29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    hát most nekem jött 1 jó indok hogy elkezdjek jóval többet mozogni értelmesebben kajálgatni, amúgy elkezdeni nehéz csak pár hét után már igényli az ember a mozgást.
  • Mike at home
    és mennyi benne a kalória
  • Punker
    a kenyér meg a tömény piák mellé benyomott rágcsálnivalók megvonása elég szépen hozza le a kilókat, bár 1 jó pálinkát még mindig bármikor elfogadok
  • Mike at home
    ja és melette ettem normálisan
    no meg fontos a rendszeresség

rám is rámférne, pocakbercit csökkenteni
    nem kéne anyni sört innom :(
  • degenerator
    túlzásokba ne essünk azért mike:) elvégre a papagájom is nézne nagyokat, ha elenném előle a magokat.

én úgy adtam le 10 kilót, hogy közben kolbászt, sajtot, babgulyást, meg lecsót ettem, és nem is gyerek-adagokat.
  • Punker
    óránként 2-3 db paradicsom + víz azzal elvoltam nyáron, de mikor mozogsz mellé napi X kilómétert az bizony kevés.
  • Punker
    nem a 100 kilóval van a baj (bár most már alatta vagyok) hanem hogy kissé finoman fogalmazva züllött életvitelem miatt ebből jelentős mennyiség volt a borpocakom :D
  • Mike at home
    a kenyérmentes dolog nekem is bejött
    napi 2 gyümölcsjoghurt, semmi kenyér, helyette puffazstott búza, estére saláta
  • Mike at home
    közszféra?
  • Punker
    minek? mert a térdeim nem bírták a megerőltetést.

Palócleves jöhet, szőlő van itthon.
    mozgás hát a szombati túra alapján lehet rágyúrok ezekre a teljesítmény túrákra, és jövőre még 1-2 ilyen erdei sétát lezavarok, 13 év kihagyás után 78-ból 50/51-ek lettünk csapattárssal ami nem rossz 5,2 km-ert mentünk óránként ha nem tévedünk el top 20-ba lennénk, szal most fel vagyok dobva rendesen :D
  • Mike at home
    mondjuk én is elég kicsi voltam meg vézna, de 14 évesen már nem 30 kiló voltam, legalábbis úgy emlékszem

mondjuk elsőbe 16 kilósan mentem, 6 évesen :)
  • Hitman76
    Nálunk a melóhelyen ma testületileg hurkaevés volt. Betoltam egy pár májast mustárral, dobtam rá egy sört, és bevertem két házi almás rétest (by főnököm nagynénje). :D :D
  • sgmbulldog
    A mentegetőzés csak akkor állt fent, mikor a ronda emberek kitalálták hogy "az igazi szépség belölről fakad" :D
  • Mike at home
    ezzel csak a 100 kiló fölöttiek mentegetik magukat
  • degenerator
    szereted a palóclevest? épp most melegítek legalább egy liternyit:) megáll benne a kanál.

utána jöhet még egy kis szőlő. (a fogyókúrádhoz annyit, hogy ha nem mozogsz eleget, és bőven eszel mellé tésztákat, meg olajos magokat, semmit nem fog érni. én rendes mozgással, és kenyérmentes étrenddel másfél hónap alatt 10 kilót fogytam)
  • sgmbulldog
    Minek fogyózni, 100 kiló alatt nem ember hanem makett (kicsinyített másolat)

Sajna én még mindig nem találtam meg anno a sima bulldog névvel honnan regeltem be, így marad a "kopasz" reg :D
  • Punker
    szakadjál meg itt ülök korgó gyomorral a fogyókúra miatt. :D
  • Punker
    klikk a névre kiírja a dátumot.
  • MuldR
    Hogy tudom megnezni?

Kurfürst: Szolot meg kavet? Akkor te delutan nem eszel, hanem fosol! :)
  • sgmbulldog
    Rizsfelfújt csokoládéöntettel
  • Kurfürst
    Én is szőlőt, meg kávét. Viszont délután még nem tudom mit egyek... ötlet?
  • Punker
    hát ha megnézed a 2 admin nick-jét aki itt van jópár éves regisztrációk, lehet eddig csak csendben figyeltek, vagy innen szedték a CS és hasonló játékok töréseit?
  • MuldR
    Nemsokara jon az "ideisbeszivarogtak a softaires adminok" szoveg. Meg Trasher hianyzik hozza :)
  • degenerator
    én meg reggelire szőlőt ettem.
  • Punker
    itt mindent lehet.

nekem pl feldobta a napom az APEH-os sorban állás után :D
  • degenerator
    ezt muszáj itt?
  • praksi
    a Ravasz Szakasz Szeparatista Mozgalom üzenete:

"A mai akciónk még csak a kezdet! Híveink száma napról-napra nő; géppityuinkkal és csikcsikpuskáinkkal megdöntjük az EBR diktatórikus rendőrállamát!!

Kalára fel!

RSZSZM"
  • sgmbulldog
    Szövetségi Game Marshall Üzenet:

Örömmel közlöm hogy a gyors beavatkozásnak köszönhetően még az elbúrjánzást megelőzően sikerült elhárítani a fertőzést. A Game Marshallok Világszervezete nevében köszönöm az EBR munkáját.

bulldog
    Birodalmi Biztonsági Erők Földi Parancsnok
  • Hitman76
    Az Elsütőbillenyű Rendőrség Közleményét olvashatják

Ma, a reggeli órákban 0614-kor a Ravasz Terroristák elfogták Bulldog testvérünket. Megkínozták de kitartott amíg lehetett. Sajnálatos módon azonban 0914-kor megtört, és az alant olvasható, szakzsargon elleni bűncselekményre (EBR-Btk. 8.§ 2.bek.) alkalmas hsz-t posztolta. Aggodalomra semmi ok, a Különleges Azonnal Beavatkozó Behatoló Egység (KABBE)az elmúl percekben kiszabadította, és sértetlenül a KK-ba szállította.
    Ezen esemény folyományaként, az EBR szükségállapotot hírdet, melynek ideje alatt a "Ravaszkodókkal" különlegesen szigoró szankciókat alkalmazunk!!!

Hitman EBR Rfkp
  • MuldR
    Ez most szivenutott! :)
  • praksi
    de jó erre ébredni.... :-)

Hitman és az EBR meg már teljes gőzzel keresi a gyanúsítottakat :DD
  • Mersant
    eeeeh....ez kicsit eros volt igy reggeli utan, iylen szar idoben...
  • sgmbulldog
    "Vérpistike" "szupcsituningolt" "csipájával" amiben "háj kaptár" van, vagy a "csikcsikpuskával/sátgánnal" (amelyikkel könnyebb a "heccsát"), és azért "cséznek" élőben, mert a "vilcsibéke" nem tetszik nekik ezen a "bolcsin", és közben "megismizhetnek".

Az idézőjelben lévő részek élő hszekből vannak !!!

Fordítást itt lehet kérni :)
  • DummyBoy
    MILSIM: Pistikéék midkeppel jáccanak verzió lehet nem?
  • praksi
    vagy ők a mogadishu-i lázadók :D
  • Punker
    haiti éhség lázadást játszanak? :D
  • Punker
    au az komoly lehet :D
  • sgmbulldog
    Van akinek egy "macinacis" tornacipős tinglitangli szerűség is "MILSIM" :D
  • praksi
    tudtommal milsimre csak nagykorú játékos mehet.

(baszki, éjszakai játékon zacsin lőttek :SSSS )
  • sgmbulldog
    Mert a döbebnettől nem tudunk lőni sem, és kivégez minket :D