Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
inkább ne

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
DannyL, praks
holnap jó eséllyel nem megyek
nagyjából örülök hogy élek
Red alert 2 után nem voltam annyira kész mint most

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
a zsebek száma nem függ össze a mellény minõségével és fõleg a használhatóságával, én olyan mellényt vettem amin 0 db zseb van "klasszikus" értelemben, viszont moduláris rendszer.....katt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hali!
voltam a honvédségi nyilt napokon ma és lehetet ingért paintballozni és quadozni. állunk a sorba a pbnél és odajön öt katona hogy áljunk már ki ellenük. elfogadtuk... 2böl 2 buktuk de ugy hogy az elsönél én kiszedtem egyet másodiknál meg mind megmaradtak.
na de a lényeg: kinn voltak a militaryshoposok és 4eft és 8eft ért volt (szerintem k*** jo) taktikai mellény. Több zseb volt rajta mint ami a KF be van 30eftért.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

hát akinek van egy milkája megvenni annak van rá még pár sztem etetni. Mondjuk sok értelme szerintem nem lehet( az én nagy tapasztalatommal) mivel célozni nem nagyon tudszvele sokat löni meg más stukkerrel is lehet nem kel hozzá 6 csõ 19 kiló meg fõleg nem, meg ugye mivel csak ahasadon válladon fügesztve tudod tartani csak ugy tudsz lõni vele ha nagyjabol szabadon állsz ha csak nem akarod a válladra kapni😊 és akor már csak egy gyors pontos lövés azt annyi😊 de szép hsz kerekitettem erre a szarra 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

SG rock
és egy teherautó akkumlátor kell bele?<#hehe>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

öregharcsa
hát két kezem van nem??<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

egyébként kellene a francnak..19 kiló és qwa gyorsan kinyom 10.000 BB-t..ezt etetni max a milliomosok tudják....

http://pspfilez.extra.hu/

SG rock
pessze, mi a fenének<#fejvakaras>?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

öregharcsa
nekem úton van kettõ ebbõl... <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

ILYET! kérek karácsonyra fukkshit fukk

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Punker
mikor hazaértem suliból árnyékban 29 napon 34,3 fok volt, jó lesz nekem is holnap miskolcon 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
ma volt tinglitangli érden. a nagy szervezett játékkal ellentétben ez jóhangulatban telt el, egyetlen stallone-val, vagy schwarzeneggerrel se találkoztam, de még ega fránya uri gellerrel se (allj meg golyo)

viszont kurva meleg volt, a lövöldözés közbeni szünetekben hideg vizes kádakról hallucináltam😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Scottt
Idióták.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mersant
faj, majd elmulik...😄

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Hopp ... errõl jut eszembe ... kölkök ...

És mi van ha véletlenül arcon lõnek? a szemüveg azt ugyebár nem védi

Mersant
+ orvosi, pszichologiai es IQ teszt amit X evente meg kene ujjitani, jatekok elott engedelyt felmutatni, valami eves dij mint pl. horgaszatnal...egyre tobb a felelotlen hulye. epp a minap mondtak hogy egyesek szemuveg nelkul jatszanak! barmok...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

itthon is lehetne ilyesmi.......... 😄
Á, így már értem, angol jogi marhaságok miatt.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

az nem neonzöld😊 az libafoszöld

DummyBoy
UK-ben a jelenleg hatályos fegyvertörvények elég kemények ... AS fegyvert csak az vehet legálisan aki valamelyik hivatalos site regisztrált tagja egy ideje, stb ... (Valami ilyesmi, haverom szavaival élve ... nem egyszerû dolog ...)

NA a 2 tone cuccokat viszont bárki megveheti és használhatja ...

A neonzöld test miért is jó..?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

DummyBoy
Ide is linkelek ... mer ez kemény ...

Angol "2 tone guns"

öregharcsa
az is valami..<#vigyor1>

Punker
nekem mókás játék lesz, hogyan kaparjunk össze egy 2-est matekbõl <#confused>

öregharcsa
akkor az másik játék...ez érden lesz..<#zavart1><#vigyor1>

bardocz
Softair-en nem írják lesz-e valami ma bényén...Az eredetileg tervezett játékot ugyan lefújták,de valami kis öszecsapás csak lesz
öregharcsa
jaja..szoktam..

bár most nincs stargate játék de a P90-et arra vettem..(stargate a király!)és nagyon jó CQB-ra!!!
a G36C a kedvencem mert mindenhová jó..épület,szabadban mind1 neki..bár épületbe épp hogy bemehetek vele...
a BEHK33 volt az elsõ fegyverem(szenvedtem is vele rendesen) , ha jön haver velem odaadom neki vagy ha valakinek kell az kikölcsönzi tõlem..
cm0.30..az mindíg rajtam van...(kötelezõ felszerelés)
az M4SR16 az egységes csapatkép miatt van(M szériás fegyverek)..így bárkitõl tudok kérni tárat vagy én tudok adni..(na meg tetszik..épp beteg szegény)
JG AK47 tactical - kell egy orosz csoda is ha véletlenül azon az oldalon játszanánk...egyébként annyira nem szeretem mert nagy nekem, pedig jó cucc...(ezt is haver használja vagy megy kölcsönbe)amolyan tartalék fegyver..

nos így használom õket..már amikor kijutok játszani..

-------------------------------------------------------------
srácok ha az alienes játékra jönnétek az lesz, csak tingli lesz helyette! és nem holnap hanem holnapután 1-én!!

Mike at home
bejön, semmi baja

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hû, JG MP5-jédet megnézném

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
Nekem is baszakszik,pedig meg akarom nézni mit írtak holnapi játékra,hogy megy-e valaki,mert a rendes játék le van fújva,de talán lesz valami.
a softair.hu nektek se jön be ?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

JG G3
JG MP5-J
Bell M9

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
Hát rosz nézni,ahogy a dobozban vanak :'( szomszédháztetõ meg tökéletes,senkit sem veszélyeztet,senkit sem zavar.Ha veszélyeztetne bárkit is nem csinálnám.
bardocz
Vagy vehetsz használ fegyvert,olyan mint az enyém,csak fix tusos néha van 15.000-ért,és az már át van nézve.Ha olyat tudsz venni,akkor akár 30-ból megvan a kezdés,utána már csak töltényt kell venni.
DannyL
Majd megnõsz, kitartás! 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mike at home
JG G36C
Cyma Glock 18c

Mike at home
mit akarsz te az ablakból?

pl. az általam említett glcok épületharcra tökéletes, sorozatot is lõ, igaz a tárat 3 sec alatt kiüriti, de a valódiak is ilyenek
ellenben lehet venni mellé tárakat, 2k a keletiben

Mike at home
ha a rugós nem tetszik, vehetsz AEp-et, pl. cma glock 18c
10k körül már kapsz vaterán, 20-25 méterig hatásos

Mike at home
nem kell 50 ropi
ha hongkongból rendeled, olcsóbb mintha itthon vennéd
vagy vehetsz egy használt cyma-t olyan valakitõl, aki most vált másra
ruha terén meg veszelt el használt zubbonyt, inget 1k-ér
tehát simán megvagy egy 20-asból

degenerator
azigen. szoktad is használni õket, vagy csak dísz?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

öregharcsa
CA G36C
TM P90
JG M4 SR16
JG AK47 Tactical
BE HK33
CM Glock18 0.30 rev2

van még egy pár betervezve, de most nincs della rá
<#vigyor1><#zavart1>

DummyBoy
Kalash (Dboys-Boyi) AKS-74 ...

degenerator
classimc army slr 105 tuning (ak-105)
cyma glock p-18

Punker
CA G3
Galaxy MP5k
DE USP

bardocz
Cyma 0.28s AK-47s,a behajtható váltámaszos,és nagyon meg vagyok vele elégedve,és érden megnézték ám:-) Meg Bényén is.Máshol nem voltam😄
Milyen stukijaitok vannak? 😊

bardocz
Igen.Itt van róla teszt olvasd el,én tuti ilyet fogok majd egyszer venni pisztolynak.Nameg ezzel nyugodtan lövöldözhetek az ablakból,nem oölyan veszélyes mint a majdnem 400fps-es AK-m 😄
Amúgy én is így voltam AS-el,csak a nyálamat csorgattam,hogy dejólenne,aztán 1 év múlva sikerült😊
bardocz
Szerintem lejönne az eredeti festék is,azt meg nem akarom😄 Nameg alkoholt ilyenre pazaroljak?😛