29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#17536 az alap JG, meg egy HK.(highcap)
akkor megy bele ha rácsapok 3nagyot a tár végére és ha kiveszem 2kézzel kell kiráncigálni. -
#17535 akkor nem értem, de ha akar játszani majd megoldja magának ne erőltesd :D -
#17534 magyarul semmi közük hozzá?:D -
#17533 31 lesz lassan -
#17532 milyen tárad volt? más eddig ilyet nem mondott, panaszkodott. -
#17531 így is van, azért is idéztem, hogy én, erre a kérdésre válaszolok, és nem egészen a tiédre -
#17530 baszki, boyi fém testembe nem mennek bele az eddígi táraim :S most akkor vennem kell külön boyit??? -
#17529 mert ő hány éves? -
#17528 Ne ferdíts :-) A vesszővel teljesen más a mondtad jelentése.:D -
#17527 "Miért, nem vesz magának?"
nem -
#17526 Miért nem vesz magának? :-) -
#17525 jah :)
nem
öcsémnek is kellene vennem már vmit
és ha mindkettő ugyanaz, akkor az akksit, tárat is tudjuk egymás között cserélgetni -
#17524 Kettővel akarod tolni? -
#17523 ahogy nézem nowarban éppen van JG G36C, csak pénzem nincs éppen :((( -
#17522 Én erdei harcnál is szoktam használni a pisztolyom, főleg akkor amikor nagyon közelről kell kipengetni valakit. Szivesebben lövöm meg ~300 Fps-sel, mint 350-nel. Illetve volt olyan szitu, amikor sürű bozotban vettem hsznát, mert az elsődlegessel állandóan felakadtam.
Épületben is jó ha nálam van , még akkor is amikor a PDW-t viszem. A jobbos sakoknál (balkezeseknek a balosnál) kényelmesebb vele befordulni, igaz én mind két kézzel tudok AEG-gel is lőni, de a pisztoly használatával megspórolom a fogásváltást. -
#17521 Én nem is akartam pisztolyt venni, mert minek ... AKS elég rövid, ráadásul az egységsugarú orosz szoldzsöröknél nincs is pisztoly ... holtsúly ... (Ráadásul AS-ben az orosz pisztoly ritka mint a fehér Zorro ... )
Ellenben voltam pistol only játékon, és qrva nagy feeling, levezetésként FMP ... Ráadásul mikor eltörtem az AK-m hicap-jét, visszavonultam védeni a zászlót, ott kaptam egy pisztolyt, és jó volt vele sunnyogni :)
Aztán egyszercsak jött egy lehetőség, és bizniszeltem egy GBB Berettát ... És nem bántam meg ... igaz, még csak otthon játszottam vele, de nagyon tetszik :)
Lehet hogy elkurvulok, és beszerzek jövőre a Beretta köré egy amcsi lódáutot is :) -
praksi #17520 negyedik AUG? O_O
te se vagy fanatikus :DD
lőszerlimites játékon jól tud jönni ha van; ha szobáról szobára kell menni, akkor inkább a pisztolyomat lövöm ki, mint az MP5 tárait cserélgessem.
sőt, a múltkor rendeztünk egy csak pisztoly/shoti játékot; hihetetlen jó feelingje volt :) -
Kurfürst #17519 Egyeslövés törölve, úgy látszik csak vagy letisztult a kontakt vagy én jöttem rá hogy kicsit máshol van a sütése mint a JG-nél. -
Kurfürst #17518 Na mindegy is, jelentem, én is csinálhatok mától egy ilyen gánysznob "CA user" logót a nevem alá, megvan az új AUG (a negyedik... ). Kis hibája van csak, egyeslövést nem hajlandó, de nem vok benne biztos hogy nem-e a szilikonspré nem engedi a kontaktot.. -
Kurfürst #17517 Mert a legtöbb dologra - pl. terepre - nem használható, rövidebb fegyver - M4, AUG, AKSzU, MP5, P-90 stb - mellé meg elég fölösleges is.
Szerintem durván túlértékelem ha azt mondom hogy kb. 1%-ban használja az ember, a parkolóban lövöldözést is beleszámolva - nem létszükséglet. Akkor meg minek cipeljem, költsek rá fölöslegesen...?
Az OK hogy G-3, M-14, mesterlövész vagy támogató fegyver mellé, esetleg kifejezetten CQB pályán lehet értelme, de ezek egyikét sem művelem, illetve a CQB-n többre tartom a több tűzerőt. Akin látom az sem nagyon használja. -
praksi #17516 nálam is szorult az elején; rendesen be kell ütni a tárfészekbe, mintha igazi lenne :) -
#17515 műanyag -
praksi #17514 fém vagy műanyag ? -
#17513 na jelentem a lámpa b@szott erős átvilágít a köv utcába és a 110-es KA tár eddig úgy tűnik rendesen adagol, kicsit szorul be és kivételkor de jó. -
#17512 én az MP5 mellé is viszem az USP-t néha nincs idő tárazni illetve szűk helyen még a tücsök is lehet nagy -
#17511 285 lett a vége:
tomeKK üzenete:
találtam egy gyengust itthon
tomeKK üzenete:
amúgy fém csapágyak voltak a kis pöcsben alapból
tomeKK üzenete:
kopás sincs rajta
tomeKK üzenete:
egy hézagoló kellett bele mindössze
-
praksi #17510 ezt én se értem, miért felesleges? nekem spec. pont jól jön, mert a G3-al nem fogok épületben lövöldözni; az MP5-öt meg kényelmetlen lenne mellette hordani :) -
#17509 miért felesleges a pisztoly? -
Kurfürst #17508 Jól néz ki. Ha nem tartanám fölöslegesnek a pisztolyt, tuti vennék egyet, a KSC-hez képest jó ára van, ellenben majdnem annyiba kerül mint a JG nagypuskák. Viszont tényleg szép.. -
#17507 ma megjöttek a KA G3-as táraim remélem jó lesz a CA-ba. -
praksi #17506 a JG pisztolyt láttátok már?
JG 8801 -
praksi #17505 fogjatok egy csípőfogót, és vegyetek vissza a rugóból :D -
#17504 értem
kössz a választ :) -
#17503 A Privik elmennek a hibaüzenetek ellenére is. -
#17502 A CQB tücsök és az FPS ... 437-ik rész :)
-
#17501 tomeKK üzenete:
basszameg
tomeKK üzenete:
most meg már 320at mértem rá
tomeKK üzenete:
reggelre már 500 lesz :D
tomeKK üzenete:
na mindegy
tomeKK üzenete:
szétszedem holnap és keresek bele egy alap TM rugót
jobb mint 1 folytatátos teleregény -
#17500 Komoly :) -
#17499 tomeKK üzenete:
bazmeg
tomeKK üzenete:
310 fps
tomeKK üzenete:
kaptál egy zsírzást, újra hézagolást, egy új biztosítékot, egy guarder50es szilikonos gumit
tomeKK üzenete:
és most nulla hoppal 310
tomeKK üzenete:
holnap még belövöm a hopupot
tomeKK üzenete:
megklátjuk mennyit vesz le
tomeKK üzenete:
de sztem 10et nem fog elveni a hopup
:((((( -
#17498 le -
#17497 Nem vágtam hogy ez ugyan az! Valahogy mintha másképp festene.
Nagyon gondolkozom egy ilyenen, csak a lencse felöli részen lévő "korona" szerű taktiaki képződmény zavar picinyt. Mit gondolsz, le lehet köszörülni?