29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• SG rock
    az alap JG, meg egy HK.(highcap)
    akkor megy bele ha rácsapok 3nagyot a tár végére és ha kiveszem 2kézzel kell kiráncigálni.
  • Punker
    akkor nem értem, de ha akar játszani majd megoldja magának ne erőltesd :D
  • SG rock
    magyarul semmi közük hozzá?:D
  • Mike at home
    31 lesz lassan
  • Punker
    milyen tárad volt? más eddig ilyet nem mondott, panaszkodott.
  • Mike at home
    így is van, azért is idéztem, hogy én, erre a kérdésre válaszolok, és nem egészen a tiédre
  • SG rock
    baszki, boyi fém testembe nem mennek bele az eddígi táraim :S most akkor vennem kell külön boyit???
  • Punker
    mert ő hány éves?
  • bardocz
    Ne ferdíts :-) A vesszővel teljesen más a mondtad jelentése.:D
  • Mike at home
    "Miért, nem vesz magának?"
    nem
  • bardocz
    Miért nem vesz magának? :-)
  • Mike at home
    jah :)

nem

öcsémnek is kellene vennem már vmit

és ha mindkettő ugyanaz, akkor az akksit, tárat is tudjuk egymás között cserélgetni
  • bardocz
    Kettővel akarod tolni?
  • Mike at home
    ahogy nézem nowarban éppen van JG G36C, csak pénzem nincs éppen :(((
  • Hitman76
    Én erdei harcnál is szoktam használni a pisztolyom, főleg akkor amikor nagyon közelről kell kipengetni valakit. Szivesebben lövöm meg ~300 Fps-sel, mint 350-nel. Illetve volt olyan szitu, amikor sürű bozotban vettem hsznát, mert az elsődlegessel állandóan felakadtam.
    Épületben is jó ha nálam van , még akkor is amikor a PDW-t viszem. A jobbos sakoknál (balkezeseknek a balosnál) kényelmesebb vele befordulni, igaz én mind két kézzel tudok AEG-gel is lőni, de a pisztoly használatával megspórolom a fogásváltást.
  • DummyBoy
    Én nem is akartam pisztolyt venni, mert minek ... AKS elég rövid, ráadásul az egységsugarú orosz szoldzsöröknél nincs is pisztoly ... holtsúly ... (Ráadásul AS-ben az orosz pisztoly ritka mint a fehér Zorro ... )

Ellenben voltam pistol only játékon, és qrva nagy feeling, levezetésként FMP ... Ráadásul mikor eltörtem az AK-m hicap-jét, visszavonultam védeni a zászlót, ott kaptam egy pisztolyt, és jó volt vele sunnyogni :)

Aztán egyszercsak jött egy lehetőség, és bizniszeltem egy GBB Berettát ... És nem bántam meg ... igaz, még csak otthon játszottam vele, de nagyon tetszik :)

Lehet hogy elkurvulok, és beszerzek jövőre a Beretta köré egy amcsi lódáutot is :)
  • praksi
    negyedik AUG? O_O
    te se vagy fanatikus :DD

lőszerlimites játékon jól tud jönni ha van; ha szobáról szobára kell menni, akkor inkább a pisztolyomat lövöm ki, mint az MP5 tárait cserélgessem.
    sőt, a múltkor rendeztünk egy csak pisztoly/shoti játékot; hihetetlen jó feelingje volt :)
  • Kurfürst
    Egyeslövés törölve, úgy látszik csak vagy letisztult a kontakt vagy én jöttem rá hogy kicsit máshol van a sütése mint a JG-nél.
  • Kurfürst
    Na mindegy is, jelentem, én is csinálhatok mától egy ilyen gánysznob "CA user" logót a nevem alá, megvan az új AUG (a negyedik... ). Kis hibája van csak, egyeslövést nem hajlandó, de nem vok benne biztos hogy nem-e a szilikonspré nem engedi a kontaktot..
  • Kurfürst
    Mert a legtöbb dologra - pl. terepre - nem használható, rövidebb fegyver - M4, AUG, AKSzU, MP5, P-90 stb - mellé meg elég fölösleges is.

Szerintem durván túlértékelem ha azt mondom hogy kb. 1%-ban használja az ember, a parkolóban lövöldözést is beleszámolva - nem létszükséglet. Akkor meg minek cipeljem, költsek rá fölöslegesen...?

Az OK hogy G-3, M-14, mesterlövész vagy támogató fegyver mellé, esetleg kifejezetten CQB pályán lehet értelme, de ezek egyikét sem művelem, illetve a CQB-n többre tartom a több tűzerőt. Akin látom az sem nagyon használja.
  • praksi
    nálam is szorult az elején; rendesen be kell ütni a tárfészekbe, mintha igazi lenne :)
  • Punker
    műanyag
  • praksi
    fém vagy műanyag ?
  • Punker
    na jelentem a lámpa b@szott erős átvilágít a köv utcába és a 110-es KA tár eddig úgy tűnik rendesen adagol, kicsit szorul be és kivételkor de jó.
  • Punker
    én az MP5 mellé is viszem az USP-t néha nincs idő tárazni illetve szűk helyen még a tücsök is lehet nagy
  • Punker
    285 lett a vége:

tomeKK üzenete:
    találtam egy gyengust itthon
    tomeKK üzenete:
    amúgy fém csapágyak voltak a kis pöcsben alapból
    tomeKK üzenete:
    kopás sincs rajta
    tomeKK üzenete:
    egy hézagoló kellett bele mindössze
  • praksi
    ezt én se értem, miért felesleges? nekem spec. pont jól jön, mert a G3-al nem fogok épületben lövöldözni; az MP5-öt meg kényelmetlen lenne mellette hordani :)
  • Punker
    miért felesleges a pisztoly?
  • Kurfürst
    Jól néz ki. Ha nem tartanám fölöslegesnek a pisztolyt, tuti vennék egyet, a KSC-hez képest jó ára van, ellenben majdnem annyiba kerül mint a JG nagypuskák. Viszont tényleg szép..
  • Punker
    ma megjöttek a KA G3-as táraim remélem jó lesz a CA-ba.
  • praksi
    a JG pisztolyt láttátok már?

JG 8801
  • praksi
    fogjatok egy csípőfogót, és vegyetek vissza a rugóból :D
  • SG rock
    értem

kössz a választ :)
  • sgmbulldog
    A Privik elmennek a hibaüzenetek ellenére is.
  • DummyBoy
    A CQB tücsök és az FPS ... 437-ik rész :)

• Punker
    tomeKK üzenete:
    basszameg
    tomeKK üzenete:
    most meg már 320at mértem rá
    tomeKK üzenete:
    reggelre már 500 lesz :D
    tomeKK üzenete:
    na mindegy
    tomeKK üzenete:
    szétszedem holnap és keresek bele egy alap TM rugót

jobb mint 1 folytatátos teleregény
  • DummyBoy
    Komoly :)
  • Punker
    tomeKK üzenete:
    bazmeg
    tomeKK üzenete:
    310 fps
    tomeKK üzenete:
    kaptál egy zsírzást, újra hézagolást, egy új biztosítékot, egy guarder50es szilikonos gumit
    tomeKK üzenete:
    és most nulla hoppal 310
    tomeKK üzenete:
    holnap még belövöm a hopupot
    tomeKK üzenete:
    megklátjuk mennyit vesz le
    tomeKK üzenete:
    de sztem 10et nem fog elveni a hopup

:(((((
  • Punker
    le
  • Hitman76
    Nem vágtam hogy ez ugyan az! Valahogy mintha másképp festene.
    Nagyon gondolkozom egy ilyenen, csak a lencse felöli részen lévő "korona" szerű taktiaki képződmény zavar picinyt. Mit gondolsz, le lehet köszörülni?