Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
dobattak ma olyan korrektül házrom mellõl, a susnya alatt az útról néztem kijön ellen vagy nem õ, meg csak dobd...simán szarrá lõhetett volna 10 méterrõl.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

öregharcsa
ma mi is jót játszottunk Érden..ott is volt ilyen szájjal leveszem a BB-t mutatvány..<#vigyor1>
sõt olyan is volt hogyan kell sportszerûtlenül pofánlõni a másikat 1,5 méterrõl mikor a jóembert dobatták..hmm érdekes volt, de jó gamma volt összességében...

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
játszottam kb 20 képet csináltam összesen 2 visszaállás között

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
30 fok és igazi dzsungel 5 méterrõl se lehetett 1-2 embert kiszúrni, fõleg az olyan fanatistákat akik a derékig érõ csalánban fekszenek 10 percet (itt jön az én hülyeségem meleg van nem veszek fel maszkot, most megtudtam milyen 5-8 méterrõl kapni egyet szájra 395 FPS-sel, szerencsére fogam nem bánta csak a BB-t kellett kiköpni) 400BB-s limit egész napra illetve a ládákban változó mennyiség kiporciózva 3 ládát cipeltünk be a HQ-ra + a rajunknak 1x sikerült tüzérségi csapást indítani (10 percig kell ketyegtetni 1 sípoló dobozt) bejártuk az egész pályát 2x kissé kitikkadtunk a hõségben úgyhogy kocsmázni már nem is volt erõnk.

Scottt
Játszottál is vagy csak megörökítetted az eseményeket?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

mesélj :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
ejj de qrvajó volt ma Pingyomon.

öregharcsa
mint mondtam nem gond..csak azért említettem meg hogy erre is figyelni kell!

sok sikert a csapatnak! <#vigyor1>

a Kékfény jeleneteibõl vágta össze a srác (ezek a képsorok 3-4 hónap alatt mentek le)

ezt véletlenül nem az m1 csinálta?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Scottt
Nem rossz😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kétlem, mert még valamikor februárban készült az anyag, és csak most kerültünk be a mai lapba :-)

ja, ha valakit érdekel, egy csapattársam készített egy kis szösszenetet a magyar kommandósokról:
videó

DummyBoy
Akkor biza benne lesztek a Fókuszba! <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nem mi írtuk; az egyik srác ismerõse a helyi lapnál újságíró meg fotós, a képek is beállítottak voltak; de tényleg, erre nem figyeltünk... <#rolleyes>

SG rock
nekem is ilyenem van de én raktam arra az elválasztó micsodára egy zippzárt és már meg is van oldva.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

DummyBoy
Hopp .. akkor erre is figyelni kell ... <#wow1>

Punker
az a tipusú viper ami a csapattársaknak van középen el van választva teljesen.

DummyBoy
Szét kell vágni? Ami nekem volt anno, annak olyan volt a hátsó tartója hogy a zippzáras rész mögött egy zsinórral összehúzható - szétnyitható ilyen "fal" volt ... Ennyire hülyén nem lehet megfogalmazni ahogy én, de úgyis értitek ... Azon semmit sem kellett szétvágni ... volt aki egyszerûen belerakott egy 2 literes flakon vizet és kész ...

Az újabbakat szétkell?

Punker
az a baj a dél afrikaival ha nem vágod szét még 1,5 liter se fér bele.

DummyBoy
No igen, a Camelbak olyan mint a Hilti vagy a Flex ... 😊

Az igazi Camelbak nem olcsó ... de egy biztos, hogy jó dolog 😊 Arra kell odafigyelni, hogy szeretik a vizeszacsikat alapból lekamelbekezni ... pedig az egy márka ...

Nekem anno SAAV mellényben volt noném vizeszacsi és legnagyobb meglepetésemre egész napos (347862345 fok árnyékban ...) játék alatt is csak a csõben lett meleg a víz ... De ezt szvsz ki kell fogni ... Nagy mákom volt vele ...

Majd én is akarok venni valamilyet (jelenleg kulacs póva ...) de sajna a tervezett felszerelésemhez nem igazán authentikus ... viszont a biciklizõszsákomba is bele lehet tenni, szóval valszeg abba venni fogok majd 😊

degenerator
most hogy így nézegettem egy cikket, meg a képeit.....szerintem elkaptam a lyme-kórt....vagy mi....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
lopakodok, sunnyogok, ezek ketten meg hátul beszélgetnek, meg rázzák a puskát...ehh..😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

öregharcsa
jaja, tök jó..és ki az az okos aki szemüveg nélkül nyomja?(8-as kép)..ha már bemutatja az airsoft sportot a cikk, érdemes lett volna azt a képet leszedni mert így kissé félreérthetõ a helyzet...a cikkben ugye arról beszéltek (vagy írják) hogy a pálya egész területén még a nézõknek is védõszemüveget kell viselniük(nagyon helyes!!)..erre a képen ott virít egy ember védõszemüveg nélkül..srácok figyeljetek már egy kicsit oda..

egyre több visszhangot kap az airsoft és ezek alapján ítélik meg az embereket..én értem hogy jól néz ki, meg vagi(stb) de ha már fotóznak akkor már a pályán legyen mindenkin védõszemüveg..(okés a csapatkép nem lényeg)

nem kötözködök csak felhívnám a igyelmetek erre a dologra..

egyébként jó a cikk bárki is írta...

bardocz
Légis most költözik,és nem lehet árakat sem nézni:S Amúgy ott kezdtem volna a keresést.
öregharcsa
légiós military-t nézd meg, vagy a pólusban is van egy bolt a saturn-al(vagy médiamrkt?) szemben... a fõbejárat mellet (régen a standa vagy milyen kávézó volt ott)..én ott vettem vadiújan 6000 pénzért de volt használt 3500-ért...lehet választani...de a légiós nagyon jó kis boltocska én ott néznék elõször körül..vagy a softair oldalán az eladási topic-ban..

bardocz
Külföldrõl rendelni találomra nem akarok,mert egy az,hog nem tudok,kettõ meg,hogy próba nélkül nem veszek semmit.Mert aztán cseszhetem,ha nem jó és rajtammarad :S
9 hozzászólással ezelõtt írtam egy mellényrõl; tényleg lusta lehetsz, ha nem ovlastad el :-)

ja, benne voltunk az újságban :-)
BAON.hu

Punker
ha lusta vagy utána járni az a te dolgod, én nem adnék 3 ezret se 1 horvát mellényért az biztos.......

bardocz
Lehet szét kéne majd néznem nekem is ilyen military boltokban,ha 44-esben 6500,akkor valahol biztos van olcsóbban,csak kurvalusta vagyok😄
Punker
50$ volt + szállítás (nem a mostani árfolyammal) és nem német, itt az egri boltba bementünk volt 1 láda horvát mellény és kitúrtuk az összeset ami nem volt szakadt/kopott.

bardocz
Akkor a camelbackod 6000ft volt?😄
Amúgy ez vadkanos rendelés volt max-fuchs-ról?Ugye onnan csak 10esével lehet rendelni?
Punker
mi tavaly vettünk 12 db-ot 2000 volt darabja de mind el is adtuk.

bardocz
Max körbetekerném újságpapírral,emlékszem régen strandra mindig úgy vittük innivalót,és hideg maradt sokáig😊 Amúgy te tudsz valahol olcsó hrvát mellényt?Legolcsóbb amit találtam használt az 5000HUF...Jó lenne valahogy hozzájutni 3-4ezres áron.
Punker
hát nem egészen mert nekem a camelback annyi volt amibõl veszel 3 horvát mellényt 😄

a sima 2 literes vizes zacsi az olyan 2000 pénz az belefér a horvátba de nem marad hideg.

bardocz
😮 az király!És ilyen táska elfér a horvát taktikai mellett,vagy vagyez,vagy az?
nézd meg a #13939 hsz-t :-)

amúgy jelenleg egy cipõsdobozban piheg szétszedve; kapott egy új selector plate-et, meg a mûanyag csapágyakat acélra cseréltem. meg a gyári trutyit (ami zsírnak még szódával se menne el) kimostam, és újra zsíroztam. csak egyelõre még járatom a csapágyakat, meg szórakozok még egy kicsit a hézagolással :-)

Punker
nekem a reggel 9-kor betöltött víz 4-kor még hûvös volt, csak a csõben melegszik

ha már mellény; egy csapattársam ilyet vett: Chinese Molle

jelenlegi áron 2700 Ft volt; a 3 tárzseb dupla; azaz összesen 6 db tárat tud magával vinni. könnyen átrendezhetõ, nem nehéz, elmondása alapján baromi kényelmes (valszeg csapatszinten veszünk ilyen egyen-mellényt)

bardocz
Ez az a mellény amit mondtam.
bardocz
Néztem azt is decathlonban.Nem melegedik fel benne nagyon a víz?Amúgy a a 3 liter egy ilyen napon nem túl sok😄
A fejfájás is a dehidratáció miatt van. Inni kell sokat, meg
néha enni is. 35 fokban, napon, ez az eredmény.
Mike at home
inkább a fejfájással van most problémám
illetve már nem, vettem be fájdalaomcsillapítót 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

öregharcsa
ezért kell a camelback és akkor nincs gond...3L víz van nálad folyamatosan mert ugye ilyenkor elég nagy a folyadékveszteség és ha nem pótolod nagyon rosszul is lehetsz...eddig kulacsoztam de elég kényelmetlen úgy rohangálni hogy minden lötyög-ütõdik a derekadnál..most váltottam camelback cuccra és szerintem qwa jó...

bardocz
Én most csak fáradt vagyok,játék vége felé,utolsó elõtti körben kezdtedd el nagyon lüktetni a fejem,de már jólvagyok.
Mike at home
hát nemtom, most kifejezetten szarul vagyok :S a múltkori után meg semmi bajom nem volt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Anyira azért nem volt rosz😊 Kurvamelegvolt,de így hogy végig tudtam inni,mert a bázisra kellett menni éledni jóval türhetõbb volt,mint múltkori érd.
bardocz
Nagyon jó volt a mai játék,olyan gyönyörü nyaklövést kaptam marha meszirõl,hogy az olyat tanítani kéne.Csak hopp jö a golyó,és meghaltam,de nem láttam honnan.Rájöttem,hogy rambózni jobb,mint csapatban menni😊 Nagyon élveztem egyedül,fõleg amikor 2-3-4 embert is ki tudtam szedni.Egyik srác meg is dicsért,hogy nagyon jól csináltam😊 Anyira jó érzés ott menni az elklenfél mögött,lopakodni(2 high-cap tárral wazze!!!),és nem vesznek észre,aztán puff-puff,és meghaltak.

Amúgy most jöttem haza boltból,és Decathlonban van jó kis mellény,azoknak akik nem használnak több tárat tökéletes,belefér innivaló(van kulacs hozzá),telefon,szerzsám legroszabb esetre,kis kaja,bb.3000ft.Tényleg,44-esben 6500ft a Horvát taktikai mellény,megér az anyi pénzt,vagy keressek olcsóbban?
Mike at home
megmondom õszintén, felértékelõdött számomra az éjszakai játék, nomeg a Campona pince
szal 30-35 fokban ugrabugráljon az az erdõben, aki imád mazózni

Mike at home
he lenne ennyi fölös pénzem, akkor már nem a nowartól veszem meg
megvan ez a felébõl is

Mike at home
nem fizetsz elég adót?
meg gondolom a te külön engedélyed, hogy játszhat