29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#17736 hidd el lesz amint kicsit összeszedjük magunkat, még hulla vagyok és azt se fogtam fel hogy itthon vagyok, délután elaludtam telefon csörgésre ébredtem de nem esett le hogy a szobámban vagyok. -
praksi #17735 há' baszod; teljes beszámolót kérünk :DDD -
#17734 Rjavi Ris 5 - Szlovénia október 03-05. -
praksi #17733 áruljátok már el, hol voltatok :D -
#17732 rá is fáztak a gazok, amiért nem engedtek enni minket.
ez de jó kép:
-
#17731 A legfaszább az ebéd közben hirtelen kapott petárda zárótűz, és füstgránát lepel volt :D -
#17730 olly de fasza főleg az előfüst ilyen nekem is kell itthonra:D -
#17729 az első 2 csövet sikeresen szétcsapták a nagyobb petárdák (képek softair FTP-n), ebbe már csak kicsiket dobtak :D -
#17728 Az a kis előfüst nagyon cuki:D -
#17727 de a vekker se volt rossz:
-
#17726 össze kéne aaellt egy bizonyos "vörös" nevezetű faluhelyen lakó ismerősömmel. ő tudna tanácsokkal szolgálni, hogy náluk hogy teszik el láb alól a nem kívánt kutyakölyköket, macskákat, de nyúlnyúzásban is segíthet....:D -
#17725 erre szoktam mondagatni, kifordult a világ -
#17724 ezmár jobbanhangzik -
Aaell #17723 Előbb altatnálak el téged -
#17722 Most ettem húslevest,jó sok tésztával,aztán utána rögtön rátértem desszertre,rizsfelfújt csokiszósszal -
#17721 nyami nagyon guszta témák mennek errefelé -
#17720 Nekem a nagylábujjamról szokott leszakadni mostanság egy kis rész,de én sem érzem.Pedig már tök jó bőrkeményedés lett volna. -
#17719 vagy szemölcs
persze hogy nem érzed az elhalt bőrt -
#17718 húzod a ravaszt és nem csinál semmit, vagy hallani, hogy erőlködik a motor?
ha előbbi akkor hasonló lehet mint nekem, hűha ezt most szakszerűen elmondani, beakadt a rugó felső állásban? vagy is az az izé
van ilyen? -
#17717 a macskák úgy szaporodnak mint a nyulak
szerncsétlen félbénát minke kinozni, vitted volna állatorvoshoz elaltatni -
#17716 Biztos lehetsz benne, hogy legközelebb ott leszek! :) -
#17715 nekem is lesz 1-2 jeges képem reggelről. -
#17714 Jah. Deki külön lefotózta hogy jégkása van a gyakorlómon :D -
#17713 megtudjuk csinálni tuti
tegnap este kimásztam a kádból és látom hogy levált a talpamról kb 50 forintosnyi bőrterület (ugyanott ahol a teljesítmény túra után is) a poén hogy én ebből semmit nem éreztem, lehet szombat éjjel lefagyott -
#17712 Mégegy gyors roham a sziklás csúcsért ? :D -
#17711 hehe ezzel a nick-kel megmaradt a mod jogom :D -
#17710 szétáztam, majd megfagytam, de ha lehetne holnap visszamennék Hitman jövőre nem hagyhatod ki! -
Kurfürst #17709 Biztosíték kiégett?
-
#17708 ááá, semmi tuning nincs benne. -
praksi #17707 nem hinném hogy zárlat lenne, mert akkor inkább füstjeleket adna le a cucc :)
van benne tuning? csak mert egy 120-as tuningolt G36-nál láttam ilyet, hogy a motor megállt egy helyzetben, és nem tudott elfordulni, de amint kivettük, úgy már forgott. -
#17706 azér gondolom az egy istenes rúgás lehetett bakancsból. én nem elpusztítom a macskát, hanem fegyelmezem, hogy kerülje a papagájt....(volt már olyan, hogy nyáron bejöttek a macskák a házba, és lelökték a kalitkát.) -
#17705 Helo, van egy kis probléma...
Van egy szálybegrány fegyver, és meg se nyikkan:L
Egyszerűan olyat csinál, hogy full feltltött aksi se tudja átforgatni: S
Szal, auto-n elkezdenék lőni, és fel se tudja hűzni:S
Aksi biztos nem volt tultöltve, nemejtettem le semmi..
Pár próbálkozás utánn elég forró az aksi, szóval én valami zárlatra tippelek.
Nemtudjátok mi lehet?
Elméletileg még garis, szal nemsokára visszaviszem, de most kedvem lenne eladni, mert másra kell a kess. -
#17704 biztos degenerator degenerálta:Dam szólj a helyi állatorvosnak. -
Aaell #17703 Pénteken találtam egy macskát, valaki belerúghatott, a farka teljesen le van bénulva, hátsó két lábát húzza, néha rá tud állni egy kicsit, de akkor el is dől. Haza hoztam, hátha meggyógyul, de valószínűleg így fog maradni :( -
#17702 én meg macskákra vadászom, mindig odajönnek az ablak alá, ijesztgetni a papagájomat, volt, hogy repült némelyik métereket, akkorákat rúgtam beléjük....nem is járnak oda...(cserébe megjelentek a mókusok, akik felzabálják a diót, meg szétszórják a tobozokat.) -
#17701 Nem is kell:)
Ha kimész egy szervezett játékra(ami neten meg van hirdetve egy fórumon),akkor a fórumon szólsz,hogy kéne egy kölcsönfegyver,mert kezdő vagy,és valószínű adnak egyet,vagy bérelhetsz valakitől. -
#17700 igaz az mondtam nem árt de a válalkozó szelleműnek nem szabad erről szólni:Dha már itt tartunk inkább maszk mert sose lehet tudni. -
MuldR #17699 A vedoszemuvegnel mondjuk azt hogy KOTELEZO! Gagyi kinai is siman kilovi a szemed! -
#17698 Budapest.
bardocz:Hát errefelé piacon nem lehet jobbat venni XDXDXD
viszont ezek kiválóak ingyéjátékra:D 2000Ft-ért veszel gépfegyvert és 500Ft-ért pisztolyt. magadrakapsz vmi ruhát persze szemüveg/maszk itt se árt gyűjtesz haverokat akiknek ilyen fegyverei vannak s gó ki az erdőbe:D
-
Aaell #17697 Nem tudok senkitől kölcsön kérni, nincs olyan ismerősöm aki airsoftozik :(