Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
CO2-es,tehát tudhat enyit😊
- mutasd meg, h mennyire komoly biztonsági szabályok vannak (MASz powa)
- dobd fel, h bármikor kimehet veled, h megbizonyosodjon, nem veszélyes a dolog
- mesélj neki a jó hangulatról, a csapatépítésrül, stb
- említsd meg, h a játékosok bõ kétharmada fõiskolás vagy már diplomás
- dobd fel, h a rendõrök mennyire pozitívan állnak a dologhoz
- mondd el, h erdõben, friss levegõn mozgás, stb
ezen az áron magyarországon még springest sem lehet kapni

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Köszi az ötleteket😊

Nem birom ki h ne nézelõgjek😊 az lehet h Ez! 37 fps-t tud? és mik atok a kis szifonok? a gáz-t nem egy külön tartajbol kel belerakni?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

bardocz
<#mf1>
Mike
kár

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bardocz
Nincs😄
Mike
mondom, hogy infantilisek vagytok

nincs suli?

bardocz
A Bp. priede hiánya látszik a logódból?😄
Mike
rettentõen gyerekes ötleteitek vannak
ezt az infantlis bandát 😊))

hány évves vagy?
szerintem könyörögj, mondd el, hogy te nagyon szeertnéd ezt, és kérdezd meg, hogy milyen feltételekkel menne bele anyukád mégiscsak, vagy ha ennyire nem adsz neki szabad kezet, akkor te ajánlj fel valamit, mostantól kiviszsed a szemetet, lemész a boltba, megfejed reggelente a teheneket, stb
vagy anyukádnak biztos van gyenge pontja, hízelegj neki, vegyél neki azt amit szeret, stb
manipuláld a szülõt
pontosan tudod hogyan kell csinálni, elvégre velük élsz már legalább (reméljük) 16 éve

Aze a hello kittys logobol latszik,valami csak megmaradt 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike
hát nemtom, ez baromság
az én anyám tiltota nekmünk a puskát pisztolyt, csináltunk magunknak Legoból
az ilyen dumára, hogy ha nem engeded a puskát akkor budapset pride-ra megyek, kpatam volna egy hatalmas pofont
aztábn se puska, se bp.pride

bardocz
Vagy megpróbálni megmagyarázni,hogy ilyen játékokon mindig jó a hangulat,nincsenek veszekedések,sok új barátot lehet szerezni,és különben is,ha nem játszhat,buzi lesz😄
vegyen fel egy rózsaszín pólót, apukája egybõl puskát ad a kezébe :-)

mai szóbelim ötös lett; asszem muszáj lesz lerészegedni.. :-DD

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Szerintem inkabb alljon az anyja ele es kerdezze meg:
Anya, 5iken hova menjek, airsoftozni, vagy tancolni a budapestpride-ra?
😊
Szerintem azonnal elrangatjak egy military boltba, es atesik egy kis macsositason😊

DummyBoy
Mond azt, hogy ha nem járhatsz airsoftozni, akkor WOW-ozni fogsz, egész nap a szobádban rohadsz majd és táncoló elfjányokra rántod rá ...

szvsz elég meggyõzõ ... <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

<#banplz>

kvityáéknál is meglesz a békés házasélet... <#eplus2>

Punker
na hogy te is értsd skoprió = ízeltlábú = rovarölõ 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Ilyen keeell.De nem lesz.
jaaa, hogy van háttérsztori... <#rolleyes>

Punker
szerintem õ értette.....te nem 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

vagy a tányérokkal :-)

Punker
még jó hogy nem rovarirtóval megy neked <#nyes>

bardocz
Én meg anyukámtól egy terepmintás pólót<#bohoc>
Nem tudom, engem állandóan le akar lõni....... 😊)
DannyL
Én meg 2 katonai pólót kaptam tõle. 😊 Mármint a sajátomtól. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Valamit nagyon rosszul csináltok én a b nõmtõl kaptam egy Cyma Glockot 😄

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

ooo, idovel fordul a kocka. Most pl asszony balhezik velem, hogy vegyek AK-t. 😊

Megint kezdenek gyarapodni az AEGek. 😊 Azota egy M16A2, es egy MP40 jott. AK hamarossan.
Picit hagyni kell asszonyt is shopingolni. Vagy ahogy kollega fogalmazott: "amig tobb cipoje van mint nekem nem szolhat a puskake!"
😊

Seaweed
"igazad" bocs <#vigyor>

Persze ez igy nem igaz hogy miatta...sot, inkabb kell a zse...
Seaweed
<#wink>
Hat MuldR igad lett...asszony...pufkak el<#buck>
<#gonosz1>
Pedig mar kezdtem megorulni, hogy Seaweed is back! 😊
Tolhatnad ujra a szep fotokat.

Seaweed
Udv!

Elado a G&G GR-300L-em! (gyak. "0km-es") Itt kep. 120K-ert viheto ha valakit erdekel. Adok hozza fegyverszijjat, akut, akutoltot, akukisutot..(ezekkel egyutt majd 150K-t er, anno cirka 570€ volt igy pakk)
Kecskemeten szemelyesen megtekintheto, kiprobalhato...postazas/futar is megoldhato, de ebben majd megeggyezunk hogyan bonyolitsuk le!
Ha valakit erdekel, akkor az asgard23_kukac_gmail_pont_com emailcimen jelezze, mert nem jarok az sg-re.

udv

Seaweed
degenerator
hányé ves vagy? 18 felett?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
ha tíltja csak még jobban kell majd neked

nincs valami jó ötletetek h milyen szöveggel lehetne meggyõzni arról h nem leszek agresszív vadállat ettõl?😊

au :-S
próbáltad neki magyarázni, hogy mi a játék lényege? az én anyám is sápítozott az elején; mostanra már teljesen elfogadta (még meséltem is az óvodásainak 😄 )

bardocz
Hogy érted?Ugye nem rálõttél?<#idiota>
enyit az AS es pályafutásomról, anyám öszetalálkozott a berettával és kiverte a hisztit amit az ellenségemnek sem kivanok

Mûfogsor tisztító tabletta vagy Camelbak is gyárt tisztító tablettát hozzá.
Csak sima vizet tegyél bele és minden játék után öblítsd ki otthon illetve természetesen szárítsd ki..... különben belerohad a víz és bepenészedik lassan
Négy.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

SG rock
ugyértem mennyi volt?<#smile>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Használtan a szoftér pont hun.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

SG rock
nekem is olyan mellinyem van, te hogyér vetted?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
Öblítsd ki naponta többször,úgy hogy jól felrázod,meg hagyod állni benne a vizet,szerintem pár hét alatt kihozza belõle😄
Nagyon szép! <#finom> Kezdem érteni miért dícsérik annyira a Kalash AK-kat... tényleg jól néz ki.

Nekem meglett ma SAAV mellényem, ivózacsival. Nagyon döfi darab, bejövõs. <#violent><#eljen>

Valakinek ötlete/praktikája hogy gumizacsi kellemes bukéját hogy lehet eltüntetni?

Ha túl nehéz gránátvetõvel akkor nyugodtan átrakhatjuk azt a gp30ast az enyémre 😄 Nem örülnék ha megszakadnál 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SG rock
( most ez az EB láz 😄)

Mike at home
hehe, a hülye új logod miatt fel sem ismertelek 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SG rock
sztem csütörtökön megyek vagy pénteken

Mike at home
hû, úgy már elképesztõen drága :d

jó, akkor légyszi szólj ha mész, köszönöm szépen!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]