29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#17456 ezt most végképp nem értem.
te írtad, hogy ne ítéljek semmit könyvek alapján. szerintem sehol nem ítélkeztem, csak leírtam, mit csinált egy szpecnaz oktató. erre te mondod, hogy az ítélkezés, és a megítélés nem ugyanaz.....
tudom, az én anyámat, hülye vagyok. -
#17455 Az ítélkezés, és a megítélés nem ugyanaz. -
#17454 ki ítélkezik? -
#17453 Könyvek, és filmek alapján ítélni semmit sem szabad. -
#17452 igen, értem mire céloztál. ranger, és szepcnaz nem egy kategória
hitman, asszem, ebben van
de nem biztos, fáradt vagyok most végignézni -
#17451 De érted mire írtam nem ;) (Énnemértek a réndzsörösdihez ... az a lényeg hogy nem egységsugarú baka, hanem gyorsreagálású jobbbaka ... nem? ) -
#17450 ranger, vdv nem egykutya azért, mert az előbbi légi szállítású....bár persze, legtöbbször a földön vannak:p -
#17449 specnaz oktató film? -
#17448 na nálam van a fém test :) és nem volt vám rajta, ójee -
#17447 Már meg ne haragudj de ezt a honnan szedted? -
#17446 Kicsit hibádzik a dolog, mert a réndzsör meg a szpecnaz azért nem egy kategória ... És semmi közük a filben lévő katonákhoz sincs ...
Most itt ugyebár egységsugarú katonákról volt szó + egy stáb filmesről, nem pedig a Deltakommandó + Csaknorisz-Sztivinszigall duóról ...
Ráadásul asszem (Nem biztos !!!) a Ranger-ek orosz megfelelője a VDV ...
Ráadásul orosz szemmel nézve is, itt nem a VDV-ről vagy ilyenekről, hanem a Raboche-Krest'yanskaya Krasnaya Armiya-ról van szó ... Ami azért messze nem egy SPECNAZ kategória ...
Nekem tetszik a rosszkemp ... Nem arról szól, hogy mindenki milyen fasza gyerek, senkisefél, mindenki juniverzálszoldzsör ...
Emberekről szól a háborúban ... -
#17445 kinek mi. végülis az amerikai doktrínáknak megfelel, annak keretein belül nagyon eredményes. -
#17444 igen
engem spec érdekelt -
MuldR #17443 A Rangert valasztom. :) -
#17442 itt nem a varrás a lényeg, hanem hogy ne ájuljon el attól, hogy mindezt saját magán kell csinálnia, ráadásul szokja a fájdalmat.
ez nem keménység kérdése, hisz a rangerek is belevaló katonák, csak más doktrína szerint képzik őket. pl náluk a kiképzésen, ha kimegy a bokád, ellát a felcser, folytatod, ha tudod.
szpecnazéknál rendberakod magad, és folytatod. -
MuldR #17441 En mondjuk ugyanezt egy egeszsegugyi probababan gyakorloltatnam.
Utoljara "depesmodosoktol" lattam ilyet, hogy felvagom az alkarom, majd osszevarrom.
Biztos ok is kemeny katonak. :) -
#17440 inkább igazi katonának mondanám...fel vannak készülve mindenre... -
#17439 jézusom, teljesen hülyék -
#17438 mindent azér nem...:)
de rengeteg mindent....nézd csak meg a specnazokat...felvágják a lábukat 15 cm hosszan, aztán saját maguknak összevarják...gyakorlásképpen... -
MuldR #17437 A "szomszed" szakasz ormestere (mindenki csak Pitbull ormesternek hivta) is folyton ezt mondta.
Az ember van mindenek felett, az ember mindent kibir.
:) -
#17436 csak utalni akartam rá, hogy az emberi test csodákra képes némi akaraterővel. -
MuldR #17435 Biztos, hogy el akartad ezt nekunk mondani? :) -
#17434 lol ... -
#17433 egy balfasz vergődik a második vonalban, hogy de veszélyes... -
#17432 én, kérlek, -10 -15 fokba feküdtem a hóba egy szál boxerben anno 12 éves koromban vagy negyed órát, mígnem egy kutyasétáltató fickó csodálkozó bámulása közben összeszedelőzködtem, és hazamentem .
a cél ezzel valami betegség összeszedése volt, de sajnos egy náthát se sikerült. -
praksi #17431 húslevessel? :D
SG Rock: "doksi sorikat" nem nézek; ellenben dokumentumfilm-sorozatokat már igen :-P -
mstummer #17430 Meg mellé a kávét is mint a viccben? :D -
Hogy ne ismerném bazz,nagyanyámék régen mindig abban hozták el a fagyit a bótbúl :D -
#17428 ismeritek a Discovery-n a Ross Kemp Afganisztánban-t? nagyon jó kis "doksi" filmsorozat. -
#17427 termosz -
#17426 az termesz bazze :D -
#17425 Az nem valami bogár? -
#17424 azmiaz? :O -
#17423 hm termosz fogalma ismeretlen? -
#17422 jaja, legalább olyan jó :DDDD -
#17421 Jól átmosni,és desztillált vizet bele!sose fagy meg,vagyis csak akkor,amikor a szádba ér:D -
#17420 egy kis só is megteszi -
#17419 fagyállót is tegyetek a vízbe, nehogy megfagyjon :D -
#17418 A jó öreg PRO2009 diszkréten meghúzódik az ingem alatt, de ha kell akkor "véletlenül" kilibbenhet, vagy érzékelhetővé válik a körvonala :D -
mstummer #17417 Áhh... marad a termosz, legalább 3 kilóval könnyebb lesz a mellényem :)