Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval valami jó szúnyog-kullancsriasztó az jóljönne ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
régen túrázásokon párat összeszedtem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerencsere itt pesten meg nem szedtunk ki belole, csak mikor lemegyunk biatorbagyra. Ott alkalmankent 7-8 kullancsot szedunk ki (ugy hogy be van fujva riasztoval)
Szoval a kutyaknak meg rosszabb.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ahogy nézem az alföldön nem igazán van kullancs, oda kell menni játszani
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ugyanakkor még régebben, 20-30 éve, tényleg nem volt róla szó
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
MA voltam patikában, sajnos Kedvesem beteg, de legalább rákérdezek ... akartam venni vakcinát amit beadnak ... DE NEM! Amit támogat a TB olyan nincs persze, csak másfajta ... az 5k ... de azt is fel kell íratni a háziorvossal ...
Szóval majdnem lett és lesz is ... 15k-t is bõven megér ... de sajna mire eljutok a dokihoz, az a necces 😞
JA és a vicc ... 30+ évesen el kell kezdenem attól fosni, hogy hétvégén megcsíp egy qrva kullancs és beledöglök ... Gyerekkoromban a Körös mellett éltem, utánna Tisza, most a Duna ... a körülöttük lévõ erdõkben nem egyszer éjszakáztam ... nem érdekelt az árvíz vagy ilyen .. ha kellett pakoltam a homokzsákot, ha kellett meg fürödtem benne (pedig tilos, mert megdöglök ...)
De többször voltam szarul a Keletis gyrosztól/céges kajától , mint a Körös/Tisza/Duna vizétõl ...
És nem láttam még kullancsot csak tvben ...
Érdekes ...
Ebbõl én azt veszem ki, hogy a Lyme kór is gyógyítható még jópár hét után is különben nem lenne értelme a vizsgálatnak.
Most toljak bele kemenyen az antibiot 😞
tudod hogy azt kell szeretni ami van
a red alaert 2 tetszett
igaz ott a rajban voltunk vagy 8-an, rp megmondta mit kell csinálni, nem volt akkor még elviselhetetlenül meleg, az jó volt, igaz sokat nmászkáltnuk de volt elõörs, hátvéd (mániám hogy bekerítenek, biztos a sok taktikai fps miatt), rádió, szervezett volt az egész
itt meg sokszor azt sem tudtam merre van az ellenfél, holvan a visszaálló pontunk
cqb egyébként télleg jó lesz, csak veszek elõtte kakukk féle rácsos maszkot az arcomra, meg némi neoprén betét a ruhában itt-ott, nem fog megártani
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Marha vagy!
Lyme kort 3 het antibiotikum kuraval kezelik. ha nem jon ossze, meg 3 het! Durva a szervezetnek, de 3 valasztasod va:
- meghalsz
- nyomorek leszel
- kap egy lorugasnyi antibiot a szervezeted, de utana semmi bajod nem lesz.
Egyik srac aki 2 hete volt kint velunk erden lyme koros lett egy ottani kulitol. Sajna o is csak 3 nap utan vette eszre. Minnel elobb menj el! Ez nem jatek!
-figyeld a társaid és az erdõt 😊
-figyelmesen kell nézelõdni nem csak 2x körbe nézek
-a bokor nem fedezék ha befekszel mögé és világít a szalag rajtad naná hogy arra lõnek
-egyedül? miért? hol a raj többi tagja? ott a sok fa gödör bõven elég fedezék épületben kevesebb van! nem kell csörtetni én megpakolva 130-140 kilót nyomok minden ág törik alattam de óvatosan azért lehet halkan is menni. a nem szereted dologgal meg nincs mit kezdeni 10-bõl 9 ember örül ha kiszabadul a szabadba te vagy a maradék 1 aki már látatlanba azt mondta nem szereti az erdõt, ezzel senki semmit nem tud kezdeni, neked kell eldöntened hogy mi a jó, de nézd a jó oldalát rövid fegyvert vettél amivel mehetsz CQB-zni kényelmesen 😄
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
vele ha váltottam 3 modatot, akkor sokat mondok
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tudom, hogy gyógyítható, nem is biztos, hogy megfertõzödtem, csak ha esetleg felismerik, az orvos nehogy ezüst-kolloidot írjon fel.
a Lyme kórt ha elég korán felismerik, gyógyítható, tehát jobb ha elmész orvoshoz, veszteni nem vesztesz vele semmit
hátnemtom, én alapvetõen egyre jobban rühellem az erdõt
- nincs koncepcióm mit kéne csinálni
- fogalmam nincs ki merre van
- alapvetõen soha nem látsz senkit, bár párszor láttam mászkáló embere(ke)t, de hogy az velünk volt vagy ellenünk, foglalmam nem volt
- állandóan a karszalagomat lõtték, ilyen frankó vérealáfutásiam még soha nem voltak
- nem szeretek egyedül menni, nem szeretem hogy nincs fedezék, nem szeretem, hogy recseg-ropog minden, nem szeretem, hogy támadók nem támadnak, és mindenki csak kempel
rinya off
😊))
viszont ahogy hazaértünk rögtön szakadt az esõ...hehe..ezt megúsztuk...
http://pspfilez.extra.hu/