29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator
    képzeljétek el a helyzetet, a skorpiók megbeszélik a taktikát, a vadkanok térképet rajzolnak, mindenkinek kiosztanak fejenként 300 bb-t, és akkor megjelenik ez a 14 éves, szellő kategóriás rambo, nála majdnem nagyobb fegyverrel....azt a síri csendet...
  • Punker
    és ez téged nem zavar? vagy te se vagy még 16?
  • DummyBoy
    Szvsz "önmagát milsimnek valló" játék lesz az ... nem pedig komolyan szervezett móka :)
  • milk41
    nem mondok nevet mert én is megyek:D
  • sgmbulldog
    És melyik "milsimre" emgedik be szegénykét ?
  • Punker
    inkább veszek bele még 1 talpbetétet :D
  • MuldR
    1 vekony + 1 vastag bundeswehr zokniban nyomom.
    Nyaron vicces. :)
  • Punker
    ebből is lett volna 50-es de azt képtelen lettem volna megcsinálni.
    (reggel 12 perc alatt értem le a regisztrációra, délután már több mint félóra volt haza menni)

de ha azt vesszük hogy egy átlag játékon megy az ember mondjuk 10 km-t megszakításokkal most meg max 15 percet álltunk, ez nagyon jó erőpróba játékokhoz is. (pont az volt a cél hogy tudjam e mennyire bírom a nagyobb távot)
  • Punker
    lol lol lol :D
  • milk41
    sry,én egyáltalán nem aludtam(kezdek megint elkockulni:()
    még 1 kérdés:
    ez a milsimeknél is így van?mert van egy 14-15éves,150cm,30-40kg-os ismerősöm aki holnap megy egy milsimre,és ő szerinte elég a szülői engedély(elvileg az apja ismeri a szervezőt)

jah és köszi:)
  • DummyBoy
    Teljesítménytúrázni jó ...

Munkatársaim hívtak Gerecse 50-re ... Kérdeztem, hogy az 50 az méter? Nem, km ... Akkor oké, kocsival megyek ...

Viccet félretéve, nekem a kis sétálunk-fotózunk-szalonnátsütünk és nem gyalogoljukletökigalábunkat túrák jobban bejönnek. Minden tiszteletem azoké akik lenyomják a Gerecse-Kinizsi túrákat, de nekem azok már túúúl hosszúak!
  • praksi
    "10. Korhatár: a minimum életkorhatár tizenhat év, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek csak egy nagykorú játékos felügyelete mellett, írásos szülői engedéllyel (lásd Melléklet) vehetnek részt a játékokon."

nekem fél perc volt megtalálni :P
  • milk41
    lenne egy kérdésem,Magyarországon ahoz hogy MASZ-os játékoknál nem min. 16évesnek kell lennem?mert valahol azt olvastam,hogy 16-18és között kell szülői engedély,de most csak azt találom hogy csak 18év alatt kell
  • praksi
    múlt heti pestszentimrei játékon 3 l víz nyomtalanul eltűnt bennem is :)

nálunk ma éjszakai játék van; remélem nem lesz túl hideg :S
  • Punker
    hát az tuti, 1,5 liter víz, fél liter energia lötyi 2 kifli 2 csoki, és 2 kilóval jöttem könnyebben haza mint elindultam :D
  • praksi
    tudod: Norbi bekaphatja :DD
  • Punker
    most mondjam azt hogy kb 12 éve voltam utoljára én is :D

de most ledöglök mert tényleg végem.
  • praksi
    grat :D
    unokatesóm nagy teljesítmény-túrás, mindig el akar rángatni valahova, de valahogy sose érek rá :S
  • Punker
    az utolsó kb 5 km-en úgy voltam levágom a saját lábam...
    túl vékony zoknit vettem fel, és előjött a bakancs tágulós jelenség amit MuldR mondott, a sziklákon lefelé csúszkált a talpam most kb 5 forintos nagyságú hólyag növekszik a rajta.

1x kicsit eltévedtünk olyan 10-15 percre, de így is tartottuk a kitűzött 5 és fél órát (7 óra volt a meghirdetett szintidő) kaptunk hegyigyopár sapka plecsni felvarrót úgyhogy mától hivatalosan is hordhatom! :D

• praksi
    jó volt az Eger túra? :DD
  • Punker
    5 és fél óra 25 km 1100 méter szintkülönbség, végem van, kérem kapcsolja ki.
  • DannyL
    A Military változat drágább mint a G36.
  • Mike at home
    én ugyan nem akarom eladni, a JG AUG meg egy árban van a G36-cal itthon
    már ha lehetne kapni
  • DannyL
    Ja hogy a Military. Az valóban még Gunner-ről is 35e Ft vámmal.
  • Kurfürst
    Nowarban 38 500, 44-esben 42 ezer volt, de tudtommal már egyikben sem kapni. Nota bene, ez nem a "civil" változat - olyat kapsz olyan 30-34ért.
  • DannyL
    Melyik bolygóra gondolsz AUG ügyben 40e -ért? :)
  • Kurfürst
    Tod az valszeg azért volt mert a G36C ára újonnan, drágább boltban sem több mint 34 000... ehhez képest te akarod egy ezressel többért adni, használtan. Mégis ki lesz olyan hülye..?

AUG meg újonnan olyan 40 ezer körül alakulna, már ha lehetne itthon kapni..
  • Mike at home
    bakker :)
  • Mike at home
    maradj már, infarktust kapott
  • Mike at home
    öcsit airsoftozni stikába, mi? :)
  • mstummer
    ööö... mindegy... őt biztos más lőtte le :D vagy infarktust kapott :D
  • Punker
    na de a becsapódásokat mutatták :D
  • mstummer
    Jó hátt afgán-német-francia film... :D

Különbenis nem hallottál a hangtompítóról? :D:D:D:D
  • Punker
    hehe az egyik statiszta hamarabb esett össze mint hogy a sorozat jött volna, alacsony költségvetés :D
  • Punker
    DunaTv szokott ilyen ritkaságokat adni.
  • mstummer
    Egy afganisztános film megy. Minden ruszkinál 45ös tár van. Asszem beszerzek egy nagy méret tárat az AK-khoz :D
  • degenerator
    a többi rémhírterjesztő alatt nem csak baloldali újságokra gondoltam.
  • bardocz
    Hát azért nem,de egy kisgyereket simán elviszek,csak ne kapálózzon:D
  • Mike at home
    te is beleférsz? :)
  • Mike at home
    "ebből is látszik, mennyire kell komolyan venni a népszavát" ennyit kellett vlna irni
    a többi része már politizálás