29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    sárkányra vadászni uncsi, szükségünk van egymás vérének szívására :D
  • kvitya
    Lazuljatok kicsit, szép az idő, jó a levegő, mindenkit vár az erdő-mező, lézerakármi a pince mélyén.....

Baromságon vitáztok... kit érdekel, h xy meg tud-e különböztetni egy vígjátékot egy háborús filmtől? Ha igen, jó, ha nem, nos akkor sincs semmi, simán magánügye.
    Úgyanígy, egy vígjátékban miért ne lehetne Vietnamban SCAR akár? Hatszázad rangú kérdés, vígjátékot nem a történelmi hűségért nézel...

Szóval, ideje elszívnotok a békepipát és utánna közösen sárkányokra vadászni........
  • Punker
    nem most fogtam fel hogy 10 lehetőségből te 11-et kihasználsz hogy beszólhass, aszem ez is az üldözési mániád része
  • Mike at home
    Ha ebből csak ennyit sikerült felfognod...
  • Mike at home
    nem vagyok önmagam ellensége, úgyhogy nem szólok be

nem vagyok már 16 éves, fenenagy igazságérzettel
  • SG rock
    pl abbban a jelenetben, mikor nézték ben stillert, hogy épp kínozzák
  • SG rock
    nem a fegyveren van, hanem az ausztrál azzal távcsövezett, a nyakában lógott
  • Punker
    most megnéztem a hivatalos oldalon kb 30 képet, egyiken sincs ACOG, szerintem csak oda képzelted :D
  • DummyBoy
    Sajnos még nem jelent meg DC-n és kazettán, utánna kiderítem ezt a rejtélyt :)

Viszont van akinél ez szempont, Mint nállag is, Tiszteletben tartom a dolgot ... Engem az ilyenek pl: nem zavarnak ... még mosolygok is az ilyen bakikon ... mint az Egri csillagokban a cimkés kenyér meg a Tiszacipő :)

Egy kis off az offba ... ez olyan mint anno a Star-Trek Voyager ... mikor elkezdtem melózni a cégnél, forrasztótréningen vettünk részt, ahol ezer éves, kiszuperált mikroszkópok alatt forrasztgattunk ...

Hazamegyek, bekapcsolom a tv-t, Voyager, király ... elkezdjük haverral nézni, sörözgetünk, erre megjelenik kedvenc orvosi segédhologrammunk, majd behúz a szerencsétlen sérült fölé egy szuper csodaröntgenműszert ...

Azt a szkópot amit egész nap lestünk ... Majd beszartunk a röhögéstől :)
  • SG rock
    na akkor rosszul fejeztem ki magam, most így visszaolvasva ...
  • SG rock
    ... azért ennyire nem nézz hülyének pls
  • SG rock
    (hozzáteszem ez csak saját vélemény) ízlések és pofonok
  • SG rock
    nekem nemcsak azért nem tetszett, mert m4volt benne meg acog.. ha még az alap jó lett volna akkor leszartam volna
  • DummyBoy
    OFF:
    Mellesleg szólva az eddigi (ÉsnemcsakSG-s ...) tapasztalatok alapján a modik 90%-a tárgyaló- és kompromisszumképes, csak normálisan kell hozzáálni ...

Punkert ebből a szempontból mondjuk nem ismertem ...

Természetesen az online játékszerverek csicska kölökadminjai ez alól kivételek ...
  • bardocz
    Ha valaki mod,akkor már nem is szólsz be neki,ha úgy gondolod neked van igazad?Ne viccelj már...
  • Punker
    M733 is volt, de amúgy lényegtelen, a srác nem tudott megkülönböztetni 1 vígjátékot 1 háborús filmtől (kb az első 2-3 percben le kéne hogy essen), és ezért Mike úgy gondolt beszól gyorsan csak úgy megszokásból...
  • DummyBoy
    Kicsit elkezdte Baxni a csőrömet a dolog, és elkezdtem nyomozgatni ...

Most úgyis amcsifegyvertkénetalálni korszak van ... Szal az az M4A1 nem lehet hogy csak egy szimplán elqúrt CAR-15?
  • sgmbulldog
    Mikor szerveztem én játékot ? :D
  • Punker
    ha szereted a beteg mocskos vígjátékokat hajrá, a hangsúly a VÍG szón van ennek köze nincs a vietnámi háborúhoz, bármit is állított az ifiú padawan.
  • Punker
    én is sokszor mondtam már hogy f@sz vagy szal nincs ezzel semmi gond ha neked így jó, és másnak is megmondtam eddig is ezután is
  • Mike at home
    kölünösebben nem érdekel a film, de ezt a fajta megnyilvánulást, nem most láttam tőled először, és mivel már messze nem vagy nagyhatalmú mod, aki itt élet és halál ura, már nem tartom vissza a meglátásaimat, punker

• DummyBoy
    Flém on :)

Én is meg akarom nézni a filmet, sok ismerős szerint az év vígjátéka ...

(A fegyveres ACOG-os móka lehet direkt is ... hisz ámériká :) Görbe tükör ... )

Ettől függetlenül lehet hogy nem fog tetszeni ... de az nem egy ACOG miatt fog megtörténni ...
  • Punker

most szerintetek tényleg gáz az M4 egy ilyen filmben?
  • Punker
    láttad a filmet?

egy görbe tükör paródiánál (ahol a függú színász a denevér hasából akarja kiharapni a kábszert stb) az ilyen apróságok mit számítanak? mikor 2 tigris bukfenc között a kezét mint jézus széttárva lő a csóka, nem mindegy mi van a kezében?
  • bardocz
    Namost az a helyzet,hogy ha egy napig nem ír senki,kell egy kis flém
  • Kurfürst
    Na most az a helyzet hogy Mike-nak ebben speciel most igaza vagyon.
  • Mike at home
    látom mindenkinek az kell tetszen, mint neked, különben hülye :(
  • SG rock
    a lényege lejött.... de nekem nemtetszett
  • Punker
    Trópusi Vihar? hatalmas nagy film, ha nem jött le a lényege akkor veled van a gond nem a filmmel.....
  • SG rock
    ma megnéztem egy filmet moziban, elég szar volt egy vietnámi háborús film forgatásáról volt szó. akkor betelt a pohár mikor vietnámban a színészek m4a1-el tolták, meg ACOG-ot használtak.
  • Punker
    én azt hittem ő csak (eső)táncolni jár ki :D
  • MuldR
    Na jo, de te csak jatekszervezel, szal lathatosagi helyett kell. Arra pont jo :)
  • sgmbulldog
    Mi is ACU-t vettünk csapatszinten télire, meg cqbra.

hajmáskér
  • praksi
    télire a legjobb a festő kezeslábas!
    a fehér horvát mellényem már megvan ;)
  • DannyL
    A Digital ACU nem csak CQB-ra jó. Télen is kiváló, akár erdőben is. Nekem van ilyen.
  • SG rock
    aazt nemtom :D:D jókérdés
  • Punker
    és az ACU-t hogy olvastad Multicam-nek? :D
  • SG rock
    Ilyesmire gondoltam
  • Punker
    beszámolók frissültek.
  • Punker
    milyen az a szürke multicam? :D