Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- dobd fel, h bármikor kimehet veled, h megbizonyosodjon, nem veszélyes a dolog
- mesélj neki a jó hangulatról, a csapatépítésrül, stb
- említsd meg, h a játékosok bõ kétharmada fõiskolás vagy már diplomás
- dobd fel, h a rendõrök mennyire pozitívan állnak a dologhoz
- mondd el, h erdõben, friss levegõn mozgás, stb
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Nem birom ki h ne nézelõgjek😊 az lehet h Ez! 37 fps-t tud? és mik atok a kis szifonok? a gáz-t nem egy külön tartajbol kel belerakni?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ezt az infantlis bandát 😊))
hány évves vagy?
szerintem könyörögj, mondd el, hogy te nagyon szeertnéd ezt, és kérdezd meg, hogy milyen feltételekkel menne bele anyukád mégiscsak, vagy ha ennyire nem adsz neki szabad kezet, akkor te ajánlj fel valamit, mostantól kiviszsed a szemetet, lemész a boltba, megfejed reggelente a teheneket, stb
vagy anyukádnak biztos van gyenge pontja, hízelegj neki, vegyél neki azt amit szeret, stb
manipuláld a szülõt
pontosan tudod hogyan kell csinálni, elvégre velük élsz már legalább (reméljük) 16 éve
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
az én anyám tiltota nekmünk a puskát pisztolyt, csináltunk magunknak Legoból
az ilyen dumára, hogy ha nem engeded a puskát akkor budapset pride-ra megyek, kpatam volna egy hatalmas pofont
aztábn se puska, se bp.pride
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mai szóbelim ötös lett; asszem muszáj lesz lerészegedni.. :-DD
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Anya, 5iken hova menjek, airsoftozni, vagy tancolni a budapestpride-ra?
😊
Szerintem azonnal elrangatjak egy military boltba, es atesik egy kis macsositason😊
szvsz elég meggyõzõ ... <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
kvityáéknál is meglesz a békés házasélet... <#eplus2>#eplus2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Megint kezdenek gyarapodni az AEGek. 😊 Azota egy M16A2, es egy MP40 jott. AK hamarossan.
Picit hagyni kell asszonyt is shopingolni. Vagy ahogy kollega fogalmazott: "amig tobb cipoje van mint nekem nem szolhat a puskake!"
😊
Persze ez igy nem igaz hogy miatta...sot, inkabb kell a zse...
Tolhatnad ujra a szep fotokat.
Elado a G&G GR-300L-em! (gyak. "0km-es") Itt kep. 120K-ert viheto ha valakit erdekel. Adok hozza fegyverszijjat, akut, akutoltot, akukisutot..(ezekkel egyutt majd 150K-t er, anno cirka 570€ volt igy pakk)
Kecskemeten szemelyesen megtekintheto, kiprobalhato...postazas/futar is megoldhato, de ebben majd megeggyezunk hogyan bonyolitsuk le!
Ha valakit erdekel, akkor az asgard23_kukac_gmail_pont_com emailcimen jelezze, mert nem jarok az sg-re.
udv
Seaweed
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
próbáltad neki magyarázni, hogy mi a játék lényege? az én anyám is sápítozott az elején; mostanra már teljesen elfogadta (még meséltem is az óvodásainak 😄 )
Csak sima vizet tegyél bele és minden játék után öblítsd ki otthon illetve természetesen szárítsd ki..... különben belerohad a víz és bepenészedik lassan
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nekem meglett ma SAAV mellényem, ivózacsival. Nagyon döfi darab, bejövõs. <#violent>#violent><#eljen>#eljen>
Valakinek ötlete/praktikája hogy gumizacsi kellemes bukéját hogy lehet eltüntetni?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]