29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#17216 Na,megvan a hegyivadász táska,ebben szerintem még a fegyverem is el fog férni a többi mellett:) nagyon jó,hatalmas :-) -
#17215 tömegpszichózis, és pletyka...
leközölnek egy ilyen hírt, eljut a célközönséghez (esetünkben rettegésben élő baloldali emberkékhez) ő ezt elhiszi, még jobban fél, és terjeszti. a cáfolatot, mivel a saját újságja nem fogja lehozni, valószínűleg nem fogja elolvasni, vagy ha el is olvassa, fenntartásokal fogja kezelni, hogy dehát az mno/dunatv/a világ értelmes része hazudik.
hasonlóképpen terjednek az urban legendek is. -
#17214 Ezzel csak az a baj, hogy míg egy ilyen hírt az átlagos Homo Sapiens fenntartásokkal kezel, a többség tényként kezeli ...
Olyan ez mint a munkahelyeken a dohányzó ... Ha valami infó kell, vagy jó pletyka akkor goto dohányzó ... A dohányzó a munkahelyek guglija ... dob az mindent, hírt is meg baromságot is ...
Mi teszteltük anno a mienket ... elkezdtünk kicsit hangosabban beszélgetni arról, hogy az egyik soron majdnem kigyulladt egy gép ... 4 órával később mérgesen szidták a biztonsági őrséget, akik nem engedték be a mentősöket, mikor valaki megégett az egyik gépnél
De a top az az volt hogy elkezdtek építeni egy új gyártócsarnokot, az egész média a fejlesztésekről meg az új munkahelyekről beszélt, erre valaki kitalálta hogy bezár a gyár ... majd a fél világ új munkát keresett ... -
#17213 ebből is látszik, mennyire kell komolyan venni a népszavát, meg a többi rémhírterjesztőt. -
#17212 Na peeee ... hogy utánna benne legyek a Zújságba hogy neodzsíjájdzsóista harci taktikákat elemzek ... miiii???? -
praksi #17211 GI Joe gyűjteményt beszámítasz? -
#17210 Na ja ... főleg ha a kék csapat tagjaként előkapom a fehér kendőmet, hogy elszoríjjam vele az artériás vérzéseket ... "Kék karszalag - piros karszalag ... még csalsz is te szemééééét???"
Kitépett gigával még magyarázkodni se lesz időm ...
Alig használt AKS-74 + GP-30 duómat autósbarbira és kenre cserélném -
#17209 a hirado.hu-n kivül a google szerint nem foglalkozik a témával senki -
#17208 na tessék, pl. a mazsihisz.hu közölte a korrekciót is
http://www.mazsihisz.org/neonaci-kikepzes-helyett-artatlan-sport-folyik-budakeszinel--129.html
magyar nemzet cikkére hivatkozva -
#17207 átélés nélkül nincs öröm:) -
praksi #17206 gondolj bele, kitépik a gigád meg levágják a karod; és még le is csesznek mert nem használsz fehér kendőt -
#17205 pedig már hogy beleélted magad -
#17204 igaz, elnéztem:) azt hittem, igazá harcra gondolsz. -
#17203 én szovjet doktrínákban, és partizánharcban gondolkozom, mivel magyarország soha nem lesz erős, hogy felvegye a versenyt másokkal reguláris hadseregek szintjén. ott meg előfordul az ilyesmi.
egyébként ha messziről lelősz valakit, akkor is látod, hogy szétnyílik a koponyája, vagy esetleg a bőr tartja össze a fejét, ilyesmi. és ez olyan meghatározó élmény lehet egy újonc számára, hogy kissé fura dolgokat is művelhet később. a másik véglet a japánok, náluk a társadalomban ez az egész szerves részét képezi. (lásd nankingi mészárlás.) -
#17202 meg enm unreal, van éppen elég katonai kiképzőprogram US Army, pl. messziről lelőni vkit más mint kitépni a gigáját -
#17201 fps és airsoft -
#17200 Bakker ... hozzátok én tuti nem megyek érszoftozni ha ez van a "MEGVOLT" helyett ... -
#17199 az unrealban szétlőni valaki fejét, és a valóságban kitépni az ellenséges katona gigáját, érezni az édeskés szagot, a nyálkás testrészt, letörölgetni az alvadó vért....nem egy kategória..... -
#17198 azt max 15-ért..... -
#17197 AUG -
#17196 az UAG-ot vedd meg 25-ért -
#17195 25-ért bármikor megveszem :D -
#17194 de a veressj emailcíme látható volta vastagbőrön. -
#17193 FPS játékokat mikor tiltják be nálunk
az összes náci gyakorolhatja vala az emberölést
sőt kiskorban kezdve, érzelemmentesen is ölhetsz már, isz ez csak játék -
#17192 hm... én is írtam, csak én a főszerkesztőnek -
#17191 a npeszava.hu-nak nincs impresszuma, nem tudni ki szerkeszti, ki a főszerkesztő -
#17190 Hát mert bótban annyi :) (asszem...) -
#17189 jaj de jó -
#17188 nem, neked csak szimplán furcsa elképzeléseid vannak a világról néha :) bardi a náci :) -
#17187 amikor meg azt mondtam a JG G36-osom, 35k-ért eladható, leugattatok -
#17186 Ennek a hivatalos sorrendje a :
- sajátbőr
- elmondanak egy csomó dolgot
- taktika
- megismerkedés
- sörözés
-
#17185 azért javaslom hogy először menj ki simán gyakjátékra mert ott kitudod magad "kötetlenül" próbálni. milyen játék mód is tetszik neked, nem mindegy hogy rohamozós vagy sunnyogós taktika jön be neked inkább stb. -
#17184 Ebben a sorrendben nehéz lesz. -
#17183 hát látatlanban nem szokás se csapatot se csapattársat választani. -
nzmark #17182 Szeretnék már úgy játékra menni, hogy előtte megismerkedek egy jóvágású csapattal, ahol egy jó sörözés közben meg is beszéljük a taktikát meg elmondanak egy csomó dolgot amik egy részét jobb ha nem a saját bőrömön tapasztalok meg :-) -
#17181 Hála istennek ... csak most meg melóban nemtom megnézni :( Nem tudja valaki feldobni jutyubra? -
Kurfürst #17180
Van egy eladó JG Steyr AUG Military-m ha kell valakinak. Gyakorlatilag új, májusi és azóta alig használtam.
Ilyesmi:
35e pénz.
-
#17179 na azért :) -
#17178 Ilyenkor jó a média.:D -
praksi #17177 Duna TV már cáfolta !