Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
rossz, nem rossz, ez egy lerágott csont már, minden szempontból megvizsgált ügy, ki ki a neki tetszõ érveket teszi magáévá.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
olyan 7-8 éves lehettem mikor elöször mentem faterral lõtérre a 8*57-es Mauser-t tesztelni, félre értések elkerülésére én nem lövöldöztem hiszen el se bírtam volna azt az ágyút de had szokja a gyerek lõporfüstöt címszóval ott voltam, innentõl kezdve a fegyver törvény összes szigorítása abnormális számomra és abszolút 0 értelme van, öngyilkosságokat leszámítva tudtommal 1 db bûncselekmény volt legálisan tartott fegyverrel vagy 10-15 éve.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akasztjak a hohert 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike
<#szomoru2>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
nem megyek bele az itthoni fegyver törvénybe mert ban-t kapok politizálásért.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike
inkább a fegyverlobbi van a dolgok hátterében, nem a kormány

Kar hogy kanadaban, es svajcban pl nagyobb az egy fore juto fegyverek szama mint az usaban, megis sokkal sokkal kevesebb az egy fore juto lofegyverrel elkovetett gyilkossagok szama, mint pl itthon.
Rossz erv a lofegyverek ellen.
Amugy talan a vilagon a legkevesebb gyilkossagot a legalisan tartott lofegyverekkel vegzik.

Fegyvert mindenkinek! 😊

DummyBoy
Azvan ... hogy én vagyok a leftpenis ... lemaratt a szmájli 😊

Meg teljesen mással kapcsolatban írtam a dolgot ... mind1 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bexter
Ha viszont a kormány odlalárol nézzük megértem mért könnyü fegyverhez jutni ott.
Ha netántalán kitör ott a háború, ig yminden fõre jut minimum két fegyver legyen az nõ vagy férfi 😊
Meg kormány pénze nélkül saját szorakozásukbol megtanulnak lõni, szoval még akkor aképzés se kell nekik

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Mike
tudom, tudom, betiltják az egészet

Mike
de van
kevesebb gyilkosság lenne, meg talán nem lõnék le egymást egy ingért vagy egy cipõért
IGENIS rossz, hogy nagyon könnyü fegyverhez jutni USA-ban
nem örülnék ha nálunk is lehetne mindekinek fegyvere

Mike
nem unalmas ez a téma? szerintem igen
18 év fölött lehet játszani szervezett körülmények között, hátul a sufniban tõlem az lövi ki a haverja szemét aki akarja, de ennyi
mit kell ezen rágódni állandóan?

az más kérdés, ha valaki poénból linkelte
de ez a jaj jaj, ráncoljunk a szemöldökünket, meg jaj ha valaki megsérülj, betiltják az egészet
mint az öregasszonyok a fonóban, már elnézést

degenerator
meg általában afrika.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
az emberek mindenhol hülyék DE! ha kint kilövik egymás szemét kb egy váll rándítással letudják itthon nem......

DummyBoy
Csak nehogy egy hét múlva azzal jöjjön valaki, hogy ha ott lehet akkor itthon miért nem ...

Az éles fegyverrel való lövészetet meg a céllövészetet nem kellene belekeverni, sokan elõszeretettel teszik ... nagyon sok gyerek tanul meg légpuskával célbalõni, még itthon ... nincs is abban semmi rossz ...

De nem EGYMÁSRA hanem célba lõnek ... az teljesen más kategória ...

Mondjuk sajnos vannak olyan helyek ahol a gyerekek egymásra lõnek éles fegyverrel ... ez is amerika 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mike at home
mi nálad a használható?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én innen nem szarom le hogy USA-ban kiskölykök aisoftoznak? de
persze várható az össznépi sápítozás (no ezt meg õk szarják le)
van olyan állam, ahol 7-8 évesen, sõt fitalabban, éles lõfegyvrerrel is megtanulsz lõni

szal ez az egész kit érdekel?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LOL ez a videó, sniper fegyver nagyobb mint a gyerek.
Arra meg már inkább nem is mondok semmit aki szemcsi nélkül nyomja...

De jó kis film, minden benne van, hogy mit nem szabad 😊
bardocz
Én ak-m is anyi volt,így hogy WD-nek adtam oda.Nem szarok a kínai fegyverek,a váltámasz kis lötyögését meg leszarom,attól nem függ semmi.
VRSDM
30.000 ft-os ba fáj egy olyan mp5.

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
Cyma 3000 ft,ha szét tudod szedni,meg ki tudod hézagolni,meg ilyenek,kell bele új rugóvezetõ,zsírozás,hézagolás,és kész.Max kell venni bele egy kisebb rugót gyári helyett.
bardocz
<#zavart2>
Szvsz rossz fajta hengert tett bele. Nekem is ezert downgradelodott 1x vissza az m4 commandom.

nálunk egy srácnak sikerült :-)
JG MP5 Navy, alapból tudott 420 fps-t; kitalálta a srác, hogy szerel bele egy csomó márkás alkatrészt (új henger, dugattyú, stb. - a rugót meghagyta); az eredményt 330 fps lett.

én meg végre összeraktam a saját MP5-öm gearbox-át; bármennyire is változatos a magyar nyelv, nekem a munka végére már új káromkodásokat kellett kitalálnom, hogy nem ismételgessem önmagam...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Sajnos nem gyakori a visszatuning 😞

Attol fugg mire. Ha csak cqbra kell, akkor csak 1 aksi kell hozza.

Punker
MP5-ötbe rakatni egy 90-es rugót 2000 pénz 😄

A kínai bõven drága....... mire használhatóvá teszed...... 😊)
SG rock
<#falbav>OMFG

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

rendesen feltöltve nekem 2-3 játékot simán kibír (a 3. játék utolsó körében merült le)
mivel NiMH; nem kell töltés elõtt kisütni, én minden játék elõtt feltöltöm, max havonta-kéthavonta lemerítem.

Punker
kínai cucc tehát nem lehet rohadt drága......

meddig birja?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

az elõagyban szokott lenni, minitype a neve, mivel sokkal kisebb, mint a normál SubC méret. az enyémben is olyan van, és eddig semmi baja nem volt.

de aza stuki rohadt drága volt nem😊, amugy amelyik nem fixtusos és nem is ilyen fogantyus abban hol aza akksi? meg az nem nagyon pirinyo?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

bardocz
Csak az eredeti müanyagja kb erõsebb mint ezen a fém.
Mike
hm, nekem olyan nem kéen, ami n még az is fém, ami az igazin nem
legyen ugyanolyan
mellékesen pedig meg vagyok elégedve a mûanyag fegyverkémmel, egy mozdulattal letörölhetõ róla a sár

Punker

VRSDM
ilyen van jó cimbinek és nagyon hasít a fegyver, még az is fém rajta ami az igazin nem 😛

az elejérõl azt az undorító markolatot le kell szedni (az akksit is ott tárolja sajnos, a ris alól világítana) szóval azt leszedni, feltenni egy kamulámpát / lézeres célzót, akármi mütyürt az oldalára, és máris megvan oldva az akksi is.

bitangul összevan rakva, strapabíróság szempontjából.
erdõbe is vígan elevickélsz a maga 370-390 közti ingó fps-vel.

jó jó tudom, kínai+erõsrugó=geartörés ...

VRSDM
ízlésed már van 😉

bardocz
Rudom,hogy arra fondolt,csak nem azt nem tudtam,hogy hogyan kell az akksit kiszedni viszarakni benne.Hát igen,az ak-k egyszerüsége,megnyomok egy gombot,már nyílik is,kivesz,viszarak,és mehetek tovább😄
Punker sztem arra gondolt, hogy egy fix tusos fegyverben könnyebb kicserélni az akksit, mint egy MP5K-t szétszedni (mert annál szét kell kapni a fegyót, hogy hozzáférhess az akksihoz)

JG MP5 Navy full metal es riselt. Es JGk belseje joszokott lenni. Nekem faj egy ilyenre a fogam. 😊

Punker: Nalunk politologia vizsga anno az volt, beultunk, tanar elkezdte szidni a fideszt, ki mennyire bologatott olyan jegyet kapott. Kollegam csontmszps szeles vigyorral bologatott 5ost kapott. En...hat hogy is mondjam, nem ertettem mindenbe egyet kaptam egy 3ast. 😊
Kicsit partallami feeling volt 😊)))

bardocz
Nem tudom abban hogy mûködik,de nekem igen,ak-m van😊
nekem is már csak 1 vizsga van vissza :-)

Punker
milyen fegyvered is van? AK?

a Galaxy-ban az aksi csere nem 2 perc...

bardocz
Nekem még csak 2x merült le,és akkr is volt nálam pótakksi.Pedig nem tudom milyen rugó lehet bene,ha 395 fps-t tud...Amúgy meg mostmár szeritnem két játékot kibírni az 1100-as akksim,szerintem semmi hátránya,az meg,hogy nem úgy lövök mint egy minigun nem zavar,se engem,se azt akit lelövök,mégiscsak jobb,ha kevesebb golyó kopog a hátán.
Punker
a Galaxy csak K-t és K-PDW-t gyárt amik a stick aksi miatt nem feltétlenül jók elsõdlegesnek, míg egy A4-essel akár erdõben is kényelmesen nyomhatja.

Punker
jó döntés a fix tusban nagyaksi kényelmesen elfér <#eljen>

* MP5A1: MP5 with endplate/receiver cap; "Navy"/"SEF" trigger group.
* MP5A2: Fixed stock, "Navy"/"SEF" trigger group.
* MP5A3: Retractable stock, "Navy"/"SEF" trigger group.
* MP5A4: Fixed buttstock, 3-round burst trigger group.
* MP5A5: Retractable buttstock, 3-round burst trigger group.
* MP5SFA2: SF denotes single fire, with full auto capability removed; fixed stock.
* MP5SFA3: MP5SF with retractable stock.
* MP5N: Model developed specifically for the U.S. Navy. "Navy" trigger group, 3-lug/threaded barrel for attaching a sound suppressor; retractable stock.
* MP5F: Model developed specifically for the French military. Rubber-padded retractable stock, ambidextrous sling loops/bolts and internal modifications to handle high-pressure ammunition.
* MP5K: Short version of the MP5; "SEF" trigger group.
* MP5KA1: MP5K with smooth upper surface and small iron sights; "SEF" trigger group.
* MP5KA4: MP5K with 3-round burst trigger group.
* MP5KA5: MP5KA1 with 3-round burst trigger group.
* MP5K-N: MP5K with "Navy" trigger group and 3-lug/threaded barrel for mounting suppressors or other muzzle attachments.
* MP5K-PDW: Personal Defense Weapon; MP5K-N with added folding stock and 3-lug/threaded barrel for mounting of suppressors; "Navy" or 3-round burst trigger group. Introduced in 1991.
* MP5SD1: Integrated suppressor (Schalldämpfer), A1-type buttplate with sling loop; "Navy"/"SEF" trigger group.
* MP5SD2: Integrated suppressor (Schalldämpfer), fixed stock; "Navy"/"SEF" trigger group.
* MP5SD3: Integrated suppressor (Schalldämpfer), retractable stock; "Navy"/"SEF" trigger group.
* MP5SD4: MP5SD1 with 3-round burst trigger group.

Spanish Navy special forces (UOE) operators armed with MP5's.
Spanish Navy special forces (UOE) operators armed with MP5's.

* MP5SD5: MP5SD2 with 3-round burst trigger group.
* MP5SD6: MP5SD3 with 3-round burst trigger group.
* MP5SD-N: MP5SD with "Navy" trigger group and KAC stainless steel suppressor; retractable stock.
* MP5/10: Chambered in 10 mm Auto, available in various stock/trigger group configurations. It was produced from 1992 to 2000.
* MP5/40: Chambered in .40 S&W, available in various stock/trigger group configurations. It was produced from 1992 to 2000.
* HK94: American import model of the MP5 with a 16 in barrel and special safe/semi-automatic trigger group, designed for civilian use. It was made from 1983 to 1989, in three different configurations.
* SP89: Sport Pistole M1989. Semi-automatic only version of the MP5K designed for civilian use. It had a modified foregrip redesigned into a traditional handguard that did not allow the fitting of the MP5K's foregrip to make it compliant with the Semi-Auto Weapons Ban of 1989. It was made from 1989 to 1994.
* HK54: This was the original model that was produced in the mid 1960s. It later became known as the MP5A1, a very slightly modified version.

bár a legtöbbje nem készül airsoft változatban

én a helyedben a kihúzható válltámaszost venném; kényelmesen állítható a mérete, illetve könnyû átvenni balkézre, könnyeb és szállításkor kisebb helyet foglal