29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike at home
    aki új gépet vesz az az sg-n, miller :)
  • degenerator
    cigánykodni nem akarok, szóval majd legközelebb. novemberben, decemberben.

bár októberben kellemes lesz az idő, elmehetnénk egy érdi dologra.

miller meg nem vagyok, csak tudok takarékoskodni.
  • Mike at home
    új gépet? millerkecie :D
  • Mike at home
    jah, sajna pénzes
    5k körül
  • degenerator
    de infrapisztolyom nincs, bérlésre meg amúgy sincs pénzem, most veszek új gépet.

ha teljesen ingyér van, megyek, ha pénzes, akkor necces.
  • Mike at home
    ja és ha vki azt mondja off, akkor csak megemlítem, hogy amár bőven szétoffoltátok a topikot (najó offoltuk) és ennyi még belefér :)
  • Mike at home
    degi, ugyan nem pisztoly, de pince, és most hétvége, szombaton, infrapityukkal

érdekel?

többiek kussoljanak :) hacsak nem akarnak jönni
  • Kurfürst
    Állítólag van már fémtestű M4 JG-től is, valahol softairen olvastam a tulajt, agyba-főbe dícséri...
  • MuldR
    Tehat SIG rulez (epp van egy elado)
    :)))))))))))
  • sgmbulldog
    A lényeg a 3-as gearbox
  • SG rock
    És a G36K?
  • sgmbulldog
    Punker lőőőőő, góóóóóól :D
  • Punker
    az AK csúnya de legalább használható, az összes M4/M16 hulladék mindegy hogy 20 vagy 200 ezer volt, a hopup rendszer ugyanaz.
  • sgmbulldog
    Próbáld Dínónál a softairen
  • DummyBoy
    Neménmondtam
  • Punker
    M4.....
  • SG rock
    hali

lehet, hogy beruházok egy ilyenre.
    Valami vélemény róla?
  • DummyBoy
    Taktikai kommunikációs kábel Téliterep színben?
  • praksi
    én vettem 300 ft-ért egy telefonzsinórt :D
  • Punker
    nekem ez mellényre van :D
  • Siluro
    Urak!
    Tud valaki kis hazánkban olyn boltot, ahol M1 -es sisakra való Vietnamban használt mintájú sisakhuzat kapható?
  • praksi
    nekem az volt a bajom a csípőtokkal, hogy a mellényem mindig kényelmetlen volt tőle; ha a mellény övére raktam, akkor elhúzta jobbra; ha meg a nadrágom övére raktam, akkor meg a mellény állt hülyén :S
  • sgmbulldog
    Ace, meg Dark a válluk felett mintegy heveder huzzák át a Punker által belinkelt rögzitőt, és akkor nem lobog oldalt, és a fegyver sem tud leérni a földig :D
  • MuldR
    Rakj ra madzagot, en meg megyek mogotted, oszt rogogok az anyazasodon. :)

Ne felejtsd: Ami kiall szakad, ami log akad! :)
  • MuldR
    En kiprobaltam 3 fele combtokot is. Mind kenyelmetlen volt. M12 Bianchi ovtok a legjobb ami eddig bejott.
  • Hitman76
    Jól néz ki meg minden, de erdőben állandóan beleakad mindenbe, így csak épületben hasznáható. Másrészt Glok-ra felszerelhető nem nagyon van. :wink:
  • degenerator
    madzag alatt arra gondoltam, hogy a fegyver egy zsinórral vagy mivel, hozzá van rögzítve a combtokhoz, így nehezebb elhagyni.
  • Hitman76
    Mé' vannak olyanok is akiknek tetszik? :D

A combtok egy okból kifolyólag szokott zavarni. Akkor gáz amikor egy egésznapos játékon a folyamatos izzadástól teljesen átnedvesedik a nadrágom combtokkal érinthókező része és elkezdi módszeresen dörzsölni a börömet. Ilyenkor jön az övtok, vagy a MOLLE melény belső pisztolytokja.
  • sgmbulldog
    Azért egy éles SIG kicsit nehezebb a lőszerekkel, és akkor nem olyan stabil :D

AS-re én is Viper combtokot vettem, de valahogy itt sem jött be, itt is a céges Eagle csípőt használom. Ízlések és pofonok. Vannak olyan elvetemültek is akiknek pl nem tetszik egy AK !!!!! :)
  • Hitman76
    Nekem a Viper állítható combtok bevált, azzal együtt hogy a csatokat kicseréltem fémre mert az egyik nem nagyon bírta a strapát. Ha jól be van állítva, és a combpántok gumi része nincs kinyúlva, akkor szinte észre sem veszi az ember hogy rajta van. Az övtoknak is meg van a létjogosultsága, viszont nehéz egy telepakolt mellény melett hordani. Legalább is nekem nem nagyon marad szabad hely ahová fel tudom fűzni.
  • sgmbulldog
    A seregben azért vált be mert jól mutat a fotókon ! Ha a gyári alsó gumiszalag nem tartja meg, akkor a madzaggal max a vérkeringést lehet elszorítani annál jobban :D

98-ban rendszeresítették az első combtokokat (még Eagle-ket kaptunk akkor, tehát nem gatyikat), mi is mint a koronaékszer úgy kezeltük őket, de mikor az ember már inkább a funkcionalitást részesíti előnyben (pl ne akadjon bele a váltó, ne kelljen igazgatni folyton, nem érdekel hogy jobban mutat fotón, rendesen tudok használni mégegy zsebet, ha pihenek egyszerűen lejön a külső övvel, és gyorsabban felkapható, stb.) valahogy hamar inkább visszatértünk normál szolgálatban a csípőtokra. Ha extra meló volt akkor jött a combtok, de csak a mellény miatt.
  • DummyBoy
    Köszi Mindenkinek!

A Praksi által linkelt cuccnak utánnanéztem és eddig Ő a befutő ... használhatócomtokként, de leszedhetőek a combrögzítő cuccok rólla és övre is felszerelhető ... ráadásul univerzális, állítható és egy átlag pisztoly taklámpával is belefér ...

Néha hiába olvas utánna az ember a dolgoknak, jobb ha előtte még egyszer rákérdez ... hátha :)
  • Punker
    1000 pénzért vettem ilyet.
  • degenerator
    madzag, a seregben bevált.
  • sgmbulldog
    Ha rohanni is szoktál, és hajlandó vagy néha kúszni-mászni, akkor mindenképpen csípőtok. Ha hosszabb a játék akkor méginkább. Ha pedig a pisztolyod elhagyási esélyét le akarod csökkenteni kb 5%ra akkor szintén csípőtok.
  • degenerator
    tudod mindig ezt az érvet hallom a 170 cmes csontvázalkatoktól, de még egy sem mutatta be, hogy ő hogy képzelné el.
  • DummyBoy
    Köszi, jó pihit!
  • praksi
    az előző tapasztalataiból azt mondom inkább a Tornado-t vedd meg

(na, húztam szunyálni, holnap labor :S )
  • DummyBoy
    Ne csináld, ez volt a másik, amit kinéztem :) lol ...
  • praksi
    ilyen van nekem is, csak feketében. a csatok hajlamosak törni (nekem 2 is eltört, minden átmenet nélkül...); másrészt a pisztolyom folyton kiesett belőle (bár az lehet hogy az én balfékségem miatt volt ), illetve ami szerintem hátránya, hogy csak 1 szíj szorítja a combhoz, és hajlamos csúszkálni.

illetve amire még nem jöttem rá, hogy a jobboldali "zseb" micsoda, vagy mire való; merthogy az nem zseb :D

én egy ilyenre fogom cserélni.