Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ezzel együtt a cyma glock csak 10k, ergo praktikus
rongyrázáshoz meg majd viszek rongyot

te kérdezted, te nem értetted 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

"szerintem meg a mûanyag gázos a gáz
egy cyma glock 10k, teljesen megfelelõ "

Egy muanyag gazos a fem gazoshoz kepest ugyanolyan gaz, mint egy muanyag szanos elektromos egy fem cobra szanos maruihoz kepest.

Ez igy ertheto szajbaragoskam? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike at home
lehet
meg keverem a vegassal, meg a raven shield-del valszeg
meg még nemtom mi volt még
nekem ezek egybefolynak

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

az alapjátékban Maz MP5-öt nevezték 9 mm SMG-nek; amire te gondolsz, azt 9 mm Machine Pistol-nak hívták :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
inkább mp9
de nem esküszöm meg rá

Mike at home
sosem fogom megérteni azt, hogy miért kell vminek úgy örvendezni, hogy közben leszólunk más dolgokat

Mike at home
melyikkel nem kompatibilis?

Mike at home
istenem, szádba rágjam?

"Az AEP az olyan gáááááááááz"
"a kinai glockok tenyleg gazak"

szerintem meg a mûanyag gázos a gáz
egy cyma glock 10k, teljesen megfelelõ

VRSDM
lomex - ott minden van😉

u dont have to listen anybody else but me

DannyL
Elektronikai boltban pl. 😊 Ilyen gömb szerû képzõdmény amin kb. 6 féle csatlakozási lehetõség van USA-tól Kínáig. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

MP5 A4

olyat hol lehet kapni? kellene az akksitöltõmhöz...

dragon11
Swat4-ben van 9mm Smg, az az Mp 5 lenne, vagy az M4?Linket pls 😄

DannyL
500 Ft egy átalakító.

csak szar az adaptere :-)

DannyL

DannyL
Egyébként meg... 😊

Nem próbáltam, de jónak tûnik.

DannyL
BEXTER! E-mail plz, mert gyûlölöm az SG privát üzenet rendszerét. Nem kompatibilis a böngészõmmel.

DannyL
Ja meg a bevitt találatoknak igazi értékük van, nem úgy mint egy AEG CQB játéknál. Azzal mindenki célba talál 10-20m-en. 😊

DannyL
Most hétvégén voltunk Fóton és csak pisztollyal játszottunk CQB-t. A RAT berkein belül dúl a pisztoly cqb õrület. Nagyon komoly játékokat szoktunk összehozni és a GBB csattogása a kis szobákban hihetetlenül feelinges.

bardocz
Nekem is :-)
Scottt
Mellesleg nekem tetszenek😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bardocz
Ezek rohadt jók,hoszabb a csövük,mégis jók épületbe 😊
Miert is?

Mike at home
sznobok

DummyBoy
Ki kell szerelni a Blóbekket ... Én is erõsen filóztam rajta, nekem bejönnek a Bullpup fegyverek nagyon ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Egy AEP nem gazabb mint egy AEG 😊
Ugyanaz az elv, ugyanazok az anyagok. Mondjuk a kinai glockok tenyleg gazak, de a femszanos marui azert jol nez ki. Igaz AEG arban van 😊

Az AEP az olyan gáááááááááz..... 😊 Illuzióromboló.

Sokkalta feelingesebb egy normális gázos pisztoly - sztem. Amennyit használják az emberek, annyira a gázfogyasztás sem lehet gond... Sajnos ritka a csak pisztolyos CQB ... egyenlõre 😊

Az árakat utólag nézegetni pedig simán bugyuta dolog 😊
Punker
nekem 94 volt kedvezménnyel a G3 most meg 60 örül van 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
tetszik,hogy a jg g36 már csak 24k 😊
ez mindig így van: ha veszel valamit, többé ne nézd az árakat

Mike at home
pedig jó lesz az aep a háznál, hdd el
a 75 dolláros puskám itthon 34k volt, ergo gázos pisztoly is bizony 20-30k között mozog, illetve még több, persze veheted hong-kongból, úgy olcsóbb
20k-ért jó eséllyel kapsz egy cyma AK-t, ha máshonnana nem, a kinai piacról, illetve vehetsz használtan is

VRSDM
Army-ról tudok énis, de nem hiányzik a ledarálódó és emiatt fegyverhibás BB szimuláció. no meg az army nálam nem ér egy szinten a jó minõségû kínai katergóriákkal. star-ra meg nincs pénzem...

Nekem van egy elado WE M1911-em. Annyi pici problemaja van, hogy a szan aljabol a jobb oldalon egy 1x3 mm-es darabka letort. Van hozza 1 tar meg egy alkatresznek, aminek a szelepje jo, csak a csore van eltorve. Tokeletesen mukodik amugy a stukker csak van ez az apro szepseghiba.
Szvsz olyan 13 000 korul barkinek odaadnam.

dronkZero
Na re.

Végre sikerült átnéznünk az M16-om. Elég vicces probléma miatt nem adagolt... A csõ+hopup kamra és a gearbox összefeszült, emiatt a nózi nem zárta le a tár felé a levegõt.

Picsába, nyár lett közben, nagyon sürgõsen játsazanom _kell_... 😛 😄

Akarok összerakni egy pimpelõs CQB másodfegyvert. (Az M16-ra nem akarok semmit ráaggatni, azt úgy szeretem, ahogy van 😊 )
Boyi M4 variáns, betolható de speckó válltámasszal, lehet bele akksit rakni, az elsõ markolat egy rövid RIS négy irányban, és a csõ nagy része egy böszme integrált hangtompító. Asszem mûanyag test. Hordfogantyú helyett is RIS van ha minden igaz.
Elég nehéz utánanézni, hogy nem tudom a nevét... 😛 Nem tudjátok mi lehet a neve? 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

engem beenged...

bardocz
Akkor megnyugodtam 😄
Punker
engem se

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
CSak én nem tudom a softair.hu-t megnézni?Jelszót kér,és amivel regelve vagyok nem enged be.
naná, mint az autentikus feliratok a fegyveren <#idiota>

holnap majd lekronózom, elvileg egy SP110 rugó került bele, de sorozatnál mintha egy picit erõlködne (akitõl vettem a rugót, azt mondta az MP5-J fel se tudta húzni <#confused> )

Punker
6,04 lett volna a kínai "prec" csõ? 😄

jó, de a JG a Maruit másolta le, szal fura :-)

amúgy nagyon felhasználóbarát; kb 3 óra alatt szétszedtem, kicseréltem a tuningalkatrészeket, összeraktam; közben még fényképeztem is, meg kijártam a konyhába kajálni :-)

bardocz
Valaki softairen valami 40-ért árulta...
Hmmm! ez elég jól hangzik!!!

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

VAN!! Tegnap fogtam a kezemben; az egyik csapattársam rendelte a Gunner-rõl; nagyon pöpec fegyver, full fém, nagyon komoly lõtávja van, és alapból nagyon pontos (bár kíváncsi vagyok mennyi idõ alatt darálódik le a hopupgumi)

itt a linkje

Punker
a CA-ban gyárilag 495-ös van, az lett nekem is cserélve CA acél 470-esre, 470-es amúgy a TM verzióban van gyárilag.

Punker
mert kicsi a piaca nagyon + fejlesztés, AK és M széria verziójiból szinte havonta jön ki valami mert azon nincs mit fejleszteniük. azokkal amikkel dolgozni is kéne nem nagyon vitézkednek, pedig az ilyenekért mint pl L85 még többet is kérhetnének.

na, a kínai fegyvergyártás ismét megviccelt <#crazya>

az alsó egy Classic Army G3-SG1 470 mm-es 6.04-es rozsdamentes acél tuningcsõ.
a felsõ egy izé... <#idiota> ez volt alapból a fegyveremben; 505 mm-es rézcsõ 😊

VRSDM
L85-öt miért nincsen minõségi kínaiba? 😞

Jé tényleg bõvítettek, ráadásul nagyon jó árakkal. Bezárhat a józsefvárosi! <#mf1>

Azért nem árt elõtte felhívni õket, nehogy kiderüljön hogy Szegeden van a cucc, mert két boltjuk van és együtt mutatja a kettõ raktárkészletét a neten..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
Volt egy ugyan ilyen marha softair-en,komolyan mondom,mint valami 8 éves.Vagy az se.