29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator
    ezt most végképp nem értem.

te írtad, hogy ne ítéljek semmit könyvek alapján. szerintem sehol nem ítélkeztem, csak leírtam, mit csinált egy szpecnaz oktató. erre te mondod, hogy az ítélkezés, és a megítélés nem ugyanaz.....

tudom, az én anyámat, hülye vagyok.
  • sgmbulldog
    Az ítélkezés, és a megítélés nem ugyanaz.
  • degenerator
    ki ítélkezik?
  • sgmbulldog
    Könyvek, és filmek alapján ítélni semmit sem szabad.
  • degenerator
    igen, értem mire céloztál. ranger, és szepcnaz nem egy kategória

hitman, asszem, ebben van

de nem biztos, fáradt vagyok most végignézni
  • DummyBoy
    De érted mire írtam nem ;) (Énnemértek a réndzsörösdihez ... az a lényeg hogy nem egységsugarú baka, hanem gyorsreagálású jobbbaka ... nem? )
  • degenerator
    ranger, vdv nem egykutya azért, mert az előbbi légi szállítású....bár persze, legtöbbször a földön vannak:p
  • degenerator
    specnaz oktató film?
  • SG rock
    na nálam van a fém test :) és nem volt vám rajta, ójee
  • Hitman76
    Már meg ne haragudj de ezt a honnan szedted?
  • DummyBoy
    Kicsit hibádzik a dolog, mert a réndzsör meg a szpecnaz azért nem egy kategória ... És semmi közük a filben lévő katonákhoz sincs ...

Most itt ugyebár egységsugarú katonákról volt szó + egy stáb filmesről, nem pedig a Deltakommandó + Csaknorisz-Sztivinszigall duóról ...

Ráadásul asszem (Nem biztos !!!) a Ranger-ek orosz megfelelője a VDV ...

Ráadásul orosz szemmel nézve is, itt nem a VDV-ről vagy ilyenekről, hanem a Raboche-Krest'yanskaya Krasnaya Armiya-ról van szó ... Ami azért messze nem egy SPECNAZ kategória ...

Nekem tetszik a rosszkemp ... Nem arról szól, hogy mindenki milyen fasza gyerek, senkisefél, mindenki juniverzálszoldzsör ...

Emberekről szól a háborúban ...
  • degenerator
    kinek mi. végülis az amerikai doktrínáknak megfelel, annak keretein belül nagyon eredményes.
  • Mike at home
    igen
    engem spec érdekelt
  • MuldR
    A Rangert valasztom. :)
  • degenerator
    itt nem a varrás a lényeg, hanem hogy ne ájuljon el attól, hogy mindezt saját magán kell csinálnia, ráadásul szokja a fájdalmat.

ez nem keménység kérdése, hisz a rangerek is belevaló katonák, csak más doktrína szerint képzik őket. pl náluk a kiképzésen, ha kimegy a bokád, ellát a felcser, folytatod, ha tudod.

szpecnazéknál rendberakod magad, és folytatod.
  • MuldR
    En mondjuk ugyanezt egy egeszsegugyi probababan gyakorloltatnam.
    Utoljara "depesmodosoktol" lattam ilyet, hogy felvagom az alkarom, majd osszevarrom.
    Biztos ok is kemeny katonak. :)
  • degenerator
    inkább igazi katonának mondanám...fel vannak készülve mindenre...
  • SG rock
    jézusom, teljesen hülyék
  • degenerator
    mindent azér nem...:)

de rengeteg mindent....nézd csak meg a specnazokat...felvágják a lábukat 15 cm hosszan, aztán saját maguknak összevarják...gyakorlásképpen...
  • MuldR
    A "szomszed" szakasz ormestere (mindenki csak Pitbull ormesternek hivta) is folyton ezt mondta.
    Az ember van mindenek felett, az ember mindent kibir.
    :)
  • degenerator
    csak utalni akartam rá, hogy az emberi test csodákra képes némi akaraterővel.
  • MuldR
    Biztos, hogy el akartad ezt nekunk mondani? :)
  • DummyBoy
    lol ...
  • degenerator
    egy balfasz vergődik a második vonalban, hogy de veszélyes...
  • degenerator
    én, kérlek, -10 -15 fokba feküdtem a hóba egy szál boxerben anno 12 éves koromban vagy negyed órát, mígnem egy kutyasétáltató fickó csodálkozó bámulása közben összeszedelőzködtem, és hazamentem .

a cél ezzel valami betegség összeszedése volt, de sajnos egy náthát se sikerült.
  • praksi
    húslevessel? :D

SG Rock: "doksi sorikat" nem nézek; ellenben dokumentumfilm-sorozatokat már igen :-P
  • mstummer
    Meg mellé a kávét is mint a viccben? :D
  • bardocz

Hogy ne ismerném bazz,nagyanyámék régen mindig abban hozták el a fagyit a bótbúl :D
  • SG rock
    ismeritek a Discovery-n a Ross Kemp Afganisztánban-t? nagyon jó kis "doksi" filmsorozat.
  • Punker
    termosz
  • Punker
    az termesz bazze :D
  • bardocz
    Az nem valami bogár?
  • Mike at home
    azmiaz? :O
  • Punker
    hm termosz fogalma ismeretlen?
  • Mike at home
    jaja, legalább olyan jó :DDDD
  • bardocz
    Jól átmosni,és desztillált vizet bele!sose fagy meg,vagyis csak akkor,amikor a szádba ér:D
  • SG rock
    egy kis só is megteszi
  • Mike at home
    fagyállót is tegyetek a vízbe, nehogy megfagyjon :D
  • sgmbulldog
    A jó öreg PRO2009 diszkréten meghúzódik az ingem alatt, de ha kell akkor "véletlenül" kilibbenhet, vagy érzékelhetővé válik a körvonala :D
  • mstummer
    Áhh... marad a termosz, legalább 3 kilóval könnyebb lesz a mellényem :)