Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Én pl.: jégkorongoztam régen ... 2-3 meccset is végigtoltam egymás után, de utánna vagy ki kellett mennem vécére, vagy lefagyott a gépem ... <#idiota>

Viccet félretéve ... én alig sportolok, mozgásnak ott a bicikli, a túra a haverokkal és az AS ... mégis érzem magamon hogy 0 az állóképességem ...

Anno fociztam, floorballoztam és akkor is 0 volt ... szóval túlélem a dolgokat és élvezem hogy utánna otthon végre belecsobbanhatok a kádba és exitálatok szép nyugodtan 😊

Mint "szellemi munkás" jót tesz, hogy néha teljesen kicsinálhatom magam fizikailag is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Naja.Ha autótervezõ, vagy szakács leszek, ahogy most állok, akkor nem lesz ezzel bajom^^.

bardocz
Rádiónak én még nem sok hasznát vettem.Egyszer a fél rajt(2 ember) elküldtük,hogy segítsenek,na õk nem jöttek vissza,mi meg 2-en védtük egy állást negyed órán keresztül 8-10 ember ellen.
Hetvegen PASGT lovedekalloba akarok kimenni. Necces necces 😊 Voltam mar benne 1x melegben akkor 1 kor utan levettem. Utana kellemes huvos volt, mert az egesz ruham at volt izzadva, pedig nem vagyok az az izzados tipus.

Szombaton meghalok 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mike at home
utolsó érdi élméyem hasonló volt, pedig nem is kellett futni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
majd késõbb amikor nem leszel ennyire pénzszükében, leszarod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tudom, de amÍg csak haverokkal hülyülünk, addÍg nem, majd ha jövõre betöltöm a 16 ot, akkor már majd kell.

jó, én gimis koromban kézilabdáztam; de egy érdi "hegynek fel-hegynek le-megint hegynek fel-fuss vissza mert támadják a bázist" kör után épp csak nem ájultam el :-)

rádió pedig fog majd kelleni ;-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

AmÍg van egy kis hály ami véd addÍg semmi probléma ^^.

Viccet félretéve Így van, e amire egyszer összespóroltam a pénzt, azt nemszeretem töntreteni.<#szomoru1>

Mike at home
de
a tárgyaka lecserélhetõk, potólhatóak, a te alkatrészeid kevésbé

<#wilting>

Bázmeg, micsoda cig.ny brigád lehetett az..-.-
Annyát meg kilóra adná, mi? XD<#idiota>

Vastag gatya bele valami szivacsdarab, hogy védje amit kell, 1 maszk,1 fegyver, meg esetleg a springes desi pótnak.
Enyelõre nincs pénzem mellényre.
Bakancsnak jó a kiszuperált adidas cipõ is: DD
Rádió nem kell.
BB az meg nemtudom.😄Majd meglátjuk.
Amúgy van állóképességem, gokartversenyzek..-.-

ebben sose lehetsz biztos; hallottam olyan 15 év körüli gyerekrõl, aki eladta az anyja ékszereit...

kezdésnek nyugodtan vehetsz mûanyag testes fegyvert.
ne feledd: a fegyveren kívül rajtad van a mellény, a lábadon a bakancs; cipeled a BB-t, a tárakat, kulacsot, rádiót, esetleg az oldalfegyvert, istennyilát... ebben a nyári kánikulában nem egy leányálom; most vasárnap annyira kimerültem az elsõ kör után, hogy váltanom kellett a tücsökre, mert a nagy dögöt nem bírtam már el.

múltkor próbaképpen felálltam full szerelésben a mérlegre; alapból 80 kiló körül vagyok, teljesen felszerelkezve meg voltam 96 :-)

Végülis ahogy vesszük.

De azok minõségi mûanyagok...
Van egy gamo légpityum, a test fém, a markolat+ a teteje a felhúzó mûanyag, de iszonyat kemény.
Ha egyszer olyat látok airsoftban, akkor veszek egy olyat.De mivel még nem nagyon láttam...

Mike at home
pedig a tárgyak vannak érted, nem te a tárgyaidért

Mike at home
mai fegyverek sincsenek teljesen fémbõl
pl. az én G36-osom mûanyag a valóságban is
és ahogy a valódi, ez is 2,8 kiló

Hát, a gyerek annya csak tudja, és beleeggyezik hova megy a gyerek.

Fogtam.Haverom mp40 esét.az is kb annyi. Az azthiszem 3 fél..

Mike at home
hagyjuk a témát

fogtál már airsoft fegyvert a kezedben? a mûanyag G3-mam a távcsövével együtt 4 kiló, és alig van benne fém.

Hát, hamár játszunk, akkor legyen fÍlingje, és ne egy 1 kilós mûanyag csúzlival futkorázzak a kezembe.Legyen meg az a 3 kiló fém.
Ha elesek akkor se magam védem, hanem az értékeim.
Szal multkor mikor 2 lábbal akartam átugrani valamit, megadadt a lábam és hasraestem, a kezem bezúzódott, de a telómon egy karc se lett.<#vigyor>

nem kell agyon isteníteni a fém testet. a legtöbbje egyszerû spiáter, ami ugyanúgy el fog törni, ha ráesel. ráadásul egy egész napos játékon igazi élmény cipelni :-P

Punker
barátilag szarni a biztonságra bölcs dolog, majd mikor a 10 éves kölköt meglövik melletted mond ezt az anyjának.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

TUDOM!De ott oda volt Írva, hogy tus-markolatok kivételével full fém, itt meg egy kib@szott szót nem Írnak a fegyverrõl, hanem csak mindenhova be ctrl +v zik azt a szar szöveget. 😞

Mike at home
pedig abszolút normális a társaság

ez egy baráti társaság punki, akik 2 hetenete játszanak egyet-egyet

hehe, punki, milyen jópofa édibédi név 😄

degenerator
a holdon.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
hagy tudjam már hova nem szabad még véletlenül se menni, és figyelmeztetni az embereket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
hol volt ez?

degenerator
ja el is felejtettem mondani, ha mész monorra, és ott lesz az a hosszúhajú fickó, akkor add át neki még egyszer az üdvözletemet.

nem tudom, honnét szereztem volna célzõlécet. máshonnan.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
ok, igaz.

Mike at home
nem titok, de semmi kedvem, hogy punkerék ezt csinálják <#wow3>

Mike at home
tûzgyorsaságban igen
a fehér golfosnak van 500 fölötti ak-ja, de szerintem most nem hozta magával

Mike at home
nem pofáznál ki
minek sokkolni itt az öreg AS-eseket
ugysem jönnek ki monorra, én sem hivom õket
amirõl nem tudnak az meg ugye nincs
addig sem idegeskednek
nincs vita sem, stb

degenerator
bocs, nem tudtam, hogy titok. többet nem mondok semmit.

degenerator
nem azt magyarázta az egyik fickó? hogy az övé az? vagy félreértettem?

egyébként ahogy tapasztaltam, némelyik felülmúlta az enyémet. sõt, tûzgyorsaságban az összes szinte.

Mike at home
és mi lenne, ha pofáznál ki mindent, fõleg itt

degenerator
és egyetlem terminátorral se találkoztam.

degenerator
mondjuk ez igaz, korrektek voltak.

Mike at home
a JG AK-ja egyáltalán nem rossz, sõt

degenerator
oda masz még nem tette be a lábát....😊

volt ott minden, tuning fegyver, 10 éves kölök😊

Punker
megsúgom neked (ismét) hogy te is JG-t linkeltél, ugyanis a cibergány itt lásd colt NEM GYÁRT SEMMIT CSAK ÁTCSOMAGOL!!!

Mike at home
szerintem jobb
de azt is vedd figyelembe, hogy bardocznak cymaja van, nekem jg-m

: ((
Akkor lehet maradok a mésiknál...Nemtudom...
Annyira jó, hogy nem tudnak Írni róla semmit, csak a ~200 fegyverhez bemásolják ugyan azt..-.-

bardocz
Szerintem mûanyag,de nyugi,nem fog eltörni :-)
Értem.
De akkor most amit linkeltem, m4C az most fém, vagy nem?

bardocz
Szerintem egy szinten van,a cyma-krol nem hallani,hogy belebasznak nagy rugót,és 450 fps-míg jg-krõl gyakrabban.Ha ak-t akarsz mindenképp cyma,abból már van fullfém-fa verzió is,igaz itthon még nem kapni,csak külföldrõl lehet rendelni.
Akkormost jobb, vagy nem?

Ha kilõtték szólj, megadom a számunkat, és lesz jó fogad: DD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mutkor haver egy kulcsal kidobta a fogam XD 14 éven át épek voltak a fogaim, mondom mutternek, ennek nemfogsz örülni, kidobták a fogam, monnya gratulálok.
Mondja, hogy akkor holnap megyünk megcsináljuk reggel.LOL! MOndom nem lehet hamarabb? IdegesÍt az éle..Monnya ok, mentünk rendelõbe, ez volt 9 kor, 9 20 ra odaértünk, 10 re kész is volt a fogam..<#vigyor><#vigyor>