Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na legalább kedélyesen elvagyunk..

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

Jaajj. ne szójjá má bele.. én most hipnotizálva vagyok ..a kínyai bdu-mban meg a viper mellényemben..:-DD

lac coo
Egy BB-vel fejbe lõné a trógerokat ,a taktikál m4-esével! !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

aranyos a cica csak a fordítóprogram nem adott ki semmi értelmeset a feliratra..de aranyos.. tényleg..<#vigyor2>

Punker
aztán mikor jön a tróger oldal szakadt pulcsiban kínyai BDU-ban és semmivel nem rosszabb mint a geardo sereg sírni fogsz? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

ez nagyon 10 pont.. ahha én már érzem...Fé'millás fullruciba,projektoros kesztyûben,übertaktikai fonott karkötõbe,rommárámolt mááágpullm4-e'akaróók bádkompániázni..(csak ironizáló humor)

DannyL
Végsõ kétségbeesésemben hipnózissal próbálkozom. <#vigyor1>

lac coo
Semmi, közben más kép van a linken 😄DDDD
Én is jártam már így ...

Büdös Bohóc
Instant epilepsziaroham

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

ez most nem esett le.. mi is ez?

DannyL

Csihadj no jucus.

1,
Az mkh kártya igazolja hogy a kártyán található Azonos sorszámmal/kóddal ellátott gravírozású eszköz(fegyverreplika )az 7,5 joule alatti engedély nélkül tartható légfegyver..Ennek van 1 mûszaki lejárati ideje és ennyi.. semmi mást nem igazol.

2,
Az hogy utánna megbontod a készüléket az már a kutyát se érdekli.Az hogy a módosítások után esetleg nem kompatibilis azokkal a szabályrendszerekkel ahol azokat alkalmazzák, az más kérdés.A gb megbontásával nem tudsz szabályt szegni..én még nem láttam airsoft GB-t 7,6joule teljesítménnyel.A legdurvább amivel lõttem is valaha az volt 4!!

3,Bor
Dolgoztam borászatban.A megénekelt soltvadkerti borászatban..Ami ment a borlaborba az 50 literes fahordócskában volt minden földi jóval kényeztetve.A mellette található 10-15 db 100 hl-es krómtartály pedig rá volt kötve a palackozósorra..

4,
A crono-ra 2 megoldást tudok.
4/a
Olyan rendezvényekre jársz ahol nem crono-znak vagy 1-2 szervezõhöz jársz akinek a készüléke szerint megfelelõ a fegyód.
4/b
Dannyl megoldása melyszerint a határérték alatt leszel 10-15-20 fps-el.

5,
1 kicsit el lehetne beszélgetni a szervizesekkel hogy gyõzzék meg a kuncsaftokat hogy nem kell az fps büvöletében élni,költsenek jó nozzie-ra,jó csõre,jó tömítettségre.Persze a piac diktál és mindenkinek kell a meló.Beszerzõnél szervizelek õ szép példákkal gyõzött meg.(120-as rugótol lerúgott gb eleje,marokszám a lereszelt fogú dugattyúk,leégett mikrokapcsolók még a fet elötti idõkbõl..)

MKH kártya teljesen más célt szolgál amint amit te elképzelsz róla.
A csináltatása 3000-5000 ft között mozog. Ha tönkremegy valami a GBben pl. dugattyúfej, O gyûrû meghal, át kell zsírozni, fogaskereket kell cserélni stb stb. Ezzel megbontottad a GB-t magyarul megszegted a MKH kártyában foglaltakat. ( Abba ne is menjünk bele, hogy légfegyvert ki hogyan javíthatna hivatalosan... )
Minden javítás után újra bekellene vizsgáltatnia fegyvert 3000-5000 ftért, mert ugye a technikai paraméterei megváltoztak...

Hiába brümmögsz itt a hülyeségeiddel, nem veszünk komolyan plána ha ekkora sületlenségeket hordasz össze.

Még mindig a kibúvót keresed a szabályok alól. (Hiába a szarból még Jézus sem tud bort csinálni... ) Lõdd be olyan fps határok közé, hogy ne legyen belõle soha probléma.

Akkor szervezz olyan játékokat ahol az MKH kártyát elfogadják 😊

Szerintem rajtad kívül egy szervezõ se lesz akinek az hiteles lenne.

Zárjegyet lehet rakni a vízórára,villanyórára is.... mégis sokan megoldják hogy ennek ellenére meg lehessen bütykölni. De aki olyan profi a szabályok kijátszásában mint te az biztos jobban tudja ezeket.

Eddig egy játékon sem volt bajom a kronózással. Sosem volt késés miatta. Normális játékokra (50 fõ felett) legalább kettõ,de inkább három vagy négy kronó kell.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

RoyalPredator
Használnád az eszed, rájönnél, hogy te irogatsz megint butaságokat.

MKH kártya hivatalos, nem véletlen van kitalálva.
Segítségével igazolhatod a fegyvered, így átvizsgálásra elvileg nem vehetik el.

Zárjegyet lehet GB-re rakni ugyanúgy, ahogy raknak rengetegféle elektronikai eszközte, köztük a te telefonodba is.
Ezzel biztosítva, hogy a kártya kiállítása után azt te nem bontottad meg.

És ne gyere a "majd akkor legõzölik a matricát" dologgal, mert akkor boltomban zárt üres boros palackot számlázok le neked...

Az egy dolog, hogy 7,5J alatt marad, de a kártyával gondolom gyakorlatilag lezáratod a GB-t, így ha utána módosítod az erõsségét, szabályszegést követsz el. Legalábbis azthiszem ezt is olvastam, amikor érdeklõdtem a kártya iránt.
(Ha veszel egy autót, levizsgáztatod piros rendszámra, akkor ha 120-al elkapnak, hasonló problémákba ütközhetsz.
Vagy másik példa, ha bort állítassz elõ, minõségellenõrzés, zárjegy kiadása után te azt felvizezed, vagy módosítod az összetételét, megintcsak.)

Az, hogy mindenki mással kronózgat, ahol a tapasztalatok szerint igen sok dolog eltér (köztük a BB-k is!), alapos okot adna rá, hogy hivatalos mérést fogadjanak el a szervezõk.
(Vagy ha jármûves a játék, jogsit-forgalmit se fogadjátok el?)

És itt nem a szabálykerülgetés a lényeg, hanem az, hogy szõrszálhasogatás miatt ne kelljen valakinek haza mennie, illetve hogy gördülékenyebben menjen a játék. (Rekord eddig 34 percnyi kronózgatás, sok emberre. Inkább játszottunk volna, tényleg...)

Owned.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Ön nyert!!Saját magad válaszoltad meg a kérdésedet.
lac coo
Ha megoldható lenen valami zárjegy féle, akár mûködhetne úõgy, hogy neves szervezõ beméri, lázárja aztán azt mindenhol elfogadják. De...
Leleményes user úgyis megoldaná, hogy leszedje azt a zárjegyet 😄DD

Meg az 5 másodpercig tartó helyi kronózásonnál egyszerûbb nem hiszem, hogy kell .

Háromszor olvastam végig amit irtál. A válaszhoz meg lekellett ülnöm a nagygép elé, mert ilyen hülye még te sem lehetsz ...

MKH kártyát elfogadni kronózás eredményeképpen... a kis buksidba tényleg ekkora sötétség van? 4 éve foglalkozok az airsoftal ,de ez most tényleg alkalmas a top 1 helyezésre pedig olvastam hallottam már egy-két meredek dolgot.

Mindenki azt az eredényt fogadja el valósnak amit Õ a helyszínen saját BBvel technikával mér.

Miért lenne érdekes következménye? 7,5 J alatt maradt a torkolati energia. Bebizonyítani, hogy rugótcseréltél pedig senki nem fogja tudni.

Istenem ez tényleg feldobta a napomat. 😄 súsúsúsúúú 😄 tényleg nem értem, hogy juthattál el idáig... HA HA 😄

Kicsit el vagy tévedve penetrátor,a szervezõ nagyívben lekaksizza hogy neked milyen kártyád van.Mindig a szervezõ kronója a mérvadó.Ergó ha 405 vagy 402ftps a fegyót,váltasz vagy mész haza.

@püspök
Mellesleg a te kezedbe m4???Biza én mondom kapa való abba, nem m4.
Ne csak segélyekbõl éljetek mán.
lac coo
No de akkor bárki rátuningolhat +20 FPS-t.
Ezen kár rágódnod, nem véletlen van minden játék elõtt mérés ....
Mondjuk mifelénk senki nem akad ki ha valakinek 5 FPS-sel túlcsúszik a fegyvere, de van ahol nincs pardon ...

RoyalPredator
Úgy értem, ha most nyár elején elviszem átvizsgálásra a fegyvert, és MKH kártyát állítanak ki hozzá, akkor azzal a kártyával egy esetleges kronózási fennakadáson (ahol a lent említett eltérések miatt van gond, 10-20 FPS miatt), akkor a kártyán lévõ adatot el kell fogadniuk a szervezõknek, és játszhatok a fegyverrel a játékon.

Zárjegyet is rárakhatnak, nekem mindegy.
Ha rajtakapnak valakit, hogy levizsgáztatja a replikát pl 450 FPS-re, de 500-at teljesít, gondolom érdekes következményei lennének...

lac coo
Õõõ..Most játékra, illetve az ottani kronózásra gondolsz ?

Hát már hogy fogadnák el ?? 😊

Fõleg mert az én tapasztalatom szerint nem is nagyon méregetik a fegyvervizsgálóban, nekem hót mást mért a kronó mint amit a kártyára írtak .

RoyalPredator
De jelenlegi álláspont szerint el kell fogadniuk.

lac coo
Ahhoz nem kell egyesületben lenned, bemész , kifizeted , bevizsgálják és kiállítják a kártyát ....
Csak az a baj, hogy utána úgy tuningolja az ember ahogy akarja ...

RoyalPredator
Lowcap rules!
Midcapeket veszek most, de nem töltök 40-nél többet bele szerintem.
Az a jó, ha valóságosak a körülmények. Mondjuk sima Midcapesekkel szemben is hátrányban leszek, de HiCaposoknak legalább tekergetni is kell, ami felér egy tárcserével.

Jó lenne, ha a tártöltés is rendszeres eljárás lenne játék közben.

RoyalPredator
Komolyan mondom, ha sikerül sportszövetségbe bekerülnöm, egybõl kiállítom az MKH(vagy mi a neve) kártyát, ahol fel van tüntetve a torkolati energia.
Akkor nem köthetnek belém, elvileg. Elvileg.

amikor megnézegettem lehetett választani a g36-os és az m-4-es adapter között..hosszú g-36 tárat nem akartam bele,akkor még nem lehetett kapni a pici 20-ast.
Viszont van itthon 10db 100bb-s vietnam mid cap-em.
Megmaradtak a 249-es korszakomból..Fixa ideám volt a real- javadalmazás.3 tárral mentem be a játékra.
nekem bejön így..

lac coo
Miért, anélkül nem tetszik ?_Akkor minek vettél olyant? 😄D

vietnam tárral még tetszik is nekem..m4 adapter van rajta..

DannyL
DMR-ben tökéletes beállítás. Ogré-é is a körül van.

ezért jó hogy a várva várt sl-8-am 470...<#nyes><#nyes>

DannyL
Egy Guarder és egy XCortech (leggyakrabban használt) kronók között lehet 20 FPS mérés különbség is. Ezért tuti a 380. Saját esélyeidet növeled.

igen igen...de gondoltam a 390 is jó lesz..
lac coo

DannyL
Ezért érdemes 380-ra belõni, akkor nem lesz ilyen.

igen tudom, hogy 0.2 vel mérnek, általában nem lépem át, de nemrég belefutottam egy huncut kronóba ami 5 FPS, fölé mérte, így tartalék puskával kellett mennem....
lac coo
Rugó levágást nem javaslom, ha megnézed szép merõlegesek, egyenesek a végei, az úgy jó ahogy van.
Ha nem akarsz vagy nem tudsz másik rugóra áldozni inkább szedjél le egy fogat a dugattyú végén, az kb 15 fpst fog levenni.És egy kicsit nõ a ROF-od is ...

De tényleg nem érdemes gányolni, 1000 FT-ot ki lehet gazdálkodni !

DannyL
Nehezebb BB nem megoldás, mert 0.2-essel fogják mindenhol kronózni és megbukik.

RoyalPredator
Van FPS csökkentõ lángrejtõ, énis gondolkodom a használatán.
Nemtudom hogyan mûködik. Ha megfúrod a csövet, biztos vesztessz FPS-t 😄
Lehet hasonlóan mûködik (továbbnöveli a csöver, és valahol kiengedi a levegõt, bár a végén már szerintem mindegy).

Ha már a GB-t szétbontottad, vegyél egy rugót, vagy válts BB-t.
Néha BB-k között is megvan az a 10 FPS külömbség. Meg Hopuppal talán lehet trükközni, nehezebb BB-kkel karöltve.

Épp átlépted a limitet?

Köszi, kb -10 FPS akarok elérni. Majd keresek valami gyengébbet...
RoyalPredator
Kell a bicikli a részegnek...

DannyL
Nem akarlak kiábrándítani, de te itt is egy shenki vagy, szóval max. magadat küldheted el. Jah lezárhatjuk. 😉

lac coo
Te meg másik fórumot, mert ez NEM ! a Softair állatkertje ahogy azt hangoztatod!!!
Vagy próbálj meg normálisan fóromuzni ...

Gondolom itt lezártuk ? Szupi.

DannyL
Az attól függ, hogy milyen erõs rugóból vágod le. Egyébként meg fillérekért kapsz használt, gyengébb rugót az adás-vételiben, szóval felesleges ilyenekkel szórakozni.

Hali

Ha lenyesek az AEG rugójából egy karikányit az kb hány FPS csökkenést jelent?
DannyL
Így marad, csak keress másik barátot. 😉

lac coo
Akkor "már" egy hete jófiú vagy, maradjon is így!

DannyL
Aha értem! Több mint egy hete direkt hozzád se szólok, mondjuk Punkerre való tekintettel.

Erre te a semmibõl lehiénázol, majd pár hsz-el fentebb közlöd, hogy neked eleged van a flémelésembõl és hogy Punker sem tesz ez ellen semmit.

Súlyosan beteg vagy csikánó! 😉

Sikerült összehozni a dolgot?