29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Aaell
    És ez a bolt hol van?
  • bardocz
    Ha szart veszel piacon,akkor igen.Amúgy meg ez kurvaára nem igaz.Nem kínainak a kínai koppintását kell megvenni,hanem az eredeti kínait:D
  • ZTM
    Ez is jó:D
    De a piacos tényleg nagyon kemény fegyver XDXDXDXDXD azzal már lehet védőruha nélkül is játszani mert max 20 cm-ről okoz fájdalmasabb sérülést:D
  • bardocz
    Vagy 10-ért egy De M81 usp-t,ami pont jó.De igazából szerintem inkább kölcsön fegyverrel próbáld ki,ert úgy jobban átjön az egész,azért sokat számít,hogy tudsz-e sorozatot lőni,vagy nem:)
  • ZTM
    44-es bázis mint bolt és asszem rugós marokfegyver jó is neked nem?
    mert akkor azok csak 6200Ft asszem garanciával meg 7200Ft
    vagy kimégy a piacra és veszel 1 szart ami 8m-nél nem lő messzebre és ha a levegőbe lősz akkor is csak 11m-re lő(taasztalat)
  • Aaell
    Valami nagyon olcsó fegyvert tudnátok nekem mondani? elég valami gagyi, hogy kipróbáljam milyen, aztán lehet hogy veszek jobbat. Boltot is mondhattok.
  • bardocz
  • Aaell
    nekem a 7 macskám vadássza a galambokat, már van egy szép gyűjteményem lábgyűrűből( ezt a galambok lábára teszik, bele van vésve a galambász neve :))
  • Mike at home
    ejha
    hát nálunk sajnos nem
  • degenerator
    nálunk a rigók verik a galambokat:)
  • Mike at home
    de van megoldás: tartsd vissza a lélegzeted
  • Mike at home
    erről beszéltem
    egyesek szemében az ember az utolsó helyre került
    egy galamb értékesebb mint egy meber
  • Mike at home
    szerintem meg ez a normális
    a galamb meg rengeteg betegséget terjeszt, közel 60 félét, az ürüléke is veszélyes hulladék, nem mellékesen meg kiszorítja az énekesmadarakat
    de ugyanezt csinálja a szarka, szajkó is
    de ott a parlagfű esete is
    mestreséges környzetben nem lehet mindent hagyni, a természetes rend már rég felborult
  • Mersant
    az szep :) meg kellett volna gyujtani es visszadobni :)
  • Mersant
    ne beszelj mar huyleseget, nezzel kicsit korul hogy milyen allatbol mennyi el a foldon, lassan mindent elpusztitunk. mi meg 6,5 milliardan vagyunk. tok normalis dolog nem?!
  • MuldR
    Hehe, egyik ismerosommel is eljatszottak ilyeneket. Utana mikor a szomszed kapott egy ujsagpapirba csomagolt szart, akkor leszokott az ilyenekrol. :)
  • degenerator
    csak azért kérdeztem, mert a hátsó kertben felfedezett a barátnőm egy galambot. először azt hittem, valami macska volt, de közelebbről megnézve látszott, hogy a fejében egy légpuskalövedék van. nos, arra lennék kiváncsi, hogy ez a számozott madár még a saját erejéből vergődött át a kertbe, vagy a szomszéd dobta át. (van légpuskája, és máskor is dobált át szemetet, többek közt egy karácsonyfát)
  • bardocz
    Hát nem tudom.Szétszedni biztos nem szedné,mert a tollréteg rajta eléggé vastag,és erős.Szerintem maximum a fejét lehetne szétszedni vele.Ott ugyebár nincsen semmi toll.Mindenesetre én kihagynám:) Majd ha ellepik a tetőt a galambok,és keresnek valakit,aki elkergeti őket,akkor jól megpróbálkozok vele:D Úgyse öli meg őket,viszont elkergeti talán.
  • Hitman76
    Érdekes hogy te beszélsz elkorcsosulásról, amikor galambok sorozattal való szétlövéséről társalogsz egy nyilvános fórumon. Minden estre csak gratulálni tudok hozzá!
  • Mike at home
    elkorcsosult az emberiség, ma már ha felfalnának minket az állatok, akkor is nekik adnának igazat egyesek
  • Mike at home
    egy kellően közelről leadott sorozat szerintem szétszedné a galambot
  • Hitman76
    "Érdekességként":

1995.Állatkínzás33. §
    Állatkínzást követ el, és ezért büntetendő az a személy, aki
    - előkészít, elkövet vagy megenged ilyen cselekményt, segít vagy felbújt más személyt ennek elkövetésére,
    - közvetlenül vagy közvetve mást rábír ilyen cselekmény elkövetésére,
    - népszerűsít ilyen cselekményt,
    - tulajdonosként vagy felügyeletet gyakorlóként elmulasztja az indokolt gondoskodást az állat szenvedésétől való megvédése tekintetében.
    Btk. 266/B. § (1) Aki
    a) gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza,
    b) állattartóként, háziasított emlősállatot vagy az ember környezetében tartott veszélyes állatot elűzi, elhagyja vagy kiteszi,
    vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
  • praksi
    egy erősebb csúzli is :-)
  • mstummer
    Igen képes megölni. Saját tapasztalat :) Hogy örült neki a macskám :D
  • bardocz
    Légpuska szerintem igen.Eléggé vékony csontjai vannak a madaraknak,nem hiszem,hogy a fejük túl kemény lenne.De AS szerintem lepattan róla,szerintem max a lábát töri el.
  • degenerator
    egy légpuska képes megölni egy galambot? átvinné a fejét?
  • Mike at home
    tévedés
    a Campona pincében airsoftoznak és paintballoznak is

nem mondom, hogy a Pincében nem lenne jó, egy jó kis pisztolyharc, de eddig innen jelentkezett degi, azt szevasz
  • trogerzsiger
    Ahha, zsír :D Itt a városkámban Tatabányén lehet airsotozni, szal majd megkérdem őket mi is hogyis, meg beszélek velük úgy magáról az aisoftról, azt kiderl milyen is :D
  • kvitya
    Hát igen, előny, h 30nm pincében nehezebb eltévedni ... :D
  • Mike at home
    akkor ha meg nem ismered, nincs vélemény, ok?
    én csinálom ezt is azt is, szeretem is mindkettőt
    mindkettőnek van előnye, hátránya, sőt mindkettő azon múlik, kivel/kikkel játszod, számomra az airsoft is csak játék, nem feladat és nem katonásdi
    paintball-t is próbáltam, az jött be ideág a legkevésbé, szal azt többet nem
  • MuldR
    Majd ha ujraszuletek kiprobalom, de csak 18 eves korig. :)
    Ja, PB eseten nem, de annak sincs koze hozza.
  • Mike at home
    gondolom ha paintball-t irok, akkor már nem jössz a CS-vel, jól tippeltem?
  • Mike at home
    nem csak az
    wargame ez is, az is
    akár a paintball

ezerszer megbeszéltük már
    nem neked íródott, hanem neki
    a lasertag nem egy alantas gyeremekjáték, ahogy az airsoft sem az, csürhe módjára is lehet játszani ezt is azt is, meg átgondoltan, taktikusan is, és bizony igencsak jól jön, airsoftnál is, ha avalaki nem akkor vesz kezébe puskát amikor elsőre kimegy airsoftozni, hanem mondjuk van már némi elképzelése arról, hogyan kell előrenyomulni, megtanulta már, hogy nem lő mindenre ész nélkül, stb
    ne játszunk már itt softair-t

de tudjátok mit? egyszer eljöhetnétek, megmutatni mit is tudtok, a pincébe
  • MuldR
    "majdnem! olyan mint az airsoft"

Ennyi erovel a CSre is mondhatnad, hogy majdnem olyan. :)
    Mi is kozos az AS es a lasertag kozott?
    Hmmm....Emberek jatszak?!
    :)
  • Mike at home
    csipőből miért ne lőhetnél, ha neked az tetszik, eltalálni úgysem fogsz vele senkit :)
    sarkon nem dugjuk ki a fegyvert, ez így van, ez is azért, mert ki tudja ki/mi van ott, és nem szeretnél pofánlőni senkit 10 centiről
    még 2 méterről sem, inkább dobatsz
    egyébként meg ha kicsi vagy (többiek kussolnak!) próbáld ki a laserteget, majdnem! olyan mint az airsoft, gyakorlásnak jó, nincs korhatár, és mivel nem lősz ki semmit, max akkor sérülsz meg, ha elesel
    (itt vmiért haraxanak rá, szerintük az gyeremekjáték, de még életükben ki nem próbálták)
  • trogerzsiger
    hűűű nemsemmi az a videó büntet a végén :D
  • bardocz
    Nameg a fogvédő a hátsó fogakat nem védi.
  • praksi
    nálunk páran úgy játszanak, hogy szemüveg + fogvédő. szerintem azért nem jó mert:
    - rádiózáshoz ki kell venni.
    - ha arcon lőnek, megvédi a fogad, de kapsz egy szép vörös foltot.
    - engem konkrétan baromira zavart még jujitsu -s időmben, hogy állandóan nyelnem kell a nyálamat.. :)

a legtutibb szerintem is a rácsos maszk.
  • Punker
  • trogerzsiger
    Hű az nem lehet rosz..