29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#17376 aki új gépet vesz az az sg-n, miller :) -
#17375 cigánykodni nem akarok, szóval majd legközelebb. novemberben, decemberben.
bár októberben kellemes lesz az idő, elmehetnénk egy érdi dologra.
miller meg nem vagyok, csak tudok takarékoskodni. -
#17374 új gépet? millerkecie :D -
#17373 jah, sajna pénzes
5k körül -
#17372 de infrapisztolyom nincs, bérlésre meg amúgy sincs pénzem, most veszek új gépet.
ha teljesen ingyér van, megyek, ha pénzes, akkor necces. -
#17371 ja és ha vki azt mondja off, akkor csak megemlítem, hogy amár bőven szétoffoltátok a topikot (najó offoltuk) és ennyi még belefér :) -
#17370 degi, ugyan nem pisztoly, de pince, és most hétvége, szombaton, infrapityukkal
érdekel?
többiek kussoljanak :) hacsak nem akarnak jönni -
Kurfürst #17369 Állítólag van már fémtestű M4 JG-től is, valahol softairen olvastam a tulajt, agyba-főbe dícséri... -
MuldR #17368 Tehat SIG rulez (epp van egy elado)
:))))))))))) -
#17367 A lényeg a 3-as gearbox -
#17366 És a G36K? -
#17365 Punker lőőőőő, góóóóóól :D -
#17364 az AK csúnya de legalább használható, az összes M4/M16 hulladék mindegy hogy 20 vagy 200 ezer volt, a hopup rendszer ugyanaz. -
#17363 Próbáld Dínónál a softairen -
#17362 Neménmondtam -
#17361 M4..... -
#17360 hali
lehet, hogy beruházok egy ilyenre.
Valami vélemény róla? -
#17359 Taktikai kommunikációs kábel Téliterep színben? -
praksi #17358 én vettem 300 ft-ért egy telefonzsinórt :D -
#17357 nekem ez mellényre van :D -
#17356 Urak!
Tud valaki kis hazánkban olyn boltot, ahol M1 -es sisakra való Vietnamban használt mintájú sisakhuzat kapható? -
praksi #17355 nekem az volt a bajom a csípőtokkal, hogy a mellényem mindig kényelmetlen volt tőle; ha a mellény övére raktam, akkor elhúzta jobbra; ha meg a nadrágom övére raktam, akkor meg a mellény állt hülyén :S -
#17354 Ace, meg Dark a válluk felett mintegy heveder huzzák át a Punker által belinkelt rögzitőt, és akkor nem lobog oldalt, és a fegyver sem tud leérni a földig :D -
MuldR #17353 Rakj ra madzagot, en meg megyek mogotted, oszt rogogok az anyazasodon. :)
Ne felejtsd: Ami kiall szakad, ami log akad! :) -
MuldR #17352 En kiprobaltam 3 fele combtokot is. Mind kenyelmetlen volt. M12 Bianchi ovtok a legjobb ami eddig bejott. -
#17351 Jól néz ki meg minden, de erdőben állandóan beleakad mindenbe, így csak épületben hasznáható. Másrészt Glok-ra felszerelhető nem nagyon van. :wink: -
#17350 madzag alatt arra gondoltam, hogy a fegyver egy zsinórral vagy mivel, hozzá van rögzítve a combtokhoz, így nehezebb elhagyni. -
#17349 Mé' vannak olyanok is akiknek tetszik? :D
A combtok egy okból kifolyólag szokott zavarni. Akkor gáz amikor egy egésznapos játékon a folyamatos izzadástól teljesen átnedvesedik a nadrágom combtokkal érinthókező része és elkezdi módszeresen dörzsölni a börömet. Ilyenkor jön az övtok, vagy a MOLLE melény belső pisztolytokja. -
#17348 Azért egy éles SIG kicsit nehezebb a lőszerekkel, és akkor nem olyan stabil :D
AS-re én is Viper combtokot vettem, de valahogy itt sem jött be, itt is a céges Eagle csípőt használom. Ízlések és pofonok. Vannak olyan elvetemültek is akiknek pl nem tetszik egy AK !!!!! :) -
#17347 Nekem a Viper állítható combtok bevált, azzal együtt hogy a csatokat kicseréltem fémre mert az egyik nem nagyon bírta a strapát. Ha jól be van állítva, és a combpántok gumi része nincs kinyúlva, akkor szinte észre sem veszi az ember hogy rajta van. Az övtoknak is meg van a létjogosultsága, viszont nehéz egy telepakolt mellény melett hordani. Legalább is nekem nem nagyon marad szabad hely ahová fel tudom fűzni. -
#17346 A seregben azért vált be mert jól mutat a fotókon ! Ha a gyári alsó gumiszalag nem tartja meg, akkor a madzaggal max a vérkeringést lehet elszorítani annál jobban :D
98-ban rendszeresítették az első combtokokat (még Eagle-ket kaptunk akkor, tehát nem gatyikat), mi is mint a koronaékszer úgy kezeltük őket, de mikor az ember már inkább a funkcionalitást részesíti előnyben (pl ne akadjon bele a váltó, ne kelljen igazgatni folyton, nem érdekel hogy jobban mutat fotón, rendesen tudok használni mégegy zsebet, ha pihenek egyszerűen lejön a külső övvel, és gyorsabban felkapható, stb.) valahogy hamar inkább visszatértünk normál szolgálatban a csípőtokra. Ha extra meló volt akkor jött a combtok, de csak a mellény miatt. -
#17345 Köszi Mindenkinek!
A Praksi által linkelt cuccnak utánnanéztem és eddig Ő a befutő ... használhatócomtokként, de leszedhetőek a combrögzítő cuccok rólla és övre is felszerelhető ... ráadásul univerzális, állítható és egy átlag pisztoly taklámpával is belefér ...
Néha hiába olvas utánna az ember a dolgoknak, jobb ha előtte még egyszer rákérdez ... hátha :) -
#17344 1000 pénzért vettem ilyet. -
#17343 madzag, a seregben bevált. -
#17342 Ha rohanni is szoktál, és hajlandó vagy néha kúszni-mászni, akkor mindenképpen csípőtok. Ha hosszabb a játék akkor méginkább. Ha pedig a pisztolyod elhagyási esélyét le akarod csökkenteni kb 5%ra akkor szintén csípőtok. -
#17341 tudod mindig ezt az érvet hallom a 170 cmes csontvázalkatoktól, de még egy sem mutatta be, hogy ő hogy képzelné el. -
#17340 Köszi, jó pihit! -
praksi #17339 az előző tapasztalataiból azt mondom inkább a Tornado-t vedd meg
(na, húztam szunyálni, holnap labor :S ) -
#17338 Ne csináld, ez volt a másik, amit kinéztem :) lol ... -
praksi #17337 ilyen van nekem is, csak feketében. a csatok hajlamosak törni (nekem 2 is eltört, minden átmenet nélkül...); másrészt a pisztolyom folyton kiesett belőle (bár az lehet hogy az én balfékségem miatt volt ), illetve ami szerintem hátránya, hogy csak 1 szíj szorítja a combhoz, és hajlamos csúszkálni.
illetve amire még nem jöttem rá, hogy a jobboldali "zseb" micsoda, vagy mire való; merthogy az nem zseb :D
én egy ilyenre fogom cserélni.