29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#17977 hm, mondjuk most szívás a $ árfolyam, én nowar-ból 50-es cyma-kal toltam kint (kölcsön kaptam) az frankón adagol nem lötyögött a galaxy-ban. bezzeg a fém 100-as GP amit 4000-ért vettem még tavaly néha érdekes dolgokat művel :( -
praksi #17976 95 BB, műanyag, ötös csomagban; szállítással együtt 6500 Ft. (mondjuk ekkor 180 ft körül volt egy dezső)
kipróbálni még nem tudtam, mert a cuccot a lakhelyemre postázták, én meg még a koliban vagyok
-
#17975 mennyi volt? mekkora? nekem is kéne mp5 tár -
#17974 Na mondjátok mi a harmadik oldal-.- Valószínű az érdekes módon működik. -
#17973 softair nem működik,érszoftjátékokponthu,meg még szarabb,bejelentkezek,kiírja,hogy oké,hurrá,de nem lehet ám megnézni semmit,mert már el is felejti,hogy be vagyok jelentkezve -.- -
praksi #17972 KA MP5 midcap -
simaz #17971 Font is felment, ugyanúgy mint a többi.
8 nap alatt 32 ft-ot. USD csak 27et. -
#17970 Ehobbyt én is szeretem ...
Bár múltkor hiányzott egy térdvédő a csomagból, rákérdeztem, azonnal jött a válasz, utánnanéztek, minden, erre pár napra rá találtam egy cetlit a dobozban hogy a csomagom sérülten érkezett a postára, stb ... szóval valszeg a hiány sem az ő hibájuk volt, ellenben a support nem küldött el a picsába hanem úgy tűnt foglalkoznak a problémával szóval főleg én is onnan rendelek ...
Bár most át kell állni RSOV-re, mert az fontban számláz xD (Asszem ...) -
#17969 milyen tárak, kb így jöttek meg nekem is a G3-as tárak. -
#17968 azigen... én mikor rendeltem gunnersről feladták másnap és 13nap alatt meg is jött. szvsz a gunner is jó. -
#17967 ehobby nagyon jo, mindig onnan rendelunk... -
praksi #17966 az airsfotsupplier -t meg lassan elküldöm a fenébe, október 4-én rendeltem onnan, és azóta még csak nem is postáztak... -
#17965 az gyooorsan megjött akkor -
praksi #17964 eHobbyAsia kap nálam egy piros pontot; múlt csütörtök este rendeltem meg a táraim, pénteken el is küldték; apám meg ma hívott, hogy megjött a csomagom :) -
#17963 remélem gyorsan megcsinálják, mert írtam egy topikba és kurvagyorsan kéne válasz -
#17962 nem
-
#17961 nektek sem megy a softair? -
#17960 # A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. -
#17959 HaziGazda -
MuldR #17958 Mi az a HG? -
#17957 fölösleges a fickóval foglalkozni, inkább szánni kéne, hogy ilyen kitelik tőle. -
Cyrus A Csótány #17956 Hát a csótányirtó nem én vagyok, hanem szerintem Rumcájsz!
Neki ennyire szar a helyesírása! Pl: helyesen = lesz egy sz-el!
Na mindegy, ha eddig nem ment ezután sem fog!
-
#17955 Jó lenne.Valaki,aki mindig tutira elolvassa a topikot. -
Monoton #17954 Nem szeretnétek egy HG-t a topiknak? -
#17953 [nekem van egy tippem,hogy a csótányírtó magát írtja(ő nevezi magát úgy),de szerintem fölösleges itt faszkodni,flamelni,vagy arról flémeljünk,hogy jó-e nekem a mustáros hús rizzsel] -
Csótányirtó #17952 Superkoser fixáltam.
Igen punker rugj ki.És meg lessz rá a válaszom.
Dummyboy merek fogadni hogy teis cyrus slepjébe tartozol. -
#17951 Rugd ki ... kispályás flémkeltő nick tegnap regelve, agy nélkül ... nem oszt nem szoroz ... -
#17950 kértem valamit srácok. -
Csótányirtó #17949 na mostmár kiváncsi vagyok ki vagy és melyik csapatban bohockodsz??
ill izé lövitek egymást. -
#17948 szerintem haggyuk... -
Csótányirtó #17947 a hu az hi akart lenni csak mivel ujj billenytyum van és elütöttem.
ok de az hulyeség?? -
#17946 te a "hu" -t azt mire véled? egy igen értelmes hozzászólásnak? -
Csótányirtó #17945 Te nem kéne neked elmenni szemészetre???ki irt be hülyeséget?? -
praksi #17944 védőszemüveget is. -
Miskolc88 #17943 aha,köszi a válaszokat,majd akkor lehet hogy beszerzek egyet. -
#17942 Csak az egyik falát üti át. Ergó benne marad. -
#17941 a nézelődés nembaj. de aki nézelődik nem ír be mindenféle hülyeséget. -
Miskolc88 #17940 köszi a gyors választ.
és még 1 kérdés.
de pl. a sörös dobozt átviszi?
számomra amúgy meglepően olcsó a "lőszer" -
#17939 a TM az egyik legjobb gyártó, 0,25-ös BB (és nem töltény) ára kevesebb mint 1 pénz / db. -
Miskolc88 #17938 Sziasztok!
Nem volt még dolgom airsoftos dologgal,de nagyon megtetszett.
Egy rúgos pisztolyt szeretnék venni.
Ki is néztem magamnak egyet:
TM Colt M1911A1 Goverment, rugós, Hop Up-al
Ár: 11 440 Ft
UHC Colt M1911A1, rugós, Hop Up-al
Ár: 5 390 Ft
Ezt a fegyver mellé irták oda.
Mi a különbség a 2 között ?
Csak dobozokat lövöldöznék vele meg üvegeket.
És mennyibe kerül a töltény bele ?
válaszokat előre is köszi.
Miskolc88