Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Softair-en nem lehet hsz-t írni tegnap óta. Tudja valaki mi a rázás? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Azért a 450 az elég nagy cucc tud lenni. 😉

Jacek
Azert szeretem a varosi leganda gyartokat😄DD mar ott tartanak hogy 10 eves gyerek 500fps-es AK-val tolja!!!!

Max kint szokott lenni a gyerek jatekon teljes vedo felszerelesben de nincs nala fegyver es alltalaban kukas mellenben van.
Az 500fps-es AK az pl 450fps na nagy cucc!! Es figyelve van mindenre olyanokra is amit nagy jatekon kurvara leszarnak.. szoval inkabb ez mert jartunk erdre meg minden fele de 100x jobbakat talalunk ki mi magunk...

DannyL
Mike
nem kell félinformációkból össszeképzelegni mindenfélét

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bronid FX 100 PMR rádióról van vélemény?

Errõl van szó:

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Lõtávot a hopup szerkezet befolyásolja......
A csõhossz ill átmérõ az torkolati energiára hat, ill ha nagyon tré a csõ, akkor persze rontja a szórást.

Lásd: Marui NBB MK23: 6,08as gagyi alucsõ, vsr hopup gumi, 320 fps, 30-35rõl mellalak stabilan.... 😊)
bardocz
Ha lenne pénzem tuti olyat vennék,a közepes csõhosszúságút 😊 Mondjuk abból a kicsi is jól néz ki,a leghosszabb egy kicsit torz,nem tudom menyit számíthat az a + csõhossz lõtávnál meg pontosságnál.
A markolatpanelok anyaga és kivitelezése valóban nem teljesen élethû, de maga a pisztoly nagyon cool, valóságnak megfelelõen mûködik, másodfegyvernek igazán hangulatos. A blowback-hatás erõs, nekem bejön összességében. Igényesen megtervezett és kivitelezett fegyver. Devo imádja 😊

bardocz
És az,amit keletiben árulnak 30-ért milyen?Mert azt dicsérték tesztben,bár a csávó inkább csak fegyver gyûjtõ,és nem annyira érdekli a játék,ha jól fordítottam.A markolatot szidta egyedül,mert az nem élethû rajta.
DannyL
A szánhátrasiklásos elektromos pisztolyok, más néven EBB-k nem sokat érnek. Elektromos pisztolyból fix szánost vegyél azaz AEP-et.

NP, a mk1 nbb valóban trágya......... 😊 tapasztaltam 😊)
6 meter a lotavja. Konkretan, mert csapattarsnak volt ilyen.
Felejtos.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
Egy használt Cyma CM 0.28-as AEG-et ami már fém gb-s, már 16-18e Ft körül megkaphatsz.

ITT NÉZELÕDJ!

bardocz
Jólvan,arról nem olvastam tesztet,csak egy GBB-s lugerrõl,arról meg jót írt a csóka.
Szépen sorban:
- ha 10 éves kiscsókák játszanak 500 fps-t tudó AK-kal, részemrõl tegyék... beleuntam, h vitázzak ilyeneken. Max hétvégenként átugrunk szlovákokhoz játszani, ha itthon betiltják miattuk. S ha arra gerjed valaki, h kisiskolásokat lõjjön, hát tegye...
- a rádió szükséges, de egy 0,5W-os minõségi rádió bõven elég tud lenni. Hangsúly a minõségen..... vagy hasonló árban ipari rádiók is vannak, állítható (max 4-5W kimenõvel), bár ugye ez illegál (hisz 0,5W a legális adóteljesítmény vége)
- edzõcipõben ideális játszani, tuti megfogja a bokát törés/ficam esetén....
- mk1 luger: túl erõs, de pontatlan, pont jó választás...
skate00
és ez ??

Eladó CM 080 Beretta

Elektromos szánhátrasiklásos!
Aksival és töltõvel.
Új, nem használt.

Ára: 5000ft

bardocz
softair.hu-n nézelõdj az eladó cuccok között,pár hónapja volt 15-ért cyma ak,az már legalább át van nézve.
www.rsov.com
Tessek.

Vagy jozsefvarosi piac. Itthon az a legolcsobb.

Inkabb egy hasznalt kinaira gyujts. Eleg olcson meg lehet kapni.

Amugy meg nekem is van egy elado WE M1911 GBB. 330 FPS, allithato hopup, a szanbol egy pici darab lepattant (1x3 mm korul), de tokeletesen mukodik. 1 tarral olyan 10k ert viheto.

skate00
de azért még mutassatok már olcsó fegyvereket

skate00
de nekem Aeg kell!! <#szomoru1>
akkor most nyáron inkább nem veszek Airsoft ot

mert vennék drágábaban is csak Jogsi ra kell a pénz!

bardocz
Pont ott van amit mondtam :-)

"Eladó egy KJ works MK1-es ruger.

-Múlt hétvégi airsofton mért stabil 400fps.
-GNB
-17-es tár
-Állítható hop-up "

Sajna nem tudom menyi a bolti ára.
bardocz
Ilyet semmikép se vegyél,egy pisztollyal többre mész.Nagyon gyenge ez a fegyver,valószínû mûanyag GB-s is,tehát tuningolni se nagyon lehet.Vagyis van módszer,de az meg egy normális kínai AEG árába kerül.Inkább aegyél egy cyma glock-ot,vagy egy DE m81-et,egy ötössel drágábbak,de jobban egérik.Vagy van sotair-en eladó mk1 luger,400fps,pisztoly,gázos,13.000HUF
DannyL
mármint ez a Well nem ér semmit se...

DannyL
A mûanyag gearbox miatt nem bír el rugó tuningot, mert széttörik.

Ennyi pénzért inkább vegyél egy fém gearbox-os Cyma CM 0.30-as Glock AEP-et, mert ez a DE szart se ér.

ITT TALÁLSZ!

skate00
Valaki megmondaná hogy ezt a fegyvert mivel lehet tunigolni?

Nekem csak ilyenre telik 😞
de amugy bolti ár 7000Ft

"keresztmetcet" Ezert szegyenlem magam. Elgepeltem! <#szomoru1>

Nem ugyanaz? Tisza-tisza! 😊)

Punker
az Tiszafüred, újvárost nem tom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tiszaujvaroson van is csapat. Asszem nadi farkasok? De majd a Punkerunk megmondja.

30 ert majdnem minden kinait megkapsz. Szal a szuk keresztmetcet, hogy melyik fegyo tetszik.

Hany eves vagy?

Attila8805
Polgáron de inkább Tiszaújváros és környékén mozgok otthonosabban.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Mike at home
merre lax?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor elõszõr próbáld ki
kimész egy játékra, kapsz kölcsön fegyót
legrosszabb esteben cc 3k-ért

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Attila8805
OK csak azt se tudom hogy mikor és hol szoktak játszani itt a környéken.
MEg hogy játszanak-e erre felé egyáltalán😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

elõbb olvass utána, fõképp a MASZ-t olvasd el!

AEP: Automaic Electric Pistol
AEG: Automatic Eletric Gun

tehát AEP csak pisztoly lehet :-)

ha még nem játszottál soha, elõbb látogass ki egy játékra, rengeteg tanácsot, ötletet kaphatsz rövid idõ alatt!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Attila8805
Úgylátom elõbb kérdeztem mint kellett volna.
Az Aep az a 2. fegyver?
Mert AEP-est csak pisztolyt látok az egyik oldalon.
Az Aegek meg naon drágák.
30 nál többet nem szívesen szánok Airsoftra mert még naon kezdõ vok a témában.
Konkrétan még ki se próbáltam😄

Mike at home
ez nem ilyen egyszerü
mennyi pénzt szánsz rá?

Attila8805
Hali milyen Airsoftot érdemes venni?
Aep-et Aeg-et és meilyk gyártótól?
Elõre is köszi.

Punker
hát ja, én most adtam el a kis PMR-em az a 0,5 kW sajna dimbes dombos terepen kevés

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
GPRS (adatforgalom ...) alapõ walkie-talki szolgáltatás volt a Nokiától, aminek az volt a lényege, hogy beállítottál egy csoportot, aztán ha megnyomtál egy gombot a telefonodon, akkor a csoportból azok az emberek akiknek be volt kapcsolva a mobilján a push-to-talk az hallott mindent ... és vissza is ...

Az adatforgalom sem lett volna drága, de a %!/%!/=%/=(%*- menágerek rájöttek hogy így is le lehet húzni egy bõrt a vásárlóról, úgyhogy fizessetek ... ergó drága lett ... 😞 Meg szolgáltatófüggõ lett mert nem ment bele mindenki ...

Pedig egy túrán vagy kocsikonvojnál meg ilyenekkor qrva jó lett volna (Vagy AS-ben ...) ... de sajna megelõzte a korát 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mike at home
😄DDDDDDDDD

degenerator
az konkrétan micsoda?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
én kosaraztam. 15 perces futás, lazítás, 25 perces futás...részletezzem😊?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
próbáld ezt elmagyarázni egy fanatikusnak😊

Jaja.

DummyBoy
Qrva push-to-talk-ot sajnálom ... Az lenne a legjobb ... csak sajna vérszemet kaptak a szolgáltatók, emiatt gyorsan dugába is dõlt a dolog ...

Bezzeg most mennyien tudnák használni ... 😞

bardocz
Legjobb a mobil^^

Ami viszont fasza,amikor meg van hirdetve,hogy a szervezõ ezen,meg ezen a csatornán van,erre rádiót kikapcsolják,hogy ott a mobil,és senki se éri el õket^^
DummyBoy
Apropó, rádió 😊

Egyik játékon próbáltak kommunikálni a rajok, kevés sikerrel, erre az egyik csapattárs vidáman elõkapta a mobilt, felhívta a rajpk-t, és úgy kért tõlle utasítást ... hiába, no ... 99%-os lefedeccség van 😊

nekem igencsak jól jött, amikor eltévedtünk az erdõben (a telefonom már a törökbálinti körzetet vette)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.