Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
én is a Plextor íróm szerettem a legjobban 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Te sznob! <#vigyor1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
magadnak mondasz ellen, hiszen ha így gondolkoznál akkor codegent vennél (ami tényleg szar pár százat szereltem láttam) a márkás fegyvernél olyan minõséget fizetsz meg amit a kínai jelenleg nem tud, de ez olyan dolog amit csak évek alatt fogsz jobban átlátni sok sok játék és több ezer ellõtt BB után.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Nem vagy te egy kicsit stresszes? Nem kötekedésbõl kérdezem!

Mike at home
bezzeg félmillás AS cuccra már állna, mi? verhetném én is a nyálam, ugye?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az csak egy példa volt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten
nem kell engem szeretned

DannyL
Ez egy AS topik nem kocka topik, senkit sem érdekel milyen pc-d van. 😊

Mike at home
furcsálld is

Mike at home
de arról is beszálhetek, hogy 99-ben SCSI Plextor iróm és olvasóm volt, mindenki csiopogott, hogy track váltásnál akad a játék, nekem nem akadt, vagy már akkor on the fly másoltam audio cd-t amikor más még errõl csak álmodozott, (és mielõtt elkezd valaki fantáziálni, nem warezolásra kellett) szal hol vertem én a faszom, hogy hûha, boruljon mindenki térdre? és ezek a cuccok máig mûködnének, ha használnám

tudod, cóvan olyan, hogy ár/érték arány, lehet, hogy a te 100k-s psitolyod überfazsa, és ghelyetted mos fogat, de nekem a 10k-s is megfelel, ettõl még nem vagyok kevesebb vagy alantasabb mint te
ugyanez vonatkozik a 3-4 évedre

ne legyünk már itt is softair.hu

kibaszott dühös vagyok 😞

DannyL
Én speciel kicsit kezdem furcsálni a stílusodat.

Mike at home
már megint párhuzamosan beszélünk egész másról, vagy egszerüen nem akarjátok felfogni mit irok, vagy full idiótának néztek
nem is tudom melyiket válasszam

figy elmondok vmit: 45k-s Antec házam van, jaj de érdekes nem? kinek mi fontos
de tõlem hol olvast olyat, hogy a Codegen mind szar, meg majd 3-4 év után rájössz
egyesek élnek-halnak a tunnningért, tudod mikor tuninngoltam utoljára procit? P75-öt 90-re
szerinted mikor fogok AS fegyvert tuningolni? elmondom: soha
nem érdekel, ha tõlem 1 km-re ellõsz, az sem

sznobság az, hogy arra verem, nekem milyen drága cuccom van, akinek meg nincs olyan, azokat leszólom
ezt most mondtam el utoljára
vagy felfogjátok, vagy nem, nem érdekel

Mike at home
😞((

Mike at home
jólvanakkor 😞

Punker
a linkes balhé házidolgozat helyett van, mert hogy sokan csak letöltöttek valamit és beadták, így meg kénytelen vagy utána nézni mindennek.

Milyen suliba jarsz te? "Linkkepzo" vazze? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
sulizok, min 2 vizsgát le kell tudnom szombaton és addig még 2*200 linkes linkkalauzt is csinálnom kéne beadandónak, Környezetgazdaságtannal most lettem kész (legalábbis remélem mert már 3x dobták vissza) ha minden meg van akkor jövõhéten lesz aszem az uccsó KÖZGÉ szigorlatom.

DannyL
ubazz elmés 😄

"hogy Moszkvában Mercedeszeket osztogatnak" !? oszt kiderült,
Hogy nem Moszkvában hanem Leningrádban de nem Mercedeszeket hanem Moszkvicsokat és nem osztogatnak
hanem FOSZTOGATNAK !!!
DannyL
Mivanmi? Milyen Merci? Már autókat is gyártanak? 😄

DannyL
Na az infó nem ez volt, éljenek a megbízható infók. 😊 Amúgy örülök, hogy ennyi.

Mármint DannyL 😊
Vigyázz, nehogy úgy járj, mint a merci osztogatással 😊
Nem kell betojni. Szerver áthelyezés volt. Nem ég a ház, csak nem megy zökkenõmentesen. Ennyi.

DannyL
Van egy-két infóm softair-rõl melyek szerint a baj eléggé nagy.

DannyL
Nu! Miért nem jössz?

Punker
nem tom de feléledhetne hogy letudjak iratkozzni sniiper4-rõl.

DannyL
Apró popó! Nem tudja valaki mi a gyíkja a softair-nek? Tegnap 5 óta nem jön be.

DannyL
Na ennek a felsfogásához kell 3-4 év AS-ben eltöltött év. Majd lassan mindenki rájön. Egy az egyben leírtad a véleményem errõl a dologról.

Budai elitnek siman belefer 😊

Franc tudja.....lehet sznob vagyok..... de inkább minõséget veszet, akár dupla áron, mint kétségest. Nekem szempont az, h megveszem és mûködik... 😊
A legelsõ fegyverem egy airsoftbuyeres Marui MC51 volt - bõ 4 éves lassan - és azóta is használatban van, boldogan használja a mostani tulaja. Ver2 gearbox. Hop gumit cserél kb 10-15k lövésenként, meg évente egyszer szétszedi átkenni. Betonstabil 400 fps, bõ 2 évente rugócserével.
Mostanság a G-Specem nyúzom, kb 5k lövésen van túl (99%a gyakorlás), egy rugócsere volt közben (610rõl visszagyengült 540re 😊 ). Magamnak építettem, nem volt olcsó, de igazából sztem a minõség sosem az. Cserébe 70m+ -ra kinyúlok vele, ha szükséges....

Ha ezért sznob vagyok...... nos...... valóban 😊
DummyBoy
Én szeretem 😊 Nyugi van ... csak az elsõ nap szar, mert reggel mindenképp fel kell kelni a kutya miatt xD Szóval ilyenkor 24h ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
Éjszakás meló? Az kemény...

DummyBoy
Én csak azért nem kérdeztem rá, mert aszittem mindenki alszik ...

Na mondom melóban elolvasom az egész fórumot ... de nem 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
Softair-el tudja valaki, hogy mi van? 5 óta se kép se hang.

na, feljöttem Pestre, odaadtam a G3-at az egyik srácnak, hogy amíg fent vagyok kronózza le; most szólt hogy 5 lövésbõl 5 * 414 fps...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Nem gyenge a választék. 😊

DannyL
Lenne kedvem elmagyaráznám neked, de õszintén szólva nem érdekel...

DannyL
pont

DannyL
Nem kell mindent értened.

Mike at home
jaja, szerintem is 😊
egyikõtöknek lehetne saját pályája

Mike at home
" bevitt találatoknak igazi értékük van, nem úgy mint egy AEG CQB játéknál. "

ha Hummer nem is, de egy Lada Niva jó lenne 😄D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Na a gazdagtol messze allok. Ami van, az regrol van (akkor meg jobban ment a szeker) Az elmult 1 evben 1 db kinai aegre sikerult osszesporolni. Szoval gondolatmenet nem helytallo.
Mellesleg en is orulok masok sikerenek. Kimondottan zavar, hogy magyar AS sceneben senki sem hoz harcjarmuvet, hummert meg epitett tankot. Pedig milyen zsir lenne 😊

bardocz
Õ se leszólta,hanem megmondta menyivel jobb úgy hjátszani,mint aeg-el.
Mike at home
akkor én értettem félre
sajnos csak azt látom amit irtok, a gondolataitokat nem 😊

Mike at home
+ egy adalék: a tömeggel ellentétben engem nem zavar az ha valaki gazdag
ha gazdag lennél, milliós cuccokkal, én örülnék neki a legjobban, hiszen mások sikere, bennem nem irigységet szül
ugyanakkor nem kell leszólni azokat, akiknek csak a "szar" jutott, ilyen-olyan okok miatt (no akkor meg pláne, ha az a "szar" annyira nem is szar)

Daninak is azért irtam azt, amit, mert örülök, hogy jót pisztolyozott, de ettõl még nem kell leszólni azt, aki AEG-gel játszik CQB-t

Nem sajnaltam le senkit es semmit, csak azt mondtam, hogy sokkal jobban nez ki.
Ha lesajnalnam, nem kinai AEGet vettem volna most 😊

Mike at home
tévedésben vagy
nem szóltalak le
nem baj ha 40-50-ért veszel pisztolyt, az cseppet sem zavar
azt tettem szóvá, hogy lesajnáltátok a nem ilyen drágákat

Amikor en vettem, meg rongyrazas vagy nem, nem volt mas. Valasztani lehetett 40 000-es Marui vagy a semmi kozott.
Ezert nem ertettem a sznobsagot. Konnyu most leszolni azt, aki evekkel korabban kezdte es kenytelen volt 110 000 ert venni AEGet amit most 30 000 ert megkapni. Akkor nem szobsag volt, hanem nem volt valasztas vagy megveszed, vagy nem airsoftozol. En 2 honapig nem airsoftoztam, mert AEGre gyujtottem. A vicces az, hogy most 2 honapig kell kinaira gyujtenem. Pocsisztanba lakunk 😞