top 1 helyezésre pedig olvastam hallottam már egy-két meredek dolgot.
Mindenki azt az eredényt fogadja el valósnak amit Õ a helyszínen saját BBvel technikával mér.
Miért lenne érdekes következménye? 7,5 J alatt maradt a torkolati energia. Bebizonyítani, hogy rugótcseréltél pedig senki nem fogja tudni.
Istenem ez tényleg feldobta a napomat. 😄 súsúsúsúúú 😄 tényleg nem értem, hogy juthattál el idáig... HA HA 😄
@püspök
Mellesleg a te kezedbe m4???Biza én mondom kapa való abba, nem m4.
Ne csak segélyekbõl éljetek mán.
Ezen kár rágódnod, nem véletlen van minden játék elõtt mérés ....
Mondjuk mifelénk senki nem akad ki ha valakinek 5 FPS-sel túlcsúszik a fegyvere, de van ahol nincs pardon ...
Zárjegyet is rárakhatnak, nekem mindegy.
Ha rajtakapnak valakit, hogy levizsgáztatja a replikát pl 450 FPS-re, de 500-at teljesít, gondolom érdekes következményei lennének...
Hát már hogy fogadnák el ?? 😊
Fõleg mert az én tapasztalatom szerint nem is nagyon méregetik a fegyvervizsgálóban, nekem hót mást mért a kronó mint amit a kártyára írtak .
Csak az a baj, hogy utána úgy tuningolja az ember ahogy akarja ...
Midcapeket veszek most, de nem töltök 40-nél többet bele szerintem.
Az a jó, ha valóságosak a körülmények. Mondjuk sima Midcapesekkel szemben is hátrányban leszek, de HiCaposoknak legalább tekergetni is kell, ami felér egy tárcserével.
Jó lenne, ha a tártöltés is rendszeres eljárás lenne játék közben.
Akkor nem köthetnek belém, elvileg. Elvileg.
Viszont van itthon 10db 100bb-s vietnam mid cap-em.
Megmaradtak a 249-es korszakomból..Fixa ideám volt a real- javadalmazás.3 tárral mentem be a játékra.
nekem bejön így..
Pl itt találsz olcsó rugót.De kb bárhol másutt is ...
Ha nem akarsz vagy nem tudsz másik rugóra áldozni inkább szedjél le egy fogat a dugattyú végén, az kb 15 fpst fog levenni.És egy kicsit nõ a ROF-od is ...
De tényleg nem érdemes gányolni, 1000 FT-ot ki lehet gazdálkodni !
Nemtudom hogyan mûködik. Ha megfúrod a csövet, biztos vesztessz FPS-t 😄
Lehet hasonlóan mûködik (továbbnöveli a csöver, és valahol kiengedi a levegõt, bár a végén már szerintem mindegy).
Ha már a GB-t szétbontottad, vegyél egy rugót, vagy válts BB-t.
Néha BB-k között is megvan az a 10 FPS külömbség. Meg Hopuppal talán lehet trükközni, nehezebb BB-kkel karöltve.
Épp átlépted a limitet?
Vagy próbálj meg normálisan fóromuzni ...
Gondolom itt lezártuk ? Szupi.
Ha lenyesek az AEG rugójából egy karikányit az kb hány FPS csökkenést jelent?
Erre te a semmibõl lehiénázol, majd pár hsz-el fentebb közlöd, hogy neked eleged van a flémelésembõl és hogy Punker sem tesz ez ellen semmit.
Súlyosan beteg vagy csikánó! 😉