Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rongyrázáshoz meg majd viszek rongyot
te kérdezted, te nem értetted 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egy cyma glock 10k, teljesen megfelelõ "
Egy muanyag gazos a fem gazoshoz kepest ugyanolyan gaz, mint egy muanyag szanos elektromos egy fem cobra szanos maruihoz kepest.
Ez igy ertheto szajbaragoskam? 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
meg keverem a vegassal, meg a raven shield-del valszeg
meg még nemtom mi volt még
nekem ezek egybefolynak
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
de nem esküszöm meg rá
"Az AEP az olyan gáááááááááz"
"a kinai glockok tenyleg gazak"
szerintem meg a mûanyag gázos a gáz
egy cyma glock 10k, teljesen megfelelõ
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ugyanaz az elv, ugyanazok az anyagok. Mondjuk a kinai glockok tenyleg gazak, de a femszanos marui azert jol nez ki. Igaz AEG arban van 😊
Sokkalta feelingesebb egy normális gázos pisztoly - sztem. Amennyit használják az emberek, annyira a gázfogyasztás sem lehet gond... Sajnos ritka a csak pisztolyos CQB ... egyenlõre 😊
Az árakat utólag nézegetni pedig simán bugyuta dolog 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ez mindig így van: ha veszel valamit, többé ne nézd az árakat
a 75 dolláros puskám itthon 34k volt, ergo gázos pisztoly is bizony 20-30k között mozog, illetve még több, persze veheted hong-kongból, úgy olcsóbb
20k-ért jó eséllyel kapsz egy cyma AK-t, ha máshonnana nem, a kinai piacról, illetve vehetsz használtan is
u dont have to listen anybody else but me
Szvsz olyan 13 000 korul barkinek odaadnam.
Végre sikerült átnéznünk az M16-om. Elég vicces probléma miatt nem adagolt... A csõ+hopup kamra és a gearbox összefeszült, emiatt a nózi nem zárta le a tár felé a levegõt.
Picsába, nyár lett közben, nagyon sürgõsen játsazanom _kell_... 😛 😄
Akarok összerakni egy pimpelõs CQB másodfegyvert. (Az M16-ra nem akarok semmit ráaggatni, azt úgy szeretem, ahogy van 😊 )
Boyi M4 variáns, betolható de speckó válltámasszal, lehet bele akksit rakni, az elsõ markolat egy rövid RIS négy irányban, és a csõ nagy része egy böszme integrált hangtompító. Asszem mûanyag test. Hordfogantyú helyett is RIS van ha minden igaz.
Elég nehéz utánanézni, hogy nem tudom a nevét... 😛 Nem tudjátok mi lehet a neve? 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
holnap majd lekronózom, elvileg egy SP110 rugó került bele, de sorozatnál mintha egy picit erõlködne (akitõl vettem a rugót, azt mondta az MP5-J fel se tudta húzni <#confused>#confused> )
amúgy nagyon felhasználóbarát; kb 3 óra alatt szétszedtem, kicseréltem a tuningalkatrészeket, összeraktam; közben még fényképeztem is, meg kijártam a konyhába kajálni :-)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
itt a linkje
az alsó egy Classic Army G3-SG1 470 mm-es 6.04-es rozsdamentes acél tuningcsõ.
a felsõ egy izé... <#idiota>#idiota> ez volt alapból a fegyveremben; 505 mm-es rézcsõ 😊
Azért nem árt elõtte felhívni õket, nehogy kiderüljön hogy Szegeden van a cucc, mert két boltjuk van és együtt mutatja a kettõ raktárkészletét a neten..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB