29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    hm, mondjuk most szívás a $ árfolyam, én nowar-ból 50-es cyma-kal toltam kint (kölcsön kaptam) az frankón adagol nem lötyögött a galaxy-ban. bezzeg a fém 100-as GP amit 4000-ért vettem még tavaly néha érdekes dolgokat művel :(
  • praksi
    95 BB, műanyag, ötös csomagban; szállítással együtt 6500 Ft. (mondjuk ekkor 180 ft körül volt egy dezső)
    kipróbálni még nem tudtam, mert a cuccot a lakhelyemre postázták, én meg még a koliban vagyok
  • Punker
    mennyi volt? mekkora? nekem is kéne mp5 tár
  • bardocz
    Na mondjátok mi a harmadik oldal-.- Valószínű az érdekes módon működik.
  • bardocz
    softair nem működik,érszoftjátékokponthu,meg még szarabb,bejelentkezek,kiírja,hogy oké,hurrá,de nem lehet ám megnézni semmit,mert már el is felejti,hogy be vagyok jelentkezve -.-
  • praksi
    KA MP5 midcap
  • simaz
    Font is felment, ugyanúgy mint a többi.
    8 nap alatt 32 ft-ot. USD csak 27et.
  • DummyBoy
    Ehobbyt én is szeretem ...

Bár múltkor hiányzott egy térdvédő a csomagból, rákérdeztem, azonnal jött a válasz, utánnanéztek, minden, erre pár napra rá találtam egy cetlit a dobozban hogy a csomagom sérülten érkezett a postára, stb ... szóval valszeg a hiány sem az ő hibájuk volt, ellenben a support nem küldött el a picsába hanem úgy tűnt foglalkoznak a problémával szóval főleg én is onnan rendelek ...

Bár most át kell állni RSOV-re, mert az fontban számláz xD (Asszem ...)
  • Punkerwork
    milyen tárak, kb így jöttek meg nekem is a G3-as tárak.
  • SG rock
    azigen... én mikor rendeltem gunnersről feladták másnap és 13nap alatt meg is jött. szvsz a gunner is jó.
  • Mersant
    ehobby nagyon jo, mindig onnan rendelunk...
  • praksi
    az airsfotsupplier -t meg lassan elküldöm a fenébe, október 4-én rendeltem onnan, és azóta még csak nem is postáztak...
  • SG rock
    az gyooorsan megjött akkor
  • praksi
    eHobbyAsia kap nálam egy piros pontot; múlt csütörtök este rendeltem meg a táraim, pénteken el is küldték; apám meg ma hívott, hogy megjött a csomagom :)
  • SG rock
    remélem gyorsan megcsinálják, mert írtam egy topikba és kurvagyorsan kéne válasz
  • Mersant
    nem
  • SG rock
    nektek sem megy a softair?
  • Punkerwork
    # A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    # legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    # a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    # az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    # a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
  • Mersant
    HaziGazda
  • MuldR
    Mi az a HG?
  • degenerator
    fölösleges a fickóval foglalkozni, inkább szánni kéne, hogy ilyen kitelik tőle.
  • Cyrus A Csótány
    Hát a csótányirtó nem én vagyok, hanem szerintem Rumcájsz!
    Neki ennyire szar a helyesírása! Pl: helyesen = lesz egy sz-el!
    Na mindegy, ha eddig nem ment ezután sem fog!
  • bardocz
    Jó lenne.Valaki,aki mindig tutira elolvassa a topikot.
  • Monoton
    Nem szeretnétek egy HG-t a topiknak?
  • bardocz
    [nekem van egy tippem,hogy a csótányírtó magát írtja(ő nevezi magát úgy),de szerintem fölösleges itt faszkodni,flamelni,vagy arról flémeljünk,hogy jó-e nekem a mustáros hús rizzsel]
  • Csótányirtó
    Superkoser fixáltam.
    Igen punker rugj ki.És meg lessz rá a válaszom.
    Dummyboy merek fogadni hogy teis cyrus slepjébe tartozol.
  • DummyBoy
    Rugd ki ... kispályás flémkeltő nick tegnap regelve, agy nélkül ... nem oszt nem szoroz ...
  • Punker
    kértem valamit srácok.
  • Csótányirtó
    na mostmár kiváncsi vagyok ki vagy és melyik csapatban bohockodsz??
    ill izé lövitek egymást.
  • SG rock
    szerintem haggyuk...
  • Csótányirtó
    a hu az hi akart lenni csak mivel ujj billenytyum van és elütöttem.
    ok de az hulyeség??
  • SG rock
    te a "hu" -t azt mire véled? egy igen értelmes hozzászólásnak?
  • Csótányirtó
    Te nem kéne neked elmenni szemészetre???ki irt be hülyeséget??
  • praksi
    védőszemüveget is.
  • Miskolc88
    aha,köszi a válaszokat,majd akkor lehet hogy beszerzek egyet.
  • DannyL
    Csak az egyik falát üti át. Ergó benne marad.
  • SG rock
    a nézelődés nembaj. de aki nézelődik nem ír be mindenféle hülyeséget.
  • Miskolc88
    köszi a gyors választ.
    és még 1 kérdés.
    de pl. a sörös dobozt átviszi?

számomra amúgy meglepően olcsó a "lőszer"
  • Punker
    a TM az egyik legjobb gyártó, 0,25-ös BB (és nem töltény) ára kevesebb mint 1 pénz / db.
  • Miskolc88
    Sziasztok!
    Nem volt még dolgom airsoftos dologgal,de nagyon megtetszett.
    Egy rúgos pisztolyt szeretnék venni.
    Ki is néztem magamnak egyet:

TM Colt M1911A1 Goverment, rugós, Hop Up-al
    Ár: 11 440 Ft

UHC Colt M1911A1, rugós, Hop Up-al
    Ár: 5 390 Ft

Ezt a fegyver mellé irták oda.
    Mi a különbség a 2 között ?
    Csak dobozokat lövöldöznék vele meg üvegeket.
    És mennyibe kerül a töltény bele ?
    válaszokat előre is köszi.
    Miskolc88